Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte, za chvíli padla..konečně, dnes jsem dvakrát zvracela.
Včera jsme vymysleli jméno kluka … Adam, hodí se k příjmení. Škoda, že by svátek měl brzo narozek…
Jinak na mě to v práci poznali již v 7tt a nesou t vo pohodě, prej to čekali… Nemají ale místo mě náhradu, což mě baví, bo nikdo nece tak složitou ráci ..chi chi chi..konečně si mě budou vážit ![]()
Alkyna tak s neschopenkou ti nepporadím, páč jsem snad nikdy nemarodila. Ale až půjdeš na mateřskou čekej 70% tvého nynějšího platu mám pocit, po dobu 28 týdnů (nebo tak nějak). A až pomine 28 týden, můžeš ještě v práci zažádat o proplacení dovolené na zotavenou. A to je pak taky moooccc hezký.
Už se na těším, to se zase rozšoupnem ![]()
Alkyna no vůbec jsem si neuvědomila, že čekáš první mimi. Tak pro tebe mateřská bude trochu pokles.
Pro nás co jedem na rodičáku, to bude milejší.
Ahoj holky, nechci vas stvat, ale tady je uz nekolik dni krasny letni pocasi, vetsinu dni misto v praci travim na plazi a docela si to uzivam, poslednich nekolik let tu v lete bylo porad jen hnusne a zima.
Koukam, ze uz resite jmena, my meli vybrano dost rychle, holcicka bude Julinka a kluk Honzik, ale tak nejak mam pocit, ze to bude holcicka, prestoze nam to je vlastne jedno, hlavne kdyz to bude zdravy. Uz o mimcu mluvime jako o Julince, no, ale abysme se pak nedivili, zejo ![]()
Rai, tvuj inzerat na prsa me fakt pobavil ![]()
Člověk sem chvíli nekoukne a pak nestačí ani dočítat. Jste nějaké plodné, holky! ![]()
Takže jména: pro holčičku se rozhodujeme mezi jmény Emma a Zoe a pro kluka máme vybráno jméno Kryštof. Vždycky když se nemůžeme pro nějaké jméno rozhodnout, tak ho zpravidla nepotřebujeme. Takže mám pocit, že to tentokrát bude kluk. ![]()
Rai: inzerát vtipný ![]()
Pěkně mě zase rozbolela hlava, takže jdu uložit drobotinu a lehnu taky ![]()
P.
Ahoj holky, koukám že jmény se to tu jen hemží, to je inspirace. Líbí si mi jak občas prarodiče valí kukadla, co jsme si to vymyslely za novoty, co?
Já dnesk ráno oznámila těhu, pan ředitel chvíli mlčel, ale potom jsem ho ujistila, že bych ráda pracovala dál, což se na mé pozici celkem dá a nechci, abyc za mě hledal náhradu na plný úvazek. Řekl, že si cení, že jsem mu to řekla jako prvnímu a že za mě mluví moje práce, tudíž se mi bude snažit pomoct:-) pak mi řekl že my jihočešky jsme silné, že nebudu mít rizikové ( ooo, jak on to asi může vedět) a abych náhodou neměla dvojčata
hihi. Nakonec mi nabídl svoje dva namazaný chleby, co měl na stole, jestli prý nemám hlad
![]()
Pak jsem odešla a jen slyšela, jak si u asistentky objednává panáka whisky ![]()
takže tak můj dnešní příběh:-) jsem K.O , jdu do hajan a všechyn vás zdravím:-)
Ahoj holky, tedy koukám, že se tu diskuze pořádně rozjela
Včera jsem byla na screeningu. Nejprve se bobek nechtěl správně natočit, tak jsme se museli 15 minut procházet. Nakonec se ale umoudřil
Ultrazvuk dopadl dobře. Poprvé jsme slyšeli srdíčko a já jak malá jsem se rozbrečela, tož doják
dnes jsem byla na krvi a v pondělí večer bych měla mít na netu výsledku, tak snad bude vše OK.
Jinak mě snad už bolest hlavy přešla, tedy alespoň 3 dny je OK, na zvracení je mi pořád, tak už se s tím nějak zžívám.
Co se týče jmen, tak pro kluky vybírá manžel a pro holčiny já. A manžel vybral po sobě - Honzík a já bych si přála Natálku, jenže ta má svátek 21.12., tak nevím nevím, aby měla narozeniny, svátek a ještě Vánoce hned zasebou… no uvidíme. Ještě se mi líbí Adélka ![]()
Tak se tu mějte a jak bude chvilka zase se ozvu. páčko
ahoj holky,
dnes jsme byli na kontrole a taky na ultrazvuku v rámci screeningu. Vše dopadlo dobře i krev je OK, takže super. Jinak jak píše Petule - poprvé mi dali poslechnout jeho srdíčko a jen hodně těžko jsem zadržovala slzy, bylo to fakt úžasný. Pak se mimi nechtělo hýbat, tak se doktorka snažila ho všemožně rozhýbat, tlačila na něj a on pořád klídek a když už to chtěla vzdát, že teda chvíli počkáme, tak najednou začal hýřit aktivitou
Mám jeho dvě krásný fotečky, prostě paráda. Bohužel na další kontrolu jdu až za měsíc. Netuším, jak to vydržím, ale asi mi nic jiného nezbyde ![]()
Zaujala mě diskuze o jménech. Zatím se nechávám inspirovat. S manželem to zatím moc neřešíme, ale asi brzy začnem, aby byl čas na „zpracování“ ![]()
Pěkný večer Pája
Mausko, teda, takhle nás ničit „krásným letním počasím“
Já už se těším jak malá, že bude konečně zase pár dnů pěkně…
Raianne, super, že to šéf takhle ustál, asi ti padl kámen ze srdce, co?
Petule a Pajo, gratuluju k úspěšné KO a závidím, že jste viděly své drobky. Já už se těším ![]()
Přeju dobrou noc a jdu se zastlat.M.
PajoF, gratuluju ke screeningu! Ja se chystam na ultrazvuk zitra, rikaj tomu sice NT screening, ale krev neberou, ale asi lepsi neco nez nic, zejo.. Takze uz se s pritelem tesime, az toho naseho bobika uvidime
No, ale ted padim do prace, posledni dobou to fakt flakam vic nez je zdravo ![]()
ahojky maminy. vy jste spisovatelky.nestíhám ani dočítat
a když dočtu tak si na konce stejně skoro nic nepamatuju ![]()
Gratuluju ke kontrolám,je super že je vše ok
jak jinak ![]()
Já jdu na screening až 8.7. Mě se pořád zdálo že mám času dost a jejda,zavolala sem na poslední chvíli.
a v úterý mám KO tak se moc těším že uvidím mrňe ![]()
A ktěm jménům já jsem chtěla Amálku jenže to mě neprošlo a prošla Nicol-zatím.A z klučičích se mi líbí Daniel,Dominik a Patrik.Tak uvidíme, a říct si to necháme.
Holky byla jste některá na screeningu bez chlapa?
Ahoooj holky,
moc gratuluji k těm vašim ultrazvukům… Taky jsme dnes byli!!! a bylo to nepopsatelné… Baby se hodně vrtělo… a srdíčko… to bušilo o stošest.. Je to tak nádherné!!!! jsem opravdu dojatá, nádhera… Celou dobu jsem se držela a venku čekal manžel, tak to jsem nevydržela a rozbrečela se… !!! ![]()
Hele holky je to trapné, ale co je to KO a co screening?? Jsem lenoch si to vyhledat… vůbec nemám čas na netu něco hledat… Chodím akorát sem k vám… a na diskuzi kočárku Mutsy, je to můj favorit od doby, kdy jsem pomáhala vybírat kočárek se ségrou… tak ho studuji… Ale asi to nejvíc budem řešit až ho uvidíme na živo… Na což je ještě dost času ![]()
Tak zatím papa a hezký víkend holky…
Ahoj holky,
všem moc gratuluji k úspěšným ultrazvukům
, my jdeme na screening až 10.7., takže si ještě počkám, strašně už se těším.
Alkyno: Já měla také favorita Mutsy a i jsem se na něj byla i podívat. Mají nejhezčí výběr barev a lehce ovladatelné podvozky. Jen přítel přišel v týdnu domů s tím, že nějaký jeho kamarád kočárek Mutsy má a že doporučoval ho nekupovat, že je u něj prý blbé, že mu nejde úplně sklopit bouda. Jenomže on má dva roky starý model, takže to už nemusí být vůbec aktuální. Také se půjdu podívat na diskuzy, jestli jí tedy najdu …
pá
Taky se přidávám k e gratulacím ke screeningu. Já jdu až 14.7. Protože předtím jedem s kámoškou a prckama k nám na chajdu V Gennetu s přehozením termínu naštěstí nebyl problém. Ještě budu v limitu.
Sreening v 1. trimestru. - je vyšetření, kde ti neprve odeberou krev a potom jdeš na ULZ a vše slouží k zhodnocení rizika vývojových vad plodu jako je např, Dauw. nebo Edwárd. syndom.
KO - se říká příští kontrole na gyndě.
To jsem zase za chytrou
![]()
Ahojky holky, zdravím Vás, gratuluji ke kontrolám a tak…já jen že jsem se nemohla ozvat, tak se omlouvám, byla jsem v nemocnici kvůli špinění, ale chvíly si mě tam nechaly, teď už jsem zaplaťbánbůh doma a na rizikovém těhotenství…oba jsme v pořádku, malej už má 2cm, srdíčko tluče jak má, a na kontrolu jdeme příští týden:-) tak se mějte pěkně, teď už Vás budu sledovat:-)