Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
26.5.09 10:46

Ahojky.jen v rychlosti vám musím napsat co je nového.doma nám stále nejde internet a teď píšu v rychlosti od sestry kde hlídám neteřinku.

Včera jsem byla na kontrole-srdíčko máme a jsme velčí 9mm :) už jsme dostali průkazku a zítra jdu ještě na krev na testy.jupíííí :D

jak budu online doma tak se ozvu.
mějte se krásně a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.09 10:58

NOTKO - moc gratuluji k srdíčku, já jdu na KO v pátek 5.6. a když bude vše Ok tak jestli mohu se k vám taky přidám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.09 11:00

Ahoj holky, taky se hlásím:) TP máme 18.1.
Jsem ráda, že jsem vás objevila, před časem jsem zakládala diskuzi Ledňátka 2010, ale nechytla se, ještě bylo asi brzy:) tak a teď si pročtu, jak jste na tom:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.09 11:05

ROZI - taky jsem 5+5 tt 8O to je náhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.5.09 11:19

Hanu tak jsem tě našla, ahojte holky, já bych se k vám pak taky ráda připojila, myslím, že jsem teď taky něco málo po 5. týdnu a na uzv jdu v pondělí 1.6., jo a holky, ještě mě uklidněte vy ostatní, jste některá, které není vůbec zle a nebolí vás prsa?? mě není absolutně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.09 11:20

HANULESS - to tedy je :)) jak se cítíš? Poslední dny mám pocit, že mám čich jak policejní pes :) Včera jsem seděla v obýváku, manžel otevřel v kuchyni lednici (mmch je to za dvěmi rohy) a já myslela, že se zblázním… jakýkoliv pach mi značně rozbouří žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.09 11:24

ZUZI - ahooooj :dance:

ROZI - tak mě zatím nic není, jen trošku pobolívají prsa, ale to příjde no jéje. Kdy jdeš na další KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.5.09 11:27

Holky, vy co jste v 5. tt + něco, kdy si myslíte že jste měli ovu? My s mudr. předpokládáme, že já ji měla někdy mezi 1. a 4. květnem, tak možná budu taky tak nějak jak vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.09 11:34

ZUZI- kdy jsi měla poslední MS? Jinak ovu já měla asi někdy koncem dubna, ale nevím to přesně.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.5.09 11:37

Hanu, heh poslední ms byla 16. března po vysazení léků po nezdařeném ivf :lol: , pak jsem tělo nechala odpočinout a až v květnu si na:,–(ila léky na vyvolání ms, ale ta už nedorazila, na tom tvém uzv to bylo taky jako taková tečička? nebo jsi tam měla už vidět něco víc? A jakou jsi měla sliznici? Já 13 mm sliznici a 8 cm dělohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.09 11:42

První návštěvu u Dr. jsem absolvovala 19.5., zrovna před týdnem - nebyli ze mně vůbec nadšení, že je prý brzy a kdesi cosi, sestra mi dokonce řekla, že stačilo, kdybych přišla 2 měsíce po termínu poslední MS - čímž mě dokonale šokovala!! Nicméně doktor mě nakonec vzal, udělal ultrazvuk, potvrdil těhotenství a nazdar - další kontrola 2.6. Doufám, že další návštěva už proběhne jinak, že mi apoň změří tlak a vezmou krev… První těhu jsem byla s tímhle lékařem vcelku spokojená, ale po poslední návštěvě se mi nějak nepozdává, je už přeci jenom v důchodovém věku… no, uvidíme, mám strach, aby něco nepodcenil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.09 11:42

ZUZI- tak já na ultazvuku taky měla černou tečku a byl vidět i žloutkový váček, takové bublinky, jak říkal doktor :lol: sliznici mi asi neměřil, jen mimčo a to ani nevim, jak je veliké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.09 11:47

Zuzi, OVU jsme měla někdy kolem 26.4. - ten víkend jsme se intenzivně snažili a ono to vyšlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.5.09 11:47

Haňu, tak to jsi možná starší těhu nežli já:), nebo je to možná u někoho vidět dřív a u někoho později:)

Rozinko, tak ten přístup je otřesný, já byla na ko taky 19.!! a jdu 1. června, holky, jsme na tom asi fakt termínově podobně:)
Rozinko, co ty jsi viděla na uzv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.09 11:54

No, on právě se mnou ten ultrazvuk ani nějak nerozebíral :( Jenom mi řekl, že je to těhotenství, a že mimi potřebuje změřit, až bude větší. Pochopila jsem, že tedy na té příští kontrole. Akorát jsem při slézání z lůžka mrkla na monitor a byla tam taková bublinka. No, fakt jsem měla z té návštěvy divný pocit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí