Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
20.7.09 17:12

ahoj, tak mě injekce nevadí, jsem ale posera na jiné věci.
Iviqv u vás měří břicho u doktora? 8O 8O 8O
Já zítra začínám 18.týden, tak už se brzy dočkám a budu vědět co to bude.I když zrovna mám těhotné 2 kamarádky , kterým tvrdí pokaždé něco jiného.Tak uvidim.Ale mám tušení na druhého kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
20.7.09 17:13

Alkyna: jojo, práce šlechtí člověka:-) Ještě že se živím tím, že mlátím hubičkou:-)))

Taky se moc těším… až budu vědět co to je, jako Igi..
JInka jste mě uklidnily s tím kysaným zelím:-) Dala jsem si další dávku, :D

Kromě práce ted kreslím pro jednu reklamku omalovánky pro děti, je to pro nějaké město podle pověstí, velká legrace, dnes mi jeden list vrátili.. pověst se jmenuje O Hnátovi, tak jsem tam nakreslila dlouhána s dlouhýma rukama… a ejhle, má to být tlustý zavalitý pán.. no kdo by to řekl:-) je to legrace, ty děti se pobaví:-)

Hezké odpoledne dámy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.7.09 17:47

Kubino.. asi ji už nemáš zakloněnou. Píšou to i do těhu průkazky jako děloha v RVF myslím. Kdyby zůstala zakloněná, tak mimi by nemělo kam růst. S Andělou jsem ležela se zakl. dělohou 3× po týdnu v nemocnici a povedlo se ji obrátit dr. růčo až v 16t… to už se pak asi neměla jak vrátit :)… ale bolelo to docela dost.

No a měří mi FUNDUS, kolik cm narostlo břicho

Já břicho schovám jen pod volný věci. Našim jsem ještě nic neříkala ( až zítra po tom ult. ) Minulé nepovedené těhu to vykecala celý rodině… a pak ty telefonáty od každého.
Ale asi mně prozradil brácha… s našima voláme přes skype. Brácha přiběhl a já se v tu chvíly postavila a vyvalila pupek.. a brácha říka:,, Ivana ty si těhotná, máš větší břicho jak já :). Tak doufám, že se mamča nebude zlobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.7.09 17:48

jo Raiann.. máš hezkou práci s těma omalovánkama… :) to by se mi také líbilo, dělat něco pro děti. jen neumím kreslit :oops: :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.7.09 19:57

Aha, tak to tu dělohu nemám už určitě zakloněnou. Měla jsem to RVF napsané v papírech, dokonce mi jí jednou při laparoskopii hodlali přišít. Byl to nějakej bláznivej doktor, protože se to bezdětným ještě nesmí přišívat 8O .

Fragolo TP mám 25. ledna, bydliště Most a jmenuji se Magda.
Hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.7.09 08:18

Ivigv - já taky kreslit neumím, ale to vůbec nevadí 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.7.09 12:10

Nazdárek maminy,

tak jsem si právě doužívala 14 dní dovelené u rodičů. To byla paráda. Bazének přímo u baráčku.. jsem tam byla každý den :D teď jsem dva dny dočítala vaše příspěvky a vy tedy válíte…
Mě konečně odezněly nevolnosti a cítím se naprosto skvěle, tak doufám, že je vše v pořádku. Ve čtvrtek jdu na KO, už se nemůžu dočkat až uvidím prcka. Zeptám se dr. jestli náhodou už neví, co to je. Jsem strašně nedočkavá :D jo holky, taková blbá otázka, ale k dr. mám donést moč a jdu tam až na 12 hodin. Vydrží ta moč 4 hodiny? nebo ji mám dát někde do chládku?
Fragola : jinak já se jmenuji Petra a čekám 1. mimi, TP dle UTZ 2.1.2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
21.7.09 12:12

Ahoj holky, hlasim se po delsi dobe. Mam toho v praci hodne, takze makam i o vikendu, jeste ze se blizi svatba a budu mit 2 tydny volno :lol: Jinak u me vse pri starym, zadna nova kontrola, snad pristi tyden aspon bude moc a poslech srdicka, na utz se chystam v CR za par tydnu. Jediny, co me zatim trapi jsou ty bedary, vubec se to nelepsi, a to jsem doufala, ze do svatby se to aspon zlepsi - a vono prd:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
21.7.09 12:38

Ahoj holky,
zdravím vás opět z východních Čech :D Dnes ráno jsem se pustila do čištění oken, tak to mám šťastně za sebou a zase na chvilku pokoj. To víte, příští týden čekám poprvé na návštěvu tchýni, tak aby mě nepomluvila :lol: Ne, ona je v poho, ale stejně to chci mít načančaný :wink:
Jinak se dnes odpolko chystám ke svojí praktický doktorce. Prý aby mi dala razítko do průkazky, musím přijít na preventivní prohlídku :oops: a ve čtvrtek hurá do poradny. Už se nemůžu dočkat, až mi zase ukážou mimíska a doufám, že mě zase na chvíli uklidní, že je vše OK :wink:
Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
21.7.09 14:08

Ahoj holky,

Kubi, tak jsem dnes krev zvládla… Raději tedy semnou jezdí manžel, ale zvládla jsem to… Tentokrát brali jen maličko krve - oproti minule… A ve čtvrtek budou výsledky, tak jsem tedy zvědavá!!! Doufám, že vše dopadne v pořádku…

A kdyby mi dr. řekla i co čekáme, tak by to bylo úplně fajn… :D Už bych to chtěla taky vědět :oops:

Holky a pohyby už máte - cítíte?

No mě myslím ani neměřili v pase… Ale jak tak o tom mluvíte, tak by mě to vlastně zajímalo… takže zavádím doma týdenní měření :D Akorát nemám metřík :D 8O

Tak holky hezký den jdu pracovati :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.7.09 14:52

Ahoj, tak já mám za sebou návštěvu plicního. Neděste se 8) , není to povinné, to jen já mám takové pochůzky na víc. Nechci čekat, až se začnu dusit a pak nebudu vědět, kam mám dřív skočit. Ale zatím mám letos klid, tak to snad vydrží :wink:

Mausko, já vypadala při Věrce jek puberťák :oops: Takové akné jsem neměla snad ani v 15 :lol: A snad 2-3 den po porodu to zmizelo. Vydrž, ale mě to děsně deptalo :roll:

Alkyno, v poradně se neměří v pase (aspoň u nás ne :wink: ), ale výška dělohy, jak roste(vzdálenost stydké spony a horního okraje dělohy Doufám, že to píšu správně…) . Ale můj gynekolog to snad měří až snad od poloviny těhu :roll:
Taky jsem natěšená, že se dovím pohlaví, ale ještě si chvíli počkám… No, hlavně, když budou v pořád testy a stejně to vidím na kluka :wink: Tuhle jsem se polila břicho kávou a manžel mi povídá: „Co to děláš, pobryndáš Simču“ :lol: Tak mě tím celkem dostal :wink:

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
21.7.09 16:51

Ahooooooooooooooj holky
tak jsem tady z velkého ultr. A vše v normě. Konečně jsem viděla mimískaaaaa. Já jsem tak happy. Sice nám ukazoval více záda, ale ty řebírka a obratle a to malé srdíčko. Já se tak těším. Má od hlavičky po prdku 7,1 cm co odpovídá 13+2. Akurát vše dělala vnitřním ult. a ke konci už mně bolelo břicho jak tam kroužila a snažila se ho vzbudit, popostrčit aby se otočil. Nedal se potvůrka naše… Jo a pohlaví prý nejdřív v tom 16, spíš 20 t.

Na další KO jedu 10.8.

Tak zatím pa holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
22.7.09 13:14

Kubino… Magdi Vše nejlepší k svátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.7.09 13:29

Ahoj, taky se přidávám, koukala jsem, že dneska slaví Magdičky. Kubino, všechno nej :srdce:

Jinak koukám, že nám to tady nějak vázne :wink: Mějte se krásně a přežijte ten dnešní pařák.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.7.09 13:54

ahojky :D :D :D právě jsem se vrátila z kontroly u nového pana doktora a můžu vám říct holky, že jsem moooc spokojená:-) konečně jsem viděla toho malého prďolku a nahrál mi ho i na dvd, takže když mi po miminku bude smutno, můžu se na něj dívat, kdy chci :lol: Fakt nádhera vidět jak mu poskakuje srdíčko, pokrčené nožičky no prostě všechno:-) ¨Jinak mimisek měří 8cm, prý je dobře živenej, což je zajímavé, protože teprve teď ve 14týdnu přestávám pomalu zvracet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí