Poradna duly
Jana Čurdová
Sylvii moc gratuluju ![]()
Opravdu smekám.Já bych to už asi do hlavy nenacpala.Teď si hezky užívej
Sylvii, přijmi i mou gratulaci
. Já byla dneska na UTZ, jsem 7 a 3 dny a už bije srdíčko
. Už mi není tak strašně zle, protože jsem si rozdělila jídlo asi tak do 10 malých jídel denně a docela to trochu pomáhá. Taky jsem začala papkat pyridoxin (vitamin B6) a možná to na tu nevolnost má také vliv. pá
Sylvii moc blahopřeji. A už jenom odpočívej.
Teda holky vám je snad všem zle, nezávidim ani ani ani maličkato. Musím zaklepat ťuk ťuk, ale až na smrad z grilovaných klobásek pohoda, jen velká únava a sem tam bolení hlavy, ale to se dá přežít.
Ahoj holky,
Pisu jen v rychlosti, potrebuji nutne radu. V tuhle chvili jsem v USA. Vse probihalo v poho, let atd. zadne komplikace, jenomze jsme preletavali po USA na vylet a tady hodne cestujeme, chodime atd. No a po sexu asi po 14 dnech jsem zacala spinit, mam hnedy vytok-zatim nekrvacim. Domu ale jedem az pristi patek takze doktor bude mozny az v patek… Holky co mam delat?? Myslite se je to vazne?? Manzel i ja jsme nervama bez sebe!!!!! Nevim co delat, asi se zblazni,mimi jsme si strasne prali!!!!
Na net budu moct zitra a pak az v sobotu proto pokud budete moct tak budu netrpelive ocekavat vase odpovedi. Nejake diskuze uz jsem procetla ohledne spineni, tak se zda se mi rekne jen doktor zdali je to vazne nebo ne!!!!!!
Zatim moc dekuji
Sylvii : hezkyyy, seš fakt dobrá ![]()
Kubina: : gratuluji k srdíčko, to je supr pocit, viď?
Alkyna : v tvé kůži bych teď nechtěla být. Záleží jak moc špiníš a jaké je to barvy a jak dlouho to trvá. Pokud je to hnědé až červené, okamžitě bych valila někde do nemocnice. Já tedy špiním od samého začátku těhotenství a je to tak žlutohnědé, ale ne moc, mám jen za jeden den trošku špinavé kalhotky, ale myslím, že to je normální. Dr. mi řekla, že jemné špinění nevadí a na internetu to taky píšou. Tak se holka drž a uvidíš, že to bude vše OK ![]()
Alkyno já nikdy nešpinila tak bohužel neporadim, ale moc držim palce ať to nic není.Možná bych pro jistotu zašla někam do nemocnice jestli máš možnost.Určitě pak budeš klidnější
Alkyno, neboj kocko, urco bude vsechno dobry. Muze to byt po namaze, zmena podnebi, sexik, vsechno dohromady. Zkus den dva odpocivat, pokud se to nezklidni tak si pro jistotu zajdi nekam do nemocnice, jinak bych asi pockala az do CR, ale zalezi na Tobe. Ted se Ti priblizne vytvari placenta, coz je nekdy provazeno troskou krvaceni, takze se zkus moc nenervovat, mysli pozitivne a hlavne se snaz odpocivat. Drzim palce a dej vedet, jak si na tom.
Holky, brý den, delší dobu sjem tu nebal, jsem měla v práci shon a bylo mi blbě tak sem ani neměla moc náladu. Zítra jdu na KO, měla bych být 8. tt, přemýšlím, zda si nedám neschopenku, do práce dojíždím, večer v 6 se vracím a fakt mě to ubíjí, navíc jsem riziková skupina co se týče potratů a tak a teď mám dilema, mám to v práci říct? Že jdu na neschopenku jako zavolat to a říct rovnou, že jsem v tom? holky na jiné diskuzi mě radí, že to nemám říkat, ale přijde mi trapný, mít na 3 týdny neschopenku z gyndy, aby mi furt vyvolávali, kdy přijdu a pak jim řeknu že už nepřijdu, co byste dělaly vy? prosím poraďte mám z toho hlavu jak škopek:(
Zuzo teď to řešit nemusim, ale při prvním těhu jsem to řekla hned.Dělala jsem laborantku, takže jsem okamžite dostala neschopenku.
Aha kosatko, no já to asi taky řeknu, budu už snad tak 8. tt tak nějak to dopadne. Zítra ne mě prosím myslete, moc bojím, aby bylo vše ok a v nedělu nebo v pondělí na vás juknu papa děvčata! Mějte pěkný víkend.
Ahojky holky,
Silvii gratuluji jsi šikulka, vážně před tebou smekám
![]()
Kubino gratuluji k srdíčku, já jdu na KO zítra tak doufám, že už ho tam budeme taky mít, bude 7+0tt.(metřík se mi seká o jeden den)tak uvidíme
Alkyno, já budu držet palečky, ale rčo to nic nebude, jen ses asi přemohla, tak odpočívrj a bude to v poho, a přesně jak psaly holky, dokud to není jasně červená krev, měl by to být v pořádku, jinak upaluj do nemocnice, pokud máš tu možnost, ale vše bude ok, věřím tomu
tak se mějte pěkně, já jdu makati…zíra držte palečky prosím holky moje, modlím se ať nám bije srdíčko
Brambule a Zuzo ať vám to zítra dobře dopadne a máte krásná srdíčka
Ahoj holky ![]()
tak jsme dneska s Barunkou byly na půlroční prohlídce
má už 7,5kg a měří 66cm, prostě holka velká ![]()
Od zítřka taky začneme přikrmovat, tak jsem na to zvědavá ![]()
a za týden koncečně KO u mojí Dr. už aby!!!
Jinak jsem po tom učení ještě dost nedospalá a taky je mi trochu špatně, ale fakt jen trochu, asi bude stačit, když se najím, což jsem zatím dneska nestihla ![]()
Alkyno držím palce, určotě to bude dobré, ale rozhodně někam zajdi, nebo aspoň zavolej Dr.!
Brambule srdíčko bude!
budu na Tebe myslet ![]()
Ahoj těhulky, děkuji za gratulace k srdíčku
.
Zuzi, já jsem také musela řešit v práci, jestli řeknu, že jsem těhu nebo ne a bylo to ještě komplikované tím, že jsem šla na IVF. Když jsem se dozvěděla, že čekám mimi, tak jsem to v práci řekla. Ale než jsem se to dozvěděla, tak jsem 14 dní mlžila, že mám chřipku. Jsem zatím pořád na marodní a o rizikovém těhotenství se budu domlouvat s doktorem v úterý. Je to nepříjemné, protože na mě také v práci dost tlačí, ať už konečně řeknu, jestli budu doma nebo ne. Asi bych to v tvojí situaci už řekla, stejně tě to nemine. Tak držím palečky, pá