Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
29.7.09 07:13

Ahoj já jdu dnes taky na KO k dr. Dnes mi budou brát krev na Tripple test.
At vám všem dnes dopadnou dobře KO a mějte se hezky :wink:
J áse mažu nepravidelně zatím, ale musím to napravit-u Honzíka mi to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
29.7.09 07:35

tak dnešním kontrolám zdar a dejte vědět jak jste dopadly.
Já jdu až v poledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
29.7.09 07:37

Já jdu na 10 a jsem trochu nappnutá jestl imi dr bude dělat UTZ a potvrdí mi toho kluka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.7.09 09:56

Ahoj,

tak koukám, že se dneska s kontrolama roztrhl pytel :wink: Tak holky, držím pěsti, ať je všechno, jak má být :)

Kosatko , na žáhu fakt Rennie nebo podobné fujtajblíky, zatím mám klid, u mě se to objevuje, až tak od 7.měsíce, tak doufám, že to bude tentokrát stejné. A nemažu :wink: , já jsem ráda, že se večer zvládnu osprchovat a padnu do postele, natož abych na sebe ještě něco matlala :wink: Mně jsou ta tělová mlíka a krémy všeobecně takový protivný, takže tohle si nechám ujít :lol:
Fakt jste řešili jméno pro mimčo tak dlouho? To byl jen návrh, když budou holky chtít, klidně to tam pak budu připisovat a tobě udělíme čestnou vyjímku :lol:

Iviqv , já to na ty stránky taky vložit neumím, ale myslím, že kdo bude chtít, tak se na ten seznam těch pár stránek zpětně prokliká, ne? :lol:

Jo a Kecko , asi ještě někde dovolenkuješ, ale i tak všechno nejlepší k svátku :srdce: :srdce: :srdce:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
29.7.09 11:06

My už jména máem dlouho ale asi fakt tomu mimču přestanu říkat Elenko protože má fakt pindíka. Sice dr říkal že jistější to bude ve 20. týdnu na UTZ ale asi to tak bude a šatičky a červený kočárek nebude 8)
Jinak je vše ok, brali mi krev na testy a dělali mi UTZ a mimčo kopalo nožkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.7.09 11:10

Zdravím všechny maminy :D
fragola : sakryš ty jsi ale holka šikovná… Pokud se ti bude chtít dopisovat i jména miminek, tak my budeme mít s největší pravděpodobností Adélku :D
Holky, dnes jsem byla u doktorky, už tředí den mám hroznej průjem a nevím z čeho. Jedla jsem všechno co manžel a ten nic… výsledky ze stěrů budou až v pátek, tak se modlím, aby to nebyla salmonela nebo něco podobně hnusnýho :cry: Takže jsem teď na černém čajíčku, sucharech a rohlících :roll: chjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.7.09 11:55

Lucilko , tak gratluju ke klučíkovi a Elenka je na chlapečka fakt blbý jméno :lol:

Petlue , i kdyby to byla salmonela, jakože snad ne, protože teď se to zase bude střevníma chripkama jen hemžit :( , tak by se tobě ani miminku nemělo nis stát… Já ji měla, když jsem čekala Davču v 6.měsíci a jen jsem se modlila, ať se toho zbavím do té doby, než se mimčo narodí, protože pak už by to byl celkem průšvih. No a do měsíce a půl jsem byla naštěstí v pohodě. Tak držím pěsti, ať jsi brzo OK.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
29.7.09 12:11

Ahojky maminky:-)
gratuluji všem k úspěšným kontrolám :D mě čekají triple testy příští týden, tak jsem trošku nervní :oops:

fragi: skládám velikou poklonu za seznámek, protože je fakt skvělý :potlesk:

petule234: gratuluji k holčičce a kline ke kloučkovi:D

už se nemůžu dočkat, až se i já konečně dovím, kdo mi bydlí v bříšku :oops:
mimochodem s tím mazáním jsem na tom asi tak jako vy všichni..docela lajdák.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
29.7.09 14:00

tak kontrolu mám za sebou.11.8. jdu na velký ultrazvuk.
Jinak jsem chtěla vědět pohlaví, ale ač se pan doktor hodně snažil, tak mimčo nožky neroztáhlo.tak snad až na tom velkym ultrazvuku.
Fragolo já měla ve jménech jasno na začátku, manžel Filipa nechtěl.A postupen doby mě se to jméno přestalo líbit a manžel mu přišel na chuť.takže dohady až do konce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
29.7.09 14:02

Lucilko a gratuluju ke kloučkovi.Já bych dva raubíře celkem brala.Ale budu samo ráda i za holčičku.Tu by si zase přál manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.7.09 14:12

Ahooj,

Kubi , v čem je lepší - jiný ten 4D? Moc se v tom neorientuji :oops:

Kosat s tím mazáním jsem na tom podobně… Jsem lajdák… Ale kuža se mi začíná napínat, tak na to zkouším myslet častěji a mazat se pravidelně, ale nějak zvlášť nedoufám, že to popraskání zabrání, tak uvidíme… Snad budu jak mamča a ségra, které nepopraskali… 8)

Fragi seznámek fakt super a možná bude stačit jen napsat vždy na jaké stránce je ten nejaktuálnější a je to v poho…

Holky venku tak krásně a já musím trčet v práci :( Ale už jen chvilku…

Jinak moooc gratuluji ke kontrolám a vy co se na ně teprve chystáte, tak hoodně štěstíčka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
29.7.09 17:39

Já byla dnes opdoledne na brigádě v práci-snažím se vydělat na ten nový kočárek :lol:
ted čekám na mužíčka-zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
29.7.09 17:55

ahoj holky,
gratuluji k úspěšným kontrolám :srdce: Co se týče mazání bříška, tak se taky snažím, ale občas jsem ráda, že se osprchuji a padnu do pelechu. V lékárně mi stejně tvrdili, že to je daný geneticky a protože ségra i mamča v pohodě, tak proč bych zrovna já měla dopadnout jinak :roll:
Už se taky těším, až nám 13.8. na utz řeknou pohlaví mimča. Doufám, že nám potvrdí tu holčičku. Pro jistotu už začínám zpracovávat manžela kvůli jménu, protože Soňu bych nepřežila :oops: Už se mi podařil posun na Anetku, tak uvidíme :lol:
Holky, ať vám i zbylé kontroly dopadnou dobře. Manžel má tento týden dovolenou, tak toho využívám a trošku výletujeme :wink:
Mějte se fajn
 Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.7.09 22:08

Holky ahoj! I my máme dneska za sebou kontrolu. Táhla jsem s sebou i manžu, protože jsem myslela, že mi už v 18tt. udělá velké sono, ale paní Dr. ho má v plánu až za tři týdny. Prý, že bude mimi větší a všechno půjde líp vidět.

Dneska jsem potkala kamarádku s 10 dní starým miminkem. Všichni jsme věděli, že to má být kluk, takže mi málem spadla čelist, když jsem nakoukla do kočárku a mimi bylo celé v růžovém. Překvapení :lol: ..hlavně pro rodiče..

Petule: střevní chřipku jsem měla minulý týden a spolu se mnou půl naší rozvětvené rodiny. Teď to lítá vzduchem. Myslím, že máš zbytečné obavy ze salmonely. Ale já jsem taky měla různé katastrofické scénáře, bylo mě pěkně blbě. Dnes jsem o tom říkala Dr. a ona se mě jen ptala, jestli jsem neměla horečku. Tak snad to bude vše OK. Držím palečky, ať jsi brzy ve své kůži.

Jo a s mazáním to mám podobně, vzpomenu si jednou za uherský rok. Ale já už stejně nic nezachráním. V prvním těhu mi v 39tt. popraskalo bříško. Bylo to k vzteku, byla jsem přesvědčená, že už to dotáhnu do konce bez strií. U druhého těhu nic, ale to skončilo první den 39tt., tak nevím, jestli by nepopraskalo znovu, kdyby se Sam nerozhodnul narodit dřív. A s tou genetikou nevím nevím. Mamča po dvou těhu má bříško bez strií. Myslím, že je to kvalitou kůže a kdo ví čím ještě.

Príma, že všechny KO dopadly dobře, jen tak dál. Mějte se krásně!
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.7.09 23:15

Tak jen nakouknu a popřeju dobrou noc,

Pavli, gratuluju ke KO :) Celkem by mě zajímalo, jestli se pak dá „reklamovat“ u MUDr. to, že se na UZ sekl s určením pohlaví miminka :lol: Obzvlášť u těch, co za to berou penízky :( No, překvápko to muselo být veliký :wink:

Pajo , Soňa taky není špatný jméno.Mně se celkem líbí. Jé, teď jsem si vzpomněla na ségru, která holčičce, co bydlela u nás v ulici, jako malá neříkala Soňa, ale Sloňa :lol:

Alkyno , já jsem si taky říkala, že si lupnu k podpisu něco v tom smyslu, že seznámek je na té a té straně :wink:

Kosatko , ještěže těhotenství trvá jen 9 měsíců, to by pak teprv mudrovalo o jménech, co? :lol: Teda, je fakt, že my jsme při každém těhotenství (poslednách třech) měnili jméno pro holčičku :wink: No, jestli nějaké to holčičí jméno udáme teď, je zatím ve hvězdách :lol:

Tak jo, už je pozdě, mažu do postle, mějte se krásně a sladké sny. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí