Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
17.6.09 11:26

Holky, tak já teda co se jídla týká těhotenství miluju :-) normálně jsem děsně na sladký a vůbec moje strava je děs.. taky podle toho vypadám..
a v těhotenství se mi ze sladkýho zvedá žaludek a naopak mám pořád chu´t na ovoce, zeleninu a vodu.. kéžby to tak zůstalo :-)

Ještě mě napadlo, kdybyste některá chtěly mrknout na fotky mojé první Berušky, tak tady jsou: http://sylvii.rajce.idnes.cz/

Nemáte taky někde fotky? Jsem děsně zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.6.09 12:36

Sylvi krásné fotky, malá je nádherná.Zkoukla jsem samo i fotky ze svatby.Já takhle na internetu bohužel žádné nemám.
Jinak jsem se měřila, tak přesně za měsíc jsem přibrala přes prsa 5 cm 8O . doufám že nebudu pokračovat.A závidim úbytky na váze, já už 3 kg navíc :cry:
A je mi jedno co jim, můžu sladký, slaný , kyselý ..... , jsem teď všežravec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.6.09 13:20

Sylvii, taky jsem mrkla na fotky, no, jo, taky jsem zvědavá ženská :wink: Barunka je nádherná. Fotky na netu taky nemám, ale kdybys mooooc hořela zvědavostí, klidně ti něco pošlu mailem :D :D :D
Zítra na KO držím pěsti, ale neboj, drobek tam je, přece si nesbalil kufry a neodcestoval :D

Jinak už mě celkem chytá „žravá“ a jsme ulítlá na ovoce, zeleninu a mléčné výrobky, maso nějak moc nemusím, rybu do sebe natlačím jen s myšlenkou, že je to dobré pro miminko :wink:

Dneska mě venku potěšila paní, muslela jsem jí vysvětlovat, že jsou všechny 4 děti moje a nejsou to dvojčata. Pak se mně paní ptala, kolik mi je a když jsme jí odpověděla, že 28, tak tvrdila, že prý vypadám tak na 20 :D Ale je fakt, že byla starší a asi zapomněla doma brýle :D :D :D

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.6.09 13:59

Barunka se povedla, nekterý fotky jsou jako z kalednáře :lol: :lol: :lol:
takový kukadla:-) ja jsem ted přisla z doooooouuuuheho oběda, zvládla jsem kulajdu, salát s kus kusem, sladkou palačinku … ňam. a už bych se poohlížela po něčem dalším… asi mi ten zázvor fakt uklidnuje žaludek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.6.09 17:05

Ahoj holky!

Taky jsem koukala na Barunku, je nádherná! A maminka nevěsta jakbysmet!
Silvii ty jsi superproduktivní! Máš 5 měs. mimi, jsi těhu a ještě k tomu pracuješ? Vedle tebe a Fragolky si připadám jako úplný flákač. :roll:

Nějaké ilustrativní fotky naší rodinky najdete na:

http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…

Tiše závidím všem, co ještě nepřibraly. V minulém těhu jsem se ve 4. měsíci trápila tím, že jsem nic nepřibrala, ba právě naopak a teď už mám 2kg navíc :( Asi je to tím, že se s dětma vždycky po obědě natáhnu. :oops:

Moje chuťě se téměř pravidelně týden od týdne střídají. Jeden týden jím zdravě, ovoce, zeleninka, cereálie… a týden na to mám chuť na řízky, hranolky, sladké. Je to k zbláznění. :lol:

Držím palečky, ať všechny KO dopadmou OK!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.6.09 17:11

Holky, díky za pochvalu Barunky :-) samozřejmě se dmu mateřskou pýchou.. :-)

Fragolko no to si piš, že bych ráda viděla tak početnou rodinku!! pro inspiraci :-) Hořííím..

Pavli mno já jsem tak trochu magor, víš.. ještě do toho dodělávám školu a vedu 3 sbory a zpívám.. naštěstí i manža je magor, tak to jakž takž zvládáme.. ale někdy už mám fakt dost.. :-)
Vaše fotky jsou krááásný!! U mě vede fotka „Miláčci“.. ta nemá chybu!!! :-)
Takový nádherný dětičky.. ach jo, asi se rozplynu :-)
Takže Ty už budeš mít třetí.. no super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.6.09 21:22

Silvii, děkuju za pochvalu. :srdce: Dřív jsem trošku fotila, teď mi před objektivem pořád stojí děti. :D
To jsi ale kráááásnýýýý „magor“, ať ti to dlouho vydrží! Taky chodíme s Viki zpívat a občas vedu scholku malých dětí. Ale studovat? To už se nedokážu donutit, i když bych ještě ledasco potřebovala dopilovat. :roll: No snad, až budu muset zase do práce..

Marti, taky chci foto, sím sím.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
17.6.09 21:23

Ahoj holky,
zkouším metřík. Trošku jsem se s tím zapotila, ale zdá se, že to funguje :D
Doplňuji i datum další KO
Pěkný večer všem Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.6.09 21:25

Viki máš krásný děti, i rodičum to tam moc sluší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.6.09 21:25

Krásný metřík, Pájo! I tobě pěkný večer!

Kosatko díííííííííííky :srdce:

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.6.09 21:46

Ahoooojky holky, všem přeju krásný večer ;-)
Dlouho jsem se neukázala, učila jsem se do školy, plavání s malou, Mateřské centrum, cvičení, dává mi to zabrat, ale Vás tady aktivních je :-D
Napoly: Mám změnu termínu, tedy i metříku, další podrobnosti:
Beckovka/ Míša/ skoro 30/ vdaná/ jeden drobek/ KO 1.7.
Snad je to vše…
Kosatka: Taky mám pocit, že tohle těhotenství rostu nějak rychleji, mám sice jen tři kila nahoře, ale bříško mi už narostlo, že vypadám jako při prvním těhu v pátém měsíci, nevím, kam až to půjde tímhle tempem

Jinak pro všechny a prosím nezneužívat (ha ha, co byste si na mmě vzaly :-D)
 http://beckovka.rajce.idnes.cz/

uživatel: Beckovka
heslo: kacka

A holky, máte moc krásné fotky a ještě krásnější děti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.6.09 21:58

Beckovko Kačenka krásná
Koukala jsem taky na tvé těhu bříško, nejlepší je 9.měsíc.Ale kromě bříška ti nerostlo nic.To závidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.6.09 22:35

Beckovko ještě super fotky z plavča.A kde jste bourali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
18.6.09 05:18

Ahoj holkyyyy,

tak jsem se konecne dostala na net… Moc vsem dekuji za povzbuzeni… Nedalo mi to a radeji jsem zavolala i sve doktorce a ta nam zakazala sexik a at odpocivam a nohy nahore, tak jsem dva dny odpocivala a spineni uplne zmizelo, tak snad je vse ok… ale az dorazim domu, coz je v sobotu tak hned pofrcim k dr…

Jinak moje chute jsou docela v poho, mam to podone jako silvi… chut spis na ovoce a zeleninku, na vodu… a hlavne co ted mi jede je palive jidlo… sladke to nemusim… Ted jsem konecne zacala jist uzeniny ktere miluji a ze zacatku jsem je nemohla… jinak uz mam nevolnosti pryc a co se tyce kil tak to zjistim az v cechach tady bohuzel vaha neni… doufam ze mam nejake kilo navic, ja jsem na muj vkus dost stihla a moc se tesim az budu mit prsa a zadek… tak snad brzy narostem :lol:

Tak zatim papa maminky (budouci) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
18.6.09 07:09

Holky jak sem vložim fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...