Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
16.6.09 20:15

Ahoj těhulky, tak jsem si právě vše dočetla a jsem ráda, že až na nějaké alergie a nachlazení vše běží jak má :D S těmi kontrolami s Vámi úplně souhlasím, to je vždycky taková nádhera a člověka to tak uklidní, nejradši bych tam chodila každý týden, ale to asi nejde :roll:

Kubino Tobě dlužím odpověď :oops: ohledně umělého oplodnění. Byla jsem jednou na IUI a rovnou napoprvé se zadařilo, takže super :D

Fragolko Tebe fakt obdivuji, tolik dětí a do toho ještě stavíte domeček, tak to klobouk dolů. My jsme s manželem teď rekonstruovali byt a už se těším, že to končí a to nemáme žádný děti (pokud nepočítám mimi v bříšku :) ).

Holky, držím palečky a ať všechny kontroly dopadnou dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.6.09 20:58

Pajo, no, je nás poněkud víc :lol: My jsme před pěti lety předělávali spodní patro a pak jsme se s budováním poněkud otáleli. Děti nám jdou nějak víc :lol: :lol: :lol: A teď už je potřeba místa čím dál akutnější :wink:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
16.6.09 21:25

Zuzo tak to je krásná zpráva, moc gratuluju :dance:
Tak už ti snad přestanou chybět příznaky, když jsi viděla mimíska a srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.6.09 22:46

Ahoj holky, snazim se docitat, ale jsem ted v praci od rana do noci (a to doslova), takze akorat padam na hubu unavou a nemam cas moc reagovat. Zda se, ze cim vic toho v praci mam, tim min je mi spatne, takze aspon k necemu to je dobry:)
Raianne, vyborny na rymu, zanet prudusek, dutin, boleni v krku, chripku a podobne je zazvor. Kup si kus zazvoru, oloupej tak cca 3cm a nakrajej na kousky, dej do vody (tak na 1hrnek) a nech projit varem, pak odstat par minut, at se to pekne vylouhuje a slej do hrnku. Muzes si tam pridat trochu medu, protoze zazvor je trosku stiplavejsi, ale je to vyyyyborny lek a to nejen na to nastydnuti, je to taky super na tehotensky nevolnosti. Kazdopadne to chce taky lezet a odpocivat, aby melo telo sanci se z toho dostat.

Vsem co mely kontroly, gratulace, tem co maji alergii, drzim palce, at vam to brzy prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.6.09 23:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.6.09 23:33

ahojky..

hlad je vážně sviňa :oops: :lol:

gratuluju k úspěšným kontrolám a bijícím srdíčkům !!!

hele, děvčata, sorry za nedokonalý seznámek, ale polovina z Vás nemáte metřík, tak se to těžko doplňuje…pokud nebudete proti, tak Vám do seznámku „přidělím“ ten, co mám já a pak až budete mít svůj, tak to jen změním…ale vážně v tom mám teď hokej 8)
Ještě Vás poprosím o přesnější údaje ohledně kontrol, páč když jdete na KO za 14 dní, tak se mi to fakt nechce počítat :oops: (FUJ, lenochu líná :lol: :lol: :lol: )

já jsem teď jak chodící mrtvola…bych jen spala, jenže malej mi to nedovolí,takže chrním s ním :wink:

tak já jdu asi teda spát…kecám - vidím to ještě na jeden chlebík :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.6.09 23:37

ještě jsem se tak probírala stránkama a zjistila jsem, že Rozinka měla KO 2.6 a od té doby se neukázala…tak doufám, že je vše OK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.6.09 06:57

Dobré ranko!
My dnes vstávali v pět :evil:
Holky už některá z vás něco přibrala? nebo jen já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.6.09 09:27

Ahoj kosatko, tak v pět bych byla mrtvá, ale naši kulíšci vstávají taky nějak čím dál dřív. Min. týden vypochodoval Davča s Věrkou před 6hod a že si jdou hrát :roll: Já jsem jak mrtvola celý den, probírám se až kolem 16 hod, což není nic moc. Zatím jsem s váhou v mínusu, což je vlastně fajn :wink: , ale iluze si nedělám, nevolnosti jsou asi na ústupu, tak budu zase za chvíli v plusu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.6.09 09:29

Ahoj holky :-)

tak já jdu na kontrolu konečně zítra.. už aby!!!! Snad se konečně potvrdí,že tam drobeček je!

Jináč Barča mě poslední dobou taky nutí vstávat v pět.. je to děs.. já nejsem moc ranní ptáče.. takže ji pak aspoň přinutím ještě na chvíli usnout.. ale ta hodina mezi tím, kdy ji přemlouvám, že ještě budeme spinkat a samotný se mně zavíraj oči, ta je hrůzná :-)
no a s dvěma prckama bude veškerýmu spaní asi utrum :-)

Zítra musím krom kontroly taky na poradu do práce.. mám bohužel skluz v plnění úkolů a tak čekám, že se na mě nová mladá ambiciózní děsná šéfová povozí.. a časem mě asi vyhoděj :-( teda z hlediska finančního děs, ale jinak se mi asi uleví..

Tak se zatím mějte hezky a opatrujte svá bříška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.6.09 09:34

AHoj holky, tak jsem po KO, nebo jaktomu říkáte :D ještě se v těch zkratkách neorientuju. a vše je jak má být , dneska jsem 7+0, slyšela jsem srdíčko a prý GRATULACE, ZA MĚSÍC PRO TĚHOTENSKOU PRŮKAZKU. Jen mám nemocnou štítnou žlázu, tak jsem myslela, že to budou nějak řešit hned, ale prý se mám jen nekam objednat, aby mi rpo jistotu změřili hormony, ale že to může tady v Praze trvat až 2 měsíce… asi vyrazím ke svému doktorovi na jih, ale to bude prašt jako uhoď.

To mau: zázvor je pecka,to mám vyzkoušené, ale nenapadlo mě to zkoušet i na nevolnosti 8O … mě ta štiplavá chut nevadí, vrazím tam i citron a med a nedám na něj dopustit. Mám i ráda indickou a thajskou kuchyni, tak s ním vařím. Preventivní účinky zaručeny:-) Jdu nějak zkoumat ty metříky a dodám o sobě údaje, abysme v tom neměly hokej.
všechny zdravím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.6.09 09:49

ááááá, povedlo se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.6.09 10:38

Bry ranko, jeste se valim v posteli, des, ja vim, hlavne kdyz tu ctu, jak nektery z vas vstavaj v 5 rano. No, irskeho casu je jen pul desaty, tak to neni tak hrozny, nastesti dneska nemusim byt v praci moc brzy.
Ja zatim nepribrala, spis neco malo ubrala. Co jsem tehulka, tak mi naprosto prestalo chutnat sladky (a ze ja jsem normalne cohoholik!), a jediny, co tam zvladam jist je zelenina a ovoce. Takze spis jsem ubrala pres zadek, nabrala pres prsa, takze si zatim nestezuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.6.09 10:41

Ahoj holky, tak mě už je o něco lépe, tedy alespoň co se týká spaní, už neusínám v práci :D Manžel mi nedávno koupil krásnej těhotenskej kalendář, tak je to docela sranda. Každej den je tam napsané, co se se mnou nebo s mimiskem děje. To je fakt supr. Jinak od 1.6. jsem 3 krát zvracela, tak si říkám, že je to docela dobré skóre :lol:

Kosatka: vážím se každý týden ve stejnou dobu a zatím jsem přibrala 0,5 kg, takže si myslím, že v normě, ale bříško už mi začíná pomalu růst. už uvažuji nad nějakým volnějším oblečením. Asi bych si měla nakoupit nějaké šatičky, to asi bude na léto nejpohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.6.09 10:44

tak já měla předtím prsa 3-4 a ted mám pocit, že snad aspiruju na Ečka … nemám kam to dát, jinak jsem chytla asi tři kila narvhc, ještě než jsem vůbec zjistila že jsem těhu.. a ted se to tak nejak drží. Ale mám přes mětr osmdesát, taks e to nějak rozloží …

Já jsem zase KYSELEJ TYP… miluju všechny možný houby, okurky, papriky, a najednou se to otočilo a můžu jen sladký, popřípadě ovoce, malinko zeleniny… čokoládu jsem si nikdy nekupovala, ale asi na to dojde. jsem v práci od 7:30 , chřipka se ztratila po jednom paralenu a zázvoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí