Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
16.7.09 20:58

ahojik, tak doplněk ke mě: je mi 20 let, je to moje první miminko a jsem svobodná… papík Baruš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.7.09 13:06

Ahojky holčiny,
pár dní jsem tu nebyla, měla jsem nějakej fofr a pořád co na práci, takže jsem dočítala pár stránek. Koukám, že se všem daří dobře, tak je to fajn :-). Brebentily jste o kočárkách a musím reagovat na ten casualplay. Kámoška ho má další dvě známé také a zrovna moc spokojený nejsou. Korbička je hrozně uzounká a s fusakem se tam dětičky vešly jen tak tak. A to měly všechny prťavý holky, takže větší chlapeček by tam byl chudák. Také si stěžovaly na to, že přední kolečko skřípe, nebo vrže a to říkaly všechny tři. Já mám pořád favorita Jané, je lehounký, prostorný a snadno manipulovatelný. Ale ta cena je také vysoká :? .
Dneska má být poslední den teploučko a zítra už jen déšť :( a zrovna pofrčíme na chajdu :roll: .
Všechny moc zdravím, užijte si víkend, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.7.09 13:28

Ahoj hoky :-)

teda Fragolko krááásnej barevnej seznámek!! :-)

Já právě objevila geniální kočárek pro sourozence.. Teda objevil ho kamarádka tady z e-mimina, páč ta objeví dycky všechno, co se mimin týká..
No jsem z něho úplně vedle!! Je to tady nová značka iCandy. A je to normálně kočár pro jedno dítě a stačí přidat nástavec a je z něj kočár pro dvě děti, dá se kombinovat různě korba, sporťák, sedačka Maxi Cosi a tak.. no musím ho vidět.. Znamenalo by to, že bychom pak nemuseli zase kupovat nový, až by Barča chodila a tak.. Ale na netu nikde neni cena.. a zatim jsem nevypátrala, kde je vlastně mají.. a bojím se, že to bude víííc než drahý :-(
No.. uvidíme..

Teď musím makat, mám děsnej skluz v práci a v úterý prezentaci.. uaaaa..

tak hezký den.. je pěkně parno, co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.7.09 13:38

Ahoj mamušky! Zase mám velikou absenci. :oops: Manža má od úterka dovču (konečně), tak jezdíme s dětma po výletech. Večer jsem tak utahaná, že sotva vlezu do postýlky, spím jak dřevo.

Marti: Pavla, 30 let, 5 let vdaná, jsme z Opavy, čekáme 3 (4 :wink: ) miminko. Jak pokračuje zateplování?

Holky: u nás je pořád pěkný hic. V úterý jsme byli s dětma v Dinoparku. Byl tam pěkný vypékov, jsem myslela, že mě odvezou. Jsem se nemohla ani nadechnout. Když jsem se konečně dostala do chládku 3D kina, tak jsem odtama zase hezky rychle vykráčela, protože v úvodu povídali, že projekce není vhodná pro těhotné :roll:

Taky jsem okukovala kočárky a trochu upustila z Casualplay. Teď zvažuju ten Maxi Cosi a Jané. No, času je ještě dost.

Ležení na břiše mi není vůbec příjemné, ale taky neumím jinak usnout, takže usínám ve stabilizované poloze :lol: :lol: :lol:

Tampon jsem v těhu při pobytu ve vodě nikdy nepoužívala, ale jestli některá trpíte na záněty, je to možnost.

Ve út jsem byla na odběr krve v 16tt., TT. Jsem z toho pěkně nervní. V tomto těhu jsem změnila gynekologa a zapoměla jsem se zeptat, jestli si mám zavolat nebo volají oni nebo, jak psala Fragolka, příjde špatná zpráva poštou. Jsem jak na trní.

Zítra jedeme s rodinkou na týden do Čech. Před tím ještě musíme stihnout rodinnou oslavu, aspoň že se pořád něco děje a nemusím na to myslet každou minutu.

Mějte krásné dny. Všechny zdravím a držím palečky!

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.7.09 14:23

Ahooooj,

no dnes je u nás taky hic!!! Ale už se začíná zatahovat…!!! :? A to zítra máme venkovní oslavu narozenin… tak to abych si připravila gumovky a pláštěnku :D

Tak si ještě užívám asi poslední dny úzkých džín… :D Ráno totiž obléknu vše ale po obídku už nezapnu kalhoty… tak mám zásobu gumiček a zapínám kaťata na gumičku :D

Já ještě slyšela že je prý pro těhotné lepší spát na levém boku, je na tom něco pravdy?? máte to některá taky tak?? Musím říct že nevím důvod, nebo co je na tom je, ale pravde je, že na levém boku se mi spí skutečně lépe… asi to mám vsugerované :D

Jinak bazén se včera nekonal… Nějak nám nedošlo, že o prázdninách prochází kryté bazény reknostrukcí… takže při příjezdu jsem koukli na prázdný bazén a jeli aspon na nákupy :D

Tak holky přeji hezký víkend… !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.7.09 14:32

Joo a omlouvám se za ty překlepy a nějaké nesmyslné věci… prostě pátek, vedro, únava… to dělá divy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.7.09 15:55

Ahojte, to je hic, chladím se ledňákama :)
Zítra chatečká, hip hip hurá a dovča. Takže se na tejden loučím.
Dnes mi písala paní doktorka, že krypl testy jsou OK a navíc si mě zaregistrovali do porodnice, na to že jsem tam byla 6:35 ráno, tak jsem byla 4. na řadě. Myslíte, že si mohu dát na oslavu slámové vínko?
Jo a zvracíte jako já někdo ještě furt nebo su největší chudáček na světě? :)
Pitnému režimu zdar a já mizím z worku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.7.09 17:36

Vše nej k svátečku do Třebíče :srdce: M :srdce: a :srdce: r :srdce: t :srdce: i :srdce: n :srdce: k :srdce: o :srdce:
Ať jste zdraví a šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.7.09 17:56

Jééééé, Kecko, děkuju. Asi budeš lepší než manžel :roll: No, nechám se překvapit, ale on tyhle věci dost často zasklívá :wink: Teda, slámové víno neznám :wink: Min, týden jsem si dala skleničku červeného, měla jsem na ně děsnou chuť, ale jinak fakt nenasávám :wink: Kecko, když toho nebude moc, proč ne… :wink: Jo, gratuluju k dobrým výsledkům. Máš taky co slavit :D

Jinak dneska lítám jak hadr na holi od 5.30. Stihla jsem s Davčou alergologii, převlíkám postele, peru, vařím, ale na žehlení už si dneska netroufám :wink: Se mnou dneska bude „vášnivý“ večer, odpadnu kolem 20 hod :wink:

Pavli, máme zateplenou polovinu domu 8O Teda, až to bude za náma, tak to nepřežiju :lol: A vypadá to fakt nádherně :wink: Doufám, že jste si manželovu dovču užili. Já už málem počítám dny, kdy Věrka půjde do školky. Asi to nepřežiju :roll: Užijte si cestování a oslavu. Máš pravdu, když je šrumec, není čas myslet na blbosti :D

Ještě večer nakouknu, zatím se mějte pěkně a užijte si víkend. Ahoj,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
17.7.09 19:30

Ahojky holky,
tak u nás to už začalo.. bouřkaa kroupy o průměru i 1,5cm. Mám dvork pod vodou. Už by nemuselo.....

Marti, taky vše nej k svátku. Jinak bydlím na vesnici u Velvar (což asi nikomu moc neřekne) tak napiš prosím Slaný nebo Kralupy nad Vltavou :)

zatím pa… jdu taky povlíknout postel :) papa a hezký víknd a dovolené holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.7.09 21:12

Nazdárek, seznámek je super. Akorát holky,to si ze mě děláte prdky, že jsem nejstarší :lol:

Jinak jsem byla dnes na KO vše v pořádku. Ale místo abych verlybatila :lol: , tak jsem spadla z 49kg na 47,5kg. Tak to musim nějak dožrat.

Mám se taky zaregistrovat do porodnice, mudra říkala, že prý se to musí skoro všude. Asi půjdu opět do Brandýsa. Poprvé jsem byla spokojená, ale teď mám trochu strach. Páč, minulý rok nemocnici někdo koupil a teď se všude rozhlašuje, že jí asi brzy zavřou. Snad nebudu rodit nakonec někde v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.7.09 22:21

Tak jsem slibovla, že odpadnu brzo a jsem nějaká rozšoupnutá :lol:

Iviqv, taky díky za gratulaci a šoupla jsem tam Slaný :wink:

Monano, no zatím jsi nejstarší, ale třeba ještě někdo přizná 32 :lol: Hele, z toho se nestřílí, já mám občas pocit, že jsem se „zasekla“ okolo dvacítky a pak, když začnu počítat, nestačím se divit :roll:
Teda, jsem ráda, že se u nás registrovat nemusím, akorát, když se u nás rodí jako o život, tak je pak na šestinedělí masakr 8O

Jo, manžela jsem podcenila, vzpomněl si :oops: Ale měl nápovědu od maminy :lol:

Tak jo, dneska už vžně končím, mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.09 12:52

ahoj holky, tak se nám to počasí pěkně pokazilo co? Manžela nemám na víkend doma, tak jsem naplánovala dnešek nákupní, právě jsem dorazila domu a jsem hotová, a zítřek návštěvní.
Monano kolik prosimtě při téhle váze měříš?
Nepřihlášená kosatka

• Citovat
  • Upravit
3657
18.7.09 13:43

ty jo nějak mi blbne připojení. To je asi tím počáskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
18.7.09 13:46

Kosatko, já jsem prťous. Měřim jen 164 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí