Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky, po dlouhé době zdravím.
ZUZI - obr gratulka k srdíčku ![]()
KOSATKO - já jsem na váhu raději nelezla, ale už jsem si koupila větší kalhoty ![]()
Ostatní zdravím, nemám opět úplně přečteno ![]()
KOSAT - já jsem vložila fotku do galerky, sem to taky neumím..... ![]()
Ahoj holky,
Alkyna hlásí dobré zprávy, tak to je super ![]()
Beckovko, jestli tě to potěší, tak já mám po ONdrovi bříško pořád jak ve 3.měsíci, takže nechci vidět, jak budu vypadat v lednu ![]()
Pavli, máš krásný děti, takový blonďatý andělíčky
Jestli chceš, napiš mi v SZ mail, já ti nějaké fotky pošlu.
U nás včera bagrovali na zahradě. No, kluci mi kvůli tomu pak málem nešli spát, ti měli oči na vrch hlavy
O víkendu by se mělo stavět lešení a pak zateplovat. Optimistická předpoveď je taková,. že to bude za měsíc hotové, včetně barvy na fasádě. Tak jsem zvědavá, my máme takový štěstí, že když se u nás začne něco dělat, následuje období dešťů ![]()
M.
Hanuless a my nějakou galerku máme?Já se v tom fakt nevyznám ![]()
KOSAT - nemáme… zkoušela jsem jí teď založit, ale jsem nějaká levá
musíme se poptat v jiné diskusi, jak se jim to povedlo
Já mám pocit že o ní musíš požádat admina.Ale jistá si nejsem
Gratuluju ke kontrolám,je super že je vše v pořádku ![]()
Krásný fotečky ![]()
Alkyno tak to je super že že už špinění ustalo a je vše v porádku ![]()
Včera jsem byla na kontrole na hematologii a říkala že píchat budeme dále,zatím do 18tt
Hlavně aby to k něčemu bylo.A dneska mě bolí strašně hlava,teda začala už včera ,asi z toho horka v autě ![]()
Ahoj holky ![]()
Beckovko super fotky!!! A ta Kačenčina roční oslava vypadá teda fakt velkolepě!!!
Kačka je kočka ![]()
Hele a v roce už dítě papá chleba se šunkou? ![]()
Notko hezkounká rodinka
jen za chvíli nahradí psa mimčo.. já měla svojí Lízu taky jako miminko a teď je fakt chudák na druhý koleji ![]()
Tak a hlásím bezva zprávy: byli jsme na kontrole. Prcek tam JE, měří 13mm, bije mu srdíčko a jsem 7+6tt
Tak máme radost..
Ale samozřejmě jsem dostala skoro vynadáno od Dr. Prý: „Jak dlouho jste po porodu?“ „Půl roku..“ Káravý pohled: „teda to je ale brzo!! No, tak se ještě běžte přiznat na neurologii, tam vás asi taky nepochválí“ Jinak je Dr. hrozně fajn, ale tohle mě štve.. všude, abych se cítila provinile, že ZASE čekám mimčo
a my z toho máme takovou radost…
No nic, druhá dobrá zpráva je, že Barča dneska snědla celou skleničku mrkve. Nicméně moje dobrá vůle vařit domácí zeleninku přišla v niveč, páč když jsem se do ní pokusila nacpat uvařenou mrkev nebo bramboru, tak buď zavřela pusu a otočila se stranou, nebo se dokonce rozbrečela.. zabrala až kupovaná od Hami.. ale aspoň něco.. ![]()
Ale je to děsnej žrout, páč po tom, co snědla vlastně celou tu malou Hami skleničku, chtěla ještě mlíko ![]()
Ahooj holky, tak tady se to tedy rozjelo, to je bezva počteníčko
a pokoukáníčko na fotky. Máte opravdu andílky .....
Zuzo: Ty jsi na to dost podovně jako já. Alergii o víkendu jsi měla stejnou jako já a když vím, jaké to je, tak tě upřímně lituji a přeji, ať to co nejrychleji přejde. A to prý, že se to v těhu mění a hlavně zlepšuje
.
A v práci řešíš úplně ten stejný problém. Mně dneska volal šéf, co tedy bude dál a chce od doktora nějaké napsané potvrzení, že budu dál doma. Neschopenka mu nestačí. Ale to má smůlu, protože doktor nic takového nevystavuje. Také už dělá výběrko na mou pozici a kdybych se náhodou do práce vrátila (jako že to neplánuji), tak tam na sebe budeme s nástupkyní čučet jako dvě trubky.
Co ti ale strašně moc závidím jsou ty vycházky!!! To máš úplně bombastickýýýý. Já mám vycházky od 14 do 18 hodin a to je hnus, moc v tom čase tedy nestíhám a o víkendy je to teda šílený.
Kontola u nosního proběhla v pohodě
, polypy nemám, tak jsem měla nesmírnou radost.
Přemýšlíte už někdo nad tím, kde rodit? Mně radil nosní Kladno, prý je to tam super.
Sylvii, tak veliká gratulace ke kontrole
Vidíš, že tam prcek je ![]()
Barunce zelenina pojede a je úplně jedno, jestli to kupuješ nebo vaříš ![]()
Náš Míša je taky jedlík, tak půl hodinky po jídle hlásí, že chce papat
, ale asi má tasemnici, protože to na něm nějak není vidět. On je pořád v pohybu, a to byl do roku a půl pěknej cvalíček ![]()
A s tím těhotněním brzo po porodu to znám
Jsem si už vyslechla tolik keců, že čekám další mimčo. Fakt mi s tím lidi lezou na nervy. Takže to, že čekáme pátého prďolku ještě mlčím. Jsme to neřekli ještě ani u rodičů
![]()
Kubino, já to mám s rozením jasný
Jsem z Třebíče, takže tam. Krom toho mě rodil pokaždé můj gynekolog a jde nám to spolu dobře
Takže tak.
Užívejte si sluníčka, dneska je fakt krásně, M.
Fragolko to se máš, že budeš rodit ve známém prostředí a se svým doktorem, ale pro tebe to bude už úplná hračka
. Já budu rodit poprvé, to budu ta vyplašená a šílená rodička
.
Notko poraď jak sem vložit fotku.
Sylvi gratuluju k srdíčku a mimískovi
Kubino to teda nechápu co potřebuje tvůj zaměstnavatel za potvrzení když máš neschopenku ![]()
kosatko,našla jsem to tady https://www.emimino.cz/modules.php?…