Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
25.8.09 15:56

Z AAA se ozvali sami, prý mají někoho, kdo denně sleduje inzeráty na netu. Zkuste projet stránky www.sauto.cz a www.cars.cz a omrkněte ceny stejných aut. Měli jsme taky vytipované auto z Německa, ale nakonec jsme ho nechali stát. Známý nás vyděsil tím, že by to mohlo být auto s nezaplaceným leasingem nebo s exekucí, tak jsme šli do auta po prvním majiteli, kupovaném tady v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.8.09 15:58

No j áse toho Německa taky děsím. Díky moc-my se dívali a tam za to naše chtějí od 120-150tis ale někteří kecalové pořád tvrdí že za něj nedostaneme víc než 80-100tis tak neví, ale uvidíme no. Ted orpavíme komplet rozvody a to by se taky mohlo počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.8.09 16:01

Nám taky tvrdili, že za něho dostaneme tak 140, 150 tis. Chtěli jsme 180 a dostali jsme 170tis. A to nám ještě zbyla kola se zimníma pneu. Ty prodáme zvlášť, takže se cena od našich představ míjí tak o 5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.8.09 16:01

No krom toho že mám služební auto, tak máme soukromého passata, ale není to combi, takže bych chtěla passata v combi… A jako taky nevím jak se prodá tenhle… Mám z toho taky nervy… Je to rv 1997, jako je v dobrým stavu, ale menší opravy by to chtělo, ale už se nám do toho nechce vrážet a pod cenou prodávat se nám taky nechce… tak snad to dobře dopadne… i tobě luci :wink:

Jééé viki… S tím straším manžu že se to dovíme až na porodním sále, tak je z toho chudák hotový… Hlavně kvůli němu bych si to přála vědět co nejdříve… :) No kdyžtak budeme mít překvápko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.8.09 16:05

Já tak počítám s tím klučíkem že když mi ted řeknou holčičku budu jen příjemně překvapená.
No Alky já bych do něj taky nerada vrážela ale jirka je přesvědčený že nechce prodávat aut os ějakou závadou, my máme novější z roku 2004. Původně nám řekli opravu 21000 8O Což by bylo už moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.8.09 16:11

Ahoj holky,

Pavli , tak to by bylo auto i pro nás :wink: My se stěhovali z Mitsubischi do Berlinga a teď jezdíme ve Fordu Galaxy a koukáme po něčem 9-místném :wink: Teď to ale nehrozí, jezdit čím máme, takže tak…
Jen nás vždycky berou reklamy na rodinná auta :wink: Většinou bysme potřebovali dvě, abysme se tam naskládali :lol:

Alky , když se budeš chtít rozšoupnout při nákupech, klidně můžeš, existují i pěkné neutrální barvičky :wink: Přiznám se, že modrou už nějak nemůžu ani vidět a ti medvídci mi už taky pěkně lezou krkem :roll: Chtělo by to nějakou inovaci… Asi začnu kupovat body a dupačky s lebkou apod. :lol:

Dneska jsme zvládli logopedii a Věrkou, zítra jde Ondra na očkování a já na UZ, tak máme vyloženě doktorský týden. A to mě ještě čeká v pátek poradna :roll:

Od příštího týdne nastupuje Věrka do školky :-( Už teď z toho mám špatný spaní… Asi budu brečet jak želva, přece jen ji mám za zadkem celé dny přes 5 let. tak jen doufám, že to ta naše beruška v pohodě zvládne. Zatím se těší, snad jí to vydrží…

Tak jo, jdu něco dělat, ať nemám prostoje :wink: Užijte se krásný den. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
25.8.09 22:27

zdravim,
tak s autem naštěstí problémy nemáme, zatim se do něj v pohodě vejdem, a víc jak dvě děti neplánujem, tak ani do budoucna nebude třeba.
Fragolo Věrka to určitě zvládne líp než ty, myslim tu školku :wink:
Alkyno jména klidně vymýšlet můžeš.My měli u Filípka překvapení a taky to má něco do sebe.
Kubino gratulace k holčičce, Viki ke kloučkovi
Musim se podívat do seznámku jaké máme skóre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
25.8.09 22:44

ahoj holky,

koukám, že řešíte auta. My se zatím naštěstí vejdeme do stávajícího. Přeci jen jak jsme teď kupovali větší byt, tak není penízek nazbyt :roll: a ve sportce pořád nic, i když to manžel pokouší každý týden :lol:

VikiSam - doufám, že už je malá v pořádku. Koukám, že se s dětičkami člověk občas nenudí.

Holky gratulace k chlapečkům a holčičkám a ty Alkyno neboj, určitě se to už dozvíte. Já zatím s nákupem výbavičky taky čekám, protože jsem se zařekla, že dokud nebudou výsledky plodovky, tak nic kupovat nebudu. Akorát mě teď překvapili kámošky z vysoký. Měly jsme o víkendu srázek, tak přivezli dárečky pro mimi a já se teď musím držet zuby nehty, abych nevzala obchody útokem a nepřikoupila taky nějaký úžasný bodýčka a tak, ufff … Jo a máme první modrý bryndák. Tak jsem usoudila, že když čekáme holčičku, tak to je asi dárek pro manžela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.8.09 08:27

My právě taky kupovali loni větší byt a na to auto pořád nezbývá a sportku pokouším každý týden taky a nic :roll:
Já vám závidím to nakupování, tím že čekáme druhé tak vlastně máme vše doma po Honzíkovi-on má mraky věcí, no ale ěnco pěkného taky pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.8.09 12:47

Zdravím všechny,
tak my vzhledem k tomu, že budeme tři problémy s velikostí auta neřešíme.
Mám takový pocit, že jsem dnes několikrát cítila takové dloubnutí v bříšku, tak že bych konečně cítila pohyby žížalky :lol: ?
Se trochu divím, že jste se žádná nevyjádřila k tý Babetě, znáte ve svém okolí někoho, kdo by jí měl?
Mějte se krásně, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.8.09 13:23

Ahoj,

Kubino , gratuluju k pohybům :srdce:
Já teda žádnou Babetu neznám a osobně se mi to jméno teda ani trochu nelíbí :oops: Jsem tě asi nepotěšila, co?

Jinak máme po UZ, prcek je v pořádku a budeme mít holčičku :D Tak se splní přání i Věrce, protože ta by chtěla sestřičku :wink: Takže to bude Simonka.

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.8.09 13:36

Fragolo velká gratulace k holčičce :srdce:
taky už by těch kluků u vás byla přesila :lol:
Kubino ani já žádnou Babetu neznám, při vyslovení toho jména se mi vybaví motocykl :oops:
Ale mě se teď nelíbí skoro žádné jméno, tak na mě nedej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.8.09 13:40

Ahoj holky! Máme za sebou kontrolu, Viki je v pořádku, tak mám zase na chvilku klidnou dušičku.

Kubi: jméno Babeta se mi líbí, já jsem pro netradiční jména. Sami máme už dlouho vybráno pro holčičku jméno Zoe, ale myslím, že ho opět nepoužijeme :wink: Taky se mi líbí jméno Bibiána. No, ale myslím, že Kryštof to jistí. :lol:

Luci a Pajo: my kupovali větší byt před 3 lety. Šli jsme z 2+1 do 3+1 a teď už pokukujeme po domečku. :lol:

Marti: Berlingo jsme taky zvažovali, ale manža se nakonec asi smířil s myšlenkou, že bychom mohli ještě někdy chtít další dítě, a tak Ford Galaxy, Opel Zafira a Mazda 5 byly mezi favority. Ale nakonec to u nás vyhrála ta Mazda 5. No, 9 místný to už jsou snad jen tranzity, ne? :wink:

Holky, pěkný den.
P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
26.8.09 13:48

Jůůůůů Fragi moc gratuluji!!! Holčička je super změna po 3 klucích, vid?? :wink:

Kubi , to budou určo pohyby… počkej tak týden, dva ono se to ještě hezky vybarví, já je cítila poprvé přesně v 18. týdnu, ale nebyla jsem si jistá, zda-li to jsou pohyby… a časem jsem přišla na to, že to pohyby jsou :D A dneska mě ten náš svištík kope jako blázen… Je to úžasnééééé, tak si to užívej :wink: Jinak Babeta, není špatné jméno, spíš bych se obávala, aby se jí ve školce a ve škole děti nesmáli… Občas bývají děti zlý… Tak asi tak k tomu jménu :)

Pájo kdy budeš mít ty výsledky z té plodovky? Určo dopadnou dobře!!!

Chtěla jsem se zeptat kamarádka potratila v 8TT, ted je zase těhotná a doktor jí chce poslat na nějakou genetiku, či co a řekl jí že jí to bude stát 1.000 kč, máte s tím někdo nějaké zkušenosti… a prý s ohledem na ty výsledky pak budou odebírat plodovku… ?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.8.09 15:22

Marti, velká gratulace k holčičce!!!! :srdce: :srdce: :srdce: Věrka bude nadšená! Viki by taky chtěla sestřičku, ale bohužel.
Jo, a držím pěstičky, ať zvládnete tu školku, já z toho budu mít příští rok taky trauma. Ony to ty naše holky šikovný určitě zvládnou lépe než my. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí