Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzuzi, já bych si řeči tvé MUDr. nebrala moc vážně, což jde asi hodně těžko, taky bych byla vyhukaná, nebo bych si vybrala gynekologa jiného než se takhle nervit každou kontrolu
Nebo si to s ní vyříkat a zakázat jí strašení, ale i mazání medu kolem huby… NO jo, máš to těžký, to uznávám.
Ale jestli tě to uklidní, já jsem se při prvním těhu cítila úplně v pohodě, žádné nevolnosti, natož abych zvracela a vše bylo v pohodě.
Další už byly horší, teď při posledním bych fakt blila jak Alík, takže co bych za to dala, kdyby mi nic nebylo…
Sylvi, já vím, člověk nikdy neví, ale já jsem přenášela 4×, prý je to i nějak geneticky dané, ale spoléhat se na to asi nedá
Ale nebudu předbíhat, je to ještě dlouhá cesta a jestli mě zase bude od půlky těhu trápit tvrdnutí bříška, budu šťastná, když vydržím přes Vánoce a budu odškrtávat dny ![]()
Zuzuzi, tak než jsem se vykecla, odpověděla jsi kosatce. Takže jako bych nic neřekla, už do tvého problému víc vidím
Tak to je fakt dost složitý… ![]()
No právě holky, kdyby to byla cizí doktorka, tak je to šumák, byla bych dávno pryč, ale takto? To prostě nejde, navíc ona mě věnuje nadstandartní péči to se zase musí nechat, prostě se nebudu nervovat tím, že mi není špatně a ono to nějak dopadne no ne? Já když jsem byla na ivf, tak mě taky nic nebylo, jiný holky chodily v předklonu a já si to užívala, takže asi tak a třeba prsa při ms mě v životě nebolela, tak proč by měla teď si říkám, ono není všem dnům konec, ve finále taky můžu blit jak šakal ![]()
Zuzi tak to chápu že je to těžký.Tak se raduj z toho že po odborné stránce je to dobrá doktorka a řeči o nevolnostech pouštěj uchem ven.
Jinak s těmi známými máš pravdu.Je mnohem těžší jim něco vytýkat.Mám s tím zkušenosti teda úplně z jiné stránky, když nám někdo dělal něco do baráku, ale v podstatě je to to samé.Cizim se vytýká líp.
Zdravím holky, jen na skok dneska, nestíhám, ale zítra už kontrola, doufám že bobek bude už na ultrazvuku…tak mi držte zítra v půl desáté palečky, plosím ![]()
Kosatko gratuluji, paráda že jst oba v pořádku, mám radost
Kubino vítám a gratuluji k mimísovi…
Holky nějak teď nestíhám tak zatím papa, na všechny moc myslím
Brambule zítra hodně zdaru a pěknou podííívanou:), pak hned podej echo co a jak:). Papa
Ahoj holky,
tak Vás tu již delší dobu sleduju a pořád hledám odvahu se přidat
Dnes jsem se tedy osmělila a hlásím se mezi Vás, i když nejsem z Karlovarska, ale z východních Čech ![]()
Jinak čekám své první mimi a pořád tomu nějak nemůžu uvěřit a mám strach, abych něco nezakřikla. Otěhotněla jsem po prvním IUI, tak je to pro mě pořád takový malý zázrak. Nicméně jsem si taky dosyta vychutnala hyperstimulační syndrom, ale teď už se to uklidňuje i nevolnosti se zmírnily a já si to užívám ![]()
To je asi tak na úvod vše
Držím palečky, ať nám to všem dobře dopadne ![]()
Pár údajů do seznámku:
Pavla / 30 let / vdaná / 2.5.2009 // / TP 8.01.2010 / KO 11.6.2009
Ahoj Pajo, gratuluju k miminku
Já jsem se sem holkám taky nacpala, ikdyž nejsem z Karlovarska a ani z Čech
A ještě jednou gratuluju a užívej si krásný pocit. Ahoj, M.
Ahoj Pájo, vítáme tě tu mezi námi ![]()
Notko, ty i tvůj přítel se jmenujete stejně? To já znám
My jsme měli to stejný…já Kučerová, on Kučera, pak byla sranda na svatbě…dohodli se na užívání společného příjmení Kučera, Kučerová ![]()
Petty, tak hlavně, že jste se na tom společném příjmení takhle krásně domluvili
A dodnes netušíte, kdo si vzal čí příjmení, co?
![]()
Ahojik těhulky.já jsem dnes celej den nebyla doma už se těším až si hajnu k ordinaci
ráno jsme jeli do Vyškova stříhat Annie(skoro ju nemůžu poznat,jak ju vyfotím tak vám ju ukážu) pak jsme jeli k našim,domů jsme dojeli v pět a ještě jsem šla umít okna do sklepů pač nám teď dělali nový.
S tím příjmením je to sranda,když jsme si šli vyřizovat s mojim překlenovací úvěr tak pak volali až z prahy že tam máme chybu stejný příjmení a napsaný svobodná/ý
chudáky takhle matem. A moje sestra chodí s jeho bráchou,takže super ![]()
PajoF-Tak to gratuluju k těhu
Taky jsem měla jít na IUI tenhle měsíc ale jaksi jsme tam už nedošli ![]()
Brambule-palečky držím pomalu už teď.vše bude v pořádku ![]()
Ahoooojky holky,
trošku po delší době, momentálně mě zaměstnává moje dračice a škola…
Vítám všechny příchozí a gartuluju k těhu, ostatním k dobrým zprávám z prohlídek ![]()
Já si jdu zítra pro průkazku a na odběry ![]()
Pa a dobrou noc
Ahoj těhulky ![]()
právě jsem dorazila od Mudr. a máme srdíčko
jsem šťastná, jak blecha. Teď musím do města, ale pak se zastavím.
Všem přeji krásný den.
Ahoj Hanuless, veliká gratulace, mě to čeká „až“ v pondělí, takže ti těžce závidím
Mám z toho takový divný pocit, kromě toho, že je mi těžce blivno, si ani jako těhule nepřipadám… M.