Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
18.7.09 17:47

He monano.. až takový prcek nejsi. Já mám jen o 4cm více a vážím o 10 kilo více. A to mi všichni kolem říkají ať přiberu. Tě asi není ani vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
18.7.09 18:25

Srandičky, na to vás užije, co? :lol: :lol:

Odpo jsem musela na povinnou návštěvu ke tchýničce. Náhodou jsem tam potkala i ségru manžela. A dozvěděla jsem se, že je momentálně ve 12tt těhotenství. To nám to pěkně klaplo. Já termín 17.1 ona 25.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
18.7.09 20:32

Teda monano to jste se pěkně domluvily :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.7.09 21:07

Ahooooojky holky ;-)

zdravím po delší době, byli jsme na dovolené a úplně super, byi jsme v České Kanadě a jsem úplně nadšená :-) Kačce se tam líbilo, řádila tam jak černá ruka mezi krávami, ovcemi, koněmi, byla ve svém živlu…
Taky už mám za sebou TT a naštěstí negativní, ufffff.

Na další kontrolu jdu 29. 7., už se těším… Ale pohlaví si říct nenecháme, i u Kačky jsem to vydržela…

Rai: Já jsem minulé těhu taky měla něco s čípkem, byla jsem ve 22. týdnu na malém zákroku, začala jsem krvácet, ale naštěstí to byl „jen“ ten čípek a mimčo bylo naprosto v pořádku i po mojí anestezii, pak se ukázalo, že jsem měla hraniční hodnoty histologie a po porodu a šestinedělí se vše srovnalo… Takže se nestrachuj, určitě bude vše v poho… Drž se…

Jinak jdu ještě prát a vybalovat, dneska jsem právě přijeli z té dovči. Zdravím nově příchozí a Fragolce upřesňuju info, už 30 let, Chomutov ;-) Seznámek nádhernej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.7.09 22:33

Ahoj,
dneska jen v rychlosti…

Beckovko, napiš mi ještě TP, přibližně jsem ti tam šoupla 1.1.2010, seznam je podle TP, tak ať jsi zařazená :lol:
A gratluluju k dobrým výsledkům.

Monano, tak to můžete se švagrovou rodit v tandemu :lol:

Mějte se krásně a dobrou noc. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.7.09 08:25

Fragolo, 31.12. 2009 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
19.7.09 11:03

Ahoj holky, teda y s těmi termíny aspirujete na první dítě ČR :wink:
My byli na víkend u našich, byla tam na návštěvě i tchýnka a neteř. my jsme nechali Honzíka ještě u babi a pereme, žehlíme a trochu odpočíváme.
Přeji všem hezký den a jdu pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.7.09 11:35

Ahojky holky…

Beckovko.. tak stím čípkemjsi mně potěšila… Mně našli reat. změny teď v dubnu. Tak doufám, že to bude ok. A gratuluji k OK výsledkům.

Ach jo… zase zalezlo sluníčko…atojsem plánovala aspoň malinkatej výletíček. No jdu hodit kuře do trouby… myslíte, že ho můžu podlít růžovým vínem? Nám zůstalo po návštěvě, které se dušovala, že pije jen růžové a nakonec pila skoro vše jen ne to :D

Jo a zítra jedu na kontrolu. Zase se začínám bát… Za jak dlouho jste měli výsledky krve ke scr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
20.7.09 10:14

Ahoj holky:-)
beckovko: taky jsi mě trochu uklidnila s čípkem, ve středu mám volat na výsledky, tak jsem zvědavá co mi poví…:-)

V práci už o mě skoro všichni vědí, je to legrace… a nejvíc se diví tomu, že chci s mimi aspon trošku pracovat. Povolili mi PC doma, telefon, do práce jednou týdně na poradu… to snad časem nějak půjde.. bude muset, jinak mi to místo vyfoukne krasavice ambiciozni:-) a mám tu hned dvě :lol:

přeju hezký pondělí
a mmchd:
je kysaný zelí ve velké škodlivé? Mohla bych se po něm umlátit.. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.7.09 12:25

Ahoj, zdravíme po víkendu.

Přiznám se, že jsem včera lenošila. Hodně. Odpoledne jsem usnula jak špalek :oops: , prostě jsem si nemohla pomoct…

Raiannne , naopak,zelí je ideální, samý vitamín C a tím se nemůžeš předávkovat, takže můžeš v neomzeném množství :lol: Já ulítávám na ostrým jídle :wink:
Teda, vypadá to, že si dáš postýlku do kanceláře :lol: Ale zase je to fajn, že pak člověk nezůstaně úplně doma… U manžela v práci se hodně rodilo a rodí, takže malých dětí je tam požehnaně, tak si dělají srandu ze šéfa, jestli nechce koupit školku, se kterou firma sousedí :wink: Zatím odolává :wink:

Iviqv , držím pěsti, ať na KO dobře dopadnete. Zatím se mějte a já jdu obědvat. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
20.7.09 12:27

Ahoj holky.. vůbec nestíhám, práce jako na kostele.. zítra prezentace a skoro nic hotovo :-( naštěstí mi ve dvě přijde mamka hlídat Barču, abych něco udělala.. vidím to na dlouhé ponocování :-(

zítra jdu konečně na KO, už jsem nervózní, jak mi přestalo být blě a o prckovi nevím.. už ho chci vidět..

tak si užívejte snad víc volna než já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.7.09 15:17

Ahoj při pondělku,

tak jaký jste měli víkend? U nás nic moc… pořád pršelo :( to je tedy léto, co?!!! Tak snad bude brzy lépe!!!

Rain je to asi fajn být pořád v obraze, ikdyž máš miminko… Ráda bych také něco dělala..

Tuto práci (kde nyní pracuji) tedy ne, ale mám v plánu přes net prodávat dětské oblečky… je to jen taková představa… Ale po nákupech v USA si myslím že za ty oblečky by mi maminky utrhli ruce, :) nebo spíš za ty ceny… je to bomba… tchýňka mi koupila 2 takové bavlnéně mikinky slaboučké Calvin Clein na 3 dolary (60 kč) slevněno ze 700 kč!!! Tak to musím ještě s tchýňkou nějak vymyslet… a uvidíme… To jen do budoucna… Každá kačka se určo bude hodit… :D

Ty jo zítra jdu na krev.. Holky už ted je mi zle :? Nesnáším injekce, jsem posera :oops: Ale už abych to měla za sebou a ve čtvrtek už snad budou výsledky, tak jsem nervozní už ted…!

Tak se zatím mějte a přeji vám lepší počásko než máme my… prší a je bouřka… Děs… Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.7.09 15:31

Ahoj,
tak jsem tady z KO. Neviděla jsem mimíska.. bééééééééé. Jen jsem přibrala půl kila za 3týdny, bříškomi narostlo o 2cm ( u Anděly mi břicho měřili až koncem 4m :) ). A přehodilami paní dr. ultrazvuk z 28 na zítra… tak aspoň žetak. Se snad zítřka nedožiju. A už nemám zakloněnou dělohu… aspoň nějaká pozitivní správa.
Alkyno… s těma oblečkama je to fain. Jen musíš najít něco, čeho je tady míň.
už víte některá co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.7.09 16:34

Ahoj holky, zdravím po propršeném víkendu.

Alkyno ty jsi na tom s injekcema asi dost podobně jako já. Strašně moc je nemám ráda a u braní krve se mi dělá děsně zle. Už jsem vypozorovala, že pokud si u toho lehnu, pokrčím nohy a vezmou mi jí z pravé ruky, tak to jde :-). Tak na mě sestry někdy koukají jako na blázínka. Takže budu držet palečky, ať to máš rychle za sebou!

Iviq já měla před otěhotněním také zakloněnou dělohu, ale teď nevím. Myslíš, že mám také šanci na to, že se mi už narovnala?

Hezké odpoledne, pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.7.09 16:48

Iviqv, Kubino., tak se taky hlásím do klubu. Mám taky zakloněnou dělohu :lol: No, dle mého názoru je to tak, že děloha kvůli rostoucímu miminku nemůže zůstat zakloněná, to bychom pak neměly bříško, ale spíš hrb :lol: :lol: :lol: Rozhodně jsem ji měla na začátku druhého těhu opět zakloněnou, protože kvůli tomu můj gynekolog nepoznal při vyšetření, že jsem těhotná :wink:

Kubino, písni mi tvé jméno, TP a kde bydlíš, seznámek je na str. 53 v téhle diskuzi, tak se mrkni, ať tě taky můžu zařadit :wink:

Odběry krve mi nic nedělají, teda, na sobě mi to nevadí, ale když jde o někoho jiného, tak bych byla schopná se asi složit :oops: Teda, seriály z nemocničního prostředí mi nic nedělají, ale asi bych nechtěla být přítomná porodu… Svému jo, bez mé maličkosti se to bohužel neobejde :lol: , ale u někoho jiného bych to asi neustála. Divím se chlapovi, že to přežil už 4× :lol:

Mějte se, jdu žehlit, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital