Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
21.5.09 09:33

Holky, holky, za 3 hoďky už budu u doktorky koukat na mou fazolku :D snad už uslyším srdíčko, nemůžu se dočkat.

Pipina: jééé, vítej :D to je supr, jak nám to tu přibývá :D :D

Anonymni: já jsem dostala na předpis duphaston, je to jak utrogestan a ten duphaston jsem v pohodě v lékarně sehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.5.09 21:18

halo halo!!!

petulo - tak jaký je srdíčko :wink: 8)

a opět vítám další těhulky…hele, za chvilku bychom měly udělat nějakej seznámek, ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.5.09 10:10

Ahoj holky,

tak vyšetření dopadlo dobře. Fazolka měří něco přes 1cm a viděla jsem i malé srdíčko, i když mi doktorka nedala poslechnout, tak to bylo supr. Zatím vypadá všechno v pořádku. Byla jsem tam s manželem a dr. nám říkala: „Fotečku asi ještě nechcete, ne?“ no a manžel, místo toho, aby nechal mluvit mě, tak řekl: „Néé, to je zbytečné“ a já blbá na to nic neřekla. Pak v ordinaci se mi to rozležele, tak jsem se zeptala, jesli by mi ji přece jen nedala. Ale to už bohužel bylo pozdě, protože to nikam neukládají. Ale říkala mi, že za měsíc mi dá fotečku (i průkazku) a že mimi už bude krásné :D Takže 24.6. jdu na ultrazvuk a 25.6 na celkové vyšetření + NT screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
22.5.09 10:27

Petule tak super že je vše ok.S tou fotkou je to škoda, ale brzy dostaneš jinou.To víš, chlapi.Já teda fotku mám , ale když jsem jí manželovi ukazovala tak řekl jen hm, a tim to pro něj skončilo.To pro mě je ten „rozmazaný flek“ nejkrásnější na světě :D :D
Seznámek - je tu někdo kdo by byl schopný ho dělat? já jsem dost antitalent tak pro vaše dobro se toho raději zříkám :lol:
Pipino co kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
22.5.09 10:27

Petule, moc gratuluju! A neboj, priste dostanes krasnou fotecku a mimco na ni bude aspon lip videt.
Holky, nejak nestiham, ted jsem par dni byla v praci do noci, dneska letim do Cech na deset dni, tak musim jeste dobalit, atd. Pristi tyden jdu k my doktorce na vysetreni a utz, tak doufam, ze srdicko uz bude taky videt. Mejte se tu vsechny moc krasne a uz se tesim, jak budu docitat vsechny ty pozitivni zpravy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
22.5.09 10:29

Mausko tak ti přeji pohodový let, ultrazvuk a vyšetření ať dopadne dobře.Pak dej určitě vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.5.09 12:57

Ahoj, tak kontrola byla super. Doktor když mě viděl ve dveřích s tim, že jsem asi těhotná, tak se chtěl jít rovnou opít :lol: . Docel ho překvapilo, že ty léky zabraly hned a já otěhotněla. Udělal mi UTZ tam byla vidět taková malá tečka 4 mm, tak jsme se dohodli za 14 dní. Zatim to vypadá dobře. Spíše jsme se dohodli co mám dělat když… . U prvního jsem měla 2× krvácení, tak jsem chtěla být 100% připravená na to, když to zase začne. Teď přemýšlim o tom, jak si to těhu co nejvíc užít. To první jsem celé proležela a tak jsem si řekla, že teď na to peču. I doktor mi řekl, že pokud se prostě plod nebude chtít udržet, tak vyjde za každou cenu i kdych se stavěla na hlavu. Jsem zvyklá se synem žít aktivně. Nebaví mě jen tak sedět doma a nic nedělat, tak jsem pořád pryč. Plavání, kolo, hřiště, procházky. Hlavně to plavání by mě mrzelo. Tak jsem teď našla nějaké tampony, které nepropustí vodu a jsou vhodné pro těhotné ženy. Tak si je seženu a vyrazim s klukama do bazénu. Sice už hold nebudu chodit na tobogány, ale taková vířivka taky neni marná :wink:

Jináč všem přeji krásné těhu

Petule: taky moc blahopřeji k srdíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.5.09 18:43

Peťule moc gratuluju :)
Holky já se dneska cítím tak akorát na ležení.jemi mizerně. v pondělí jdu k doktorovi tak doufám že budeme mít srdíčko,docela se bojím.

pipino-určitě se bude držet zubynehty a nepustí se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
23.5.09 13:35

Ahoj všem,
doslechla jsem se o těchto stránkách od kámošky, tak jsem to musela hned vyzkoušet a jsem nadšená :D Jsem na začátku 4. týdne těhotenství, je to první těhu, jsem ze všeho nějaká vyplašená. Bolí mě v podbřišku a občas malilinko zašpinim…je to normál nebo s tim mam jít radši k doktorovi? :?: Mam strach, aby všechno probíhalo, jak má…jsem praštěná, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
23.5.09 15:09

Petty ahoj určitě nejsi praštěná. S tim špiněnim to může být banalita, ale určitě zajdi ihned k doktoru. Já to měla u prvního těhu a jela třeba v noci do nemocnice, ale to už jsem to měla s doktorem dohodnutý. Teď jsme se taky tak dohodly, že pokud budu špinit nebo krvácet mám se sebrat a jet. On naštěstí slouží v nemocnici, tak bych jela za nim. Můžeš klidně špinit jenom proto, že se tam vajíčko uhnízďuje, ale nemá cenu se na to spoléhat. Jako budoucí matka máš právo plašit a být vyplašená a proto ti doporučuji s vlastní zkušenosti jet k doktoru. Maximálně ti řekne, že je vše OK a to je přeci uklidňující. Já být tebou, tak bych to nevydržela sedět doma v nevědomosti. Zřejmě jsem tě neuklidnila, ale snad tě uklidní to, že mě se to stalo u prvního těhu 2× a v poho jsem to zvládla s podporou léků a mám krásnýho kluka. A mám takových kamarádek se špiněnim na počátku těhu mraky. Na to jsou léky, jen jsme museli být v klidu a brát utrogestan s askorutinem. Prostě je celkem běžné jen to musí být pod dohledem lékaře. Tak se neboj a napiš jak jsi se rozhodla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
23.5.09 21:26

Milá Pipino,
díky moc za odpověď…celkem jsi mě uklidnila. Bylo to jen malinký zašpinění a možná to bylo způsobený tim, že jsem byla u doktora na prohlídce…ale kdyby se mi to stalo ještě jednou, každopádně bych hned šla k doktorovi. Nevěděla jsem, že se to dá nějak ošeřit tim, že se předepíšou léky…Moc se pozoruju, ale nechci nic zanedbat. Tak ještě jednou díky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.5.09 21:55

Ahoj petty, nic by se nemělo podceňovat, ale určitě to nic nebude.Kamarádka na začátku taky špinila, měla týden odpočívat, ani žádné prášky nedostala.A pak už do konce těhu neměla jediný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
24.5.09 09:39

Ahoj Kosatko,
díky. Je to hrozně fajn, že může člověk napsat cokoliv a svěřit se. Jsem ze všeho prostě vyplašená…pořád jsem si ještě úplně nezvykla na to, že čekám miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
24.5.09 10:24

Petty to já taky ne.A u prvního těhu jsem si to uvědomila vlastně až když jsem začala cítit pohyby.do té doby jsem tomu pořád nemohla uvěřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
24.5.09 10:48

Kosatko, myslim, že to budu mít stejně. Jsem teprv ve 4. týdnu, vim to od pátku a nevěřim :) Mam docela strach, protože kolem mě dost kamarádek samovolně potratilo, tak se bojim, aby se to nestalo i mně. Strašně se těšim, až už budu mít bříško a bude to na mně vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí