Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
13.7.09 14:09

Mně se taky na netu líbil Dany sporot nebo V cross ale ve skutečnosti je to tak maličký-ale na první zimu nám to bude stačit.Hlavně ta cena je dobrá když si vemeš co obsahuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.7.09 14:20

To jo..umí to vše co je potřeba…

Snad se proberu a budu rozumná a budu šetřit… Bo ta mura je tááááááák hezká :) Jsem horznej estét a puntičkář… Snad mě to s mimčem přejde :) Hlavně rodičovská almužna mě donutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.7.09 14:20

Koukám holky, že už máte spadeno na kočárky. Já jen čekám, kdy mě to zase chytně. U prvního jsme měli Deltim. Byl strašný a tak po roce letěl. U druhého jsem si dopřála Quinny speedi, ale taky z něj nejsem nadšená. Korbičku už jsem prodala dávno a sporťák asi taky půjde z domu. Líbí se mi Casualplay S4, ale ta cena 8O

Pohlaví jsme se dověděli jen u druhého mimi, a to ve 20tt. A teď se pořád nemůžu rozhodnout, jestli to chci vědět nebo ne. Ale asi to nevydržím. Na další KO jdu 29.7, to budu v 18tt., tak snad se dovíme. Máme kluka i holčičku, takže pohlaví moc neřešíme. Jen Viki by si přála sestřičku. :lol: Ale zase si říkám, že kdyby to byl kluk, byli by si se Samuelem asi bližší, když budou po sobě. No v každém směru spokojenost. :lol: :lol: :lol:

Zítra jdu na krev v 16tt., držte palečky, bojím bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.7.09 14:28

Kecko: já taky vždycky doufala, že mě puntíčkářství s dětma přejde a nepřešlo. Tak se moc netěš. :lol: Děti musejí mít sladěné i ponožky.. no co se dá dělat, každý má něco. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.7.09 14:29

Vikisam: ten je hodně dobrej a cena taky úžasná, skoro jak ten můj maxi cosáč :)

Co na to manža? ten by nešetřil? ten můj jo…vrrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.7.09 14:32

Kecka: To můj taky, ale nakonec ho vždycky ubiju argumenty, proč je to či ono potřeba a on raději kapituluje než by to se mnou řešil. Protože já když si něco vezmu do hlavy… :lol: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.7.09 14:34

Vikisam: to mi neříkej, já doufala, že jednou dostanu rozum a nebudu drahá žena :)

Máme hypotéku jak prase a přitom bydlíme v pidi králikárně v paneláku.

Nevím jak si ten drahej kočár dostat z hlavy :)

Jojo ponožky musí ladit, to je logické :) To znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.7.09 14:38

Kecko hod mi sem prosím odkaz. :wink:
Holky my máme docela dobrý kočár ale to víte, já jsem rozmlsaná a chci nový a přítel mi to schválil jen mamča kroutí očima na co nový.
No náš Hnozík chodí taky sladěný do posledního puntíku, ale my nakupujem halvně u nás v jednom skvělém bazárku za super ceny a pak nakupuje naše mamča :wink:
Já ted chodím na malou brigošku tak našetřím na kočárek ale max hranice je 10tis se vším všudy.Chtla bych tentokrát ten co se na podvozek dá na:,–(it autosedačka. Pořád někam jezdíme a tahat pořád kočárek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.7.09 14:43

To já ujíždím s nákupy na www.mimiaukce.cz a www.mimibazar.cz. Dají se tam nakoupit nádherné věcičky za super ceny. O autosedačce na podvozku taky sním, ale na zimu ji asi moc nevyužiju.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.7.09 14:46

http://www.babyportal.cz/…ra-vzor-2009

šedá nebo zelenkavá :) sedačku bych měla od kámošky

a nebo hold šetříme a: http://www.eshopbaby.cz/…dorjan-p1105

Jojo, taky nemusím mít vše nové, ale vozovej park chci funknční.

No 10.000,– :( To asi máš vyřešeno… já doma řeknu že porodné a útrpné :)

Asi si musím z výplat něco zašít… ten můj by mi nejradši osedlal nákupní košík z Globáče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.7.09 14:49

Mámě cenu taky neřeknu, štrejchlo by ji.
V akucích a bazárcích se nevyznám zatím, bo při práci nějak zatím není čas a čekám prvního cvrčka. Dnes je tady klid, není tu vedení a mně se tááák nechce nic dělat :)
Rozhodně mě to taky čeká, bo je to rozumné (krom toho kočáru, chi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.7.09 14:53

Já chodila do práce v prvním těhu dlouho a bylo mi tak dobře, nic mě nerozčílilo, vše mi bylo jedno :lol:
no my určitě ten danny nebo v cross. Ale je t ofakt maličký kočárek, to ted jsou všechny ty moderní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.7.09 14:57

No jo, babičky, ty nemají pochopení. Na aukcích i bazárku nakupuju nové, značkové a levné věci. Outlet nebo soukromý prodej. Bezva, koukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.7.09 14:58

Mně sice dobře není, minimálně obden zvracím… ale tak nějak se to asi dá přežít. Musím si vydělat na ten kočár :) Ale rozumím ti, kéžbych takhle rozhodla. V práci za mě furt nemají zástup a to je trošku problém. Čekám na ředitelku až se vrátí ze služebky a začne se to řešit. Rozhodně to nikoho nenaučím za měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.7.09 15:01

Já naštěstí an inikoho nemusela zaučovat, bylo to bezva.
Já ted zkouším prodat na MMB kočárek ale zatí mse mi nedaří, asi musím slevnit.
jdeme na balkon, napustila jsem Honzikovi bazének.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí