Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak se taky hlásim
Pipina-Šárka-vdaná-31-16.5.//-KO 4.6.2009-TP 21.1.2010
Ahoooj holky:),
beckovko, no jasně že tu musíš zůstat s námi a díky ti za uklidnění, no jak píšeš, nejvíc se bojím zamlklého, ale budu tedy optimistická, přes týden jsem v klidu, ale jak se blíží kontrola, tak to víš, že mám strach, kéž by už tam něco bylo, ale věřím, že bude, dle síly těhu testů, zítra dělám naposledy fakt už, jsem tím postižená, ale nějak mě to uklidňuje, takže už jen zítra a neděle a valím, tak holky držte pěsti!!Jo a furt žádné příznaky:(
Zuzi: Ani ty příznaky tak nesleduj, mně při prvním těhu nebylo nic do třetího měsíce a pak tak asi jen jednou týdně jsem zvracela… Takže to taky nic, podle čeho by ses řídila… Držím palečky a pěstičky už teď ![]()
Cekovko, díky, víš to ona moje mudr. mě furt tak děsí, užb jsem to tu psala, že se mě furt ptá, jestli už je mě zle, jestli su unavená, jestli mě bolí břicho a když se furt dokola ptá, tak mě pak napadá, že asi něco není v pořádku, když ani jedno z toho nemám, ale už na to kašlu, nebudu si tím zatěžovat hlavu, v pondělí se uvidí, hrozně, ale hrozně mě dneska svědí prsa a jsem z toho tak nervní, že bych vraždila, si je tady v práci nonstop drbu ![]()
Ahoj holky - nové ledničky ![]()
jen vás chci pozdravit a popřát hodně štěstí a pohodové těhotenství.
Mně tak rychle uteklo
a ted každý den koukám na to smějící se dítko a stále si říkám, jaký je to zázrak ![]()
Jen vám doporučím -. pokud můžete - věnujte se hodně sobě a taky partnerovi - procházky, výlety, večeře.. - jooo, pak už to bude velice zřídka ![]()
Zdraví Lenika
Ahoooj holky,
ty jo já jsem na sebe pyšná
zvládla jsem si uložit metřík, mám radost… díky za radu napoly a kosatko ![]()
Napoly seznam je super, ráda bych ti dodala chybějící údaj, ale jaksi nevím co je KO
? Jako myslím si co to je, ale raději počkám na odpověd, at se moc neztrapním ![]()
Hele holky mě na žaludek pomáhá usrkávat ledovou colu!!!! To mi doporučila těhu kamarádka a jako fakt to pomáhá… takže doporučuji… Ikdyž to moc zdravé není…
Becky ty jsi skákala tandem?? a jaké to bylo… také jsem si to vždy přála, ale nějak nebyla příležitost… nebo možná odvaha ![]()
Já počítám s koncem v práci cca v srpnu, musím hodně cestovat služebně autem a už ted jezdím opatrně a to nemám žádné bříško… tak uvidíme jak dlouho vydržím… ![]()
Jinak hezký den ![]()
Alkyno tak colu mam v lednici taky.Fakt pomáhá.A taky mi dělaji dobře ovocné nanuky ![]()
Zuzo tvojí doktorku opravdu nechápu.Kdo by měl vědět líp než ona že každý má příznaky jiné? A někdo žádné?Do pondělí už to uteče a pak už budeš klidná až uvidíš fazolku na utrazvuku ![]()
Kosatko, doufám doufám, že z tečky bude fazolka, no zatím furt testuju a testovací je už o mnoho silnější než kontrolní, tak aspoň to mi vhání optimismus do žil, ono je těžký, aby byl člověk v klidu, když už se smíří že je neplodný, nevyjde ani ivf a nakonec to vyjde přirozeně, to si úak zase člověk říká, proč by zrovna mě to mělo teď vyjít, ale na druhou stranu, proč ne? Vždyť už sjem si taky užila svý, rok a půl cpaní se hormonama, při ivf 60 injekcí, 30000 kč, dvě narkozy.....ta beznaděj, pořád doufání, pak zklamání, tak snad už mám vybráno:)
Teda zuzo koukám že sis užila dost a dost.O to víc Ti přeju aby teď bylo vše ok.V pondělí na tebe budu myslet a ty musíš hned dát vědět jak jsi dopadla.
Kosatko díky, jasně, že dám, jedu tam hned ráno, ona ta mudr. je naše známá, tak pak jdeme k ní, je to mamčina kámoška, takže to máme vždy jako výlet, mamka si vzala dovču, aby mi dělala podporu, sama bych to nedala
![]()
Ahoj holky ![]()
sice jsem vás ještě nedočetla a tak nemám přehled, kolik maminek, čekajích ledňátko tady je, ale taky se hlásím
Dneska jsem 5+0tt.. No a je to docela mazec, protože doma mám pětiměsíční holčičku ![]()
Ale těšíme se ![]()
Neuděláte někdo seznámek?
Sylvii: vítáme:), tyyy jo tak to je mazec, to budeš mít pak zápřah, ale to jistě zvládneš:), už jsi byla na uzv? už jste tam něco viděli? A kdy jdeš na KO?
Zuzi ne ne, // se mi ukázaly ve středu a zatím jsem Dr. ani nevolala.. ono jak je to podruhý v tak krátký době, tak to tolik neřeším.. (tím nemyslím neprožívám
to vůbec, ale prostě už nejsem tak netrpělivá a nervózní ![]()
Zavolám tam asi dneska a objednám se
Na UZ bych ráda klidně až v 10tt.. to už tam bývá krásný ufonek ![]()
No, trošku se bojím, jak to budeme zvládat s čerstvě chodící Barunkou a malým mimískem.. ale mám úžasnýho muže a věřím, že to prostě půjde
a těším se, že si pak snad děti budou rozumět, až budou starší ![]()
Navíc chceme děti tři, takže nejaký dramatický rozestupy nehrozí ![]()
TeĎ Vás ještě musím dočíst a zkuším si udělat přehled, kdo je kdo ![]()
PS: jo a omlouvám se za nespisovnost, ale holt jsem se rozhodla tady psát tak, jak mluvím.. protože jinakto komolím dohromady a je to stejně divnéééé ![]()
Tyjo, holky, vás je tu tolik, že se prostě neorijentuju ![]()
Jináč mám TP 29.1., první mimi jsem přenášela, ale tohle druhý bude určitě dřív, páč v lednu dělám státnice.. tedy.. mám dělat
to jsem fakt zvědavá ![]()
Ahoj holky, jdu Vás dneska jen pozdravit. Vlezla na mě chřipka, tak se snažím polehávat.
Všem krásný víkend ![]()