Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
1.6.09 17:24

tak jsem zpět…díky, že jste na mě myslely…
takže všechno je v pořádku, srdíčko bije, děloha je taky v pohodě, nic se od ničeho neoddělává, nic není porouchané 8) …prý to asi byla nějaká cévka, že se to stává…takže jsem ráda!!!
a mám si s dr domluvit neschopenku a mám udržovat klidový režim…

jsem ale fakt ráda…ještě jednou díky za vaše palečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
1.6.09 17:26

Napoly super!! To je skvělé, že je vše ok :-) Mimískovi třikrát hurá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.6.09 17:30

Napoly: To je naprosto super!!!! Takže se šetři, i když to asi (s dráčkem) moc nepůjde… Myslíme na Tebe, takže se Ty i mimísek držte zuby nehty ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.6.09 17:38

NAPOLY - tak hurááá už jesm měla strach :? tak hezky odpočívej.

ZUZI - jak jsi dopadla?

Holky mě je dneska první den nějak blivno :poblion: asi ochutnám taky ty těhu lízátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.6.09 18:11

díky díky…ty začátky jsou fakt takový hnusný!!! člověk nikdy neví, co se může stát…ale fakt je, že aspoň má tady „spřízněný duše“,se kterýma to tady všechno může probrat!!!

hlavně se taky všechny opatrujte!!!

zuzko - haló haló…čekáme na zprávičky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
1.6.09 18:37

Napoly to jsou krásné zprávy.Ty chodíš do práce že si máš vyřídit neschopenku?
U nás víkend dobrý, Hanuless to prase jsem nakonec stihla :lol: asi v šest se počasí umoudřilo tak jsme vyrazili.Domů jsme přišli v devět, malej byl uplně hotovej.
Dneska měl manžel volno tak jsme si udělali výlet do Třeboně do aquaparku.Filípek nechtěl vůbec z bazénu pryč.Bylo to bezva
taky netrpělivě čekám na zprávu od Zuzky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
1.6.09 19:11

Napoly , teď jsem všechno četla a prožívala s tebou…super, že to dobře dopadlo. Já mam občas taky trochu něco jako výtok, ale s krví to nemá co dělat…ale taky jsem teď tak trochu znejistěla :?
Jinak mně bylo dneska po delší době zas dobře…třeba zabralo těch 10 minut ráno…fakt jsem to vyzkoušela, nehejbala vůbec hlavou… :D ale každý ráno to asi nedám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
1.6.09 19:48

No, asi jsem to zakřikla…už je mi zas pěkně blivno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.6.09 20:11

Napoly-to je super je jste v pořádku :-) opatruj se.

Sylvii-no na toho chlapečka bych moc nesázela.Zámá když čekala první holčičku tak bše v pohodě a u hruhýho byla celý těhu nepoužitelná i v kuchyni(nezvládla uvařit ani kafe) a je to taky holka. :)

Alkyno-ten odlet ti závidím,já bych tak ráda někam vyrazila,klidně i po čr,ale bohužel to neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.6.09 20:33

Ahoooj těhulky moje, vy jste na mě myslely? vy jste hodné!!! tak zatím byl jen gestační váček a v něm pidi embryjko snad 3 mm velké jen a něco tam tukalo, ale mudr. nevěděla, zda srdce nebo nějaká cévka, tak zase až 12. na kontrolu ach jo, tak zase čekání, vypadá , že jsem časný 6. tt, kdy vy jste měli srdíčka? Mám se obávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
1.6.09 21:14

Zuzo vůbec bych se nebála!!
Já byla prvně u doktora taky někdy v pátém nebo šestém týdnu, a to mi řekl že těhotná asi jsem ,ale ruku do ohně by za to prý nedal.A za týden už to bylo krásně vidět.Takže určitě až půjdeš příště bude vše o.k.
Jsem ráda že jsou tu samé dobré zprávy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.6.09 21:35

petty -výtok mám taky :? jen včera byl hnědo-červený, tak jsem se lekla…sice vím, že pokud to není vyloženě červená krev, tak to nemusí nic znamenat…jenže ráno jsem dostala silný křeče, že jsem se nemohla ani zvednout ze záchodu :roll: tak to už bylo hotovo!!!
a v porodce mi dr říkala, že se špinění může objevit třeba v tu dobu, co normálně čekáš MS…takže jsem ráda, že to dopadlo tak jak to dopadlo…

zítra se ještě budu objednávat na ten prvotrimestrální screening, takže to zase budu mít nervičky, ale snad to bude dobrý…MUSÍ!!!

zuzi - já jsem byla na UTZ někdy kolem 6tt (podle PM) a nebyl vidět ani gestační váček, pak za týden tam byl, ale bez plodu a pak už bylo i srdíčko!!!ale tt se mi posunul asi o 14 dní (což jsem věděla s jistotou :oops: :lol: )…takže buď klidná…

taky jsem ráda, že to dneska všem vyšlo tak perfektně!!!! JEN TAK DÁL :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.6.09 22:16

Holky, děkuji moc za uklidnění, my si myslíme, že ovu byla někdy od 1. do 5. května, takže něco mezi 5. a 6. tt každopádně minule byla jen tečka, dnes velký gestační váček a v něm embryjko, sice pidi, ale aspoň je vidět, že to zatím rostlo, strašně se mě zvětšily prsiska vám řeknu!!! A díky moc holky za uklidnění, to je fakt na prd, když to člověk zjistí, že je těhu hned tak brzo, to je vo nervy:(, jooo a mudr. mě řekla, že čím je mě blběji, tím to těhu je lepší, tak asi víte jakou jsem z toho měla náladu, když je mě zle jen po jídle a to většinou ne po ráno, ale později......no comment…papa zítra kočky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
1.6.09 22:39

Ahoj :-) ještě jsem zaskočila popřát dobrou noc a půjdu zase makat :-(

Zuzi jasně, nebo. v 5. - 6. týdnu ještě srdíčko nebývá :-) Já jsem teď cca 5+2tt a jdu na kontrolu až v 8tt, tak se těším, že už bude mimi jasný :-)
Ale je fakt, že bych klidně šla i dřív, už jen proto, abych měla to těhu potvrzený.

Notko tak jo.. já tedy nespoléhám :-) ono mi to je teda dost jedno.. hrozně jsem chtěla aspoň jednu holčičku a tu už mám.. takže teď kluk nebo holka.. fakt je to fuk :-)
Ale blbě mi zatím fakt neni.. to je tak divný.. jako bych vůbec nebyla těhotná… A to jsem si to minulý těhu fakt užila pořídně.. ble

Tak brou, holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
2.6.09 09:02

Dobré ránko holky, Napoly, parádní zprávička, to je dobře že je vše v pořádku, tak pěkně hajat a odpočívat :wink:
Zuzi, já ještě neviděla ani tu tečičku, buď v klidu příště určitě uvidíš už srdíčko, aspoň víš že mimi roste…to je taky dobré :lol:

Přeji Vám hezký den holky, pak zase mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital