Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
1.9.09 07:42

ahoj, monitor dechu jsme neměli a ani neplánujem koupit.Chůvičky jsme měli, využívali jsme dost když mi malej spal venku v kočárku.pak se nám rozbily tak se chystám pročítat diskuze které zakoupit.Nemáte nějaký tip?
Fragolo tak jak jste zvládli odchod do školky?
Jinak u mě zatim dobrý, nejhorší je pro mě to polykání prášků.Mám k tomu úplně odpor.Už od malička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.09 08:02

Ahooooj,

tak mám doma o jedno robátko míň :( Věrka ráno začala fňukat, tak doufám, že nespustí, až zůstane ve školce :roll: Ale věřím,že ji dav strhne :wink: S napětím čekám, jestli se mi ozve manžel, jak to proběhlo :roll:

Kosatko , tak to je fajn, že je to u tebe dobrý :) Zítra máš KO, viď? Tak držím pěsti…
Hlavně nebrat chůvičku, které mají jen dva kanály, chtělo by to těch kanálů víc, nebo to bude strašně rušené. My máme Sencor, ten už teda nikdy, svou službu odvedl, to jo, ale jednu dobu jsme pořád chytali nějakou nerudnou paní, která kolem poledne uspávala dítě :wink: Teda, její přesvědčovací metody mě někdy dost bavily :lol:
Tak u mě léky dobrý, já když jím 3×2 tbl. hořčíku a vidí mě manžel, tak si dělá srandu, že jsem po obědě (nebo večeři). Vzpomínám si, že jsem byla jako malé děcko v nemocnici a sestřičku jsem přesvědčovala, že ten lék spolknu celý, ale nějak si to nenechala vymluvit a šla mi tu tabletu rozdrtit :roll: Tak jsem se jí tenkrát pomstila a vím, že jsem ohodila celou postel :lol:

Mějte se krásně, jdu vzbudit ty naše ospalce, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.9.09 08:34

My máme chůvičky docela obyč myslím Hyundai a stačí-sice už v nich jaksi vrčí ale myslím že vydrží. ony nám jeou nepřetržitě celou noc.
my taky máme Nanny monitor dechu a nikdy se nám nestalo že by houkal. Naštěstí.
Fragi to je změna když jde dítě do školky že?
My dnes dopo nemůžeme ven čekáme technika kvůli reklamaci trouby a má přijít mezi 8.-12. hodinou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.09 09:01

Lucilko , jo, jo, změna je to veliká, já jsem z toho asi od 5 hod nespala :roll: A to mám doma další tři, takže si na samotu nemůžu stěžovat :wink:

No jo, já tady mám asi nejstarší děti, co? Tak manžel říkal, že se Věrka nesměle rozhlížela a pak si ji vzala paní učitelka… Prý tam byla holčička, která chodila už loni a řvala jak tur. Tak jsem to zatím doma ořvala jen já :-(

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
1.9.09 11:53

Ahojky holky,

tak po dlouhé době, polovička je v praci a já toho stihnu o hodně víc :)

Mausko… moc nádherná nevěsta
Alky..tak jsme pohotovost nepotřebovali. oko napuchlo až nadránem. Jsem teda vypadala. Ledovali jsme a v pátek už šel opuch dolů.

Fragy…já byla včera ve školce, se zeptat jestli mi Anďu vezmou a oni řekli, že jo. Doufám, že si všimla pupku…prý pak nedostávají takové dotace jako za pracující matku… No se uvidí…mám ji dovést posledný týden v měsíci, aby chodila aspon 2týdny v kuse. A taky to obrečím určo

Jinak včera na kontrole vše OK. Prý je v pořádku, že jsem přibrala další2 kilča :(. Ale pupek je o 4cm větší. I mimísa jsem v rychlosti viděla…ale hodně neostře. V pátek mám jít na ult do nemocnice… se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.9.09 12:04

Holky to u nás neberou děti do školky matkám co jso una MD :roll: Brala bych aspon jeden den v týdnu ale je tu plno tak nemám nárok. Mohli bychom jít příští rok k zápisu tak uvidíme. ALe nedovedu si představit že každé ráno budu vypravovat i to mimčo a poletíme za každého počasí do školky a za pár hodin zas nazpátek. Ale jak říkám ten den v týdnu by stačil aby si Honzík pohrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
1.9.09 12:36

Lucilko tak my když byli u zápisu do školky, tak jsem ještě nebyla těhotná.Hlásila jsem tam že od začátku příštího roku nastupuju do práce a stejně mi ho nevzali :evil: :evil:
Jenže u nás jsou s prominutim idioti a berou jen místní děti.My jsme z vesnice vzdálené 6 km a tak nemáme nárok.Takže mám 3 kámošky z města, které buď už maji druhé nebo v době zápisu byly těhotné a všem děti vzali.2 z nich je tam nakonec stejně nedaji.Tak příští rok to zkusíme znovu, ale zkusíme to i jinam.Tady mi řekli že mi ho vezmou až si předěláme trvalé bydliště abysme byli místní.Mohla bych k našim , ale to manžel nechce ani náhodou.tak taková je u nás logika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.09 14:01

Tak u nás je to s dětma matek na mateřské taky mizerný, ale Věrka už je předškolačka, takže problém nebyl :wink:

Lucilko , tak my máme to štěstí, že Věrka chodí do školky a do vedlejší budovy chodí manžel do práce, takže budou chodit ráno spolu na 8hod, což je pohodička 8) Muset vypravit všechny 4 (později 5) dětí ráno v zimě, byla bych na infarkt 8O

Jinak Věrka po návratu zhodnotila pobyt ve školce „Bylo to dobrý!“ a ještě se tvářila, že si ji matka dovolí otravovat s takovýma kravinama :lol: Tak vypadá spokojeně a já mám radost :wink: Kéž by to bylo takhle v pohodě celý rok :)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.9.09 15:14

Tak co maminka to názor na monitor… No uvidím, tím že čekáme první miminko, tak si ho asi pořídím, ale použitý, nový se mi nechce kupovat no a uvidíme k čemu to bude…

Chůvičky určo kupovat budeme, jelikož se budeme stěhovat do domečku…

Jinak ty starosti se škoulkou vůůůbec nezávidím… Tak držím pěsti at vám všem to dobře dopadne a dětem se líbí…

Tak zatím pa a hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
1.9.09 20:05

monitor jsme ne Andělu měli…měli jsme v rodine SID, tak jsem byla klidnější. Ale půjčii jsme si ho v Podolí na půl roku za 1000 myslím.

No tady se taky ve školce moc nadšeně netvářili. Ale jsme místní a na zápisu jsem nebyla těhotná, tak jsem se rozčilovala, že zaměstnavatel na mně půl roku čekat nebude a najednout to šlo. Ale myslím si, že je to teď u nás odlivem dětí. Otevřeli tady firemní školku. Sice drahší ale ne o tolik, vše nové, málo dětí, zdravotní sestra a otevřená od 6-18. Plus vedle ve vesnici mají otevřít do konce měsíce u školy jednu třídu školky… takže tak
Ale nelíbí se mi jak to stát vyřešil. A chudák matky co mají mateřskou na 2roky a né dost vysoký plat na chůvy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
2.9.09 13:08

Ahoj holky,
tak jsem po delší době zase zpět. Od minulé středy jsem hlídala u tchýně jejich pejska a včera jsme se vrátili domů. Od soboty je mi děsně zle, asi jsem chytla nějakou virozu :( , měla jsem 4 dny průjem, teď jsem ho zastavila živočišným uhlím (4× denně po 4 prášcích). Hrozně mě bolí žaludek, nepozřu nic jiného než suchary a rohlík a mám děsně nízkej tlak, takže mám někdy pocit, že to se mnou sekne. Výsledky na salmonelu budu mít zítra, tak to snad nebude.
V sobotu jsem stihla ještě vybrat konečně kočárek :lol: . Byli jsme porovnávat Teutonii S3 a Jané Slalom a jasně vyhrála Teutonie čtyřkolka. Tak doufám, že jsme udělali dobře. Má výborné jízdní vlastnosti, příjemné materiály a velký výběr barev jak na hlubokou korbičku, tak na sporťák. Hrozně se na kočárek těším a rozhodování bylo trochu náročné, v obchodě jsme byli 2,5 hodiny.
Mausko nevěsta jsi byla krááásná, ty červené šaty jsou super. Jen jsem se při pohledu na tebe lekla sama sebe, protože mám o proti tobě
hodně zakulacené bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
2.9.09 13:18

Kubi a už jste si kočárek i objednali?? my pořád čekáme tak na listopad že je ještě čas.
Jinak gratuluju k výběru-my na Honzíka taky vybírali děsně dlouho a ted nechceme nic extra drahého a máme vyraný ten V-cross.
My dnes měl iv labině moč-Honzík m ltepltou bez příčiny a při čůrání říkal že to pálí tak jsem měla obavy ze záně tu a ten se nepotvrdil.
Přeju ti aby to nebyla salmonela a byla jsi brzo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.9.09 14:02

Ahoj,

Kubino , držím pěsti, ať jsi brzo v pořádku :)

Lucilko , malý taky, ať se brzo uzdraví, snad to nebude nic strašného :)

U nás nic nového. Sice jsme už měli mít obloženou koupelnu, ale včera tam zase něco zvrzli, tak jim ty obklady manžel po odborné konzultaci sundal :roll:
Věrka vypadá se školkou spokojená, dneska ráno prý jen prohodila „Ahoj, tato“, popadla stavebnici a už jí nebylo :wink: Tak jsem ráda, že to bere takhle sportovně. Zítra jdou poprvé plavat, tak jsem zvědavá :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
2.9.09 14:06

Ony ty děti to berou většinou líp než maminky-tu školku.
Jo a mě našli při odběru kultivací kvasinky ale prý je to normální.
Já jsem tak napjatá z toho zítřejšíh ovelkého UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
2.9.09 15:45

Ahoj holky :-)

moc všechny zdravím!!! Jsem teď v děsným presu.. za 13 dní mám státnice a ještě jsem se nezačala učit a do toho ještě děsně moc práce do práce.. a problémy s hlídáním, takže jsem z toho trochu na nervy :-(

Už se TAK těším, až budu mít dostudování a práci nějak zvldátnutou, protože tohle je fakt na hlavu.. a s dvěma dětma by to takhle nešlo..

Jinak se mám fajn, o těhu teď ani nevím a děsně se těším na 15.9.na velký UZ..

Čtu vás, ale reagovat teď moc nestíhám. Po 25.9. se polepším..snad :-)
papa
 s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí