Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
23.6.09 19:26

Díky všem za milé přivítání.

No je fakt, že vlohy nevlohy, když vaří, tak lepší to nevidět, bo jeho technologické postupy mě překvapují a v kuchyni je jak při boji… a ještě mu vše trvá :)

Ale když to nevidím, tak to i chutná. Já teplé jídlo miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.6.09 20:02

tady jsou fotky z balónu http://dopitka.rajce.idnes.cz/

Co se týče vaření tak přítel vařit umí,sice ne všechno ale jde to.

Holky co mám dělat když mě bolí hlava?už 4 den a už mě to nebaví :( včera jsem celej den ležela kromě vaření oběda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
23.6.09 20:12

A ty jsi která? fotky nádhera, to by se mi líbilo. My byli minulej tejden na Slovensku a chození po kopcích bylo fakt namahavé… Asi jsem nachladla nebo alergie…ale též mě bolí od neděle hlava… V práci trpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.6.09 21:03

já mám na sobě hnědej svetr a vestu co je mi těsná :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 21:50

Notko fotky krásný, a prosimtě co to tam bylo za rituál? vypadá to jako upalování vlasů 8O 8O
Kecko co na bolení hlavy bohužel netušim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.6.09 21:55

kosatko,no to bylo pasování do řad baloňáků či co.Ohněm,vodou(citronovou hanačkou),hlínou a vzduchem.Ale byli na nás hodní, prý se to dělá mnohem drsněji. :lol: Ale abych pravdu řekla tak sem měla strach o mimi při přistání abych se nebouchla nebo něco a bylo to v poho.se snažil když věděl že jsem těhu :lol:

Tady prší 8O pěkně hnusný, a to už je léto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.6.09 22:04

Ahoj holky! Tady se lítá balonem a plaví po Vltavě, leze po horách. No, nejste žádné pecky, koukám. My jsme byli s manžou na dvou festivalech. Užili si po dlouhé době nocleh v hotelu, sami, bez dětí…relativně :lol:

Dnes máme s miminkem za sebou prenatální sono screening v I. trimestru. Podle UZ je miminko v pořádku, ještě musím počkat na výsledky krevních testů. Ty budou až za týden.

Kosatko: jestli jsem to správně pochopila, chystáte se na dovču někam do zahraničí? My jsme měli v plánu odletět s dětma do Řecka, ale poté, co jsem se dověděla, že jsem těhu, jsme plány zrušili. Trošku mě to mrzí, ale mám z cesty do zahraničí obavy.

Jak to máte s dovolenýma ostatní holky? Letíte některá někam? A konzultovaly jste to příp. s lékařem?

Co se týče pohlaví, mám v tom tentokrát velké dilema. U prvního se nám to nepovedlo zjístit a bylo to nádherné překvapení. U druhého mimi jsme to věděli, říkali jsme mu jménem už v bříšku a taky přípravy byly o to jednodužší. Tentokrát se pořád nemůžu rozhodnout čemu dát přednost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.6.09 22:05

Notko, tak rituál teda drsnej :wink: Balón bych si asi nechala ujít, obzvlášť, když jsem četla tvůj dobrodružný popis 8O To bych asi nerozdejchala :wink:

Holky, co s hlavou, taky nevím, bolí mě skoro každý den, když už hodně, vezmu si jeden Paralen.

To je to globální oteplování 8O , přes den 10 st… Odpoledne začlo vykukovat sluníčko, teď leje zase, už mě to nebaví… Práce na domku nám stojí, i když chlapi šli dneska odvážně lepit polystyren, tak čekáme s manželem, aby nebyl nějaký slejvák a zítra to nelepili znova 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.6.09 22:13

Bolehlav nemám zas tak často a většinou mě to přejde když si lehnu, ale vzpomínám si, že v předchozím těhu mi pomáhalo přikládání teplého a studeného obkladu, na střídačku. Tak zkuste.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 22:26

Vikisam dovču jsme měli objednanou ještě před těhu, ale já s malym nechtěla letět, tak jedem jen autem do Maďarska do termálů.Chtěla jsme mít možnost kdykoli odjet kdyby něco.Jinak je to od nás asi 400 km, což snad bude v pohodě.Doufám že aspoň 2 hodiny Filípek prospí.
Jinak u nás se za celý den sluníčko ani neukázalo, jen na chvíli odpoledne přestalo pršet.
A viki gratuluju k ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.6.09 22:32

Ahoooojky holky a gratulace k těhu nově příchozím ;-)

Ten let balonem závidím :-) Ale měla bych chvíli strach z výšky :-D Hrdinka :-D
Na tu hlavu hodně pít a Paralen, když už se to nedá vydržet ;-)
My jsme si poprvé nenechali říct, co to bude, ale jen proto, že jsem nechtěla, aby to věděli ostatní a kdybych to věděla, tak bych to vykecala a asi to necháme třak jako při prvním, je to super zážítek dozvědět se překvápko a do té doby uzavírat sázky :-D

Dobrou noc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.6.09 22:40

Kosatka: taky asi nakonec dáme přednost Slovensku, protože není problém se odtud kdykoli vrátit. Tak si termály pěkně užijte, byli tam naši a byli moooc spokojení.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
23.6.09 23:25

Ahoj holky,
vítám nové těhulky. Je super, jak se nám to tu rozrůstá :D
Jak to my uděláme s dovču nevím, protože jsem na neschopence, tak to asi neriskneme. Nejspíš budeme výletovat po okolí, ale to neva. Mimi jsme si oba s manželem moc přáli, takže penízky na dovolenou nejspíš vrazíme do „výbavičky“ :oops:
Co se týče pohlaví, tak to už máme jasno. Jednoduše jsme strašně zvědaví, takže si to necháme říct. Ráda bych to nechala pro ostatní jako překvápko, ale nejsem si jistá, jestli se to dá vydržet. Uvidíme 8O :D
Jinak u nás pohodička. Dopoledne bývají horší, ale zdá se mi, že už se to lepší :potlesk: Ve čtvrtek nás čeká kontrola a taky jdeme na ultrazvuk v rámci screeningu v I. trimestru, tak už se nemůžu dočkat. Dvoje známý mě navnadili, že už jim na tomhle utz řekli pohlaví, takže už aby byl čtvrtek :D :D :D
Mějte se fajn a ať nám pěkně rostou bříška :dance:
 Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
23.6.09 23:49

Ahoj holky,
vitam Kecku a gratuluju k tehu:)
Co se dovci a cestovani tyce, tak v lete letime do Cech na nasi svatbu, pak v zari asi poletime do Recka nebo na Kypr. Puvodne jsme planovali Jizni Afriku, ale jezdit v sestym mesici po safari by fakt nebylo uplne ono… Jinak tim, ze cestujeme hodne a casto, tak se toho nebojim, jen je fakt potreba dodrzovat urcity za:,–(y (hodne pit, pri delsi jizde autem casteji pauzickovat, pri letani mit stahovaci puncochy, casto chodit, atd), pak je to v poho.
Jinak ja jsem od zacatku presvedcena, ze budem mit holcicku, i kdyz mi je to celkem jedno, hlavne, aby bylo mimco zdravy. Rict si to ale nechame, preci jen, co kdyby muj sesty smysl selhal :)
Notko, boleni hlavy muze byt od cehokoli, nizky tlak, pater, nedostatek tekutin, atd, takze je tezky radit, pokud Te to neprejde, tak si zajdi za doktorkou, at na Te koukne. Urco to nic neni, ale vis jak, jistota je jistota.
Jo, a fotky sou supr:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.6.09 09:39

AHoj.-)

hlásím se z plavby… bylo to nakonec mooc fajn, i když jsem při pohledu na tepolměr přemýšlela, jeslti si na sebe nemám vzít vaták a s sebou brusle, abych se po Vltavě sklouzla… tak sjem se uvelebila hned vedle ratováho stolu a pokořila obrovský talíř s lososem, završila to kilem melounu a nealkoholickým mochitem.-)
To je vynikající pití, všem jsem tvrdila, že je alko a měla jsem pokoj, nevyptávali se proč jsem na vodě. Šéf mi po pár drinkcích sdělil, že je s mou prací velmi spokojený a plánuje do budoucna dát mi více kompetencí… no a já mu dnes chtěla říct, že jsem těhu… takže přesun aspon na zítra… abych nevypadala jako magor :oops: už aby to bylo za mnou…
Jinak zdravím nováčky:-)

Zvládla jsem se taky objednat na endokrinologii, mám podfunkci štítné zlázy a tady v praze mě nechtěli nikde moc vzít..:-( takže vyrazím najih a budu mít klid, aby bylo mimčo zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí