Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
2.7.09 12:52

Mauska díky díky moc… A papkej i medíček…taky zabírá

Raianne.. kamarádka má termín tuším 17. a psala, že jen sedí doma v chládku. Jsem docela ráda, že nám to vyšlo zase na zimu… to už mám vyzkoušené chodit s pupkem. Kabát se nedal dopnout… ale nijak moc mi to nevadilo. A to jsem docela zmrzlina… jedině jsem se bála ledovky, že někde sebou plácnu a budu jak želva, plácat rukama nohama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.7.09 12:55

Ahoj, holky dík za podporu.Snažim se odpočívat,ale malému se to dost těžko vysvětluje.A to od zítra musí manžel už do práce.No jsem na to zvědavá.Jinak je tu pěkný horko,hlavně dusno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
2.7.09 13:38

Ahoj holky,
pár dní jsem tu nebyla, tak jsem vše dočetla …

Kosatko tak hlavně, že vše dobře dopadlo a miminečko je v pohodě! Moc Ti držím palce! Opravdu hodně odpočívej a polehávej. Nemohla by malého sem tam pohlídat babička?

Dnes jsem byla na krvi a dostala jsem těhotenskou knížku :lol: . Do knížky mi sestra napsala 10. týden a přitom mám na příští týden naplánovaný screening a to plánoval doktor podle toho, že bych měla být ve 12. týdnu 8O . Tak jsem z toho popletená. Do knížky se píše celý uzavřený poslední týden a né ten právě probíhající??

Mám novinku, budu se vdávat :lol: :lol: . Jsem štěstím bez sebe, termín bude v září. Jen nevím nevím s těma šatama, teď si nějaké vyzkouším a bůh ví, jak budu za 3 měsíce vypadat.

S kočárkem mám jasno, pořád vede Jané, i když ten V cross je moooc pěknej a mají krásný barvičky. Jen je docela těžkej.
Mějte se krásně, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.7.09 13:39

Ahojte ženy,

Fragi , díky za info… fakt jsem z toho zmatená… přijde mi, že jsem jak blbec :D Ale jak říkáš, v 16 týdnu jdu na tu krev - na ten screening, no tak pak se dr. zeptám co a jak bude dál… :wink: Ty jo, držím pěsti at vám to doma brzy skončí a budete mít vše hotové… moc dobře vím jaké to je, akorát představa, že k tomu mám 4 děti a jedno na cestě… jsi velice dobra maminka!!! Jinak jsem koukala a co miminko, to větší porodní váha, vid?? Jak veliké ho o čekáváš ted :)

Becky díky za radu, přesně tak jsem to udělala… navíc bylo focené pouze auto a žádná osoba, tak jsem řekla že to řídila osoba mě blízká… takže po 2 minutách jsem odcházela… tak to dopadlo dobře naštěstí…

Kosat, mooooc ti držím pěsti at je všechno v pořádku a moooc se opatruj!!!! Hodně zdaví přeji!!!

U nás je dnes docela fajn… ale tropi co hlásí k nám na západ zatím nedorazili… :oops:

Tak holky, přeji hezký prodloužený víkend, já si beru dovču na zítra, takže 4 dny mimo práci :potlesk: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.7.09 14:01

Ahoj holky! Tak zase horko těžko dočítám…

Kosatko: myslím na tebe a moc moc držím palečky, ať jste brzy v naprostém pořádku!!!

Kubino: gratuluju! Vdávala jsem se na začátku 4. měsíce a taky jsem měla obavy, jak pochodím s výběrem svatebních šatů. Vybrala jsem pro jistotu nevypasované a nakonec mi do té doby žádné bříško nenarostlo. :lol:

Včera jsem byla v poradně. Paní doktorka nám posunula termín porodu podle UZ ve 12tt. ze 4.1. na 30.12., ale doufám, že můžu zůstat :roll:
Biochemie v I. trimestru dopadla dobře, tak mi spadl kámen. Myslela jsem, že odmítnu TT, ale paní dr. mě ukecala, tak zas budou za dva týdny nervy na pochodu.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.7.09 15:05

Ahoj,všechny zdravím :wink:

Kubino, gratluju ke svatbě. Snad v září ještě budete mít pěkně počasí…
A nepsala ta sestřička týden podle MS a doktor 12.tt neurčil podle UZ? To by se mohlo lišit…

Alkyno, mně už to naše budování fakt leze celkem na mozek. Zedníci chodí ráno na 6hod, nevím jak, ale děti to nebudí, mně ano :( Takže pak večer už tluču špačky :wink: Ale vydržet to musíme, jen kdyby nám poněkud víc přálo počasí.
S tou vahou mimča… Dělala jsem si srandu, že teď porodím předškoláka i s aktovkou :lol: Uvidíme, počkám si na 20.tt, můj gynekolog to u Ondry ohadl dobře, tvrdil, že 4kg pokoříme a taky že jo :wink: Doufám, že se mnou bude mít pátý drobek slitování 8)

Pavli, já bych řekla, že už jsi celkem za vodou, když dopadl dobře screening i krev :D Neboj, bude to dobré :wink: Nebudeš rodit na Silvestra? Já ho strávila s Míšou v porodnici a propustili nás na Nový rok :wink: Jen měli všichni toho 1.1. na všechno času dost :(

Iviqv, nějak nevím, jaké roční období je pro sotva lezoucí těhule nejlepší :D Už jsem zkusila jaro, podzim i zimu. No, snad mi přijde nejlepší to jaro. Na zimu není ještě bříško nic moc, zato teď, nechci se viděl okolo Vánoc :roll: Jestli bude velká zima a než obleču všechny 4 děti, budu zralá na odpočinek a ne na procházku :wink: Ježíši, já se těším :lol:

Tož tak, jdu něco užitečného dělat. Mějte se zatím krásně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
2.7.09 15:37

Fragolko doktor určoval týdny podle ultrazvuku a fakt je ten, že ta sestra možná podle tý menstruace, ono by to tak vycházelo. Jsi šikulka :lol: .

Viki to by bylo fajn vdávat se ve 4. měsíci jako ty, jenomže nemají volný termín. Budu v 6. měsíci, tak snad nebudu obrovská. Vždycky jsem si myslela, že se budu vdávat před těhotenstvím a v představách mě nikdy nenapadlo, že budu zrovna nevěsta v 6. měsíci :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.7.09 16:30

Kubino, jen ostřílená praxí :lol: Jo a lepší nevěsta v 6.měsíci než až s miminkem :wink: Mám to za sebou, brali jsme se, když bylo Věrce půl roku. Přece jen je to s mimčem v bříšku pohodlnější :wink: a víc si to užiješ. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
2.7.09 18:34

Kubino… gratuluju moc… určo budeš krásná něvěsta

Fragolo… no to jaro asi bude nejlepší na mimi. Zima je na oblékaní špatná.....

Holky zítra místo na odběr v rámci scr. jedu k zubařce. Se mi ulomil před 17 zub. Pohotovost až v Prahze… :( A to jsem kousala jen rohlík béééééééé. Se začínám rozpadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.7.09 19:30

Kubino gratulace ke svatbě!!!
Já se vdávala v 17. týdnu, měla jsem pořád strach že se do šatů nevejdu s břichem, nakonec se mi nevešla prsa a musela jsem nahonem vybírat jiné :P
Jinak mi přijde skoro lepší se vdávat v 6 měsíci, kdy je už hezky vidět že máš těhotenské bříško.Ono totiž ve 4 to někdy vypadá jen jako že člověk ztloustnul.
Vítám Iviqv
VikiSam tak to máme termín skoro nastejno, já mám 29.12. Minule jsem rodila na silvestra, tak že bych si to zopakovala :wink:
Jinak já zatim v pohodě, jen jsem teď zmatená, protože v nemocnici mi celou dobu dávali Ascorutin, teď mi ho předepsali i domu 3× denně, a já v příbalovém letáku vyčetla že se nesmí užívat v těhotenství.Nemáte některá zkušenost?Budu se muset poptat v diskuzi o těhotenství.
Omlouvám se za román

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
2.7.09 20:25

Kubino moc gratuluju a docela i závidím.vpadá že naše dítě mi pak někdy půjde už za družičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
2.7.09 21:13

Ahoj holky, já vás sem chodím po očku dočítat. patřím totiž na říjen listopad 07.Máme s holkama diskusi už víc než dva roky a ted čekám další dítko a vychází mi to asi na 14. 1. Doufám že vám nevadí že mrknu jen občas, 2diskuse bych už asi nestíhala :oops: :P
Jak jste tu řešily ty testy-tak já jdu na nějakého Oskara byla jsem v 10.týdu na krvi a ve středu jdu na UTZ-je to nějaký andstandardní test a platí se u nás za něj 1400– Dělá to tu jen Mudr. Polák v Olomouci.
Všechny vás zdravím.
Jo a V cross se mi taky moc líbí, vždycky jsem ty malé kočárky odsuzovala ale když ten červený kytičkový je táák krásný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.7.09 21:29

Kosatko: taky jsem brala Ascorutin, v 6tt. jsem krvácela a v 11tt. jsem špinila. Dr. na pohotovosti mi ho předepsal v dávce 3×2 a moje Dr. po kontrole snížila na 3×1. Brala jsem ho už v minulém těhotenství, taky kvůli špinění. V 8tt. ale těhotenství zamlklo. Pořád jsem si říkala, jestli to nebylo tím Ascorutinem a v nemocnici před zákrokem jsem se na to ptala. Dr. mi ale řekl, že i když je v příbalovém letáku napsáno, že se v těhu nesmí užívat, běžně se předepisuje a je bezpečný. Proto mě to tentokrát už nevyděsilo.

Jsem zvědavá, na který den ten porod nakonec připadne. Předminulý rok jsem strávila Vánoce se Samuelem na dětském odd. Tak jen doufám, že je tentokrát neprožiju zase v nem. Ale důležité je, aby mimi bylo v pořádku, to je samo sebou… :wink: A jsem zvědavá, jestli se ti podaří porodit podruhé na Silvesta… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.7.09 12:11

Ahojte pupkáči, to je hic, že by jeden padl. Ještě, že jedem na chatečku k Pelhřimovu, tam bude chládek. Prodlouženej víkend, prostě supr. Břicho mám taky někdy jak v 6 měsíci a jindy nic..matu okolí a denně zvracím… Přála bych todle chlapům.

Nevěstám moc gratuluji!

Marodům přeji uzdravení a verandu závidím :)

Na screening jdu v úterý, tož to su zvědavá a pak si musím koupit nějakou volnou sukni, bo se mi nějak vše srazilo :)

Kočárky jsou hezké, dobrej typ.

Tak hezkej víkend a papapa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.7.09 12:20

Ahoj všichni,

Kecko, v jakém prášku to pereš, že se ti všechno sráží :lol: :lol: :lol: Já jsem zatím vytáhla letní netěhu šatky, ale jsou správně natahovací, takže pohoda 8)
Taky se vždycky směju, že kdyby rodili chlapi, tak porodí jedno dítě a odejdou do důchodu, jak by z toho byli zdrchaní :lol: :lol: :lol:

Kosatko, drž se, ten Ascorutin bych být tebou brala, je to asi tak, že tady jako klad převažuje účinek léků a abys pak znovu nekrvácela a myslím, že miminku žádné nebezpečí nehrozí :wink:

Jinak jsme se venku prošli, venku je krásně, hlavně, když neleje. Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí