Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
16.5.09 12:53

Ještě mě napadlo v nastavení jestli máš zakliklý ano u posledních čtyřech-připojit podpis,povolit značky,HTML,povolit smajlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.5.09 12:54

Opět zkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
16.5.09 16:30

ahojky…

zdravím novou těhulku!!!

a okopírovala jsem Vám ve kterým měsíci se budem nacházet
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
16.5.09 19:39

Teda beckovko a napoly, obdivuju že jste se rozhodli pro těhu když máte takhle malé prcky.My je budem mít po třech letech a najednu stranu jsem ráda, ale bojim se jak to zvládnem.Máme dost raubíře, který minutu neposedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.5.09 20:02

Zdravím všechny! Včera jsme byli na UZ, máme srdíčko! Jinak, mám předepsaný Utrogestan, ale ten se právě nedá sehnat snad v celé ČR:o( Podle návodu zde jsem se pokusila o metříky, tak jsem zvědavá, jestli jsem to zvládla..;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.5.09 20:09

VikiSam-moc gratuluju k srdíčku.když jsem zháněla já utrogestan tak v lékárně na náměstí mě řekli že není asi nikde a když sem vlezla o pár metrů dál do lékárny tak mě ho bez problémů dali.Asi jsem měla štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
16.5.09 21:09

holky na co je ten utrogestan?
Já jdu k doktorovi v pondělí,tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
16.5.09 21:09

a taky gratuluju k srdíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.5.09 21:35

Kosatka: Já si dost uvědomuju, že to bude s tak malým dítětem hukot, ale na druhou stranu jsem chtěla děti s co nejmenším věkovým rozdílem a jelikož po císaři to doporučujou s ročním odstupem, tak dobře mi tak. Taky máme doma dost velkou dračici, tak jsem na to zvědavá… Ale všechno jde, tak i v tomhle se to nějak srovná ;-) Musí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
16.5.09 21:40

aspoň si pak spolu budou brzy hrát :wink:
U nás je teď problém vysvětlovat, proč mamka už tolik nechová :(
A taky mám pocit že mám břicho jak ve 4 měsíci 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.5.09 21:54

notka: tak to jsi měla štěstí, já už prolezla celou Opavu, zabrousila i v Praze a Olomouci a neměla jsem štěstí. Zatím vyjídám železné zásoby sestřenky. Lékařka mi říkala, že by se místo Utrogestanu snad dal předepsat Duphaston, tak uvidíme.

kosatka: Utrogestan je na podporu těhotenství, bere se v 1. trimestru. Dostala jsem ho, protože jsem před týdnem krvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.09 12:12

ahoj holky nostalgicky nakukuju! a trošku vám závidím! bylo to krásné§ užijte si své těhotenství co nejlépe!!!
chtěla bych vám nabídnout kuponky do DM drogerie… nevím zda znáte..
pokud se zaregistrujete jako těhulka do DM drogerie dostanete slevovou knížku, v té první je hodně věcí pro těhulky a právě narozená miminka, po porodu přijde další slevová kde jsou věci pro novorozence. a Tak chodí knížečky se slevami až do 3 let věku! vždy aktuálně co potřebuje vaše mimi.
zbylo mi tady hodně kuponku… např. pro těhotné - masážní oleje, masážní krém, mast na bradavky, olej do koupele pro těhotné… (sama jsem vyzkoušela ten masážní olej a byl na bříško super!)
pak tu mám nějaké kuponky na slevu na gel proti celulitidě a modelační gel. těhotenský pěstící olej.. těhotenské kalhotky - ty jsem vyzkoušla a byly fajn!
a na mimi tu mám slevičkové kupony na novorozenecké plínky babylove (měli jsme je v porodnici malý měl 4 kg a vešel se do nich v pohodě!)a pak na ty větší 3-6kg!
za kuponky nechci nic.. pouze se domluvíme třeba že zašlete známku na dopis.. nebo tak něco.. popř. můžu ještě doporučit kouknout na to co prodávám na mimibazaru..
takže jestli byste měly zájem písněte SZ… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
18.5.09 21:36

ahoj holky, zdravim po vikendu. Zatim musim zaklepat, krome unavy, zacpy a spatny pleti se citim docela v pohode, vlastne jeste prsa jsou dost citliva, ale jinak jsem si myslela, ze to se mnou bude horsi (snad to nezakriknu :D ). Jak se vede vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
19.5.09 10:54

ahoj ahoj

kosatko - tak co kontrola???

já jdu zítra na srdíčko - tož mám docela strach jestli ho JEŠTĚ nevidí nebo ho VŮBEC neuvidí :?

bože, teď to druhý těhu prožívám nějak prapodivně!!! u prvního jsem to brala všechno jako samozřejmost - fakt jsem byla takový trdlo!
teď ale vím, co všechno se může stát a je to dost hnusný!!!

hele, druhorodičky/víckrátrodičky - taky máte břicho jak ve čtvrtým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.5.09 11:31

Holky ahoj, už jsem myslela že jste na pokec všechny zanevřely.Kontrola dobrý, dostala jsem průkazku,mimčo je naštěstí jen jedno.Termín mám 29.12.,ale snad tu s vámi můžu zůstat :wink:
Břicho už mám snad jak v pátym :oops:
A je mi pořád blbě.Nezvracim, ale celý den mám pocit že budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí