Poradna duly
Jana Čurdová
Notka:-) já se taky děsím, jak se plížím.. a to stěhování, radší bych předstírala že jsem v 9 měsíci a nemusela dělat vůůbec nic.
ten balkon je dlouhej, ale úzkej, takže můžu jezdit sem a tam, to bude v zimě fajn, teda jestli mi to dovolí přítelův grill:-) my nemáme jeste ani postel, stůl a gauč, ale hlavně že máme na čem grilovat!!:-))) ![]()
Zdravím všechny
Alkyno: neboj začneš přibírat. Já mám taky pořád 48kg. S Honzíkem jsem to měla stejně a přibrala jsem 11kg.
Ahoj Iviqv- vítej....... doufám, že jsem tě nezkomolila ![]()
Jinak já měla od pondělí krizi, bylo mi hrozně. Dokonce jsem si popovídala i s Wc mísou. Dnes už to jde.
Sluníčko taky špatně snáším. Vůbec ne nemůžu nadechnout, a to ho normálně přímo zbožňuju.
Holt jiný stav ![]()
Ahoj maminky,
tak problému s porodnicí se snad nemusím obávat… Zatím jsem u nás v kraji nic nepostřehla o předem objednání a ani dr. mě neupozornila, tak snad to bude ok, ještě se jí zeptám - pro klid ![]()
Ty jo, já dostala žádanku na screening, ale je to na vyšetření krve a ne na ultrazvuk, o to si musíte říct, nebo to je automatické?? Mě jen dr. řekla, že mě čekají 3 velké utz v nemocnic - ty jsou zdarma, ale jinak o ničem nevím… Ježiši to jsem matka (budoucí), co!!! Ale naštěstí mám vás ![]()
Ivi vítej, hodně zdravíčka pro tebe i vašeho mimíska!!!!
Dnes jdu holky na policii, před dovolenou totiž naměřili manžela v obci a ted mi přišla pozvánka, abych přestupek objasnila - jelikož je auto psané na mě… tak držte pěsti at z toho není příliš velká pokuta ![]()
Jinak hezký den - u nás na varsku právě začalo pršet ![]()
Ahoj,
Alkyno, u nás se taky dělá jen odběr kve a pak v 16.tt tripple testy. O screening se musí žádat, nevím, jestli ho někde dělají standardně, ale u nás teda ani omylem. A 3 UZ jsou opravdu zdrama. Jako budoucí matka dobrý, co bys chtěla, jako prvomatka jsem na tom nebyla líp ![]()
Jo a držím pěsti, ať to s policajtama nějak v klídku vyřešíš.
U nás je zase teplo, ke všemu musíme máme většinu dne zavřená okna
, venku nám řádí zedníci, tak abych pořád nesbírala polystyren ze zateplování
Dělají zrovna tu část, kde máme obývák a kuchyň, tak jsem z toho chvílema pěkně nervní
Včera byla odpoledne bouřka, tak jsme pak byly 2 hod bez elektřiny
, tak jsem pak sháněla sirky, abych mohla aspoň ohřát jídlo Ondrovi ![]()
Zatím se mějte, M.
monano a alkyno, díky za přivítaní…
držím palečky na policii, i když je tata na policii takje nemusím. Minule kontrolovali i spolusedící a pako chtělo po mně z hlavy VINko…jsem čuměla jak drak
to mi ani neříkej že ve Varech prší…doufám, že se to do pátku napraví. Jedeme za tchýní na oslavy a když je ošklivo nevím co s malou po 2 dnech:(
My jsme teď zalezaní v baráčku (starej dobrej barák, celý rok je vevnitř od 18-22) v bytovce bych asi už padla.
Alkyno, jestli Ti můžu poradit a není ještě pozdě, na policii řekni, že si ten den půjčila auto a že nemusíš říkat komu, protože je osoba Tobě blízká, a neudělají s Tebou nic, pokud nebude na fotce poznat o koho jde…
Jinak zdravím všechny ostatní, zvláště nově příchozí ![]()
My byli dnes na kontrole a super, viděla jsem zase mimčo, zrovna mělo škytavku, to byla sranda, od hlavy k zadečku už má 8 cm a příští týden jdu na AFP, podle UZ to nevypadá na žádné vývojové vady, tak jsem si částečně oddechla.
Vedro je příšerné, ještě, že včera trochu sprchlo a vzduch se vyčistil, i když dneska to už není vůbec znát…
Pohlaďte bříška, úspěšné kontroly a zase se někdy ozvu ![]()
NOTKA:Ahoj!V Batˇovce se neplatí,byla sem tam minulý týden a s tím autem si snad děláš srandu.Máme totiž úplně to samé malé VW Polo a ještě k tomu jen třídveřové
/No ale máme ho už chvíli,je starší,ne poslední model,ale to nemění nic na tom že je fakt malé./No to tam nenarvu,budeme muset pořídit asi větší,ale tak nevím,všechno jde ![]()
ahoj holky, zdravim vás po týdnu stráveným v nemocnici.Minulou středu jsem se probudila v mokru, pod sebou louže krve.tekla mi po stehnech, no děs.Hned mě manžel vezl do nemocnice kde si mě nechali.Mimčo je v pořádku, stalo se to prý tím jak se uhnízďuje placenta.A mám jí hodně nízko, zasahuje až někam k brance tak jsem si týden poležela.Dneska mě pustili s tím že musím mít klidový režim.Po vyšetření dnes mi zjistili že ještě zbytek krevní sraženiny tam je.
tak si vás jdu pěkně dočíst
Kosatko, co to vyvádíš???
Hlavně, že jste oba v pořádku
Tak hlavně klídek a šetři se.
M.
Kosatko,
tak hlavně, že jste v pořádku a šetři se…
Holky taky se Vám tak zvětšuje a zmenšuje bříško? Já o víkendu byla jak v pátém měsíci a dnes břicho žádny, není mi špatně.. mně zase chytá panika jestli je vše ok, jestli se to nestalo znovu… a na KO až za 3 týdny a tomi myslím naše dr. ultr. nebude dělat… až v nemocnici v rámci scr. Od kterého týdne se dělá scr.?
Ježiši Kosatko, hlavně že je všechno v pohodě. Teď se budou doma muset pěkně o tebe starat, aby si měla pohodu a klídeček.
Už žádný blbosti!!!
Kosatko, drz se kocko, urcite uz bude jen lip!!!
Ja jsem dneska doma s bolavym krkem, vubec nemuzu polykat
No, snad zabere ten zazvor, potrebuju byt zitra v praci..
Jo, vitam iviqv ![]()
kosatko! přeju aby všechno bylo fajn!!!
a držím palec
Jinak mě za deset dní rodí kamarádka, tak mám pozorovací objekt, chudák,sotva se valí… to bude legrace, až na tom budeme stejně:-)