Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
26.6.09 22:05

Dobrý večer všem,

Brambule, sleduj, ale pěkně v klídku :wink: . Aspoň, že to takhle dopadlo a mimísek už nebude zlobit a budete si spolu doma pěkně užívat. Držím pěsti, ať už se to neopakuje…

Mějte se krásně a užijte si víkend. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
27.6.09 15:25

Brambule tak hlavně, že to dopadlo dobře a je vše v pořádku :lol: . Hezky odpočívej, moc neuklízej a nech se hýčkat :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.6.09 10:23

ahojky po víkendu :D jak jste se měli? já jsem trávila od ráno do večera u našich.

Brambule-jsem ráda že jste v pořádku a hlavně se opatruj,hoď nožky nahoru :D

Zítra jdu na kontrolu,už se nemůžu dočkat :)

Kde jste všechny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
29.6.09 10:52

Ahoj holky, zdravim po vikendu, ja v sobotu byla na utz, bylo to uzasny! Prcek sebou mlel o sto sest, pritel z toho byl celej vyjevenej :lol: Jinak vse je jak ma byt, bobek je podle utz velkej jak ma byt, sijovy projasneni je naprosto v poho, takze jsem moc rada. Zitra me ceka prvni kontrola u porodnich asistentek, kam budu dochazet az do porodu, tak jsem zvedava, zatim mi nikdo jeste nebral ani krev, tak uvidim co bude:)

Brambule, neboj, vsechno bude dobry, doktori si Te pekne pohlidaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.6.09 11:16

mausko,tak to je super,gratuluju :D
já jdu na ultrazvuk bez přítele :( aji mě to mrzí ale ve středu nastupuje do nové práce tak nechce hned po týdnu říkat že si bere volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.6.09 11:57

Ahoj všichni,
gratuluju ke kontrolám :D Já jdu až za 14 dnů, už teď je mi z toho šoufl :wink:

Notko, tak ten UZ nech příteli aspoň nahrát, ať má taky zážitek :wink:

Počasí teda pořád nestojí za nic, teda, ty povodně, to je síla :cry: Fakt jsem včera u zpráv brečela, je mi těch lidí líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
29.6.09 13:47

Ahoj holky,
víkend byl v pohodě. Ještě jsme trošku doklízeli po tom stěhování a v něděli jsme přivítali v novém bytě první návštěvu :D
Brambule pěkně odpočívej, opatruj vás a uvidíš, že teď už bude jen dobře :dance: Držíme palečky!
Jinak jsem dnes po dlouhé době vyrazila do města. Omrknout nějaké těhu oblečení, přeci jen bříško začíná narůstat a jsem baba fintivá :D Taky už je asi znát, že jsem ve 13. týdnu a začíná mi být fakt líp a hlavně taky konečně postupně vysazuji utrogestan :-)
Holky, až budete mít nějaké reference ke kočárkům mutsy, tak je prosím určitě písněte. Je to taky můj velký favorit, tak se ráda nechám inspirovat :wink:
Ať se vám daří
 Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.6.09 13:47

AHooooj, taky zdravím:-)
Já jsem trochu naměkko z těch povodní, u nás na jihu to není nic moc, taky jsem zprávy obrečela, jak už tu někdo psal.

Jinak jsem zase stihla o těhotenství informovat pár kamarádek, půspbí to jako šok, nikdo by to do mě neřekl, jsem takový draka tipovali mě na dlouuuuhou kareérua a pak možná.. tak se každý chodí vyptávat jeslti si nedělám legraci.

Jinak jsem začala přemýšlet nad porodnicí a tak, jsem z toho pěkně vyjukaná, jak mě to čeká poprvé všechno. Asi mi to ještě nedochází, že se všechno změní a bude celý můj život jiný něž doted :roll:

jo a ještě:-) poradtě mi někdo,jak odnaučit chlapa kouřit, nebo přísahám, že ho ZLIKVIDUJU.. nekouří když jsem v místnosti, ani blízko u mě, ale já ho stejně cití až za roh,nemůžu mu dát ani pusu ustavičně prudím..až jsem sama sobě protivná, ale nemůžu si pomoct, to je smrad.. to by jeden padnul :! :! :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.6.09 14:57

Raianne, tak budeš zatím dělat kariéru doma s miminkem :lol: :lol: :lol:

S tím kouřením neporadím, u nás doma nekouří nikdo, takže s tím mám klídek. Ale v těhle věcech jsem dost nekompromisní a kdyby manžel kouřil, tak jedině venku, ať si tam s cigaretkou klidně zmrzne :twisted:
Já jsem to na nás ještě nepráskla, stejně nebude mít moc lidí pochopení :lol: , tak si říkám, že není kam spěchat :lol:

Pajo, s těhu oblečením je to u nás ve městě děsná bída :roll: Takže u mě to jistí objednávky přes net :wink: Tý jo, já už jsem jako těhule strávila 3 roky, já už to těhu oblečení nosím víc než normální :lol: :lol: :lol: No, není nad takové univerzální kousky, co jdou nosit pořád 8)

U nás už zase leje a už to vypadalo tak slibně :cry: Zatím se mějte, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.6.09 15:53

Ahoj holky,

dávám sem odkaz na kočárek mutsy:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Je tam sice hooodně info, ale aspon budete vědět hodně, KUBI o té boudičce sem zatím nic nečetla zatím snad jen pozitiva :D Už u mě opravdu rozhoduje jen to až ho uvidím a ohmatám, jinak jsme pevně rozhodnutí, tak snad mě ve skutečnosti nezklame :) Mám poměrně vysokého manžela a mutsy se mi zdá vysoký, tak aby si ježdění užil i manžel a navíc do sněhu píšou že je výborný - celkově do terénu… což mě se bude hodit… !! Chceme toho urban - čtyřkolu, tak uvidíme ještě…

Jinak KO jsme měli dnes a další máme 23.7. a 21.7. jdem na screening - na krev!! ty jo už jsem chytrá :D Jako holky je možné že už má naše mim 12 cm, dnes mi to řekla doktorka, jsem z toho v šoku!!!!! Jinak je vše jak má být i tam kde má být… jsem tak ráda!!!!

Už jsem to oznámila i v práci… a taky super, takže to nejhorší mám za sebou… holky hezký týden…

Zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.6.09 16:46

Ahoj holky :-)

tak já hlásím, že mám konečně „prázdniny“ Sbory jen rekreačně, škola žádná, jen práce, Baru a těhotenství :-) Ale jsem po těch posledních náročných týdnech plných zkoušek, sborových soustředění a koncertů totálně mrtvá.. potřebovala bych tak dva dny proležet a prospat.. :-(
Ještě že moje nadšená maminka sem tu a tak zajde a baví Barču a já mám aspoň chvilku pro sebe.. takže se jdu vykoupat :-)

Ohledně kočárku: Já mám Teutonii Spirit S3 a jsem s ní naprosto spokojená.. Jako jediná splňovala všechny moje poždavky (otočná korba, otočné kolo s aretací, ruční brzda (v kopcích geniální věc), hezký design, sporťák do lehu a tak :-) jen je mi líto, že ji budu muset prodat, bo budu potřebovat sourozenecký kočár… Takže teď řeším hlavně ten.. mám zatím tři favority: Jané Powertwin Pro, Graco Quatro Tour Duo Completo a Babywelt Oregon Tandem.. ale naživo jsem je ještě neviděla..

Jináč gratuluju k UZ a kontrolám a mimískům :)- Já už se moc těším na ten skríning do gennetu.. jdu 22.7. nebo možná 21.7… tak to už bude mimčo hezký a miminkovatý :-) A normálně několik kamarádek už ve 12tt vědělo pohlaví!!! :-) My teda ale minule až na velkém UZ ve 20tt… tak jsem zvědavá..

Tak ahoooj, mizim ve vaně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.6.09 17:01

Sylvii, tak to je super, že už máš taky volno :wink:
Já jsem taky od pár šťastlivců slyšela, že pohlaví věděli od 12.tt. U Věrky jsme to věděli od 16.tt a u kluků až od 20.tt. Tak jsem zvědavá, jestli budeme ještě 10 týdnů čekat :roll: Jsem tentokrát nějaká netrpělivá :wink:

Jinak ke kočárkům: nejdřív jsme měli ABC Design Tandem, loni jsme kupovali ABC Design ZOOM a teď jsme hlavně kvůli autu kupovali Phil and Teds Vibe. Mám pocit, že je vždycky je u kočárků něco na úkor něčeho :roll: Třeba Phil po složení zabere málo místa, je to trojkolka, krásně se ovládá a váží 10kg, ale mi vadí, že přístup k miminku je pak šílený :? ABC Design je zase takový malý tank :wink:a váží 18kg.
Mně teda Jané připadá děsně prťavý, měla ho známá a hodně brzo pak začala jezdit jen se sporťíkem a skatem, protože se jí malá nevydala dozadu… Oregon je fajn, ten měla zase spolužačka a pochvalovala si ho a Graco jsem neviděla, ale přijde mi fajn, jednu dobu jsem o něm uvažovala…

Tak si Sylvi užij zasloužené vany a odpočinku :wink: . M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.6.09 17:11

Fragolko.. no ona ta naše Teutonka taky nejni extra velká.. myslím korba.. ale Barča je zimní, takže ted už tam nemusí mít fusak a vejde se tam jen tak tak..ale ony stejně mimča neradi ouplně natahujou nohy.. takže nakonec ok.. ale pro letní mimi by to moc asi nešlo.. nevim.. no a to Jané je myslím podobný.. a druhý mimi bude taky vetší až v létě..
Mně se u něj hodně líbí to, že u kombinace korba - sportovní bouda máš tu korbu před sebou jako normálně u kočárku a sporťák je na druihou stranu jako normální sporťák, takže obě děti mají svůj prostor.. a jde se k nim dostat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.6.09 21:02

Tak můj favorit mezi kočárkama je zatím v-cross http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?….

Já jdu screening až ve 14tt tak třeba už mi pohlaví řeknou :)
Asi jdu haji,přítel není doma a psisko hrní :( Tak zatím papa a dobrou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.6.09 08:48

Kočárek? :-) úplně jste mě vyplašily, nemám tucha, dnešní "pracovní denů zasvětím hledání :lol: :lol: :lol:
přeji hezké ránko všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital