Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj!
Raianne, tak jsem se celkem pobavila, jak tě šéf chválí a ty mu chceš utýct na mateřskou
No, snad to nějak překousne, ono mu stejně nic jiného nezbyde ![]()
U nás žádná sláva, počasí nestojí za nic, leje a leje, už jsme z toho značně nevrlá ![]()
Dovolená u nás bude jako ostatní roky
Nanejvýš po vlastech českých, nějak si nedovedu představit letět k moři, i když bych si dala říct
, ale to bysme asi museli letět nějakým nákladním letadlem, bo těch věcí dychom měli hodně. Vím, kolik toho vozíme, když jedeme na 2-3 dny ![]()
Ahoj holky ![]()
jen zběžně hlásím, že žiju.. jen je mi furt blbě a dneska mám koncert.. vůbec se mi na něj nechce. ![]()
Jináč jsem si právě s Barčou prohlížela knížečku s barvami a kouká, že hlemýžď je zelenej.. no toto ![]()
Krásný den všem!
Ahoooj holky,
zdravím všechny novandy
, to je fajn, že je nás zase víc
.
Co se týká pohlaví miminka, tak si to také necháme říct. Já byla přesvědčená, že ne, ale přítel to chce vědět za každou cenu, prý se na to musí připravit
. A aby to vědětl on a já ne, to bych zase nevydržela. Já si ale myslím, že budeme mít holčičku.
Holky to pohlaví je už možné vidět na konci I. trimestru na 4D ultrazvuku?
To by bylo super
, já myslela, že je na to ještě brzy.
Jéjej, jak já bych jela za teplíčkem k moři
, vzhledem k tomu jak mi je a vzhledem k těm čtyřem hodinám denně vycházek nikam nepojedeme. Tak jsem si myslela třeba jen na víkend někde na Šumavě, na procházky, ale nepůjde to
.
Jinak je mi stále všelijak, „kocovinka“ mě malinko povolila, ale i tak je mi min 3× denně zle.
Mějte se všichni fajn ......
Ahojky všem ![]()
Jsem zvědavá kdy už konečně období „šoufl“ bude pryč! Nějak se to nechce lepšit
.
dovolená zatím máme naplánované na pár dnů Slovensko a pak asi jako každý rok chaloupka na samotě u lesa.
Do konce týdne musím zajít ještě na odběr krve do Gennetu. Jdum na ten screenning v 1 trimestru. Před třemi lety to ještě takhle nešlo, takže nakonec jsem podstoupila i amnio. Naštěstí vše dopadlo na jedničku. Máme obavy, protože stejda od manžela měl Douwn. syndrom.
No nic holky mějte se co nejlépe, já to jdu zkusit taky nějak přežít.
Ahoooj holky,
pohlaví… No to si určo necháme říct… Už se nemůžu dočkat, chtěla bych to vědět hned!!!
Je nám sice jedno co to bude, ale spíš bychom si přáli holčičku, takže je jasné že to bude kluk, při našem štěstí
Ale hlavně aby to bylo zdravé!!!
Monan a Kecko, taky vás tady vítám… A přeji hladký průběh těhu ![]()
Rainane tak co v práci, už jsi to oznámila… jsem strašně zvědavá
Já se to chystám říct v pátek po ultrazvuku, až budu vědět že je vše ok… tak pak to asi řeknu, ale nějak nenacházím odvahu… takhle mi to vyhovuje
a pak bych prostě jen odešla… tak bych si to představovala… ale bohužel… říct to musím… tak pak písni jak si to zvládla oznámit a co šéf!
Jinak už máte holky vymyšlená jména?? A už vám rostou bříška?? ty jo já se tak těším, že konečně budu mít prsa a ono nic malinko natekli, ale ted akorát bolí jak čert
ale nerostou… a bříško jen maličko… já ho vidím, ale ostatní to nepoznají, když se víc nesoustředí ![]()
Tak zatím
Tak já naštěstí ještě nerostu ![]()
Alkyno, taky jsem netrpělivá a chtěla bych vědět, co čekáme, tuším, že manžel je na tom podobně, tentokát si nějak není moc jistý tím „co vlastně dělal“
Jinak mu to vždycky vyšlo ![]()
Jména jsme už vypotili
, psala jsem předevčírem, od každého dvě, takže máme Jakuba + Tomáše a Simonu a Kateřinu, vede to, co je psané jako první. Manžel chtěl za každou cenu pro:,–(it Moniku, ale tu jsem mu zatrhla ![]()
Jinak se dneska opět hlásím do klubu. Je mi blbě, už jsem myslela, že jsem z nejhoršího venku, ale aisi to ještě chvíli potrvá.
Zatím se mějte, M.
Ahojte, konečně doma z práce. Dala bych si dvacet, kdyby drahouš neřezal kachličky tak nahlas ![]()
Notka: hezky malá vesta
Mě tlačej poslední džíny, špek vidí v práci každej ![]()
Já tedy tajně doufám, že to bude holčička. Bylo by hezký mít páreček. A hlavně jméno pro holčičku jsme měli vymyšlený už když jsem byla těhu s Honzíkem a pořád je u nás v kurzu Lucie.
Když to bude opět kluk tak to taky bude super. Akorát budem mít problém se jménem.
Moje drahá polovička má totiž představu klučičích jmen asi takto hozenou (František, Karel). Takže bych měla co dělat abych to změnila ![]()
Já bych brala holčičku, bo Kateřina, Terezka. U kluka nevím, asi Jakub, manžel u každého jména kluka háže ksicht. Ale mám od ségra 4 tašky růžových hader s volány po malé, takže chudák klouček by byl asi gay ![]()
Brý večer z postele přeji:-)
koukám tady se řeší jména, tak já mám Emma, Stella.. přítel se tváří trochu jako že jsem martan, ale já jsem skoro rozhodnutá. A kluka by chtěl Dominika, z čehož zase nejsem odvázaná já, ale ještě je čas ho zpracovat ![]()
To alkyna: zítra je ten den, asi mě klepne, ale jestli bude pan velkomožný v kanceláři, tak se za ním vydám. A co, ukousnout hlavu mi nemuze, doufám jen že mě bude chtít vyslechnout jak si to představuju do budoucna. Taky budu muset přestírat, že jsem se o těhu dozvěděla teprve včera, aby si nemyslel, že z něj dělám vola, na všech party ne
piju a neřekla jsem ještě nic.. podám hlášení, jak to dopadlo.
taky mě nominovaly kolegyně na bowling turnaj, takže se ještě musím omluvit všem spoluhráčkám, to asi není sport, který by mi ted svědčil, co?? ![]()
a ještě reakce na břísko : je malinko vidět, ale spíš jsem nafouklá z kil ovoce, co papám a jinak:
PRODÁM PRSA VELIKOST D- E .. ZN: LEVNĚ, POPŘ. VYMĚNÍM ZA B- C …
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! ![]()
Brý večír ![]()
Tak jsem zpátky z koncertu.. bylo to prima, nic se moc nepo.. lidi byli nadšení a já spokojená, takže jsem mohla sbor i pochválit ![]()
K tomu pohlaví.. tak já mám pocit, že to tentokrát bude kluk.. a já určitě jednoho chci.. ale teď bych možná klidně ještě jednu holčičku, když budou tak blízko u sebe.. nicméně je to fuk
než jsem měla děti, strašně jsem si přála aspoň jednu holku.. no a tu mám, takže mám „splněno“
ale jak říkám, kdyby byly dvě a třetí kluk, tak by se mi to líbilo nejvíc ![]()
No a jména? Tragedie.. jsem spíš na ta normální česká jména, ale zase ne Josefové a Františkové… ![]()
Zatím máme Barunku, o druhé holřiřce uvažuju o Anetce a Haničce, ale pořád nevim.. a kluk, to je úplně beznadějný..
snad jen obyč českej Honza. hrozně se mi líbí martin ale těch je snad ještě víc..
Kdyby byla Barunka kluk, byla by Vojta, ale těch je teď okolo mě taky hafo, takže jsem ho zavrhla..
No uvidíme, jak se to bude vyvíjet ![]()
Tak.. jsem mrtvá a jdu spinkat
dobrou…
Ahoj,
Raianne tak jak to dopadlo v práci? Snad to zkousli dobře a neměla jsi žádné velké problémy.
Co se jmen týká také mám nějaké vymyšlené, ale přítel se na většinu z nich tváří blbě. Líbí se mi třeba Ema, Eliška, Anna z kluků Kryštof. Pak mám jeden tajný typ, ten si schovám jako trumf a snad projde
.
Docela se kulatím, na první pohled to zatím vidět nejde, ale když se po:,–(ím, tak už trochu jo. Džíny a kalhoty neobléknu už žádné, takže jsem si musela koupit pár pláťáků na gumu. Těším se na ty těhotenský džíny, ale to ještě tak dva měsíce počkám.
Ahooj,
Rain, tak jak?? já se to naplánovala na zítra, ale šéf má naštěstí dovču, tak se to odkládá
Taky budu hrát debila, jak jsme to neplánovali atd.!!! a že jsem se to dověděla tento týden… tak jsem zvědavá!!!
Hele holky jak je to, když jste na neschopence s penízkama?? Určo neberete to, co normálně kdybyste chodili do práce?? A potom když je mimi, tak je půl roku mateřská plat stejný jako bych do práce chodila??
Fragol obě holčičí jména jsou super… Simča byla má nej kámoška na základce a Kačula je má nej kamarádka nyní!!! ![]()
No já si vždy přála julii, tak to bylo schváleno, manžel se jmenuje Mario, takže chlapeček bude mít nějaké jméno laděné k tatínkovi… Mám ráda tady česká jména… Ale u chlapečka to určo neprojde… tak ještě nevím jak s chlapečkem… ![]()
Holky zítra mě čeká ten velký ultrazvuk v nemocnici… Jsem nervozní, ale moooooc se těším, tak držte pěsti ![]()
Jinak hezký den
Ahoj všichni,
Alkyno, držím pěsti, ať zítra KO dobře dopadne a pokocháš se drobkem na UZ.
Já mám stejně nějaké tušení, že ty holčičí jména tentokrát zase nepoužijeme ![]()
Kubino, mně se z těch „tvých“jmen moc líbí Eliška a Kryštof. Už jsem chtěla Kryštofa, když se měl narodit Miška, ale příbuzenstvo mě uřvalo
, teda, hlavně má mamča, ta měla oči na vrch hlavy, že „to bude chudák dítě“ ![]()
Sylvii, u nás by Martin prošel, teda manžel by měl asi celkem radost, ale já jsem Martina, manžel je Martin a mít ještě malého Martínka, tak by mě asi kleplo. Krom toho nejsem zrovna zastánce dávání jmen dětem po rodičích.