Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
3.6.09 12:41

Sylvii, tak to jsem nechtěla, mě se to zdá taky jako blábol, možná nějaký babský kec z doby kamenné či co, mě to taky přijde divné, moje sestřenice ani nevěděla, že je těhu a zjistila to až ve 3. měsíci, takže to asi pravda nebude, každopádně mě tím mudr. pěkně vyervovala, ale ona to asi bere podle sebe, když byla před 30ti lety těhotná a bylo jí zle, nebudu to brát v potaz, takové řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.6.09 12:42

teda já zírám.tohle by snad z pusy nevypustil nikdo, natož dr.
To je ale blbost.Já snad neznám nikoho komu by bylo v těhu nějak moc špatně, a všichni maj krásný zdravý děti.
Jdu se vysprchovat a ujíždim k doktorovi.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.6.09 12:52

Vidíte to holky, a to je mudr. moje známá, tak já to nechápu, přece záleží na tom, jak se s tím tělo vyrovná ne? Nikde není napsáno, že musí být ženě zle, aby donosila dítě, já fakt nevím, co si o tom mám myslet. Ale řídit se tím rozhodně nebudu, pač bych se z toho musela zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.6.09 13:14

Ahoj těhulky :) ,

tak jak se máte?? Já jsem hotová, zítra ráno letíme a já musím dnes stihnout, nakoupit, do lékárny, zajet na baráček se podívat, jak to pokračuje, popřát mamče k narozkám a zaúkolovat zaléváním květin po dobu naší nepřítomnosti, pak musím zbalit, umýt hlavu, vyžehlit hlavu :D (ráno ve 4 hod, na to asi nebude nálada :D ) poklidit, připravit sváču aby naše myška v bříšku nebyla hladová - nebyl hladový :D no asi se picnu z toho…

PETTY a BRAMBU tak to je super, že jste z kraje!!!! já jsem z chodova, ale pracuji ve varech…

MAUSKO děkuji za rady k letu, určitě je využiji!!! A jinak gratuluji ke svatbě!!! Já se vdávala loni 21.6. takže letos 1. výročí a k tomu jsme dostali právě letenky do USA a k tomu zájezd na 5 dní do Las Vegas!!!! Strašně se těšííííím…!!! Svatba byl prozatím nejkrásnější den v životě… přeji ti abysis to užila tak jako my - ikdyž jsi těhu!!! A at vám vše vyjde jak si naplánujete!!!!

Jinak se zatím loučím, nevím kdy se tu objevím… snad se na net dostanu i během dovolené. Tak se mějte holky a opatrujte se!!!!!! I vaše poklady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.6.09 13:35

Alkyno loni 21.6. se vdávala moje ségra a já o týden později 28.6., tak máme teď první výročí :-)
A taky byla svatba nejnádhernější den.. teda do tý doby, než jsem poprvé uviděla Barušku.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.6.09 13:46

Jůůů Sylvii, mám úplně husí kůži… Taky myslím že narození miminka je to nejkrásnější na světě, ačkoliv jsem to ještě nezažila, ale snad se brzy dočkám a můj nejhezčí den bude narození potomka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.6.09 14:00

Určitě :-)
Jen bych to ještě poopravila.. ten den nebyl nic moc, on porod je porod a to po něm taky někdy stojí za to (u mě probrečených 14 dní bolestí :-), ale to miminko je to nej nej nej :-)
I když já jsem měla trochu strach, jak se říká, že když se narodí miminko, tak že jde muž trochu stranou.. teda u nás to tak vůbec není.. naopak mám pocit, že miluju manžu víc a víc.. a on a Barunka jsou moje všechno.. a za chvíli budu mít tři všechna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.6.09 14:23

no to mi ségra také vyprávěla… jaké měla bolesti a začátky kojení!!! Ale pohled na malého jí to vracel, ten pocit štěstí… :)

Ty jo sylvi, toho se taky obávám s tím manžílkem, že půje stranou, nebo že já půjdu stranou… jsme spolu sice 7 let ale přijde mi že se milujeme víc a víc… tak se obávám že o jeho pozornost a lásku přijdu… tak snad to bude v poho… tak jako u vás…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
3.6.09 14:27

Zdravím Vás holky dneska jen na skok, nějak nestíhám, jdeme v sobotu známým na svatbu a tak trošku zařizujeme takové ty zvyky, chomout, únos nevěsty…atd. tak nestíhám…jinak jsem si Vás dočetla
Zuzi neboj já jsem taky plašila že mi nic není, a dr. mi naopak říkal ať jsem v poho, že to přjde a když ne tak že mám jásat :wink:
Alkyno, taky ve Varech jen pracuji, bydlíme v Kyselce, užij si moc dovolenou budu na tebe myslet, aspoň si odpočineš :lol:
Silvii věřím že ten den musí být ten nejúžasnější…oc se na to těším:-)moc
a na svatbu taky pokud k tomu toho svýho někdy dokopu :D

Holky já musím jít makat, mám toho moc, a navíc mi není zrovna nejlépe…nevolnosti a zvracení dostihly už i mě…hlavně po ránu a večer, doma vidím jako první záchod :lol: tak papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
3.6.09 15:43

ALKYNO, ty ses vdávala vloni 21.6.? Tak to je super…vdávaly jsme se přesně ve stejnej den a mimčo nám vyšlo taky dost podobně :)

MAUSKO, kámoška má taky ledňátko, ale o rok dřív…no a vdávala se v září a vypadala naprosto nádherně. Bříško bylo z boku vidět, ale když stála čelem, nepoznala bys to. Záleží taky na střihu šatů.

Teda holky, řekla bych, že Karlovarskej kraj tu vévodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.6.09 15:52

ahoj, tak jsem dorazila z kontroly.Mimísek měří 3,64 cm a vše je v pořádku.V úterý jdu na odběry krve, na další kontolu za 3 týdny.Podle ultrazvuku jsem 10 + 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.6.09 16:00

Kosatko, moc gratuluju :-) jen tak dál! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
3.6.09 16:57

Kosatko, gratuluju, to je parada!!!
Ja uz par dni resim, jestli jet do Cech na NT screening nebo ne, protoze se tu normalne nedela a ted jsem zjistila, ze si ho muzu nechat udelat soukromne na jedny klinice (stoji to 135€), tak jsem rada, ze mi to usetri cestu do Prahy a zpet.
Jo a ja jsem puvodem taky z Karlovarskyho kraje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
3.6.09 18:11

Kosatko-moc gratuluju :D

Holky,docela vám závidím tu svatbu.My už ji odkládáme asi 2 roky,hlavně kvůli penězům.opravovali jsme byteček a jen to nám vzalo víc jak půl mega takže jaksi na svatbu nezůstalo a bohužel mám velikou rodinu asi je nás tak 45 bez nejbližších kamarádů.tak budeme mít jednou svatbu až naše dítko bude capat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.6.09 18:15

Ahoojky holky, tak jsem vás konečně našla :-). Jsem také čerstvě těhulka. 5.5. jsem podstoupila transfer embria a ono se chytlo :D , tak jsem šťastná jako blecha. Na utz je vidět embrijko a 10.6. jdu na další utz. Od chvíle co jsem těhotná mám samé problémy. Nejdřív hyperstimulační syndrom :( , hrůza hnusná a teď mi začíná být pěkně zle. Trvá to už čtvrtý den v kuse, je mi na zvracení a děsně mě pálí žáha, ale co bych pro tu mojí žížalku nevydržela :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí