Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
31.5.09 16:31

ješt jsem zapomněla, TP mi vychází podle poslední MS někdy začátkem ledna, ale Mudr. mi řekla, že podle moslední MS to není, ale zatím mi termínek neřekla, takže dám vědet po KO. Ale bude to později :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
31.5.09 18:02

Ahoj holky :-)

Napoly , takhle jsi to myslela? :-)
""http://www.tickerclub.com/cache/f964068648.png:http://www.tickerclub.com/…64068648.png

Petule jak to doktorka myslí, že podle MS to není? Dyk TP se tak přeci počítá! :-)

Já jdu pracovat, musím doho udělat děsně moc do školy i do práce, takže to vidím až do rána.. jinak mě vyhoděj..ze školy i z práce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
31.5.09 18:31

sylvi -jo jo, přesně tak…a TP se počítá od PM protože se předpokládá, že OVU proběhla 14tý DC, ale většinou se to podle UTZ kolem toho 12tt změní…(kua, to je odborně popsaný :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
31.5.09 19:02

Milá Napoly, díky za tip ohledně nevolnosti…i když s mým vstáváním to asi s tou desetiminutovou nečinností a nehýbání hlavou asi neklapne :) No, zkusim teda lízátka :)
Jinak pořád nejsem moudrá z toho, v jakým tejdnu to teda vlastně jsem…podle PM sedí TP, co mi řekl doktor, ale v tejdnu se to jaksi rozchází - podle MUDr jsem v šestým, podle kalendáře jsem 6 + 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
31.5.09 21:25

Ahoj holky, tak jaký byl víkend?

ZUZI - moc na tebe myslím a na zítra držím palečky,určitě bude krásné srdíčko :wink: pak dej vědět

Zdravím nové příchozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.6.09 01:02

chjo…začla jsem špinit…je to sice jen takový hnědo-červený jakoby výtok, ale i tak mám bobky…asi budu za plašana, ale zítra/dneska naklušu k dr…tak na mě, prosím, myslete taky :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.09 07:09

Ahoj devcata:) ja uz se na vas tak tesila! Uzivali jsme si cela rodinka od stredy prodlouzeny vikend na Slovensku :)

NAPOLY - urcite bez, radsi byt za plasana nez si pak neco vycitat… drzim pesti a dej nam vedet, jak jsi dopadla!!!

Lizatka jsem mela minule tehu a docela zabirala, asi na ne zase najedu:) i kdyz mne je blbe cely den… to bych lizatko nemohla vyndat z pusy…

Holky, vy jste sikulky - uz mame seznamek! Taky doplnuji info:

Rozinka Sultánka / Olga / vdaná / 30 / TP 15.-18.1. / KO 2.6.

TP zatim jeste presne nevim, dle odhadu doktora 15., podle mne spise 18., uvidim v utery, pry se bude merit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
1.6.09 07:33

ahoj holky, Napoly a Zuzi myslim na vás a dejte co nejdřív vědět.Já jdu k doktorovi koncem týdna.Ještě nevim jestli ve čtvrtek nebo v pátek.
Napoly tip na nevolnost taky bohužel nevyzkouším, neb každé ráno mě budí - MAMI VSTÁVEJ !!! a o 10 minutách klidu si můžu nechat zdát :lol:
Tamaris - vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.6.09 08:57

Ahoj KOSATKO - tak jaký byl víkend?

NAPOLY - držím paleky na dnešní KO… určitě to nic nebude

Ostatní moc zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.6.09 11:12

…tak jsem volala dr (brzo,že?) a okamžitě mám naklusat na pohotovst…páč ráno jsem chytla docela solidní křeče, takže teď už se fakt bojím :?

no nic, jdu hodit spršku, nabalím se kapesníkama páč tohle asi ořvu a vyrazíme…

HOLKY, MYSLETE NA MĚ, pls :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.6.09 11:37

tak my jedem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.6.09 11:57

Napoly,tržím pěstičky ať je vše v pořádku a myslím na tebe.Drž se, dopadne to dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.6.09 12:44

Ahojky holky přeji hezké ránko…víkend byl moc náročnej a nedostala jsem se k netu
Napoly…držím moc palce, znám ten pocit, když nevíš co se dějě, držím palečky ať je vše v pořádku
Zuzi, taky držím palečky…a dej nám vědět jak si dopadla
Vítám Tamaris
Hanuless..jdu jako ty v pátek 5.6…už aby to bylo,a já viděla aspoň tu tečičku malinkou, pro mě tak hrozně důležitou

Jinak holky krásný fotky, taky bych moc chtěla pejska..ale bydlíme v bytě a to by nebylo ono(chtěla bych velkého) tak máme kocoura nezbednýho, al je to taky miláček, jinak já jsem z Karlových Varů..teda s takové vísky u Varů…zatím se mějte pěkně, Napoly moc na tebe myslím…a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.6.09 13:19

Ahoooj holky,

Napoly moc na tebe myslím a držím pěsti at to dobře dopadne!!!!!!!

ZUZI tak jak pak si dneska dopadla???

Jinak víken byl docela klidný, jelikož s manžílkem stavím baráček, tak tento víkend jsme jenom něco málo přichystali na dnešní začátek hrubé stavby a v neděli jsme balili na čtvrteční odlet… Holky nevíte jestli jsou nějaké uspávací prášky pro těhulky… nedokážu si totiž moc představit že poletím tak dlouho a jak se znám tak nervozitou nezamouřím oko :(

Lízátka si taky dnes pofrčím koupit… Zakřikla jsem že mi je lépe no a bum… je to zpět… a s mou nervozitou 2× horší :(

Jinak SILVI gratuluji k mimísku… určo to zvládneš… Hlavně v dnešní době, kdy existují dvougenerační kočárky… a jestli máš běhat kolem jednoho nebo dvou to se ztratí, ne :wink: takže hodně štěstí… !!!

Tak jinak hezký start v novém týdnu a vše nej vašim ratolestím k dnešnímu svátku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
1.6.09 13:54

Ahoj holky :-)

tak jsem se vrátila z dalšího školního maratonu.. už mě to vážně nebaví.. v práci jsem taky ve skluzu.. Jak já bych si někdy přála být prostě JEN na mateřské.. :-(

Napoly :-( moc držím palce, ať je vše v pořádku!!!!!

Zuzko co kontrola? :-)

Holky, mně teda lízátka při minulém těhu nepomohla.. nepomáhalo vůbec nic.. v prvním měsíci jsem zhubla 8 kilo (což mně ovšem jedině prospělo. bohužel jsuo dávno zpět :-) No ale teď koukám jak blázen, protože jsem v 6. týdnu a zatím mi není vůůůbec nic.. a to minule už mi teda bylo děsně.. celý dny.. tak doufám, že je těhu v pořádku.. jsem z toho i trochu nervózní.. i když by mi vůbec nevadilo, kdybych se nevolnostem a depresím tentokrát vyhnula..
Třeba teď čekám chlapečka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital