Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Monano, tak mám zase doplněno a už se nám to pomalu rýsuje ![]()
Jsem se musela smát, že jsi naposled vážila 49 kg, já měla před Věrkou 55kg a teď bych o své váze nerada mluvila veřejně ![]()
Kosatko, určitě se na tebe něco pěkného najde, ne? Přiznám se, že mám teď ve skříni spoustu věcí, které využiju těhu-netěhu a taky jsem si už za svá těhotenství pořídila pěkných pár šatiček a vždycky je jen „opráším“ a vytáhnu ze skříně ![]()
Přeju dobrou noc, jdu zalehnout, 6hodin ráno je tady hned a jestlï se nevyspím, budu děsně protivná
M.
Ahojda holky po víkendu.
Fragolko ty jsi šikovná. Jsem ani nevěděla kolik nás je…
A já se jmenuji Ivana a je mi 27. A nehodíme si seznámek někam na stránky? Pak si jen klikneme na odkaz, když se budeme chtít juknout.
Vikisam NÁDHERNÉ DORTÍKY…až je škoda je sníst. Nebrečí děti když se krájí?
My o víkendu makali… Teda více manža. Už máme pryč podlahy a venku před vratama je plný kontajner škváry. Ted polovička odjela min. na půl týdne a pak se bude pokračovat
A s oblečením… už nosím 40 a v pátek jsem prvně vytáhla těhu kalhoty. Trochu mi padali ale jsou super když nikde nic netlačí. A taky jsem si něco nasyslila 2 kalhoty a ještě se chystám si na podzim koupit nějaké maženst.
Zase u nás zalezlo sluníčko…já už nechci přes den déšť.
Dnes vařit nemusím… budu jen uklízet a uklízet
Ahoj holky, zdravím po víkendu. Celý jsem ho propekla a teď začnu uklízet tu spoušť, co tady po mě zůstala.
Prasátko Pepina je předáno http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Byl to dort pro dcerku mé kamarádky. Před 4 měsíci si jí vzala do pěstounské péče a doufám, že se jí ji brzy podaří adoptovat. Holčička dostala ve třech letech asi svůj první dort. Ten pohled, když ho uviděla mi byl velkou odměnou za ty hodiny, co jsem nad ním strávila.
Iviqv: když se dorty krájí, tak děti nikdy nebrečí, protože je předtím bleskovou rychlostí odstrojí a s plnými talířky marcipánu si zalezou někam do ústraní
![]()
Marti, seznámek už je i v barvách. To je teda parááááda. Tleskám.
Manža měl dneska nastoupit dovolenou, místo toho zase odešel do práce. Jsem z toho trochu otrávená, ale od zítřka už snad bude doma nebo ho přivážu za nohu k posteli. ![]()
P.
Ahoj,
Iviqv, to jste si teda užili pracovní víkend
No jo, důvěrně znám, ale aspoň, že už máme jednu stranu domu hotovou, vlítla jsem na okna, už to potřebovala jak sůl a vypadá to fakt nádherně ![]()
Pavli, manžela zítra prašť válečkem a bude pokoj. Sice s ním nic moc nebude, ale aspoň bude doma
Manžel má letos s dovolenou vymalováno
, zbývá mu pár dnů, tak snad bude doma aspoň mezi vánočními svátky
Dort je nádherný. Teda, na sladké moc nejsem, ale marcipán bych si i dala ![]()
Mějte se krásně, všechny zdravím, M.
Ahoj holky, poctivě vás dočítám. Už jsem k vám taky jednou pisla. Jmenuju se Lucka, v září mi bude 32 let a čekám 2. dítko.
Minulý týden jsme byli na genetice na UTZ a vše je v pořádku. Celá naše rodina se těší na holčičku-rodí se u nás jen kluci ale vypadá to že budeme mít klučíka (a já pořád koukám po šatičkách a červeném kočárku) ![]()
Termín porodu mám podle MS 10.1. a dle UTZ 18.1.
Jinak jsem doma na diskusi říjen listopad 07. Tam už taky vesele rodíme druhá a třetí dítka ![]()
Ahoj holky,
Fragi , super seznámek, hned mám větší přehled. Pouze dodávám, že mi je 23 let ![]()
Lucil , mám to podobně jako ty, všichni se těší na holčičku… taky bych ráda holčičku, ani si pořád nedokážu představit, že bych čekala chlapečka, ale důležité je aby to bylo zdravé, na mimi jsme nějaký čas pracovali… Snad se brzy dovíme na koho se těšit a jakou barvičku nakupovat ![]()
Kdy jste se holky dověděli co čekáte??
Konečně nám počasíčko trochu přeje, tak snad chviličku vydrží, at stihnem nějaké ty letní aktivity ![]()
Jinak přeji klidný start do nového týdne!!
Alky my pořád doufáme v holčičku-mám i jiné příznaky než u Honzíka a tak už jsem koukala po šatičkách a tak. Já byla ted ve 13. týdnu na tom genetickém UTZ který je hodně přesný a tam my už řekli že to vypadá na chlapečka-tak jsem se s tím na jednu stranu smířila ale pořád trošku doufám že mi na dalším UTZ řeknou že je to holčička.
Ale je pravda je že hlavní je aby bylo mimi zdravé a vše dopadlo jak má.
Kolem mě je ted spousta neštětí co se týká těhu že jestli to bude kluk nebo holka je fakt jedno.
Lucil, tak už jsem tě tam taky lupla (do seznámku) ![]()
Alkyno, my jsme se u Věrky a Davči jsme se dověděli, co čekáme v 16.tt. a u Míši a Ondry až ve 20.tt. A ani jednou se u nás nespletli
Myslím, že ve 12.tt se to dá „vyvěštit“ jen stěží, ale jsou prý i takový případy ![]()
M.
Díky Fragolo, jen nevím jakou budu mít účast. my na říjnu jedem jako blázni, ale tady jsme všechny skoro stejně těhu a máme podobnéradosti a starosti tak proto chci kukat i sem ![]()
Luci také mám kolem sebe - ohledně těhu spoustu snažilek… taky nám to trvalo, ikdyž „jenom“ 4 měsíce, ale už jsem si říkala že je asi něco špatně, ale naštěstí to vyšlo, tak ted už „jen“ aby bylo mimi zdravé…
Ačkoliv mám stejně nutkání koukat spíš na růžové
navíc jméno pro holku máme jasné a když to bude chlapeček, tak to budem muset ještě vymyslet… jako že si myslím že to bude chlapeček, jelikož mi všichni říkají, dej pozor na malou a opatrujte se holky… no uvidíme… já se dovím až koncem měsíce kdy jdu na velký UTZ, tak doufám že se brzy dovím co to bude… už včera bylo pozdě ![]()
Fragi, no tak to je super v 16. TT, kdybych to věděla už za týden, tak bych byla štastná!!! ![]()
A když ti říkali co to je, byl u toho i tvůj manžel?? Já bych asi chtěla abychom u toho byli oba…
At jsme na stejno překvapeni ![]()
Mně to tenkrát u Honzíka řekl dr a byla jsem tam sama a po cestě domů jsem koupila modré dupačky a dala je příteli, ten čučel než mu to došlo a měl radost, no a na velkém UTZ ve 20.týdnu už byl se mnou a dmul se pýchou jak je šikovný.
Já se totiž s bývalým několik let léčila na neplodnost a mysella jsem že vlastní děšti mít nikdy nebudu takže přítel se ted vždycky chvástá jak je šikovný že už mě podruhé otěhotněl
Honzík se nám podařilhned první měsíc a Elenka hned po 2cyklech MS.
Alkyno, to víš, že u toho byl manžel a dokonce i děti
Přece bych ho o něco takového nemohla připravit. On se mnou vlastně absolvuje všechny UZ, teda, ne ty první, ale později chodil na všechny se mnou. Vždycky si pokecá s doktorem, mám pocit, že i doktor byl nadšený, že tam vidí chlapa a ne jenom ženskou
Pokud bude manžel moct jít s tebou, ať určitě jde. M.
No můj je pořád v práci tak se mnou zatím na UTZ nebyl, chystá se až ve 20. týdnu-jsem objednaná na 3.9. ted se mnou byla mamka a Honzík a byl to doják.
Já už byla v poradně asi 5× a pokaždé my dělali UTZ. Až ted je to ale pěkně vidět.
Fragola: jsi úžasná, supr seznam. Je nás ale požehnaně…
K doplěnění: vdaná, 1. mimčo.
Ahojte všicky. Já taky doufám v holčičku… chtěla bych si ušít nebesa a využít 4 kabele plné růžových hader od ségry… Bo přece nebudu kluka oblíkat do šatiček ![]()
Včera jsme byli koukat na kočáry… A já si zas musela najít něco extra za extra cenu…
nojo, vozovej park něco stojí… Mura4 ![]()
Manžel chce Danny sport ![]()