Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrý večer všem,
Brambule, sleduj, ale pěkně v klídku
. Aspoň, že to takhle dopadlo a mimísek už nebude zlobit a budete si spolu doma pěkně užívat. Držím pěsti, ať už se to neopakuje…
Mějte se krásně a užijte si víkend. M.
Brambule tak hlavně, že to dopadlo dobře a je vše v pořádku
. Hezky odpočívej, moc neuklízej a nech se hýčkat
.
ahojky po víkendu
jak jste se měli? já jsem trávila od ráno do večera u našich.
Brambule-jsem ráda že jste v pořádku a hlavně se opatruj,hoď nožky nahoru ![]()
Zítra jdu na kontrolu,už se nemůžu dočkat ![]()
Kde jste všechny???
Ahoj holky, zdravim po vikendu, ja v sobotu byla na utz, bylo to uzasny! Prcek sebou mlel o sto sest, pritel z toho byl celej vyjevenej
Jinak vse je jak ma byt, bobek je podle utz velkej jak ma byt, sijovy projasneni je naprosto v poho, takze jsem moc rada. Zitra me ceka prvni kontrola u porodnich asistentek, kam budu dochazet az do porodu, tak jsem zvedava, zatim mi nikdo jeste nebral ani krev, tak uvidim co bude:)
Brambule, neboj, vsechno bude dobry, doktori si Te pekne pohlidaj.
mausko,tak to je super,gratuluju ![]()
já jdu na ultrazvuk bez přítele
aji mě to mrzí ale ve středu nastupuje do nové práce tak nechce hned po týdnu říkat že si bere volno.
Ahoj všichni,
gratuluju ke kontrolám
Já jdu až za 14 dnů, už teď je mi z toho šoufl ![]()
Notko, tak ten UZ nech příteli aspoň nahrát, ať má taky zážitek ![]()
Počasí teda pořád nestojí za nic, teda, ty povodně, to je síla
Fakt jsem včera u zpráv brečela, je mi těch lidí líto ![]()
Ahoj holky,
víkend byl v pohodě. Ještě jsme trošku doklízeli po tom stěhování a v něděli jsme přivítali v novém bytě první návštěvu ![]()
Brambule pěkně odpočívej, opatruj vás a uvidíš, že teď už bude jen dobře
Držíme palečky!
Jinak jsem dnes po dlouhé době vyrazila do města. Omrknout nějaké těhu oblečení, přeci jen bříško začíná narůstat a jsem baba fintivá
Taky už je asi znát, že jsem ve 13. týdnu a začíná mi být fakt líp a hlavně taky konečně postupně vysazuji utrogestan ![]()
Holky, až budete mít nějaké reference ke kočárkům mutsy, tak je prosím určitě písněte. Je to taky můj velký favorit, tak se ráda nechám inspirovat ![]()
Ať se vám daří
Pája
AHooooj, taky zdravím:-)
Já jsem trochu naměkko z těch povodní, u nás na jihu to není nic moc, taky jsem zprávy obrečela, jak už tu někdo psal.
Jinak jsem zase stihla o těhotenství informovat pár kamarádek, půspbí to jako šok, nikdo by to do mě neřekl, jsem takový draka tipovali mě na dlouuuuhou kareérua a pak možná.. tak se každý chodí vyptávat jeslti si nedělám legraci.
Jinak jsem začala přemýšlet nad porodnicí a tak, jsem z toho pěkně vyjukaná, jak mě to čeká poprvé všechno. Asi mi to ještě nedochází, že se všechno změní a bude celý můj život jiný něž doted ![]()
jo a ještě:-) poradtě mi někdo,jak odnaučit chlapa kouřit, nebo přísahám, že ho ZLIKVIDUJU.. nekouří když jsem v místnosti, ani blízko u mě, ale já ho stejně cití až za roh,nemůžu mu dát ani pusu ustavičně prudím..až jsem sama sobě protivná, ale nemůžu si pomoct, to je smrad.. to by jeden padnul
![]()
Raianne, tak budeš zatím dělat kariéru doma s miminkem
![]()
S tím kouřením neporadím, u nás doma nekouří nikdo, takže s tím mám klídek. Ale v těhle věcech jsem dost nekompromisní a kdyby manžel kouřil, tak jedině venku, ať si tam s cigaretkou klidně zmrzne ![]()
Já jsem to na nás ještě nepráskla, stejně nebude mít moc lidí pochopení
, tak si říkám, že není kam spěchat ![]()
Pajo, s těhu oblečením je to u nás ve městě děsná bída
Takže u mě to jistí objednávky přes net
Tý jo, já už jsem jako těhule strávila 3 roky, já už to těhu oblečení nosím víc než normální
No, není nad takové univerzální kousky, co jdou nosit pořád ![]()
U nás už zase leje a už to vypadalo tak slibně
Zatím se mějte, M.
Ahoj holky,
dávám sem odkaz na kočárek mutsy:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Je tam sice hooodně info, ale aspon budete vědět hodně, KUBI o té boudičce sem zatím nic nečetla zatím snad jen pozitiva
Už u mě opravdu rozhoduje jen to až ho uvidím a ohmatám, jinak jsme pevně rozhodnutí, tak snad mě ve skutečnosti nezklame
Mám poměrně vysokého manžela a mutsy se mi zdá vysoký, tak aby si ježdění užil i manžel a navíc do sněhu píšou že je výborný - celkově do terénu… což mě se bude hodit… !! Chceme toho urban - čtyřkolu, tak uvidíme ještě…
Jinak KO jsme měli dnes a další máme 23.7. a 21.7. jdem na screening - na krev!! ty jo už jsem chytrá
Jako holky je možné že už má naše mim 12 cm, dnes mi to řekla doktorka, jsem z toho v šoku!!!!! Jinak je vše jak má být i tam kde má být… jsem tak ráda!!!!
Už jsem to oznámila i v práci… a taky super, takže to nejhorší mám za sebou… holky hezký týden…
Zatím
Ahoj holky ![]()
tak já hlásím, že mám konečně „prázdniny“ Sbory jen rekreačně, škola žádná, jen práce, Baru a těhotenství
Ale jsem po těch posledních náročných týdnech plných zkoušek, sborových soustředění a koncertů totálně mrtvá.. potřebovala bych tak dva dny proležet a prospat.. ![]()
Ještě že moje nadšená maminka sem tu a tak zajde a baví Barču a já mám aspoň chvilku pro sebe.. takže se jdu vykoupat ![]()
Ohledně kočárku: Já mám Teutonii Spirit S3 a jsem s ní naprosto spokojená.. Jako jediná splňovala všechny moje poždavky (otočná korba, otočné kolo s aretací, ruční brzda (v kopcích geniální věc), hezký design, sporťák do lehu a tak
jen je mi líto, že ji budu muset prodat, bo budu potřebovat sourozenecký kočár… Takže teď řeším hlavně ten.. mám zatím tři favority: Jané Powertwin Pro, Graco Quatro Tour Duo Completo a Babywelt Oregon Tandem.. ale naživo jsem je ještě neviděla..
Jináč gratuluju k UZ a kontrolám a mimískům
- Já už se moc těším na ten skríning do gennetu.. jdu 22.7. nebo možná 21.7… tak to už bude mimčo hezký a miminkovatý
A normálně několik kamarádek už ve 12tt vědělo pohlaví!!!
My teda ale minule až na velkém UZ ve 20tt… tak jsem zvědavá..
Tak ahoooj, mizim ve vaně..
Sylvii, tak to je super, že už máš taky volno ![]()
Já jsem taky od pár šťastlivců slyšela, že pohlaví věděli od 12.tt. U Věrky jsme to věděli od 16.tt a u kluků až od 20.tt. Tak jsem zvědavá, jestli budeme ještě 10 týdnů čekat
Jsem tentokrát nějaká netrpělivá ![]()
Jinak ke kočárkům: nejdřív jsme měli ABC Design Tandem, loni jsme kupovali ABC Design ZOOM a teď jsme hlavně kvůli autu kupovali Phil and Teds Vibe. Mám pocit, že je vždycky je u kočárků něco na úkor něčeho
Třeba Phil po složení zabere málo místa, je to trojkolka, krásně se ovládá a váží 10kg, ale mi vadí, že přístup k miminku je pak šílený
ABC Design je zase takový malý tank
a váží 18kg.
Mně teda Jané připadá děsně prťavý, měla ho známá a hodně brzo pak začala jezdit jen se sporťíkem a skatem, protože se jí malá nevydala dozadu… Oregon je fajn, ten měla zase spolužačka a pochvalovala si ho a Graco jsem neviděla, ale přijde mi fajn, jednu dobu jsem o něm uvažovala…
Tak si Sylvi užij zasloužené vany a odpočinku
. M.
Fragolko.. no ona ta naše Teutonka taky nejni extra velká.. myslím korba.. ale Barča je zimní, takže ted už tam nemusí mít fusak a vejde se tam jen tak tak..ale ony stejně mimča neradi ouplně natahujou nohy.. takže nakonec ok.. ale pro letní mimi by to moc asi nešlo.. nevim.. no a to Jané je myslím podobný.. a druhý mimi bude taky vetší až v létě..
Mně se u něj hodně líbí to, že u kombinace korba - sportovní bouda máš tu korbu před sebou jako normálně u kočárku a sporťák je na druihou stranu jako normální sporťák, takže obě děti mají svůj prostor.. a jde se k nim dostat..
Tak můj favorit mezi kočárkama je zatím v-cross http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?….
Já jdu screening až ve 14tt tak třeba už mi pohlaví řeknou ![]()
Asi jdu haji,přítel není doma a psisko hrní
Tak zatím papa a dobrou noc ![]()
Kočárek?
úplně jste mě vyplašily, nemám tucha, dnešní "pracovní denů zasvětím hledání
![]()
přeji hezké ránko všem