Poradna duly
Jana Čurdová
Pěkné ráno holky
ZUZI - gratuluji k gestačnímu váčku
srdíčko bývá někdy až kolem 7-8 tt.
SILVII - kdepak pracuješ a co děláš za školu?
Ostaní těhule zdravím
Ahoj holky, tak se hlásím mezi vás
Od minulého týdne mám potvrzeno, že jsem těhotná, příští týden jdu na kontrolní UZ, tak doufám, že budeme v pořádku.
Všechny těhulky zdravím a přeju pokud možno poklidné těhotenství. M.
Ahoj holkyyyy,
přeji také dobré ráno!!!
NAPOLY - tak mooc gratuluji že je vše v pořádku!!! Ted se opatruj!!
NOTKO - moc se těším až poletíme USA byl vždy můj sen… ale mám i obavy… mimi jsme si přáli delší dobu, tak snad bude vše ok
Ikdyž ted mám maličko obavy jak se ztratilo to letadlo, tak snad doletíme v pořádku…
Jéé holky u nás ve varech je krásný den… člověk má hned lepší náladu!!!
Přeji vám hezký a bezstarostný den ![]()
Hanuless, díky
, jen už jste stihly napsat celkem slušný román
, takže budu pozvolna dočítat. M.
ahoj holky, hlasim se po delsi dobe. V nedeli v noci jsme se vratili z Cech zpatky do Dublinu. Byla jsem u svy doktorky v Praze na vysetreni a utz, srdicko uz bylo krasne videt a vse je v poradku. Tady je ted krasne teplo, tak sme vcera cely den stravili na plazi, dneska uz jsem bohuzel zas zpatky v praci. Jinak cestovani jsem jakz takz zvladla, jen to bylo narocny a ja jsem byla dost unavena. Jdu docitat ![]()
P.S. vitam vsechny nove tehulky!!
Ahoj holky ![]()
tak jsem dneska zase oběhla pár profesorů ve škole a dostala dva zápočty, tak mám radost.. Příští týden dělám státnice, samozřejmě jsem se ještě nezačala učit.. no fakt už mě ta škola nebaví..
Fragolo ahoj.. koukám na Tvůj podpis a hluboce před Tebou smekám!!! Jestli správně počítám, tak čekáš páté miminko.. a ty předchozí jsou velmi blízko za sebou.. a já tady řeším, že budu mít dvě takové.. No fakt Tě obdivuju
Musí to být šílený záhul.. ale věřím, že i radost ![]()
Zuzo, buď v klidu, u mě taky jaksi neplatí pojem ranní nevolnosti…je mi teď blbě fakt celej den
Dokonce si na noc dávám radši k posteli kýbl.
Alkyno, jsi přímo z Varů? Já jsem z Ostrova ![]()
Teda Sylvii, to ti fakt nezávidim…státnice mam už nějakej ten pátek za sebou a jsem fakt ráda…pro mě to byly hrozný nervy. A při představě, že bych teď státnicovala… brrrr.
Fragolko, ahoj, vítám tě ![]()
Jo jo u nás ve Varech je krásně…holky Alkyno a Petty30…jsme ze stejného kraje…
náhoda
Jinak vítám Fragolku… ![]()
Sylvii…taky nezávidím, ale určitě to zvládneš jsi šikovná holka…to já se na Vš chystám teprve, nějak to po škole nevyšlo…a teď se ne a ne dokopat ![]()
Petty já už to mám taky jednou za sebou.. dělám druhou školu..a musím říct, že už mě v mým věku škola FAKT prudí ![]()
Ahoj holky, všem díky za přivítání ![]()
Sylvii, koukala jsem, že budete mít děti taky brzo po sobě, my máme nejmenší věkový rozestup „až“ 15 měsíců, takže vy asi budete poněkud rychlejší ![]()
Chápu tě, že máš obavy, ani si nedovedeš představit, jak jsem se klepala, když jsem otěhotněla podruhé. První - Věrka byla šílené miminko, do 3. měsíců jsme s ní přežívali, téměř nespali, takže pro nezkušenou prvomatku super… Pak se to trochu zlepšilo, takže jsme s manželem začli nesměle plánovat druhé a naštěstí byl Davča o dost lepší a pak nás to s manželem nějak chytlo
a už „neplánujeme, ale konáme“, jak ráda říká má drahá polovička ![]()
Jinak jsem zjistila, že mi od třetího dítěte chybí jedny oči vzadu a dvě ruce, ale co se dá dělat, nejsem inteligentní chobotnička, jen průměrná ženská ![]()
A jinak jsou děti super, jsem za ně moc ráda a i když někdy vyhrožuju, že prásknu dveřma a uteču někam do polí, všichni ví, že to nemyslím vážně a stejně by mi po všech bylo za půl hodinky smutno ![]()
Všechny moc zdravím, zatím jsem se moc neorientuju, ale napravím to
M.
Barambule to já jsem ještě po škole uvažovala o doktorátu, ale NE! Ani náhodou
A jak jednou dostuduju, tak už NIKDY! ![]()
A naprosto chápu, že po pauze je doooost těžký se dokopat ![]()
Holky, dnes jen nakukuju jednou za den, není mi vůbec dobře, dá se za nevolnosti těhotenské považovat to, že ráno vstanete, je vám ok, pak si dáte snídani a je vám blivno, vytráví, máte šílenej hlad, že je vám hladem blbě, najíte se a je vám zase blbě, chuť nemám na nic a dneska bych jen spala, hlava začíná pobolívat, ch jo, to jsme ještě min. týden nadávala, že nemám žádné příznaky a snad už je to tady či co. Opravdu chuťovka, sedět 8 hodin na zadku u pc, jezdit do práce hodinu ráno a hodinu odpoledne busem a nemít někdy ani do čeho píchnout, když je ted ta okurková sezóna ![]()
ahoj holky,
Zuzo tak vidíš že ses dočkala příznaků ![]()
Fragolo vítej, vy teda musíte mít doma veselo.Můžu se zeptat kolik je ti let?
Mausko tak fajn že je vše v pořádku.Jinak celý den na pláži - taky bych si nechala říct
Já jdu k doktorovi nakonec zítra.Pak už bych neměla hlídání
Kosatko, tak budu drzet palce, at kontrola zitra dobre dopadne. Jinak pomalu docitam, tusim, ze Napoly delala seznamek, tak pro doplneni:
Mauska; 28let; skoro vdana; TP: 11/01/10; dalsi KO: 30/06/09
Alkyno, ja se ted vratila z CR (ziju v Irsku), let sice nebyl tak dlouhy jako asi poletis ty (2.5hodky), ale bylo to v poho (az na turbulence nad Prahou pri pristani, byla bourka, takze fakt lahudka). Hodne pij tekutiny (nejlip vodu), kazdou pul hodku se snaz chodit, procvicuj nohy a vem si stahovaci ponozky. Urco si taky vem nejakou bastu, at nehladovis, a pocitej s tim, ze ti mozna nebude chutnat jidlo, ktere nabizi na palube. Uzij si dovcu:)