Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
6.8.09 22:56

Kosatko , tak to je super, že se malý na mimčo těší :)
U nás je to zatím tak nějak neutrální, i když Davča medituje, jak je miminko v bříšku malé a jak roste :wink: a Věrka by chtěla sestřičku… Ale jinak musím říct, že byly děti vždycky nejmladšího moc hodní. Míša a Davča jsou jinak pěkní divoši, ale když se narodil Ondra, chodili mi hlásit, že plače a houpali ho a celkově na něj byli takoví opatrní.

Tak jsem ráda, že je to u nás takhle, když se narodil Davča, byla v porodnici mamina, co měla doma dva puberťáky a když jim s manželem oznámili, že čekají miminko, tak prý měli hlášky, že si už mají rodiče dát pokoj a tak… No, tu maminu to tenkrát dost mrzelo :(

Dobrou noc, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.09 09:16

Ahoooj,

jee tak to závidím s těma dětma… U nás to těhotneství prožívám asi nejvíc já :D Jak jinak… Jelikož na mě nejde nic moc vidět tak to okolímu ani nedochází… Ale to určo brzy přijde :wink:

Holky chci se zeptat na opalování… dnes jdu dřív domu a jdu se válet na zahradě… myslíte, že mi hrozí, že by mi vylezla nějaká pigment. skvrna?? Samozřejmě bříško budu mít zakryté…! :wink:

Tak hezký den a i víkend… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.8.09 15:22

Ahojky
Alky já se slunila cca od 17 asi 2hodky a nic mi nenaskákalo… i pupek si užíval sluníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.8.09 15:32

Ahoj,

tak dneska je teda zase krásně :)

Alky , já bych se nebála, při prvním těhu jsme ještě ve 3. měsíci dovču v Itálii a pohoda, jen mě gynekolog varoval, že to se sluněním nemám přehánět, že se pak dělá těhulím blbě, jinak nic. Ale předpokládám, že už se pěkně opaluješ 8) Užij si to :wink:

Jééé, u nás to nikomu z okolí taky nedochází, ale spíš proto, že by asi nikdo moc nečekal, že budeme znova těhotní:lol: A největší bříško bude vycházet na zimu, předpokládám, že se někteří lidi budou v lednu divit, kde jsme to miminko vzali :wink:

Mějte se krásně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.8.09 07:20

ahoj holky, kde všechny vězíte? tady je úplně pusto prázdno 8O
Já jsem si teď obarvila hlavu a razíme ke kámošce na návštěvu.Zatim to vypadá na pěkný den tak uvidíme.
Zítra jdu na ten velký ultrazvuk, už se hrozně těším.Jsem zvědavá jestli už se mimi nebude stydět a dozvim se pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.8.09 08:30

Ahoj maminy,

no jo, je tady pusto a prázdno :wink:

Kosatko , tak ať zítra není mimčo stydlín a samozřejmě, ať dobře dopadnete.

Míša nám teplotí, takže mám dneska o zábavu postaráno. Ach jo :cry: :cry: :cry:

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
10.8.09 11:01

Ahoj holky, jen v rychlosti zdravim, chystam se k holici a pak po nakupech, nakoupit nejaky to sexy pradelko na svatebni noc 8) odpo jeste musim do prace a pak me uz fakt ceka dovca, zitra rano letime do Cech! Jinak rano me prcek regulerne kopnul 8O
Fragol, doufam, ze Misa bude brzy zdravej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
10.8.09 11:04

Ahoj holky :lol:
Fragolko, děkuji za vysvětlení oxytocinu.
Ještě se vrátím k těm snům, ještě jsem neměla žádný sen, který by byl hezký nebo příjemný :( , spíš mě ve spánku mimi straší a pak na to musím myslet :( .
Jinak já jsem se o víkendu také opalovala 8) , jen sem tam hodím přes bříško tričko, ale žádné skvrny a nic jiného se mi nevyskytlo.
Dneska to vypadá také na hezký den, tak si ho užijte, pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
10.8.09 14:55

Aaahoojky

Fragolko… tak at brzo teploty nejsou

Já dnes byla na KO. Mimiska jsem nevyděla. Ult. až za 4t, KO za 3t…akurát jsem také věnovala moč, jak mně bolí bříško a brali krev na tripl.
Aa holky za 3t jsem přibrala 2 kilo :oops: a bříško narostlo o 3cm. Jo a posunula mi TP na 25.1 ( jsem zvědavá kolk x se to ještě posune)

Kosatko… zítra držím palečky a ať se ukáže

Mausko.. příjemnou cestu. ¨

My jsme dnes koupili lísky na autovlak na Slovač k našim. Aspoň cestu tam pojedeme v noci a vyspinkáme se. Takže v pondělí večer frčíme. To bude dovča :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.8.09 20:55

Iviqv a to jsou tvoje jediný kila?
Autovlakem jsem nikdy necestovala.Docela závidim
Fragolo ať jste brzy bez teplot.
Holky mě teď hrozně svědí břicho a prsa.Někdy se vzbudim i v noci a udrbala bych se.A můžu se sprchovat třeba 10 krát denně, prd platný. :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
10.8.09 22:00

Kosatko začínala jsem na 58 a teď mám 61,5 kg. Pokuď se jede večer, tak vlastně zalehnem a ráno se vzbudíme a jsme na místě. Přes den je to docela nuda, těch 10 hodin. Jídlo drahé a skoro žádné. Vše co se dá zalít vodou :D. Al e v noci je o super… mně se dobře hajá. A i malá spí dobře.

Hm.. to svědění nezávidím. Mně svědí sem tam břicho a někdy mám pocit, že mi jde prasknout pupík :D. Už mně musí vyfotit táta jakej buben mám.

Jo a minule mně chytila Andělka, dala pusu na bříško a řekla… mám tě ráda miminko. Já se tak těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.8.09 22:11

ahojky…
venku je teď docela hezky,takže pořád trajdáme 8)

držím pěsti na všechny KO :P

já mám opětjednu nečekanou za sebou - bolímězáda a podbřišek a do toho teploty - takže scénář typu „zánět dělohy“ :roll: …ale naštěstí je všechno v pořádku, miminko roste - je prý o týden starší :lol: …a je to KLUČÍK 8) :lol:
takže nemusím pořizovat výbavičku :lol:

17týho jdu ještě do poradny, tak se třeba spletl a byla to pupeční šňůra :lol:

a taky mám už 2 kila navrch :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
11.8.09 07:18

tak já už tu zase strašim :lol:
Nějak jsem nemohla dospat, asi jak se těšim na ten ultrazvuk.Za chvíli vyrážíme.
Napoly gratuluju ke kloučkovi
Iviqv je to krásný viď? To pusinkování bříška od dětí
To by mě fakt zajímalo jak to s těma kilama děláte.Já trhnu rekord :oops: :oops:
Tak se jdu sprchovat a vypravovat.Přeju hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.8.09 09:06

jee, další kluk na cestě:-) J se taky moc teším, až mi to někdo poví:-)))

Mau - přeju hodně štěstíčka a pořádně si svatbu užijte( oba ):-)
Kosatko: já se taky drbu celý noci, namazu se, ai přes to mě to svědí jako čert.. asi se kůže napíná, co jsem tedy zvědavá, co ze mě zbyde.

Přibrala jsem zatím asi tři kila, není to moc vidět, jak jsem vysoká, nohy a stehna se ani nehly, asi budu takový ten typ soudek přes 90 kg na hubených nožkách:-) to bude legrace :lol:
zdravím všechny z práce…uf uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
11.8.09 09:52

Ahoj holky,
tak u nás pořád bojujeme s Hnozíkovo spaním, trvá i 2hodiny než usne a pořád se s pláčem budí, už to trvá asi 6 týdnů a jsme z toho na mrtvici. Mě z toho nevyspání pak často bolí hlava, ale dnes jsme se docela vyspali.
Já mám nahoře asi 2kg ale ono to pak poletí :roll:
To je krásný s tím miminkem jak se sourozenci těší, Hozík zatím pusinkuje bříško a říká mu bašíšek tj bratříček :wink:
My jdeme na KO a ž příští středu, uvidím co mi řeknou na ty leukocyty a taky jestli tam je pořád ten pinďa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí