Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
jste moooc hodné, že jste na nás mysleli
Odběr plodovky máme snad úspěšně za sebou. Byla ve mně malá dušinka, ale nejhorší bylo potírání bříška desinfekcí (podezírám je, že ji schválně chladili), pak to jen štíplo a takový nepříjemný tlak, ale zvládli jsme to. Za deset minut jsem byla venku i se svlíkáním a oblíkáním ![]()
Včera a dnes jsem ležela, ale teď už mě to přestalo bavit, tak jsem alespoň na chvíli vylezla k počítači. Cítím se fajn, tak doufám, že žádná katastrofa nepřijde. Teď už jen, aby ty výsledky dopadly dobře ![]()
Holky, ať se Vám děťátka brzy uzdraví. Teď v tom vedru to musí být extra zážitek, chudinky.
Svědění se mi naštěstí vyhýbá. Občas mě svědí bříško nebo prsa, ale to jsou jen takové „nárazovky“ a pomáhá mi sprcha, takže pohoda ![]()
Pro dnešek končím a jdu asi pomalu zase zalíst do pelechu ![]()
Paja
Ahoj holky,
Pajo , super, že máte aspoň odběr plodovky za sebou a držím pěsti, ať jsou dobré i výsledky. ![]()
Kosatko , co malý? Jak válčíte?
Dneska to vypadá na krásný den, tak se těším, že se aspoň pořádně vyvenčíme
a taky máme dneska první pětiletku od svatby ![]()
Jo, mimochodem, teď jsem to dohledávala a včera se nám měla vdát Mauska
Jsme to, holky, nějak prošvihly, co? ![]()
Tak, Mausko , vítej k provdaným paničkám
a ať je vám spolu ve dvou (a od ledna i ve třech) krásně. Gratuluju a přeju hodně štěstí. M.
Ahoj holky, tak přibyl další malý marůdek
, tak ať se dětičky brzy uzdraví!
Pajo, tak to máš za sebou
, teď už jen přijdou dobré výsledky
. Jak dlouho na ně budeš čekat?
Kosatko, jakmile budu mít chviličku času, tak se kouknu na tu tvou diskuzi o svědění, snad to nebude nic vážného …
pá
holky ahoj, tak jsme dnes absolvovali doktory.Malej dostal dietku, teplotu naštěstí už nemá a ani nezvrací.Jen ještě ten průjem.
Mě doktor napsal nějaké prášky, kouknul mi do očí jestli nežloutnu a příští týden jdu na odběry.Asi na jaterní testy.Jo a taky mám brát krom těch prášku živočišné uhlí.Prý to na sebe naváže všechny škodliviny.
Pajo tak jsi to krásně zvládla.Hezky odpočívej a uvidíš že všechno bude ok.Za jak dlouho budeš vědět výsledky? Vim že to tenkrát trvalo asi měsíc.
Mausko tobě přeju hodně štěstí.
Ahojte kočky, konečně pátek.
My už taky kopem a mrcasíme se v břiše, je to zvláštní, musím si na to nějak zvyknout…a už ani nemohu mít noťas na břiše ![]()
fragola: no my toho naštětí moc nemáme zatím, jen kytičky moje milované, ale to se vše nějak pořeší, ještě je čas.
Zítra jdu shánět levnou komodu do děcáku, nemám kam dávat oblečky na škvrně, co mi ségra dovezla. Už se těším. Na zařizování všeho je brzo, ale někam to přece dát musím, chi. Ještě, že mi to roztřídila, vůbec nevím, co vše budu potřebovat…Jojo, prvorodička unavená a vytížená ![]()
Snad zítra nebude hic, snad se drobečci uzdravěj a testíky budou OK. Držím palečky a papa bříškandy.
Iviqv , tak jak vám jde práce od ruky? Přiznám se, že dnešní den jsem tak nějak proflákala
Ale už jsem si za tento týden potřebovala aspoň trochu odpočnout, přece jen mi dal Míša celkem do těla, moc jsem toho nenaspala, hodně jsem ho chovala, tak jsem měla výčitky vůči mrňouskovi ![]()
Tož tak… Jestli budete pokračovat v práci, tak ať vám to jde, já zítra aspoň vyběhnu otrhat ryngle, než nám to sežerou vosy. Brrr, mám z nich celkem hrůzu, já celkově hmyzáky nemusím ![]()
Kecko , přiznám se, že jako prvorodička mě ty přípravy dostihly až taky celkem pozdě
Nějak jsem si to nepřipouštěla a pořád bylo na práci něco jiného… Zato s ostatníma prckama vždycky s chystáním plaším dopředu, to se pak člověku změní priority ![]()
Jinak kytky by třeba nepřežily ani mého manžela, ten má názor, že pokud si kytka nedojde sama pro vodu, nemá doma co dělat
Tak už jsem zaúkolovala Věrku, že chodí zalívat kytičky ![]()
Kosatko , doufám, že už je Filípkovi líp.
Jinak se všechny mějte i s bříšky krásně a užijte si zbytek víkendu. M.
Zdravim po ránu, Filípkovi už je dobře
Za chvíli odjíždíme k rodičum na pouť, tak přeji krásný slunečný den
Ahojda, pořízeno
a smontováno.
No já brzo nezařiziju, ale ségra jak zjístila, že su v tom, tak mi navezla vše po své malé a mně to tu na sedačce leželo měsíc. Úložné prostory hodl zatím nebyly v plánu řešiti. Přestavba se protehuje, prachy nejsou a tak není co kam dát.
Snad budu mít taky poslušné dětičky, co zachrání vodou kytičky.
Zítra zas do práce, no to je hnůůůs, takhle si kazit léto ![]()
Opatrujte se Kočeny.
hojda
FRAGOLKO… tak jsme dnes přesunuli postele. Tak do tydne co se vrátime uděláme
roše a konečně dáme lino. JÁ SE TAK HOLKY TĚŠÍM.
KECKO s těma uložnýma prostorama to znám. Máme jen jednu velkou skříň a Anďa věci v komodě. Ty z kterých vyrostla jsou v krabicích.. šikla by se mi minimálně ještě jedna skříň na oblečení a jedna toková jak jsou v panelácích na chodbě. No nejpozději v listopadu musíme koupit skříň pro Anďu… bude vystěhovaná z komody ![]()
TAK HOLKY PA, DRŽÍM PALEČKY NA KO A asi se ozvu v ut.
Dobré ráno,
tak koukám, že bysme tady mohly založit klub matek stavitelek
Stavíme my, Iviqv, Kecka a Alkyna ![]()
Jinak vám, holky, rozumím, taky se potýkám s nedostatkem místa, no, na to druhé patro už se těším jen kvůli tomu, že si tam dáme skříně
Holt, oblečení ze 6 lidí, no ![]()
Kecko , děti budou určitě zalívat kytky ochotně, ale nesmí ti vadit, že potom budeš muset ještě vytřít podlahu ![]()
Kosatko , supr, že je malý v pohodě, my jsme se už taky dali dokupy, tak mám radost. Jen jsem se dočetla, že inkubační doba 6.nemoci je 5-14 dnů, tak ještě týden budu čekat, co na to ostatní ![]()
Za chvíli vyrazíme do města, pomažeme Věrce pro brýle, tak už se na ně celkem těší. Jen doufám, že v tom teple dojdeme
A pak mě čeká žehlení, mám 6 košů prádla, tak se na to moooc těším ![]()
Mějte se krásně a opatrujte se, M.
Zdravim…
Fragolo 6 košů prádla na žehlení ????
![]()
To je teda síla.Já teda žehlim málo co.Většinou sundavám ze šňůry a hned uklízim.
Jsem taky zanešená , přivezla jsem si od ségry malé oblečky, mám tady toho 3 krabice a to jsem zdaleka nepřivezla všechno.Oblékla bych 2 děti, akorát teda kluky.
No holt budem mít holčičku v modrém.
Moc nábytku zatim taky nemáme, chci si ho pak koupit najednou nový aby k sobě ladil.Tak jsem Filipa vyklidila z jedné komody, abych na ní mohla přebalovat a dát si do ní malé oblečky na mimi.
Ahojda
ja jen na skok, volala jsem na výsledky moči a mám zánět. Mudr chtěla abych přinesla zítra ráno moč na další kultivace. Jsem jim vysvětlila, že dnes večer jedeme vlakem.. tak jsem si byla pro augmentin a jak se vrátime, odnesu tam další skumavku. Doufám, že vše bude ok.
A dobrá správa.. další tripli OK
.
Andělka spala celou noc ve svojí postýlce a dnes odpo tam zasezla a usnula zase
Nám dělá radost
Tak pá holky a pak se ozvu zítra ze Slovenska
Iviq
Iviqv , gratuluju k dobrým výsledkům
a hlavně, že se zánět podchytne atb včas, abys byla v pohodě
Užijte si cestu na Slovensko:)
Kosatko , no jo, u nás to prádlo jede poněkud ve větším
V principu peru pořád stejné množství, jen je to jaksi častěji ![]()
Já toho růžového nebo teda vyloženě holčičího oblečení neměla moc ani na Věrku, jen něco, a to jsme třeba dostali od příbuzenstva, zato už toho mám taky celkem dost, mohla bych mít klidně dvojčata
A radši holčičku v modrém než kluka v růžovém, to bych teda nedala ![]()
Jinak má můj MUDr, konečně po dovolené, tak jsem si dneska volala kvůli Tripple testům, teda, byla ve mně malá dušička, ale prcek je v pořádku, tak mám dneska velikánskou radost. Moc se mi ulevilo
Tak ještě příští týden jdeme na UZ ve 20.tt, tak snad budeme v pohodě.
Pěkný večer, M.