Poradna duly
Jana Čurdová
mě jebne!!! do teďka se s tím prcám a ono se mi to nakonec všechno vymazalo!!!
jdu do věčných lovišť - zítra/dneska jdu totiž do práce,…
pak to udělám!!!
Dobré ránko holky, já už v práci…Napoly jo jo , máš pravdu Ms tam vlastně nemusí být, vymyslela si to parádně,mrzí mě že se ti to vymazalo, ale ty jsi šikulka… tak já si hned udělám metřík, ale zítra po kontrole, ju, pak hned dodám…jak jste se dneska vyspinkaly holky…já parádně…jen do práce se mi nechtělo…no musím jít makat…zatím se mějte nádherně
Krásné ráno těhulky ![]()
NAPOLY - jsi úžasná seznámek je super ![]()
KOSATKO - kdy jsi dostala průkazku? Termín máš hezkej, aby to nebylo na Silvestra ![]()
BRAMBULKO - jak je v práci?
ZUZI - taky už asi pracuješ viď? Co nevolnosti, pořád je ti blbě?
VEDETTE - ahoj
Na mě leze nějaká rýma fuj…
Ahooooj holky, pěkný den přeji:)
Haňu-už zadse je mi ok a včera mě zase volala mudr. a zase mě vytočila jelikož se mě zase ptala jestli je mě zle a sem unavená, tak sem šlka raději spát, pač jsem chytlka z toho nerva, jinak ceciky už pěkně povyrostly, jsem si včera všimla
a už jen tři dny a kontrolaaa, ještě jsem dnes udělala kontrolní poslední test a rozdíl oproti předchozím 14ti dnům ten, že druhá najede ihned a je tlustější než kontrolnéí ato jsme začínala na stínu, který by ani pod lupou nebyl vidět…holky, prosííííím, že je to dobré znamení?????
ZUZI - určitě je to dobré znamení !!! Kdyby to bylo biochem těhu, tak by jsi třeba krvácela nebo špinila neboj. Mně taky nic není a jsem 100% těhu
. Nechápu, proč tě takhle nervuje ![]()
Hanuless v práci to docela ujde, ale neba mě to, těším se zítra na tu kontrolu…ale zárověň se trošku bojím…ale ono to bude v poho, taky mám na testech už dálnice
Zuzi bude to v pořádku, určo je to dobré znamení…mě taky skoro nic není…akorát dneska ráno jsem
ale pak už ok, akorát podbříšek trošku pobolívá a prsa…to bude v pořádku ubvidíš
Ahoooj těhulky
,
ZUZI, myslím že budeš určo těhu a moooc ti to přeji, já když jsem zjistila že jsem, tak mi vůůůbec nic nebylo až jsem si říkala, že jsem špatná maminka, když ani nepoznám že jsem těhotná… no a 14 dní na to mi začalo být špatně, né teda nějak zvlášt, ale už mi bylo i lépe, takže držím pěsti!!!!! ![]()
Jinak doktorka mi na let nic moc neřekla, jen že jestli se má něco stát, tak se mi to může stát ikdyž nikam nepojedu!! tak uvidíme…
A už jste to oznámili v práci tu novinku?? Já se chystám po dovolené, to už budu ve 13. týdnu, tak to oznámím… Nechtěla jsem na to spěchat, kamarádka to totiž oznámila v 7.TT a do týdne bohužel potratila… tak jí to bylo nepříjemné, když se jí v práci na to každý ptal, tak si říkám čím později tím lépe…
A holky ještě dotázek, ráda bych si taky dala do profilu nějaký ten metřík, ale jaksi nevím jak na to poradíte mi prosím? ![]()
NAPOLY píše:
tak já se na ten seznámek vrhnu…
dejte "citovat a dopiště se semNAPOLY / Jitka / 24/ vdaná / TP 6. 1. 2010
kdYbyse tam ještě něco chtěly, tak dopište
ALKYNA / Alena / 23 / vdaná / TP 6.1.2010 ![]()
Ahoj Alkynko, díky za povzbuzení, no dnes mě zase nějak zlobí podbřišek, bolí mě to tak střídavě obden, já to v práci řeknu až tak v 10. tt, hodlám tu pobýt do konce června a pak nazdar na nemocenskou, myslím si, že je to u mě i rizikové, po dlouhé době snažení a braní 8 léků denně a taky se mi nechce dojíždět v tech vedrech hodinu busem a hodinu zpět domů. Jinak s metříkem ti moc neporadím, já ho ještě taky nikdy nedělala a ani by mě nenapadlo, že bych ho snad někdy dělala:)
tak než se znovu vrhnu na ten seznámek, tak tady máte návod na ten metřík - doufám, že to napíšu srozumitelně ![]()
u každýho metříku je adresa, tam si vyberete metřík, panáčka a zadáte buď poslední MS nebo TP - podle toho co tam je napsaný (v angličtině), pak se vám tam ukážou kódy - většinou to bývá ten prostřední,tak si to zkopírujete od IMG po IMG ( to URL tam být nemusí) a pak tady v nastavení vložíte do podpisu a hotovo…
no, snad se v tom vyznáte ![]()
jinak já jsem taky ještě v práci a budu asi tak do července/srpna…šéfik už to ví - řekla jsem mu to hned, aby si pak v klidu našel za mě náhradu…
jo a mě taky nijak zvlášť nic není…občas mi teda bývá šoufl, ale koupila jsem si v lékárně pro jistotu lízátka na nevolnosti, takže občas cucám ![]()
u prvního jsem taky nevěděla, že jsem těhotná - až na to OBROVSKÝ břicho ( jsem měla obvod přes 120cm a přibrala jsem víc jak 30 kilo
…ale všechno jsem to měla jen v břichu
)
Ahooooojky holky ![]()
Tak jsem dnes po kontrole a bohužel už k Vám plus minus nepatřím, TP mi spočítala na 31.12., ale podle prvního těhu se mimískovi ven určitě chtít nebude, tak snad tu s Vámi můžu zůstat??? Všechno v pořádku, mimi se tam dneska dost hýbalo, tak jestli to bude živel jako jeho sestřička, tak mi bude obracet všechny břišní orgány naruby
A pro průkazku si jdu příští pátek, hurááááá ![]()
Zuzi: Věř, že bude vše v pořádku, teď už to stejně neovlivníš, tak alespoň ten optimistický přístup, to dělá hodně!!! Vím, o čem mluvím, ze začátku nebylo vidět vůbec miminko a já stresovaná ze všech těch diskuzích o zamlklém těhotenství jsem po deseti dnes na další prohlídce brečela radostí, když už tam bylo vidět ![]()
Alkyna: Určitě ten let riskni, já jsem v prvním těhotenství skákala tandem, když jsem byla měsíc těhotná, samozřejmě ve sladké nevědomosti a mimčo vydrželo i ten let, volný pád i dopad. Tak myslím, že by let neměl vadit.
Jinak teď nevím, co vše se tam píše, ale:
Beckovka/ Míša/vdaná/zatím 29/27.4. // / KO 5.6. 2009/TP 31.12. 2009
Holky ahoj,
Hanuless průkazku jsem dostala brzy, byla jsem asi 7+3
Nezávidim vám kdo musíte chodit do práce,hlavně když je vám šoufl
Alkyna - já bych letěla. Když má být vše v pořádku, tak bude
Napoly seznámek krásnej, jen doplňuji - dvě čárky jsem našla 24.4.
a návod na metřík je krásně popsanej na začátku diskuzního fora.Pohledám a přihodim.Když jsem metřík podle něj stvořila já, tak už každej