Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
8.6.09 16:11

Ahoj holky, připojuji se, taky jsem úplně hotová. Celej víkend jsem ležela, doma jsem udělala jenom to nejnutnější. Žaludek pořád jak na vodě…lízátka na to nezabíraj, tak jen ta postel, klid a kbelík u postele :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
8.6.09 16:12

KUBI: tak to teda potěš koště:(, v práci s eto fakt nedá, kdybych byla tak doma, chtěla jsem chodit do práce do konce června, ale nevím nevím s takovouto, to abych si na cestu do autobusu vzala sáčet a neprotrhnutej:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.6.09 16:18

Kubinko dík za vysvětlení.Odpovím ti taky sz, abys to vyzkoušela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
8.6.09 16:21

Petty, tak vidím, že je nás v klucu víc, u mě je to ale tak že je mě jeden den takto, pak 4 dny ok a pak zase takto, ale dneska je to teda extrém kor s tpu hlavou jak střep:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
8.6.09 16:32

Ahoj holky!!

teda myslim na vás, ať vám je brzy dobře!! Minulé těhu jsem byla takhle out od 4tt tři měsíce.. a ještě k tomu děsivý deprese, nechuť k manželovi a tak… fakt hnus hnus hnus.. Tak pořád čekám, kdy to přijde..
No tentokrát zatím stále nic.. Dokonce jsem si dneska udělala znovu těhu test, protože vůbec nemám pocit, že jsem těhotná.. no tak dálnice tam pořád jsou, ale už bych chtěla vidět toho drobečka na UZ!!!!!!!

No a pozítří jmám ty státnice a .. ještě jsem se nezačala učit.. já debil.. tak jdu na to.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
8.6.09 17:11

Zuzo, myslím si, že na tyto nevolnosti dá doktor nemocenskou. Já do práce nechodím, protože jsem po IVF a jsem zatím automaticky doma. Až se na UTZ ukáže, že mimi bije srdíčko, tak se mohu rozhodnout pro rizikové těhu a i tak udělám. Obdivuji holčiny, které to s nevolnostmi v práci vydrží, protože já neustále jen ležím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.6.09 17:56

Ahoj, všechny zdravím, tak mám po kontrole, jsem 7+1 a máme srdíčko, takže mám vééééééééééélikánskou radost a TP mám podle UZ 24.1.

A jinak je mi zle taky,občas na mě zabere vychlazená cola (ne light). Jsem se minule svěřila gynekologovi a napsal mi Medrin. Sice mi je po něm fajn, ale spala bych, kamkoli si sednu, což se moc neslučuju s péčí o 4 děti :roll: , tak asi budu muset nějak přežít…
Já jsem teda i tak spavá dost, takže s Medrinem bych byla jako Šípková Růženka :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.6.09 21:45

Ahojky.nestíhám dočítat,třeba zítra bude trošku času.

Dnes jsem byla na kontrole.Jsme v pořádku a máme fotečku. :-) Akorát nevím jak jsme velicí pač nás dneska neměřil.

Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.6.09 22:14

Notko, fragolo a ostatni, gratuluju ke kontrolam, srdickum a tak, nejak nestiham reagovat, ale ctu poctive :)
Jsem silene unavena, porad bych spala a do toho me boli zada (zadek, kostrc a prilehle okoli) jako blazen :( Taky to mate nektera? Ja mela se zadama potize uz driv, taky mam spatne drzeni tela, takze jsem tusila, ze v tehu nejaky problemy budou, ale takhle brzy? Dokud jsem neotehotnela, tak jsem chodila tak jednou do mesice na masaz a snazila se cvicit, ale ted me maserka nechce do 12 tydne videt a na cviceni se moc necitim a tak trochu se bojim to procvicovat kdyz to tak boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.6.09 22:24

Mausko, tak záda zatím ne, ale to přijde na 100%😉 Ale už mě rozbolel zub (u mě téměř jistá známka těhotenství), vždycky začne, přestane, začne a přestane, ale dá se to… A poslední dobou mě fakt šíleně bolí kyčle. Na střídačku levá a pravá. Takže když mě to chytne venku, jsem ráda, že se držím kočárku a dětem velím nejkratší cestou k domovu :D No jo, bude hůř. Už se vidím, jak budu učit Míšu, aby chodil civilizovaně u kočárku a pak ho budu v 9.měsíci honit po venku. On je zatraceně rychlej 8O A spací nemoc je snad povinná pro všechny těhule. :) Pokud se mi zadaří a tluču špačky v křesle, chodí za mnou Davča, píchá mě do oka a povykuje „mámo, vstávej“.
Notko, gratulace ke KO taky, že jste OK.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
9.6.09 06:29

Holky dobré ráno, já se chystám na odběry.Jen nechápu kdo vymyslel že to musí být nalačno.Mám děsnej hlad.Včera jsem si od kamarádky půjčila nějaké těhu oblečení a než do něj dorostu ( tímhle tempem to nebude trvat dlouho), tak jsem si koupila jedny volnější džíny.
Všem co vám je špatně přeju ať to brzy přejde.Já musim zaklepat že už to snad mám za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.09 08:21

FRAGOL - veliká gratulka k srdíčku :-)

Jinak já se přidávám do klubu. Je mi zle strašně a pořád… je to hrozný a začínám panikařit, kdy to skončí…

hanuless

• Citovat
  • Upravit
3952
9.6.09 09:24

Holky, nezoufejte.. skončí to.. taky jsem posledně myslela, že to nepřežiju a říkala jsem si, že další těhu už teda ne.. no a vidíte :-)
Teď pořád nic.. :-)

Gratuluju k novým srdíčkům a jdu se učit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.6.09 10:00

Ahoj holčiny, moc vás všechny zdravím a gratuluju k těhu i k srdíčkům :D

Co se týče příznaků těhotenství, tak s vámi držím krok. Chodím do práce, kde sice sedím u počítače, ale jakmile přijdu domů, okamžitě lehnu a spím. Například včera jsem přišla, lehla a spala do 8. Pak jsem vstala, něco zďobla a šla zase spát. Zvracet se mi chce pořád, ale nikdy to nejde ven. Ale nejhorší je tedy hlava, ta bolí jak čert. Holky, maminy zkušené, kdy to asi přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.6.09 10:12

Petule mě to minulé těhu začalo pomalu přecházet už ke konci třetího měsíce.. ve čtvrtém už jsem byla v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí