Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Kosatko, Napoly, holky… od pátku 15.5. vím, že srdíčko tluče. Příznaky: zažívací potíže, už jen občas pocit na zvracení, citlivá prsa, únava. Břicho se mi taky zakulatilo a kalhoty jsou mi těsné.
Napoly: taky si to těhu neumím užívat jako to první (sladká nevědomost), pořád mám obavy, aby bylo všechno v pořádku. Neustále sleduju příznaky a když slábnou, tak roste můj strach, že se něco děje. Na kontrolu jdu příští středu, tak snad to do té doby nějak vydržím..
tak to gratuluju k srdíčku, k průkajdě…
no mě se nějak drží pocit, že tam budou dvě…no snad je to jenom výplod mé bujaré fantazie
ono stejně ani v rodině dvojčátka nemáme
…jaj, tak snad nebudu první
![]()
jo a co se příznaků týče, tak mě nic moc není - občas mě bolí v podbřišku (což začínám plašit, že potrácím
), prsa mě bolí jen když je „osvobodím“ z podprdy a blivno mi bývá jen občas…teda jen včera, kdy jsem musela vystoupit z tramvajky a hledat nějaký úkryt - jenže na Autobudovým nádraží to jde fakt těžko ![]()
Ahoj holky, já jdu na kontrolu ve čtvrtek, tak doufám, že už bude slyšet srdíčko… moc se těším
Jinak mě občas pobolívám v podbříšku, většinou celý den mě pobolívá hlava a prsa. Taky už mám asi citlivější čich. Manžel v neděli vařil klobásy a já musela hned větrat… myslela jsem že ze sebe všechno vyklopím..... to byl takovej smrad, že by jeden pad
no hrůza. A taky nemůžu jíst velké porce, nejraději jogurty, ovoce a když, tak nějaký celozrnný rohlík se sýrem. Když si uvařím oběd, tak na něj vůbec nemám chuť!! No to tedy ještě bude sranda ![]()
tak já se teda musim přiznat že teď se bojim míň než při prvnim těhu.Teď na to nějak nemám čas se hlídat.Ale taky nemám čas si to tak užívat.Už to není tak že jsem si mohla lehnout kdykoli jsem chtěla apod.Do práce jsem nechodila , byla jsem na neschopence tak to byla paráda
holky ještě jeden hezký odkaz - je tam popisováno těhotenství z pohledu miminka:
Ahojky těhule.zase nám včera nešel internet už mě to pěkně se.. ![]()
Gratuluju k srdíčku a průkazce ![]()
Kosatko na těch stránkách je topěkně popsaný.
mě pobolívá občas podbřiek,záda celej den a nevolno od žaludku mě je většinou až večer a o prsách radši ani nemluvím ![]()
Ahojky holky ![]()
Velké gratulace k srdíčku a průkazce ![]()
U mě je to druhé těhu taky nějaké splašené, hlavně kvůli tomu, že tentokrát jsem to odchytla brzy, kdy na prvním UZ ještě nebylo vidět embryo, tak jsem z toho vyplašená, ale zase na druhou stranu si říkám, nic zvláštního se neděje, nešpiním, ani nekrvácím, tak snad to bude vše v poho, jdu na další ko až příští čtvrtek, měla bych dostat taky už průlazku, tak snad bude vše OK.
Jinak já mám tohle těhu stejně jiné než to první (kdy jsem si ve sladké nevědomosti stihla ještě skočit tandem), o tom prvním jsem nevěděla do druhého trimestru, kdy jsem pak asi tak jednou týdně zvracela, ale ve třetím bylo zase vše v poho. Tentokrát mám skoro pořád žaludek jak na vodě, ale díky svému živlíkovi musím dělat, že o nějaké nevolnosti nemám ani páru
Docela legrace. Snad i tohle se srovná. A o břichu, mi včera manžel řekl, jestli jsem jen neztloustla, že mu to přijde brzy, aby mi narostlo takové břicho
Drzoun jeden ![]()
Pohlaďte bříška, holky, kdo má i děti a hezky společně těhotněme ![]()
nazdárek ve spolek…
děvčata, tož jdu hodit plaváčka a valím na tu kontrolu…MYSLETE NA MĚ!!! ![]()
hola hola…
tož jsem zpět…
srdíčko TLUČE a prcinek má 10 mm ![]()
termín mi vypočítal na 6.1.2010 ![]()
ahoj holky, promiňte, že sem lezu, ale také jsem před třemi dny sháněla jako šílená utrogestan, jsem v 10tt a na začátku těhu jsem krvácela a musím ho tedy brát do 12 týdne. Volala jsme snad do všech lékáren v Praze, nakonec jsme sehnala jedno balení v menší lékárně, tak radím zkoušet vesnické lékárny a lékárny v malých městech. V té lékárně měli v úterý 19.5. ještě tři balení, takže zkuste štěstí, pokud Vám to není daleko, je to lékárna Veltrusy (mezi Mělníkem a Prahou). Jo a není pravda, že neexistuje něco podobnéhojako utrogestan, lék se jmenuje Crinone (je to poševní gel), účinnou látkou je progesteron, poradila nám ho jedna kapacita od Apolináře, když už to vypadalo, že utrogestan neseženeme. Crinone Vám musí předepsat lékař. Přeji všem pohodové těhu.
Ahoj holky, zřejmě přibudu do vašeho klubu. Zjistila jsem v sobotu, že jsem těhotná a zítra jdu na svou první kontrolu. Jsem z toho zatim dost vyjuchaná i když to bylo plánované. Nějak jsem pořád počítala s tim, že to nevyjde a jejda vyšlo to hned na první pokus. Teď jsem zvědavá, jak to zítra dopadne. Doufám, že ze mně pan doktor bude mít radost. Brala jsem léky na vyvolání ovulace. U prvního dítěte mi to trvalo skoro 3/4 roku a teď hned za měsíc. No fak šok. No kdyby se to udrželo, te bych měla rodit tak 21. ledna.
No jakmile budu něco vědět, tak se zase ozvu. Pa
Pipino vítej! tak to většinou bývá že když s tim člověk nepočítá, vyjde to hned.Znám to
Určitě dej vědět
Napoly gratuluju k srdíčku