Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
3.6.09 18:23

Notko také bych se vdávala a to klíďo hned. Přítel říkal, že jakmile budeme čekat miminko, tak že si mě samozřejmě vezme, abychom byli kompletní rodinka a teď ho čekáme a zatím se nijak nevyjadřuje :( . Nechci se ho ptát ani nijak naléhat, abych mu to nějak neznechutila, ale docela mě to mrzí :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.6.09 18:39

Notko.. my jsme měli fakt krásnou svatbu. Máme na netu fotky: sylvii.rajce.idnes.cz 130 hostů, z toho na oběd 50ti členná rodina. No a vyšlo nás to na 60 tisíc (obřad, oblečení, kadeřník, oběd..všechno).. no a navíc.. nakonec nás překvapilo, že se nám to vlastně vrátilo, páč krom toho, že nám každá rodina dala po 10 000, nám příbuzní na svatbě dávali obálky, no a nakonec nám takhle dali fakt víc než 50 tisíc.. takže jme nakonec vlastně za svatbu skoro nic neutratili :-) no a pak svatební dary byly ještě v hodnotě dalších x tišíc..

Ale neměli jsme žádný raut pro kamarády.. Prostě přišli po obědě do té hospody a tam se slavilo.. každý si platil sám, ale nikomu to nevadilo a bylo to super :-)

Takže ona svatba nemusí být extra nákladná.. Jo a taky jsme ji měli bez nějakého stresu a nějakého úděsného běhání pořád někde, jak to někdy holky líčí.. prostě naprostý klídek a pohoda :-)
Ale zase chápu, že jestli řešíte bydlení a tak, že to je těžké :-)

Ale doporučuju.. je to krásný den a nakonec i krásný pocit být rodina se v ším všudy :-) tak ať se taky rychle a krásně vdáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
3.6.09 18:40

Kubino,moc gratuluju.třeba tvůj ještě zhání prstýnek,dej mu chvíli času :D Podle čeho se pozná kompletní rodina? U nás si všichni myslí že už jsme vzití, hlavně na úředach,pač máme stejný příjmení :D Tak si zase říkám že tan papír nepotřebuju,ale zase nechci přijít o ten zážitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.6.09 18:43

Jé, vy máte stejný příjmení?? no tak to fakt mazec! to se nedivím, že už Ti ten papír nepřijde důležitej.. Já se fakt těšila, že půjdu do porodnice a miminko se bude jmenovat stejně jako já a tatínek.. a taky proto jsem chtěla svatbu před dětma :-)
Ty tenhle problém nemáš :-)
Ale zážitek to fakt je!!!! Jdi do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
3.6.09 18:52

Sylvii-to máš pracdu.já sem přemýšlela že by bylo docela pěkný udělat hostinu s rautem někde venku.ady jsem ještě totiž nenašla hospodu kam by se vlezlo 50 lidí :) Ale v první řadě si musíme co nejdřív koupit nový auto pač do toho našeho nedám ani kočárek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.6.09 18:59

Jj, to chápu.. taky jsem donedávna byla zoufalá z auta.. my jsme pro jistotu neměli žádné.. ale už máme a jsem tastná jak blecha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.09 21:23

ahoj ahoj ahoj, tak muj termin je 10.1.2010 .. krasne to datum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.6.09 21:48

Ahoj Kubino, gratuluju k těhotenství, obzvlášť, když cesta k miminku byla trochu složitější…

Dasho, krásný datum to je, manžel je 10.1., ale před 36 lety :wink: Jsem si to už krásně naplánovala, že bych měla krásný dárek, ale jelikož mám termín 19.1.10, asi to neklapne. Jak se znám, budu přenášet :wink: Loni jsem si Ondru naplánovala porodit na mamčiny padesátiny a taky jsme se o 4 dny opozdili. Tak už radši nic podobného neplánuju :roll:

Kosatko, gratlulace, že jste ob OK, teda, 10.tt, to my se cajdáme někde v 6.tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
3.6.09 22:17

Dasho.gratuluju,mě taky doktor do průkajdy napsal 10.1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
4.6.09 00:36

Fragolko moje kamarádka přenášela prvního kluka o maximum.. no a teď se jí narodil druhý o 6 týdnů dřív… šla do kina, tam jí začalo divně pravidelně tvrtdnout břicho.. žádné bolesti, radši jeli do porodnice, za hodinu byl malej na světě.. bolely prý až dvě poslední kontrakce :-) fakt neuvěřitelný.. a fotky ze sálu má jak z časopisu.. namalovaná, učesaná, krásná, svěží :-)

Takže.. nikdy nevíš :-) Já osobně bych raději opět přenášela, jinak nestihnu ty státnice, co jsou v lednu.. :-)

Dobrou holky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
4.6.09 07:26

Ahoj holky,

nedalo mi to a musím reagovat a Zuzi

Teda můžu ti napsat, že mě to tvrzení té tvé příbuzné doktorky pěkně rožhavilo do ruda. Co je to za kravinu, že pokud ti je dobře, tak není těhu v poho????????????????????. Tohle mi říct můj doktor, tak beru okamžitě kartu a pádim k někomu, kdo má ohled a když už nic jiného dokáže se k pacientce chovat citlivě. Já nejsem zrovna hrdina a tak mě rozhodí kdejaká maličkost. Díky tomuhle bych chodila zvracet i z donucení jen abych se cítila, tak jak si to doktorka představuje. Upřímě řečeno mě teda udivovaly od začátku ty její hlášky, kterýma tě krmila od počátku. Můj doktor to se mnou prožívá tak hezky a pořád mi dává krásný naděje. Ty přeci nikomu neublíží a ona tě sráží už od počátku. Mě ti normálně přijde, že ti to nepřeje. Nic míň nic víc.

Omlouvám se ale muselo to ze mě ven. Přišlo mi to vůči tobě nefér. Místo aby ses radovala, tak se užíráš plkama, které ti ona napovídala. Takovou doktorku jsem ještě nepotkala. Doufám, že je lepší než si nám jí tady vylíčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.6.09 08:29

Ahoj těhulky, jdu vás dnes jen pozdravit, už druhý den je mi na :poblion: , takže polehávám.

ZUZI - Mudr. neber, je to blábol :lol: užívej si pohodové těhu

Ostatní zdravím, jdu na gauč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
4.6.09 08:53

Pipinko, mě vůbec nevadí, co jsi napsala, spíše jsem ráda, že si to nemyslím sama, my to doma taky s máti nechápem, třeba moje bábka mi říkala, co to je za kecy, že jí taky nikdy nebylo zle, já fakt nevím, o co jí jde, ona nechce, abych byla zklamaná, ale nemůže mě přece od začátku připravovat na neúspěch......vždyt já nejsem žádný debil a vím, že se může stát cokoli, tím víc, když jsem byla na ivf, které taky nedopadlo si to připouštím a nemám nasazené růžové brýle. Mamka už i přemýšlela, že jí zavolá a řekne ji rovnou, at se mnou takto nejedna a nestraší mě, ale já jí to zakázala, pač aby mě pak zase mazala med kolem huby, na to se můžu vykašlat. On až jednou pohár mé trpělivosti přeteče, tak jí to na rovinu řeknu!!! Hlavně s těma řečima o tom, jak mě má být zle, samozřejmě mě už není, ale nebudu se tím zabývat, vy mě tady uklidníte tak co. Jo a to mě ještě po ivf říkala, že když bude na testu drzuhá čárka slabá, že to mám brát jako negativní!!!!! A když jsem tam byla poprvé ted se dvěma a hcg bylo 51 a v děloze tečka tak mě strašila, že to bude příště třeba 0 to hcg že to třeba zamlkne sem od ní jela jak spráskanej pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
4.6.09 09:14

ahoj holky, přeji dobré ráno.
Zuzi a proč nejdeš k jinému doktorovi? Vždyť se jen zbytečně stresuješ.
Dasho vítej, máš krásný termín.Je to první těhu?
Kubino co je to hyperstimulační syndrom? to slyším poprvé.tak snad sis to špatné už vybrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
4.6.09 09:18

Kosatko ahooojj, bré ráno, ono to není tak jednoduché, jít jinak, kor když je tom známá, která se o mě od malička starala a udělala pro mou léčbu všechno, to se musí nechat, je mě to teď jako dost blbý, protože je mpžné, že by se i kontakty mezi náma pak spřetrhaly, ono by bylo nejlepší, jí prostě říct na rovinu, at mě tím nestresuje, jenže to já si vždycky plánuju, jak jí řeknu, ale pak stáhnu ocas a neřeknu nic. Ono je to fakt na prd, kjdyž tě léčí někdo známý nebo z rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí