Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
1.7.09 12:29

Notka:-) já se taky děsím, jak se plížím.. a to stěhování, radší bych předstírala že jsem v 9 měsíci a nemusela dělat vůůbec nic.

ten balkon je dlouhej, ale úzkej, takže můžu jezdit sem a tam, to bude v zimě fajn, teda jestli mi to dovolí přítelův grill:-) my nemáme jeste ani postel, stůl a gauč, ale hlavně že máme na čem grilovat!!:-))) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.7.09 12:44

jj,pro chlapy je jídlo důležitější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
1.7.09 13:50

Zdravím všechny

Alkyno: neboj začneš přibírat. Já mám taky pořád 48kg. S Honzíkem jsem to měla stejně a přibrala jsem 11kg.

Ahoj Iviqv- vítej....... doufám, že jsem tě nezkomolila :lol:

Jinak já měla od pondělí krizi, bylo mi hrozně. Dokonce jsem si popovídala i s Wc mísou. Dnes už to jde.
Sluníčko taky špatně snáším. Vůbec ne nemůžu nadechnout, a to ho normálně přímo zbožňuju.
Holt jiný stav :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.7.09 13:53

Ahoj maminky,

tak problému s porodnicí se snad nemusím obávat… Zatím jsem u nás v kraji nic nepostřehla o předem objednání a ani dr. mě neupozornila, tak snad to bude ok, ještě se jí zeptám - pro klid :D

Ty jo, já dostala žádanku na screening, ale je to na vyšetření krve a ne na ultrazvuk, o to si musíte říct, nebo to je automatické?? Mě jen dr. řekla, že mě čekají 3 velké utz v nemocnic - ty jsou zdarma, ale jinak o ničem nevím… Ježiši to jsem matka (budoucí), co!!! Ale naštěstí mám vás :oops:

Ivi vítej, hodně zdravíčka pro tebe i vašeho mimíska!!!!

Dnes jdu holky na policii, před dovolenou totiž naměřili manžela v obci a ted mi přišla pozvánka, abych přestupek objasnila - jelikož je auto psané na mě… tak držte pěsti at z toho není příliš velká pokuta :)

Jinak hezký den - u nás na varsku právě začalo pršet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.7.09 14:26

Ahoj,

Alkyno, u nás se taky dělá jen odběr kve a pak v 16.tt tripple testy. O screening se musí žádat, nevím, jestli ho někde dělají standardně, ale u nás teda ani omylem. A 3 UZ jsou opravdu zdrama. Jako budoucí matka dobrý, co bys chtěla, jako prvomatka jsem na tom nebyla líp :wink:
Jo a držím pěsti, ať to s policajtama nějak v klídku vyřešíš.

U nás je zase teplo, ke všemu musíme máme většinu dne zavřená okna :( , venku nám řádí zedníci, tak abych pořád nesbírala polystyren ze zateplování 8O Dělají zrovna tu část, kde máme obývák a kuchyň, tak jsem z toho chvílema pěkně nervní :wink: Včera byla odpoledne bouřka, tak jsme pak byly 2 hod bez elektřiny :roll: , tak jsem pak sháněla sirky, abych mohla aspoň ohřát jídlo Ondrovi :wink:

Zatím se mějte, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
1.7.09 14:38

monano a alkyno, díky za přivítaní…
držím palečky na policii, i když je tata na policii takje nemusím. Minule kontrolovali i spolusedící a pako chtělo po mně z hlavy VINko…jsem čuměla jak drak

to mi ani neříkej že ve Varech prší…doufám, že se to do pátku napraví. Jedeme za tchýní na oslavy a když je ošklivo nevím co s malou po 2 dnech:(

My jsme teď zalezaní v baráčku (starej dobrej barák, celý rok je vevnitř od 18-22) v bytovce bych asi už padla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.7.09 14:53

Alkyno, jestli Ti můžu poradit a není ještě pozdě, na policii řekni, že si ten den půjčila auto a že nemusíš říkat komu, protože je osoba Tobě blízká, a neudělají s Tebou nic, pokud nebude na fotce poznat o koho jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.7.09 14:57

Jinak zdravím všechny ostatní, zvláště nově příchozí ;-)

My byli dnes na kontrole a super, viděla jsem zase mimčo, zrovna mělo škytavku, to byla sranda, od hlavy k zadečku už má 8 cm a příští týden jdu na AFP, podle UZ to nevypadá na žádné vývojové vady, tak jsem si částečně oddechla.

Vedro je příšerné, ještě, že včera trochu sprchlo a vzduch se vyčistil, i když dneska to už není vůbec znát…

Pohlaďte bříška, úspěšné kontroly a zase se někdy ozvu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
1.7.09 15:15

NOTKA:Ahoj!V Batˇovce se neplatí,byla sem tam minulý týden a s tím autem si snad děláš srandu.Máme totiž úplně to samé malé VW Polo a ještě k tomu jen třídveřové :lol: /No ale máme ho už chvíli,je starší,ne poslední model,ale to nemění nic na tom že je fakt malé./No to tam nenarvu,budeme muset pořídit asi větší,ale tak nevím,všechno jde :D

• Citovat
  • Upravit
9216
1.7.09 16:44

ahoj holky, zdravim vás po týdnu stráveným v nemocnici.Minulou středu jsem se probudila v mokru, pod sebou louže krve.tekla mi po stehnech, no děs.Hned mě manžel vezl do nemocnice kde si mě nechali.Mimčo je v pořádku, stalo se to prý tím jak se uhnízďuje placenta.A mám jí hodně nízko, zasahuje až někam k brance tak jsem si týden poležela.Dneska mě pustili s tím že musím mít klidový režim.Po vyšetření dnes mi zjistili že ještě zbytek krevní sraženiny tam je.
tak si vás jdu pěkně dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.7.09 16:54

Kosatko, co to vyvádíš??? :( Hlavně, že jste oba v pořádku :wink: Tak hlavně klídek a šetři se. :-) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
1.7.09 18:25

Kosatko,
tak hlavně, že jste v pořádku a šetři se…

Holky taky se Vám tak zvětšuje a zmenšuje bříško? Já o víkendu byla jak v pátém měsíci a dnes břicho žádny, není mi špatně.. mně zase chytá panika jestli je vše ok, jestli se to nestalo znovu… a na KO až za 3 týdny a tomi myslím naše dr. ultr. nebude dělat… až v nemocnici v rámci scr. Od kterého týdne se dělá scr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
1.7.09 19:05

Ježiši Kosatko, hlavně že je všechno v pohodě. Teď se budou doma muset pěkně o tebe starat, aby si měla pohodu a klídeček.
Už žádný blbosti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.7.09 12:29

Kosatko, drz se kocko, urcite uz bude jen lip!!!
Ja jsem dneska doma s bolavym krkem, vubec nemuzu polykat :( No, snad zabere ten zazvor, potrebuju byt zitra v praci..
Jo, vitam iviqv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.7.09 12:39

kosatko! přeju aby všechno bylo fajn!!! :) a držím palec

Jinak mě za deset dní rodí kamarádka, tak mám pozorovací objekt, chudák,sotva se valí… to bude legrace, až na tom budeme stejně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí