Poradna duly
Jana Čurdová
Já 3.4.tak to jsem z toho jelen. A jak se cítíš, máš nějaký příznaky?
slunik píše:
Notko,posledni MS jsem mela 4.4.
Ahoj, takto jsem to měla já
před rokem.. 4.4. poslední MS a dnes je to rok, co jsem našla //, termín byl 9/1 2009.
Moc gratuluji a přeji pohodové těhotenství zatím oběma!!
Určitě Vás bude víc, jen to třeba ještě nevědí ![]()
Já mám spavou nemoc a motá se mi hlava.
Kdy půjdeš k doktorovi?
Já jdu v pondělí,a v úterý jedu na hematologii.po jednom potratu mám slíbenej Klexan(nevím jak se to píše).
Jen doufám že bude vše v pořádku.Pořád mě bolí podbřišek.
ahoj holky, tak se k vám přidávám se // ![]()
už jsem byla u doktora, zatim potrvrdil že těhotná jsem, ale termín mi neřekl.Vychází mi asi 1.1.
Notko doktor to okomentoval - už je asi vidět i srdíčko, něco se tam mele
tak asi jo, ale ne moc dobře.Jinak se mu zdálo že jsou tam dvě,ale to druhé menší, tak řikal že to s největší pravděpodobností bude jen jedno.Že prý se to stává,že jedno zanikne.Prý se to většinou ani nezjistí že byly dvě
to předtim jsem psala já, jen mi nedošlo že od kamarádky z počítače a že tam nejsem přihlášená
Holčiny moc vás tu zatím není ale chci vám popřát pohodové těhotenství a rychlý porod. Užívejte si bříška strašně rychle to letí.
ahoj holky, zatim jen nesmele okukuju
MS uz par dni meskala, tak jsem dneska udelala test a je to tam!!! Udelala jsem si pak jeste jeden a nemuzu tomu porad jeste uverit!!! Podle posledni MS jsem 4+5, takze fakt na zacatku. S pritelem jsme se uz nejakej ten mesic snazili, ale i tak sme v soku, ze to vazne vyslo ![]()
Mausko- vítám tě tu a moc gratuluju ke // ![]()
Jak dlouho jste se snažili?
Notko, dekuju ![]()
Tak napul uz tak od zari lonskeho roku, na plno tak od ledna. O velikonocich me pritel pozadal o ruku a zda se, ze hned potom sem otehotnela
Uz jsem si aktivne koupila saty na svatbu, takze ted asi budu muset koupit novy, protoze pochybuju, ze se do nich v sprnu jeste vejdu ![]()