Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
slunickoo
29.5.09 14:51

NOTKO, taky nekdy k nam zaskoc…do snazilek..Myslime na Tebe, ty nase zakladatelko!! A moooc Ti drzime palecky a ne,ze na nas zanevres.. :wink: :lol:

Tak pá a moc Ti gratulujeme a drž se a těšíme se na Tebe..

Pá SLUNI

• Citovat
  • Upravit
390
29.5.09 15:05

Ahojky holky, tak jsem byla dneska na té kontrole…a bohužel ještě na utz nic vidět nebylo, ani ta tečička, chjo…no jdu příští pátek znova…tak uvidíme :lol:
Vítám nově příchozí maminku, máš nádhernou dcerušku a je to moje jmenovkyně :lol:
Jinak držím palečky všem které kontrola ještě čeká…určitě bude vše v pořádku a uvidíte svoje mimísky…teď si Vás jdu pořádně dočíst a pracovat..ten týden bude zase dlouhý, to čekání je děs :cry: tak se mějte moc pěkně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.5.09 15:10

Ahoj Brambule :-) No máš prostě krásný jméno :-) A děkuju za pochvalu Barunky.. je to zlatíčko :-)

Tak jsem volala Dr. a na KO jdu 18.6., tzn. na konci 8tt. Takže to už by mimísek měl být vidět :-)

Víte, co mě ale pořád zaráží? Jak se pořád setkávám s tím, že jsem divná a že je to „strašný“, mít děti 13 měsíců po sobě..
Když se Dr. ptala, kolik že je to Barunce, skoro jsem měla pocit, že se musím stydět, když musím říct, že jí bude teprve půl roku.. :-( Dr. je moc prima, ale taky mě tak trochu zchladila.. !nooooo, to jste to teda vzali hopem" (takovým hlasem, který říkal: no, to je teda pěkná blbost)…

A přijde mi to líto.. znám spoustu sourozenců, co jsou třeba rok, rok a pl od sebe a přijde mi to úplně super..
Ale lidi na mě prostě koukají jako na mimozemšťana.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
29.5.09 16:15

Sylvii, být tebou tak se na lidi vyprdnu, ty víš, že to zvládneš a na mimi se těšíš, tak co je komu po tom, znám takto plno sourozenců, co jsou po sobě a co by za to daly některé snažilky, které ještě děti nemají, i kdyby je měli takto po sobě, tak by byly šťastné a vděčné!!!Takže prď na lidi, já na ně taky kálím!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.5.09 16:47

Tak jo :-) já jen prostě nechápu, proč je to pro většinu lidí tak nepřijatelný..
Taky jsme si s manžou říkali, že je to sice rychleji než jsme čekali, ale že jsme ti nejšťastnější lidé na světě, když vlastně můžeme mít mimčo kdy se nám zachce :-) přesně, co by jiní za to dali..
Krom toho naše druhé dítko rozhodně není omyl.. prostě jsme tomu nechali volný průběh :-) a ono se rozhodlo toho využít hned :-)

Tak jsem vás pročetla, zjistila, že seznámek tu už byl, ale stejně jsem se pokusila udělat ještě jeden.. abych se ujistila, že jsem vás všechny zaregiatrovala.. takže jestli mi někdo chybí? :-) a možná doplnit údaje a mohly bychom udělat tabulku někde na netu.. abychom to tady nemusely pořád psát :-) Jela jsem podle toho, co jste psaly a podle metříků, tak paron, jestli je něco špatně.. :-)

Přezdívka Jméno Věk TP Kolikáté mimi?

Beckovka 31.12.2009 2
Kosatka Jarka 29 1.1.2010 2
VikiSam 3.1.2010
Notka 7.1.2010 1
Slunik 9.1.2010
Pipina Šárka 31 21.1.2010
Sylvii Sylva 29 29.1.2010
Alkyna Alena 23 1
Napoly Jitka 24
Brambule Bára 20
Hanuless Hanka 30 2
Mauska
Petule234 Petra
RozinkaSultánka
Petty 30
Vedette 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
29.5.09 16:48

Sylvi: hele já si spíš myslim, že tě obdivují. Málo kdo jde do tohohle šrumu dobrovolně. Já a moje sestra jsem narozený v jednom roce a mamka vždycky tvrdila, že to bylo dost komplikovaný a poměrně se nadřela. Výhodou zas bylo, že jsem ze ségrou byly blízko u sebe a byly jsme pořád spolu. Všechno má pro a proti, ale to víš, když někomu řekneš, že jsou takhle blízko, tak spíše žasnou, že jako matka jsi do toho ochotná jít a ještě se na to těšíš. Tak jim alespoň ukážeš, že to jde, né? Přeji ti hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
29.5.09 17:36

Sylvi vítej, já před tebou hluboce smekám.Já si myslim že malý věkový rozdíl je super, ale já si na druhé troufla až když jsem si jistá že to první je už trochu samostatné, je bez plínek atd. Ale rozhodně bych se vykašlala na lidi.Oni si totiž vždycky něco najdou.
Holky můžu vás trochu vyzpovídat alespoň přibližně odkud jste? Já jsem z jižních čech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.5.09 17:44

Holky dík za podporu :-)
Nejhorší je, že jak se lidi děsej, tak mě začal přepadat strach, že to teda je asi děsný a že to nezvládneme..
Já jsem teda navíc taková děsně akční (ještě dodělávám druhou školu, pořád rpacuju, ale z domova..jenže seknout s tím nemůžu, bo manža má teď ve firmě krizi a vydělává míň než já.. no a navíc vedu dva sbory a v dalších dvou zpívám.. prostě magor..
Ale s Barunkou zvládáme bezvadně.. zatím :-) I když je to někdy náročný.

Kosatko: ahoj :-) mno já jsem taky původně myslela, že počkám, až budou barče třeba dva roky.. ale ono mi bude třicet, chceme tři děti, navíc jak furt studuju a pracuju vlastně v oboru, který s tím, co chci dělat v budoucnu, nesouvisí, takže jsem vlastně bez praxe.. takže nakoec jsme se rozhodli aspoň ty první dvě mít poněkud rychleji za sebou :-) a pak na to třetí počkáme tak ty dva tři roky :-) a pak už konečně půjdu do práce, na kterou studuju :-)… někdy v pěta- šestatřiceti, když vše půjde jak. má.. takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.5.09 18:02

Jo a já jsem z Prahy a muž od Moravskýc Budějovic, takže tam často jezdíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
29.5.09 18:15

Teda Sylvi … 8O 8O
Já jsem unavená jen z toho že čtu co všechno stíháš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.5.09 19:58

Sylvii-na lidi kašli,většinou ti co to pomlouvaj tak záviděj :) A máš můj obdiv za tolik činnosti.já teď co jsem těhu tak se týden přemlouvám abych vytřela.A to bydlíme jen v bytě :D Do toho tvýho seznmku-jméno Romana,je mi 23,dítě nemám jen psa :D (taky je to rozmazlený a spí to s náma v pelíšku) a doktor mi TP změnil na 10.1.10.

Brambule-neboj za týden už tam něco vidět půjde.

Jinak asi na mě leze chřipajzna,je mi dneska hrozně a škrábe mě v krku.nemáte někdo radu jak se toho zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.5.09 20:18

Notko :-) ahoj..
taky máme psisko, co s náma spí v pelechu :-) ale byla zvyklá, že je takové naše dítě a teĎ je pravda trochu na druhé koleji :-( ale snažíme se ji moc nezanedbávat.. jenže holt mimčo si pozornost fakt vyžaduje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.5.09 20:24

Sylvii-no tak toho se bojím že na ni nebude tolik času,jen doufám že to bude brát statečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.5.09 20:41

Snad bude.. ta naše to bere.. až je mi jí líto.. nijak se nevnucuje, malou přijala bez problémů.. tze začátku si jí nevšímala a teď už hrajeme hru „kde je Barunka“ :-) ale je na ní vidět, jak stojí o pozornost a jak je vlastně smutná, že už nejni číslo jedna.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.5.09 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat