Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny. Můžu se k vám pridat??
Všem moc blahopřeji k těhu.
Byla jsem u dr. tak mám těhu povrzené i s průkazkou.
No ZUZI budu muset asi
už si začnu střádat podkolenky, ponožky na vycpání asi bude málo hehe.
Ahoj Vedette- moc gratuluji k těhu a v jakém tt jsi? ![]()
holky ahoj, my právě dorazili z očkování.Teda že by někomu vyrostlo jen jedno prso, to jsem ještě neslyšela ![]()
Mě teď zatim nerostou, ale u prvního těhu během prvních 3 měsíců vyrostly dost.Pak už zůstaly stejné
Vedette vítej a gratuluju.Je to první těhu? Holky už víte termíny kdy byste měli rodit?
Ahoooojky holky, zdravím nově příchozí a gratuluju Vám k těhu… Já jsem první těhu taky do třetího měsíce nevěděla, co to těhotenství a nevolnosti jsou, ale tohle druhé si naprosto „užívám“. Mám svátek, když se cítím dobře. Zítra jdu na ko a snad i pro průkazku, tak se těším
Pak dám vědět ![]()
Kosatko - podala jsem to trošku nadneseně
, ale je fakt, že jedno mám větší, ale né o tolik
![]()
Všechny Vás moc zdravím holky,já Vás po tají tak nějak šmíruju, jsem taky těhulka 5tt. (zatím podle mých výpočtů), podle online výpočtu datumu porodu mi to vychází na 26.1.09, ale na KO a UTZ jdu tento pátek, tak to nechci zakřiknout…ale čárky na testíku už jsou ukázkový…tak pokud to v pátek dopade dobře, vemete mě mezi sebe???
plosím plosím ![]()
Brambule, ahojky, už tu zůstaň, já jsem teď asi taky tak nějak 6. tt,byla jsem u dr. v pondělí 19. a byla tam jen tečka a jdu až v pondělí 1., a už tady taky čumákuju:)
Tak to moc děkuji, mám po jednom potratu docela nedávno, tak mám strach jak to bude, tak jsem se nechtěla nikam hnát ať pak nejsem zklamaná, ale tak jo…tak já se k Vám tedy přidám, a budu zatím čumákovat s tebou zuzuzo…doufám že to dr. v pátek potvrdí…a trochu se mi uleví..
tak já Vás všechny moc zdravím…
![]()
Děkuji hanuless…určo se tady u Vás ohřeju, doufám že min. 9 měsíců… ![]()
Holky jestli se mohu zeptat kolik Vám je let…já jen jestli jsem tady jediná takové pískle (20)…????
![]()