Poradna duly
Jana Čurdová
Mně se taky na netu líbil Dany sporot nebo V cross ale ve skutečnosti je to tak maličký-ale na první zimu nám to bude stačit.Hlavně ta cena je dobrá když si vemeš co obsahuje ![]()
To jo..umí to vše co je potřeba…
Snad se proberu a budu rozumná a budu šetřit… Bo ta mura je tááááááák hezká
Jsem horznej estét a puntičkář… Snad mě to s mimčem přejde
Hlavně rodičovská almužna mě donutí ![]()
Koukám holky, že už máte spadeno na kočárky. Já jen čekám, kdy mě to zase chytně. U prvního jsme měli Deltim. Byl strašný a tak po roce letěl. U druhého jsem si dopřála Quinny speedi, ale taky z něj nejsem nadšená. Korbičku už jsem prodala dávno a sporťák asi taky půjde z domu. Líbí se mi Casualplay S4, ale ta cena ![]()
Pohlaví jsme se dověděli jen u druhého mimi, a to ve 20tt. A teď se pořád nemůžu rozhodnout, jestli to chci vědět nebo ne. Ale asi to nevydržím. Na další KO jdu 29.7, to budu v 18tt., tak snad se dovíme. Máme kluka i holčičku, takže pohlaví moc neřešíme. Jen Viki by si přála sestřičku.
Ale zase si říkám, že kdyby to byl kluk, byli by si se Samuelem asi bližší, když budou po sobě. No v každém směru spokojenost.
![]()
Zítra jdu na krev v 16tt., držte palečky, bojím bojím..
Kecko: já taky vždycky doufala, že mě puntíčkářství s dětma přejde a nepřešlo. Tak se moc netěš.
Děti musejí mít sladěné i ponožky.. no co se dá dělat, každý má něco. ![]()
Vikisam: ten je hodně dobrej a cena taky úžasná, skoro jak ten můj maxi cosáč ![]()
Co na to manža? ten by nešetřil? ten můj jo…vrrrrrrrrrr
Kecka: To můj taky, ale nakonec ho vždycky ubiju argumenty, proč je to či ono potřeba a on raději kapituluje než by to se mnou řešil. Protože já když si něco vezmu do hlavy…
![]()
Vikisam: to mi neříkej, já doufala, že jednou dostanu rozum a nebudu drahá žena ![]()
Máme hypotéku jak prase a přitom bydlíme v pidi králikárně v paneláku.
Nevím jak si ten drahej kočár dostat z hlavy ![]()
Jojo ponožky musí ladit, to je logické
To znám.
Kecko hod mi sem prosím odkaz. ![]()
Holky my máme docela dobrý kočár ale to víte, já jsem rozmlsaná a chci nový a přítel mi to schválil jen mamča kroutí očima na co nový.
No náš Hnozík chodí taky sladěný do posledního puntíku, ale my nakupujem halvně u nás v jednom skvělém bazárku za super ceny a pak nakupuje naše mamča ![]()
Já ted chodím na malou brigošku tak našetřím na kočárek ale max hranice je 10tis se vším všudy.Chtla bych tentokrát ten co se na podvozek dá na:,–(it autosedačka. Pořád někam jezdíme a tahat pořád kočárek ![]()
To já ujíždím s nákupy na www.mimiaukce.cz a www.mimibazar.cz. Dají se tam nakoupit nádherné věcičky za super ceny. O autosedačce na podvozku taky sním, ale na zimu ji asi moc nevyužiju.. ![]()
http://www.babyportal.cz/…ra-vzor-2009
šedá nebo zelenkavá
sedačku bych měla od kámošky
a nebo hold šetříme a: http://www.eshopbaby.cz/…dorjan-p1105
Jojo, taky nemusím mít vše nové, ale vozovej park chci funknční.
No 10.000,–
To asi máš vyřešeno… já doma řeknu že porodné a útrpné ![]()
Asi si musím z výplat něco zašít… ten můj by mi nejradši osedlal nákupní košík z Globáče ![]()
Mámě cenu taky neřeknu, štrejchlo by ji.
V akucích a bazárcích se nevyznám zatím, bo při práci nějak zatím není čas a čekám prvního cvrčka. Dnes je tady klid, není tu vedení a mně se tááák nechce nic dělat ![]()
Rozhodně mě to taky čeká, bo je to rozumné (krom toho kočáru, chi).
Já chodila do práce v prvním těhu dlouho a bylo mi tak dobře, nic mě nerozčílilo, vše mi bylo jedno ![]()
no my určitě ten danny nebo v cross. Ale je t ofakt maličký kočárek, to ted jsou všechny ty moderní.
No jo, babičky, ty nemají pochopení. Na aukcích i bazárku nakupuju nové, značkové a levné věci. Outlet nebo soukromý prodej. Bezva, koukněte.
Mně sice dobře není, minimálně obden zvracím… ale tak nějak se to asi dá přežít. Musím si vydělat na ten kočár
Ale rozumím ti, kéžbych takhle rozhodla. V práci za mě furt nemají zástup a to je trošku problém. Čekám na ředitelku až se vrátí ze služebky a začne se to řešit. Rozhodně to nikoho nenaučím za měsíc…
Já naštěstí an inikoho nemusela zaučovat, bylo to bezva.
Já ted zkouším prodat na MMB kočárek ale zatí mse mi nedaří, asi musím slevnit.
jdeme na balkon, napustila jsem Honzikovi bazének.