Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
14.6.09 10:26

Ahoj Marti, tak těm přípravám na „nejhorší“ dokonale rozumím. Byla bych to nejraději dělala úplně stejně, ale u manžela jsem nenašla pochopení. Má jinou techniku. Vždycky mě okřikne ať nepanikařím, já se na něho naštvu, že mi vůbec nerozumí a zapomenu na to, že plaším. :oops:

Příhoda s odjezdem do porodnice mě pobavila. Jako z filmu. :lol: :lol: :lol: To musí být paráda, přijet, porodit a hotovo. Já u obou porodů ležela na sále 12 hod. Vždycky mi praskla plodovka, tak jsem naklusala, 6 hod. se nic nedělo, tak mi píchli oxitocin a po dalších 6 hod. jsem porodila. Taky koukám, že ti ti drobečkové pěkně podle pravidel rostou na porodní váze. Tak to vás teď už čeká pořádný cvalík. :)

Krásnou neděli! P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.09 10:49

Pavli, taktika tvého manžela taky není marná :lol:

No jo, jako nezkušená prvorodička jsem zacláněla na sále celých 10hod :wink: , ale to jenom proto, že jsem doma začala jsem plašit, že necítím pohyby, tak jsme vyrazili do porodnice. Ale na prvorodičku celkem slušný. Při příjmu mi tvrdili, že porodím až ten další den.

Porod Davči i Míši byl celkem v pohodě, zato Ondra moc nespěchal. Jen mi praskla voda a kontrakce žádné, tak do mě pumpovali oxytocin, ale i tak byl za 6 hod venku.

Teď čekám, že se nám narodí předškolák :wink: , snad bude mít prcek pro mě přijatelnou váhu. Uvidíme…

Neděle bude jako sobota :( Pracovní. Manžel s tchánem betonují podlahy, takže jsem s dětma sama od rána do večera. Už se těším, že to dneska dorazí. Aspoň, že neprší, sedět s dětma doma mě celkem slušně ničí.

Měj se krásně a opatruj se. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
14.6.09 12:24

Ahoj všem , tak jsem se hezky pobavila u tvého odjezdu do porodnice Fragolo.Ale všechny rychlé porody závidim.Mě praskla voda, tak jsem dorazila do porodnice, ani nevim co všechno do mě píchali ale malej se narodil za 28 hodin.Doufám že tentokrát to bude kratší.
Kontroly nijak zvlášť neprožívám,ale těšim se.Tak nějak si nepřipouštim že by nemělo být vše o.k.
Ale citlivka se ze mě stala pořádná.Dřív jsem se smála holkám co brečely u filmů,od porodu jsem to samý.Ale jsem schopná brečet i u reklamy, prostě čehokoli.Jinak šestinedělí bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
14.6.09 16:14

Ahoj holky, prosím o radu. Mám šílenou alegii, neskutečnou rýmu a teplotu. Nevíte, zda si mohu vzít v osmém týdnu Aspirin?? Je mi děsně, dva dny ležím jak mrtvola v posteli, skoro nedýchám a urputně mě bolí hlava :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.09 17:04

Kubino, mně gynekolog vždycky doporučoval Paralen. Dívala jsem se na www.safebryo.cz a u Acylpyrinu je, že v 1.trimestru lze s opatrností podávat, Paralen se může 100%.
Tak ať jsi brzo v pořádku.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.6.09 09:03

Ahoj holky

Byla jsem úplně mimo, poslední dobou mi bylo fakt dost zle, ale snad už je to za mnou :)

Nemám dočteno, tak se tím jdu prokousat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.6.09 10:13

Ahoj holky, hlásím se do skupinky, jsem cca 7+4 … aje to poprvé, koukám na všechno jako vrána :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.6.09 10:18

Ahoj Raianne, gratuluju k těhotenství a vítej mezi námi :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
15.6.09 10:19

Raianne vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.6.09 10:23

děkuji , děkuji, jdu se prokousávat tady tou technikou, metříkama atd, abych Vám tady v tom neudělala hokej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.6.09 11:26

Raianne-vítej mezi námi :)

Fragolo-tvoje cesta do porodnice mě pobavila :D

Jak jste si užili víkend?já teda nic moc.ale v sobotu jsem půl dne hldala měsíční holčičku,tak aspoň něco příjemnýho.Akorát celou dobu prochrápala kromě krmení takže žádný vzrůšo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
15.6.09 12:20

Ahoj holky :-)

Raianne ahoj :-) gratulace k těhu.. :-)

já zkouším dávát Barunce první příkrmy.. no zatím moc nadšená není.. a já se jí vůbec nedivím.. neosolená brambora fakt nic moc :-)

Jinak mě konečně dohnaly nevolnosti.. ale nejni to tak zlý, jako v minulým těhu.. ale stejně nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.6.09 14:58

Sylvii, no, příkrmy u nás, to je kapitola sama pro sebe, Miška a Ondra v pohodě, ale s Věrkou a Davčou jsem musela dělat psí kusy, abych do nich aspoň trochu dostala :wink: David řval, jen co jsem se přiblížila s příkrmem. Bral to stylem: „Pomoc, má matka mě chce otrávit!“ Zato teď mi připadá jako Otesánek. Je ho kus chlapa :D A Ondra ignoruje ovocné příkrmy, takže my boříme mýty, že když dáš dítěti nejdřív ovoce, nebude pak chtít zeleninu :roll: Jsou ti špunti vynalézaví :wink:

U mně se nevolnosti celkem zlepšily. Teda, doufám, že se to ještě nevrátí :roll:

Notko, tak to už děláš nácvik na mimčo? U nás v okolí se před tím, než jsem začala rodit, žádná mimina nevyskytovala, tak jsem pak na Věrku koukala skoro jak puk :D :D :D Pak jsem záviděla ségře, že má díky mně všechno v malíčku :lol: Rodila až 3 roku po mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.6.09 21:09

Fragolo-tak to já jsem od malička chůva.máme rodinu na slovensku a vždcky když tam bylo mimčo tak jsem prázdniny trávila tam.Tak nějak ty mimča vyhledávám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.6.09 21:28

Ahoj holky! Byli jsme dneska s miminkem na kontrole. Viděla jsem ho na 3D sono. To bylo tak krásnéééééééééé. Mimi se pořád chytalo za hlavu, nevím, co mi tím chtělo říct.. :roll: :D A od té velké radosti jsem si pořídila těhu kalhoty.

Raianne vítej!

Silvii přikrmování chce hodně trpělivosti. Každé dítko má jiný apetit. Viki se tomu hodně bránila a Sam zase jedl s chutí od prvního dne. Tak držím palečky.

Fragola: jak dopadly podlahy, Marti? Hotovo? S tím počasím už bylo na čase. Taky jsme už s dětma měli slušnou ponorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí