Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, právě jsme se vrátili z návštěvy, Filip nám usnul v autě, tak jsme ho jen přenesli a chrupká dál.
Pajo velká gratulace k holčičce ![]()
Beckovko teda tohle bych nevydržela.Nenechat si to říct, to jo.Ale tu obálku??? mě by úplně pálila ![]()
Alkyno příště už to určitě budete vědět
Pajo , gratuluju k holčičce ![]()
Tak máme stav chlapečků a holčiček 1:1
Tak jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál…
Alky , ono se to „šetři se“ dobře řekne, ale hůř udělá
Jsem si ty svý miláčky (včetně manžela) poněkud rozmazlila ![]()
Já jsem využila pěkného počasí, mám umytá okna, převlečené postele (jo, už se tam moooc těším
, poněvadž padám na ústa
), vyprané peřiny, polštáře a zítra budu pokračovat a žehlit. To je prosím ta rodičovská dovolená ![]()
Mějte se krásně a dobrou noc všem. M.
Pájo mooooc gratuluji k holčičce!!! Přáli jste si holčičku, nebo raději chlapečka? Jméno už víte? A neboj, testy budou určo v pořádku!!! ![]()
Fragi je mi jasný, že se mi to povídá… Já včera taky povlíkala… teda jen mě a manžovi, ale i tak v tom vedru ze mě lilo, takže představa, že převlékám další 4 postele
uffffff… Jsi šikulka!!!
AHoj-teda pracovat v takovém vedru
![]()
my byli včera v poradně a Honzík byl nadšený, pořád čučel na obrazovku UTZ a volal mimi mimi a říkal čau. Nám zatím 2× řekli že to bude kluk a včera se neukázal tak uvidíme na velkém UTZ.
Jinak všechny zdravíme, mějte se krásně a opatrujte pupíky ![]()
Alkyno - manžel chtěl moc holčičku a mně to bylo tak nějak jedno, ale asi jsem se taky víc klonila k té holčičce. Jméno pořád vymýšlíme. Já chtěla Emu, ale to nechce manžel připustit, tak teď je shoda u Kristýnky, ale do ledna je ještě daleko ![]()
Holky, taky je u vás takový vedro. Já jsem byla na nákupu a mám toho plný zuby. Ale cestou jsem se stavila omrknout kočárky, chrastítka, oblečky,…, tak jsem se tak příjemně naladila ![]()
Povlíknout bych taky potřebovala, ale do příštího týdne to určitě vydrží ![]()
Mějte se fajn a zatím papa
ahoj, hola hola , kde jste všichni????
Tak u nás se začaly řešit jména.Jak jsem předpokládala, žádné shody ![]()
Já bojovala za Adélku, ale neprošla mi.Manžel chtěl Lindu, tu jsem zavrhla zase já.Shodli bysme se na Simonce, ale ta má svátek v prosinci a to nechci.Pak by se mu líbila Pavla.Takže u nás to opět vypadá na dohady až do konce
Ahojky a já hlásím, že jsem nevydržela a obálku otevřela
Jak jsem si jen mohla myslet, že to ještě čtyři měsíce vydržím…
No a čekáme kluka, jsem šťastná, budeme mít páreček a po dlouhé době v celé rodině zase mužské pokolení
Jméno je jasná, bude to Lukáš!!!
Zdravím, mějte se zdravě, mimísci dravě a dobrou noc. M.
Kosatko , tak my jsme se zasekli na Simonce a Kubíkovi
a myslím, že to už měnit nebudeme… Teda, jsem fakt moc zvědavá na středu, co že to vlastně čekáme. Manžel už ztrácí jistotu, že to bude holčička a já nemám tucha ![]()
Jinak něco pro zasmání, koupili jsme na WC ten gel DUCK, jak se to plácne bez závěsu do záchodu, jestli tušíte. Náš Davča se to při čůrání snaží „zaměřit“ a „sestřelit“
![]()
Beckovko , gratuluju ke chlapečkovi, hned ti to připísnu do seznámku
Já bych tu obálku doma nerozdejchala, se přiznám, já to ve středu na UZ z toho doktora rovnou vymlátím
![]()
Beckovko velká gratulace ![]()
fragolo já na ten gel viděla tuhle reklamu.Je to dobrý? Mě se nějak nezdálo že to tam fakt drží.Ale komu nechce dítě čurat na záchod, teda kluk, tak je to koukám výborná motivace ![]()
teda já fakt nechápu, jak se někdo rozhodne na začátku těhu pro jméno a u toho už zůstane
. My jsme fakt hrozní
Kosatko , no, kupodivu tam ten gel drží
Sice nechápu jak, ale drží, se divím, že to ta voda nespláchne… Zatím dobrý, třeba oproti gelu Bref, co se dával do toho zásobníčku, úplně super, protože nám ta nádobka prostě nepasovala na záchod a počád nám to tam padalo
Tak to jsme vzdala ![]()
Hele, s těmi jmény - my jsme starý konzervy, takže jakmile se pro něco rozodneme, už to většinou neměníme
Jen David se měl jmenovat Pavel (a to jsme pak měnili asi měsíc před porodem a jméno Pavel už jsme měli vypsáno na papírku do porodnice a porodní asistentka to pak ze mě dolovala mezi kontrakcemi, že jí říkám pro dítě jiné jméno než máme na papíře:lol:), ale pak byly v rodině takové neveselé události a bylo nám to zatrženo ![]()
Ještě máte celé 4 měsíce, něco pěknýho určitě vymyslíte ![]()
Ahoj holky, my se pro Honzíka rozhodli snad v 5. týdne těhu a nakoenc je to fakt Honzík. Ted se nám líbí Daniel ale má svátek v prosinci tak t oas ibude Lukáš. ![]()
Já bych tu obálku taky nenechala jen tak ![]()
Všechny zdravím po dlouhé době a mám dotaz na ty, které byly na tripple testech v Praze v Gennetu. Zatím mám za sebou odběry krve - cca před třemi týdny a zapomněla jsem se tam zeptat, jsetli se volá pro výsledky. U screeningu v prvním trimestru mi totiž sami řekli, ať nevolám a počkám si na ultrazvukovou část vyšetření a tam mi to doktor řekne.
Ahoj holky,
Knizsko , tak já ti v tomhle nepomohu… Jsem od Varů…
Becky moooc gratuluji… Je super že vám vyšel páreček!!!
No s těma jménama mi povídejte… Pořád se nemůžeme rozhodnou u chlapečka, teda pokud ho čekáme… u holčičky to je jednodušší, ale ten kluk nám hodně vrtá hlavou… Nechceme totiž moc české jméno, jelikož manžel také nemá české jméno, ale nic se nám prozatím nelíbí
ach jooo…
No ale stejně to asi budeme řešit, až budeme vědět co čekáme… Tak uvidíme… a jak říkáš fragol, ještě máme 4 měsíce ![]()