Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
tak jsem se vrátila z té genetiky. Nic moc nového jsem se nedověděla
Jediné, co mě překvapilo je, že pokud vyjde screening pozitivní, tak pravděpodobnost, že je mimi zdravé je více než 90%
, takže u nás, když vyšel negativní, jen je snížená hodnota AFP, je předpoklad zdravého mimi ještě vyšší. Jenže jistota je jistota, takže příští středu jdeme na odběr plodovky. Výsledky budou do 16ti dnů, uff to budou nervy, ale lepší než měsíc jak mi původně tvrdila doktorka. Největší odměnou mi pak bude, že budu 100% vědět, zda je mimi v pořádku a taky jeho pohlaví ![]()
Kosatko - neboj, já už mám 4 kg nahoře
a se jmény to je u nás hodně podobný. Každý týden jsou jiní favorité, takže definitivně rozhodnuto bude asi až cestou do porodnice ![]()
Holky, užívejte si dovolených, ať je vám dobře a zatím papa
Ahoj holky,
nezlobte se, ze vam sem lezu.. jen jsem chtela pozdravit
Mausku a zeptat se, jak se chysta na svatbu? Doufam, ze nesilite nervozitou a uzivate si to. Kazdopadne doufam, ze se tam uvidime.. kdyz nas drak dovoli, tak se prijedeme podivat. Na plet se vyprdni.. kazda nevesta je pekna.. hlavne kdyz neni vystresovana.. a od Filipa jsem slysela, jak sis nemohla vybrat saty.. to jsem se nasmala
Jinak doufam, ze junior v brise prosperuje a vse je ok. Tak miminum zdar!!!!!!
I vam vsem holky at briska rostou!
Ahooj,
Fragi no já jsem stejného názoru, teda čekám první mimi, ale jak říkáš bud se budou hlídat všechny děti nebo nic… !!
Jůů holky dnes začínáme pátý měsíc, docela to letí…!
My máme jen jméno pro holčičku, ale jak už jsem říkala, to si přeji už od střední a zatím se ho držím, ale chlapečka budeme řešit až budeme vědět co to je
Tak snad se brzy uvidí ![]()
A z kočárků u mě zatím vede mutsík, ale budeme ho kupovat asi v německu vyjde tam o cca 3-4 tis. méně… No ještě uvidíme…
Tak hezký den
Ahoj holky,
Mausko zánět ledvin
? Vždyť to tě musí hrozně bolet ne? Dej vedět, jak to s výsledky dopadlo.
Pajo neboj se, miminko bude určitě v pořádku. Jak už jsem jednou psala, ty testy bývají pomatené a ještě neznám vlastně nikoho, komu by ta plodovka nedopadla dobže.
Já jdu zítra na krev
na ty triple testy, tak budu také čekat asi 14 dní na výsledky. Krev je fuj
, jsem na ní pěknej srab a nesnáším jí. To bude zase akce, v leže a s nohama nahoře.
pá pá
Jeee, Jani, zdravim do jiznich Cech
Na svatbu krome satu nic nachystano nemam, spoleham na Filipa
Nervozitou netrpim, jsem jen zpruzena ze vypadam hur nez pubertak, ale co se da delat, asi to fakt moc resim.. Urcite dorazte, moc radi vas uvidime - a hlavne maleho Vojtiska, tyjo, on uz je mu pres mesic ![]()
Kosatko, ja uz mela dva utz, jeden v 8tt v Cechach a v pak ve 12tym tydnu tady v Irsku na soukromy klinice, oficialne se tu ale dela jen 1 utz za tehotenstvi. No, holt jinej kraj, jinej mrav…
S tim zanetem ledvin je to zatim nejaky divny, min. tyden tam podle doktorky asi byl, ale poslala moc do laborky, aby zjistili presne co a jak, dneska sem volala pro vysledky a prej jsou ok, tak bych mela asi byt rada, ale mam docela slusne rezavou bolest v oblasti ledvin a bricha a furt beham na zachod, takze zitra jdu pekne k doktorce, at na me znovu koukne, i kdyz si nedelam iluze, ze udela neco vic, nez min
Ahojky holky
Mausko, skus urolog. čaj.Nějaký slabší. Myslím, že honormálně dávají v nemocnici maminkám co mají záněty močáku
Jinak jsme o víkendu makali… už máme hotovou první izplační vrstvu podlahy. ješte topení a vrstvu betonku. Se strašně těším, až si umyju okýnka a přstěhujeme postýlky…ááááááááá
kubi.. to přežijeeš. Já jedu na krev v pond.
Tak zatím pa a pozdravte bříška ![]()
Ahoj maminy,
Raianne a ostatní Pražandy , nezávidím registraci, aspoň v něčem je ten náš zapadákov dobrý
Teda, porod skoro v přímém (aspoň, že jen zvukovém) přenosu, to musí být zážitek
Když jsme přijeli do porodnice rodit Ondru, šla jsem na vyšetřovnu a jen jsem slyšela, jak ze sálu děsně křičí rodící paní
Teda, v tu chvíli jsem začala laškovat, že to třeba odložíme na jindy
a děsně jsem tý paní záviděla, že to má za sebou…
Kosatko , taky tě trochu podráždím, jsem pořád kilo pod svou váhou, ale jsem za to ráda, protože po čtyřech dětech už mám celkem solidní základ ![]()
Mausko , brzo se dej do kupy, ať si pak užiješ svatbu a z puberťáckýho obličeje si nic nedělej, nejsi v tom sama
Jo a místo urologickýho čaje (ten bych si nedělala, v těhu se nemá) si radši dej malý pivo a ledviny ti to propláchne stejně
Ale snad to nic nebude.
Iviqv , koukám, že budujete o 106
Nám zbývá právě to celé patro - obložit kouplnu a položit dlažbu na chodbě. Vymalovat a položit plovoučky, no, práce jak na kostele a stojí to ve finále víc, než se původně počítalo ![]()
Mějte se krásně a já jdu k obědu. M.
holky, zatim piju vytazky z brusinek, i kdyz mi dneska doktorka dala ATB. Sice vcera tvrdila, ze v moci nic nebylo, kdyz jsem u ni dneska byla, tak z ni vylezlo, ze v laborce nasli v moci bilkoviny a doporucili atb a opakovat vysetreni
Ten urolog. caj bych asi neriskovala, je tam dost bylinek co se v tehu nemaj, to pivko zni vazne jako lepsi medicina:) Tady se doporucuje v tehotenstvi pit pivo Guinness protoze je v nem hodne zeleza, driv se daval povinne v porodnici ![]()
No, takze zpatky do prace, jeste, ze uz je streda a dovca za dverma:)
Mausko , tak ať jste brzo OK. Ono, ty ledviny a ještě v těhotenství, není radno si zahrávat
Teda, ta doktorka, to je síla, to se snad nevidí ani tady u nás
Držím pěsti, ať jsi brzo v pohodě a spíš odpočívej, pokud to jde. M.
Já jsem na začátku těhotenství měla příšerný zánět močových cest a taky se to neobešlo bez antibiotik. četla jsem na netu, že tyhle a podobný problémy jsou v těhu ne zrovna neobvyklé. Přeji brzké uzdravení!
Ahojky maminy,
tak dneska mi brali triple testy, tak jsem najatá jak kšandy ![]()
jinak je prý prcek dobře živený
bodejť , když od 12týdne přibírám pokaždé po týdnu jedno kilo!! doufám ,že se to brzo zastaví, protože kde je do konce těhotenství ![]()
každopádně oproti minulé nahrávce z ultrazvuku byla ta dnešní mnohem lepší dokonce tam sebou mimísek trošku házel:-))) minule se s náma teda moc nebavil.. ![]()
jej tak zánět ledvin už mám taky za sebou (sice ne vtěhotenství) a žádná sranda, to teda opravdu nezávidím:-(( Držím palečky, aby byl rychle pryč!
Ahoj holky,
tak pro výsledky z krve si půjdu příští středu, takže čekání nebude zase tak dlouhé.
Dneska jsem 2,5 hoďky žehlila a mám prázdný koš
, tak mám radost, na pár dní zase od prádla pokoj.
Jsme tu nějak osamělé, to dělají asi ty dovči…
pá
AHoj KUbino:-)
dovolenou nevedu, tak se hlásím, že jsem živá:-))
Fragol: já si taky v té nemocnici myslela, že kdyby s to těhotenství dalo vrátit,tak ještě počkám, pár let:-))) ale uvidím co a jak já, asi taky nebudu zrovna potichu:-)
Strašně mě pobavila Katie Holmes, manželka Toma Cruise. V rámci scientologické víry nesměla u porodu vydat ani hlásku, a Tom jí pak chválil, jak byla šikovná… Teda mě někdo nařídit tichý porod, tak ho asi odkrágluju ![]()
Fragol.. no ja už k manželovým rozpočtům připočítavám 50%
. My toho máme ještě daleko více… vlastně krom podlahy v kuchyni a tom pokoji, skoro vše. Loni jsme menili karmy za kotel. Teď děláme vlastně jen když něco uškudlíme. Snad příští rok schválí úvěr a bude nová střecha.
A nevíte co za čajík lejou v nemocnici do těhulek při zánětu močových cest?
![]()
Já chci taky vidět prcka. Teď mi ale asi v tom 16t ultrazvuk dělat nebudou ![]()
Ahoj Raiane
!
Taky si myslím, že zřejmě tichá rodička nebudu, právě se bojím, abych tam nekřičela jako šílená
, ale zase si říkám, že jsou zvyklí na ledacos.
Dobrou noc!