Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
2.6.09 09:50

Pěkné ráno holky

ZUZI - gratuluji k gestačnímu váčku :lol: srdíčko bývá někdy až kolem 7-8 tt.

SILVII - kdepak pracuješ a co děláš za školu?

Ostaní těhule zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.6.09 09:54

Ahoj holky, tak se hlásím mezi vás :wink: Od minulého týdne mám potvrzeno, že jsem těhotná, příští týden jdu na kontrolní UZ, tak doufám, že budeme v pořádku.
Všechny těhulky zdravím a přeju pokud možno poklidné těhotenství. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.6.09 09:58

Ahoj FRAGOLKO - vítám tě tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.6.09 10:00

Ahoj holkyyyy,

přeji také dobré ráno!!!

NAPOLY - tak mooc gratuluji že je vše v pořádku!!! Ted se opatruj!!

NOTKO - moc se těším až poletíme USA byl vždy můj sen… ale mám i obavy… mimi jsme si přáli delší dobu, tak snad bude vše ok :wink: Ikdyž ted mám maličko obavy jak se ztratilo to letadlo, tak snad doletíme v pořádku…

Jéé holky u nás ve varech je krásný den… člověk má hned lepší náladu!!!

Přeji vám hezký a bezstarostný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.6.09 10:08

Hanuless, díky :wink: , jen už jste stihly napsat celkem slušný román :lol: , takže budu pozvolna dočítat. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.6.09 12:03

ahoj holky, hlasim se po delsi dobe. V nedeli v noci jsme se vratili z Cech zpatky do Dublinu. Byla jsem u svy doktorky v Praze na vysetreni a utz, srdicko uz bylo krasne videt a vse je v poradku. Tady je ted krasne teplo, tak sme vcera cely den stravili na plazi, dneska uz jsem bohuzel zas zpatky v praci. Jinak cestovani jsem jakz takz zvladla, jen to bylo narocny a ja jsem byla dost unavena. Jdu docitat ;)
P.S. vitam vsechny nove tehulky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
2.6.09 13:11

Ahoj holky :-)

tak jsem dneska zase oběhla pár profesorů ve škole a dostala dva zápočty, tak mám radost.. Příští týden dělám státnice, samozřejmě jsem se ještě nezačala učit.. no fakt už mě ta škola nebaví..

Fragolo ahoj.. koukám na Tvůj podpis a hluboce před Tebou smekám!!! Jestli správně počítám, tak čekáš páté miminko.. a ty předchozí jsou velmi blízko za sebou.. a já tady řeším, že budu mít dvě takové.. No fakt Tě obdivuju :-) Musí to být šílený záhul.. ale věřím, že i radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
2.6.09 13:36

Zuzo, buď v klidu, u mě taky jaksi neplatí pojem ranní nevolnosti…je mi teď blbě fakt celej den :( Dokonce si na noc dávám radši k posteli kýbl.

Alkyno, jsi přímo z Varů? Já jsem z Ostrova :)

Teda Sylvii, to ti fakt nezávidim…státnice mam už nějakej ten pátek za sebou a jsem fakt ráda…pro mě to byly hrozný nervy. A při představě, že bych teď státnicovala… brrrr.

Fragolko, ahoj, vítám tě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
2.6.09 14:26

Jo jo u nás ve Varech je krásně…holky Alkyno a Petty30…jsme ze stejného kraje… :lol: náhoda
Jinak vítám Fragolku… :wink:
Sylvii…taky nezávidím, ale určitě to zvládneš jsi šikovná holka…to já se na Vš chystám teprve, nějak to po škole nevyšlo…a teď se ne a ne dokopat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
2.6.09 14:42

Petty já už to mám taky jednou za sebou.. dělám druhou školu..a musím říct, že už mě v mým věku škola FAKT prudí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.6.09 14:56

Ahoj holky, všem díky za přivítání :wink:

Sylvii, koukala jsem, že budete mít děti taky brzo po sobě, my máme nejmenší věkový rozestup „až“ 15 měsíců, takže vy asi budete poněkud rychlejší :D
Chápu tě, že máš obavy, ani si nedovedeš představit, jak jsem se klepala, když jsem otěhotněla podruhé. První - Věrka byla šílené miminko, do 3. měsíců jsme s ní přežívali, téměř nespali, takže pro nezkušenou prvomatku super… Pak se to trochu zlepšilo, takže jsme s manželem začli nesměle plánovat druhé a naštěstí byl Davča o dost lepší a pak nás to s manželem nějak chytlo :D :D :D a už „neplánujeme, ale konáme“, jak ráda říká má drahá polovička :wink:
Jinak jsem zjistila, že mi od třetího dítěte chybí jedny oči vzadu a dvě ruce, ale co se dá dělat, nejsem inteligentní chobotnička, jen průměrná ženská :wink:
A jinak jsou děti super, jsem za ně moc ráda a i když někdy vyhrožuju, že prásknu dveřma a uteču někam do polí, všichni ví, že to nemyslím vážně a stejně by mi po všech bylo za půl hodinky smutno :D

Všechny moc zdravím, zatím jsem se moc neorientuju, ale napravím to 8) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
2.6.09 15:47

Barambule to já jsem ještě po škole uvažovala o doktorátu, ale NE! Ani náhodou :-) A jak jednou dostuduju, tak už NIKDY! :-)
A naprosto chápu, že po pauze je doooost těžký se dokopat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
2.6.09 16:06

Holky, dnes jen nakukuju jednou za den, není mi vůbec dobře, dá se za nevolnosti těhotenské považovat to, že ráno vstanete, je vám ok, pak si dáte snídani a je vám blivno, vytráví, máte šílenej hlad, že je vám hladem blbě, najíte se a je vám zase blbě, chuť nemám na nic a dneska bych jen spala, hlava začíná pobolívat, ch jo, to jsme ještě min. týden nadávala, že nemám žádné příznaky a snad už je to tady či co. Opravdu chuťovka, sedět 8 hodin na zadku u pc, jezdit do práce hodinu ráno a hodinu odpoledne busem a nemít někdy ani do čeho píchnout, když je ted ta okurková sezóna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.6.09 19:35

ahoj holky,
Zuzo tak vidíš že ses dočkala příznaků :lol:
Fragolo vítej, vy teda musíte mít doma veselo.Můžu se zeptat kolik je ti let?
Mausko tak fajn že je vše v pořádku.Jinak celý den na pláži - taky bych si nechala říct
Já jdu k doktorovi nakonec zítra.Pak už bych neměla hlídání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.6.09 20:35

Kosatko, tak budu drzet palce, at kontrola zitra dobre dopadne. Jinak pomalu docitam, tusim, ze Napoly delala seznamek, tak pro doplneni:
Mauska; 28let; skoro vdana; TP: 11/01/10; dalsi KO: 30/06/09

Alkyno, ja se ted vratila z CR (ziju v Irsku), let sice nebyl tak dlouhy jako asi poletis ty (2.5hodky), ale bylo to v poho (az na turbulence nad Prahou pri pristani, byla bourka, takze fakt lahudka). Hodne pij tekutiny (nejlip vodu), kazdou pul hodku se snaz chodit, procvicuj nohy a vem si stahovaci ponozky. Urco si taky vem nejakou bastu, at nehladovis, a pocitej s tim, ze ti mozna nebude chutnat jidlo, ktere nabizi na palube. Uzij si dovcu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí