Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
23.6.09 09:58

Sylvii, my dneska vstávali kolem 6,30 hod. Ondra se vzbudil a neměl nic jiného na práci než škrábat prstíkem po cestovní postýlce. Pak se začal rozčilovat, tak jsem ho odnesla do postýlky do kuchyně, vycucl asi 20ml a usnul jak špalek :roll: Tuhle taktiku „všechny vzbudím a pak budu pěkně spinkat“, fakt miluju :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
23.6.09 10:05

:-) Fragolko, to teda jo :-) Barča teda teď vstává okolo půl šestý a to je na mě fakt moc!!! :-) v polospánku ji nakrmím a ona se pak samozřejmě potřebuje dospat.. ale usne až třeba za hodinu.. no a já do tý doby držím oči otevřený násilím.. a ona vejská a blábolí.. no a když si pak v klídku usne, tak já už pořádně nemůžu..
TeĎ už zase spokojeně chrní po druhém jídle a já jsem zase jak přejetá lokomotivou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 10:14

vstávání - my teď vstáváme v 6, trochu jsem si to protáhli :wink:
Já vždycky ráno plánuju jak si s ním půjdu lehnout v poledne, ale to už se mi pak nechce nebo je jiná práce.Fragolo tebe a manžela bych chtěla poznat - musíte být super lidičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.6.09 10:51

Kosatko, my jsme jen taková normální rodinka s nadstandardním počtem dětí, to je všechno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 10:54

Fragolo já to nemyslela jen tím počtem dětí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.6.09 15:02

Ježiši taky je u vás tak hnusné počásko :oops:

vstávání u nás se vstává od 6-7, ale po obědě už nespí a večer jde spát okolo 19-20.

Jinak jsem taky jak když mě kousla moucha Cece a do toho je mi už čtvrtý týden blbě. Naštěstí jsem zvracela jen jednou. Ale je to jako kocovina. Už aby to bylo pryč.
Nejhorší ze všeho je smrad z cigaret jak už se tady někdo zmiňoval, to mě nakopává ze všeho nejvíc. A dost se mi zvedá kufr, když jdu ráno po Honzovi vynést nočník s čůráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.6.09 17:33

Ahojte, jsem tu nová. Tak se rozhlížím jak to tu chodí :)
Mám TP 18.1. a v pondělí si jdu pro průkaz, tak snad je ta fazole ve mně OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 18:02

Uf, právě jsme dosmažila cmundu.Ještě že už mi žádné vůně nevaděj.I nočník je v pohodě.
Kecko vítej, je to první těhu?
Já půjdu na kontrolu asi zítra, pak už bych do konce týdne neměla hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.6.09 18:11

kosatka: ano, první. Takže vše je pro mne nové :)
Je mi 29. Cmundu bych si taky dala :) Jdu si ale dát meloun, ten je bez práce. Po té bych si po 6 týdnech měla opravit nehty, než zas usnu :) Manžel je na služebce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 18:30

Tak já bych si cmundu teda nedala, u nás to jí jen manžel.Pro sebe musim vymylet jinou večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.6.09 18:30

Kecko, taky tě vítám.
Koukám, že duben byl letos plodný a bude hodně ledňátek :lol:

Kosatko, mně přijde, že stojím u plotny skoro pořád. Mám náročného manžela :D , ještěže si nepotrpí na teplé večeře, to by mě asi kleplo :roll: Teda, k vaření mám hodně pozitivní vztah, ale někdy mi to leze na nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.6.09 18:36

fagorka: ahojky, jojo plodné jaro :)
Manžela jsem vycvičila zavčas, takže vaříme napůl, podle toho komu se chce a když mi bejvá špatně, tak musí vařit on. (špatně od žaludku mi je celej život) a jelikož přestavujeme byt, tak vlastně polní podmínky neumožňují pořádně vařit, chi chi chi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.6.09 18:41

ahojky.jejda někdo novej?vítám a gratuluju :)

holky, balón byl super.ve vzduchu jsme byli přesně hodinu.ze začátku se mi klepali ruce a myslela sem že ten foťák pustím ale za chvíli v poho.dokonce jsme narazili do špice stromu a pak jsme ze sebe setřepávali obrovský mravence :D Přistáli jsme v na polu se řepkou která byla větší než já a skoro půl hoďky čekali něž nás najdou autem.takže celý okolí mělo vzrůšo. :lol:

pohlaví si asi říct necháme,já bych to nevydrže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.6.09 18:55

Kecko, tak půl na půl u nás nehrozí :lol: Leda já teplé jídlo, manžel čaj, popř. ohřát párky :wink: Kuchařské vlohy manžel fakt nemá, on je schopný vařit brambory i hodinku a půl a pořád tvrdí, že jsou tvrdé :lol: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 19:00

Tak manžel vlohy a naštěstí i ochotu vařit má, ale většinou jen minutky.Ale jsem ráda že když nejsem doma, je schopnej se o sebe postarat.
Balón bych si teda nechala líbit, až na ty mravence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital