Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
2.6.09 20:49

jé mausko budeš se vdávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.6.09 20:55

budu ;) pritel me pozadal o ruku na velikonoce, domluvili jsme si termin a ja hned tyden na to otehotnela. Samozrejme jsem si aktivne koupila saty, takze ted resim, jak se do nich vejdu (spis nevejdu..). No, bude veselo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.6.09 21:23

Kosatko, to víš, že se můžeš zeptat :wink: , já se s tím nějak netajím… Mám čerstvě 28 let. Loni jsem si na narozeniny porodila Ondru. Teda nám, aby se manžel necítil ukřivděný :D

Ahoj Mausko, ještě se neznáme, jsem tu nová, ale gratuluju ke svatbě :wink: . Poté, co jsem se vdávala s půlročním miminkem doporučuju kamarádkám svatbu před porodem než až po porodu a s prckem :lol: .
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.6.09 21:49

Mausko tak gratuluju! Já se vdávala v 16 týdnu.
Kdy máte termín? a svatba bude v Irsku?
Já vim, jsem zvědavá, co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.6.09 23:35

Termin bude 13/08; tusim ze budu v 18-19 tydnu. Svatba bude v Cechach, v klastere Zlata Koruna. Jen nejblizsi rodina, max 25 lidi vcetne nas dvou. Pak jeste vikendova akcicka s kamaradama na chalupe, grilovani, pivecko (nealko pro tehotne a kojici), pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.6.09 23:38

ahoj Fragolo, vitam Te mezi nas, koukam, ze Ty uz jsi zkusena tehulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.6.09 09:18

Dobré ráno!
Ahoj Mausko, no jo, já už jsem ostřílená těhule i matka :lol: :lol: :lol: Ale mám pocit, že mi to moc nepomáhá :wink: , čím jsem starší, tak si některý věci beru čím dál víc… Jsem takovej plašan, no :roll:
Koukám, že termín svatby máte 13.08., jé, my měli svatbu 14.08., ale před 5 lety :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.6.09 10:59

Ahoj holky, tak se tu zas po delší době ukazuji :D taky jsem si říkala, kde že jsou ty přízanky, o kterých všichni mluví a ono předevčírem jsem měla o půl 10 večer premieru ve zvracení :poblion: sem se tomu smála celý večer :D :D no a teď tak 3× denně mě to pěkně natáhne a dělám u toho pěkný zvuky, ale ven nic nejde … díky bohu. Tak jsem se s Vámi hned po ráno podělila o krásný zážitky, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.6.09 11:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.6.09 11:13

jůůů, já už mám rozkvetlou třetí kytičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.6.09 12:15

Ahoj holky, tak večerní zvracení heh, to je mazec, kamoška říkala, že zvracela každý večer přesně v 8 hodin jako podle hodinek.

Já dneska zase nic, ráno po jídle trocha šoufl, ale teď už ok, tak už zase pěním, že nemám příznaky, ach jo, já snad budu spokojená až budu blejt jak šakal, pardon za ten výraz :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.6.09 12:17

Zuzi, proč Ti vadí, že nemáš příznaky?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.6.09 12:19

Sylvii, si řekneš, že jsem pako, ale moje mudr. mě v pondělí říkala, že když je ženě zle, že to značí dobré těhu, tak mám strach, že když mi nic není, že to třeba bude zamlklé, nebo tak:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.6.09 12:24

zuzi - nic proti tvojí dr, ale mě se to zdá jako pěknej nesmysl!!! spíš bych si užívala toho, že mi zle není!!! V prvním těhu mi akorád rostlo břicho - nic víc… a špatně ti může být i kdyby bylo zamlklé (což v tvém případě určitě nebude :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.6.09 12:26

Zuzi nestraš!! mně bylo při minulém těhu blbě od 5tt a teď taky naprosto nic.. taky jsem trochu nervózní, ale tohle jsem nikdy neslyšela!!! Podle mě by takový věci Dr. neměli říkat, pak člověk zbytečně plaší..
Já se uklidňuju tím, že moje máma ani obě švagrové neměly v těhu žádné příznaky.. všem třem bylo báječně.. a děti bez problémů.. takže by to mělo být v poho!
Ale postrašila jsi mě, to jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital