Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj HOlky, zmizela jsem abych zvládla to stěhování,.. a podařilo se.Sedím na novém gauči, máme postýlku pro nás a vedle místo i na jednu rpo mimíse, na terase v grilu se dělají špízy a já jsem uplně K.O. Bylo toho dost! ![]()
Jinak jsem začaqla dovolenou, takže se těším na houby a borůvky, vyrážím na jih za rodiřema a prarodičema:-)
Všechny zdravím ![]()
Dobrý večer všem,
Raianne, gratuluju k novému domovu a brzo i to místo na postýlku pro miminko zaplníte ![]()
Iviqv, teda sama za sebe taky tvrdím, že těhotenství na stav chrupu velký vliv nemá. Podle těhle řečí už bych musela být po čtyřech těhotenstvích bezzubá
Zuby mám v pořádku, vždycky se moje zubařka diví, že je mám tak pěkný a zatím mám jen jeden kaz, který jsem zvládla ještě na gymplu. Ale asi je to taky hodně o genech, někomu se zuby kazí víc, někomo míň.
A na tchyni se vykašli, nějak nechápu její reakci ![]()
Kubino, vyberte pěkné šaty, neboj, určitě se na tebe něco nádherného najde ![]()
Sylvii, vítej doma ![]()
Alkyno, kdybys nebydlela na druhém konci republiky, tak bych na to vaše prádlo klidně vlítla
V té naší hromadě by se to už ztratilo
Dneska jsem zvládla další várku. Ale mám celkem štěstí v tom, že mě tyhle „populární“ činnosti, jako je praní, žehlení a vaření dost baví, vzhledem k počtu členů naší domácnosti je to skvělý
A už se těším, jestli budou kluci v pubertě rozežraní, to abych si pořídila větší hrnce do kuchyně ![]()
To naše stavění mě ničí, ale už máme jednu stranu domu hotovou, teda, zatím je natřená základovkou a zítra ji budou natírat barvou na hotovo. Už se těším, že vlítnu na okna, pomalu přes ně není vidět
Jen to počasí nám zrovna nepřeje ![]()
Tak jsem se zase rozepsala, mějte se všechny krásně a opatrujte se. M.
Fragolko.. já si taky myslím, že to bude více v genech… Máma má taky problémy se zubama. Polovička má chrup jako ty, snad jen jeden kaz. Tak doufám, že to děti zdědí taky.
Co zubař to názor. Napr. kamarádi v Praze lejou do malýho nějaký kapky. prý na zoubky. Ptala jsem se na ně zubaře Andi a řekl, že je to zbytečné… hold co zubař to asi jiný názor. A moc děkuji za povzbuzení ohledně tchýně.
Jinak já taky potřebuji vyžehlit pár praček
. A okna u nás vypadají podobně. Akurát my začneme dělat pokoj až tenhle víkend. Od základu, vytahat prkna, vykopat jámu na mamuty a zaizolovat…tak ještě chvilku bude šero ![]()
já frčím do postýlky, polovička už je doma. Hezké sníčky a pohlaďte mimišky
ahoj holky,
Iviqv moje zuby taky nic moc, ještě že mám skvělého zubaře.Doufám že děti budou mít zuby po manželovi.
Raianne ať se vám krásně bydlí
Jinak já jdu dneska na kontrolu, tak doufám že mě dr potěší.
juj, holky, o zubech mi nemluvte.. jestli Barča a další potomstvo schytaj v tomto ohledu moje gény, tak potěš ![]()
mám obří problémy od puberty.. xkrát pohotovost a různé řezání a ve svých 29 už mám v puse 9 zubů umělých
ale krásných.. mám skvělou
(a drahou) zubařku a geniálního zubního laboranta.. nikdo nepozná, že jsou falešný
Poslední tři roky už jsem zvyklá trávit cca jednou měsíčně tři hoďky na křesle a platit jak mourovatá.. zatím v tom mám cca 200 tisíc a opkračujem ![]()
Takže pro mě to není rozdíl - těhotenství nebo ne..
Ahoj a dobré ráno ![]()
Sylvii, tak to máš dobře investované peníze
Já s těmahle umělýma zubama počítám na stará kolena, přece jen je to úžasný vynález a nemíním mít ani jako stará babka zuby do skleničky
Äle koukám, že si asi začnu spořit a budu doufat, že mi ty moje zuby vydrží co nejdýl ![]()
Kosatko, držíme pěsti, ať na KO dobře dopadnete.
Všechny zdravím, M.
Bré ránko holky,
Sylvií, Kosatko- tak já na zubaře štěstí nemám. Posledný mi vyhovoval před 5 lety na Slovensku. Ale jak se stěhujeme
. Budu hledat a snád se povede najít nějaký dobrý co přibírá lidi.
Kosatko určo potěší, neboj. A bude dělat znovu ult?
Kubino, gratuluju ke svatbe ![]()
Ja jsem ted porad v praci, dneska delam cely den pohovory az do deviti do vecera a to same az do patku, nabiram 15 lidi a pak me ceka jejich vycvik, takze do svatby se fakt nezastavim
No, aspon nemam cas se kvuli tomu nervovat ![]()
Jinak jsem zatim vubec nepribrala, naopak je par kilo dole, hlavne kvuli tomu, ze mi prestalo chutnat sladky a krome ovoce a zeleniny do sebe moc nedostanu, takze ted mi je az na podprdy vsechno porad volny, kalhoty v pase uz sou tesnejsi, ale jinak zatim nic. Kdyz jsem v praci rikala, ze jsem ve 13tt, tak mi to nechteli verit. To moje kolegyne je ve 14tt a uz ma slusny brisko. Co vy, jak pribirate/nepribirate?
Ahojte, nám bříško roste taky podle jídla, ale už jsme si museli koupit nové šatičky v Promodu ve slevě, chi.
Denně ale blinkáme…nemělo by to už tak náhodou přestat? Budou se mi tím určitě kazit též zuby..:(
Sreening včera OK, máme i mozek… ![]()
Ahojky všem ![]()
Kecka: Teď koukám na Tvůj termín porodu a žasnu, jak dlouho se s tím hodláš nosit???
Povedl se Ti krásný překlep…
Jinak hlásím, že my všichni v pořádku, břicho mi roste jako z vody, vypadám jak v prvním těhu v šestém ![]()
Pohlaďte bříška a opatrujte se
Holky ahoj, tak já jsem asi rekordmanka - mám nahoře už 4 kila ![]()
Ale hlavně že se má mimi dobře.
Kontrola dopadla dobře, dělal mi ultrazvuk a placenta už se vytahuje nahoru
mám hroznou radost
Tak k bříšku.. já nepřibrala ještě nic.. ale u mě je to spíš tím, že jsem už sama taková.. no řekněme zásobená a teď líp (teda spíš míň) jim.. bříško ještě nikde, nebo schované pod špeky..
každopádně čekám bříško zase až někdy koncem čtvrtého měsíce..
Minule jsem nejdřív v těhu 8 kg zhubla a pak skončila s celkovými 12 navrch.. a ty šly dolů hned v porodnici.. Jen nevím, kde mám odložit těch dalších dvacet ![]()
Ahoj holky,
tak já už také takové malinkaté bříško začínám mít, ale spíš to vypadá, jako kdybych byla nafouknutá . Přibrala jsem 1 kg a mám teď 55, tak uvidím, jak to poroste.
Na screening jdeme 10., v pátek, strašně mooooc se těším
. Už jsem taky celá nesvá a chci vědět, že je vše v pořádku.
Hezký večer, pá
Ahojky maminky.dneska jsem byla na screeningu a už mám i výsledky.vše je v pořádku
na ultrazvuku jsem byla na 3×.dvakrát mě poslala na procházku a pomohla asi až kofola.
Akorát mě zlkamalo že mě dr. nepopisovala co je co a srdíčko nachala zaplí ani ne 10 sekund.dělala vše jen tak aby měla co potřebuje.a na otázky jaksi nezbyl čas,bavila se neustále se sestrama,měla tam učnice a pak ještě došla jakási jina dr. tak řešili nějaký dvojčátka.
Ale bylo krásný zase vidět mimouška jak se mu tam daří
Akorát ve dvacátým asi pojedu do brna.
A k těm bříškům,já si připadám už jak měkde v 6měsícu. a kolik mám nahoře kilo,no to radši ani nechcu vědět ale na poslední kontrole jsem za 3 týdny měla nahoře 3 kila.tak nevím kam až se vyšplhám před porodem ![]()
Holky gratuluji k ok kontrolám.
Já právě snědla dortík z kyselé smetany, mňam mňam
A stratil se mi manža
. Vyjel na kole s hafanem (snaží se jezdit po polňačkách), 2 hoďky a on nikde. Jsem mu volala jestli žije. Ještě že jsou mobily. Asi skoušel nějakou novou trasu a hezky si zajel.
![]()
Já přibrala taky kilčo a mám 59kg. S Andou jsem nabrala tuším 13 a až po roku jsem se dostala pod původní váhu. Jsem leňoch a nechce se mi cvičit.
Kamarádka už měsím po porodu vypadala jakoby nerodila