Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak já teda co se jídla týká těhotenství miluju
normálně jsem děsně na sladký a vůbec moje strava je děs.. taky podle toho vypadám..
a v těhotenství se mi ze sladkýho zvedá žaludek a naopak mám pořád chu´t na ovoce, zeleninu a vodu.. kéžby to tak zůstalo ![]()
Ještě mě napadlo, kdybyste některá chtěly mrknout na fotky mojé první Berušky, tak tady jsou: http://sylvii.rajce.idnes.cz/
Nemáte taky někde fotky? Jsem děsně zvědavá ![]()
Sylvi krásné fotky, malá je nádherná.Zkoukla jsem samo i fotky ze svatby.Já takhle na internetu bohužel žádné nemám.
Jinak jsem se měřila, tak přesně za měsíc jsem přibrala přes prsa 5 cm
. doufám že nebudu pokračovat.A závidim úbytky na váze, já už 3 kg navíc ![]()
A je mi jedno co jim, můžu sladký, slaný , kyselý ..... , jsem teď všežravec
Sylvii, taky jsem mrkla na fotky, no, jo, taky jsem zvědavá ženská
Barunka je nádherná. Fotky na netu taky nemám, ale kdybys mooooc hořela zvědavostí, klidně ti něco pošlu mailem
![]()
Zítra na KO držím pěsti, ale neboj, drobek tam je, přece si nesbalil kufry a neodcestoval ![]()
Jinak už mě celkem chytá „žravá“ a jsme ulítlá na ovoce, zeleninu a mléčné výrobky, maso nějak moc nemusím, rybu do sebe natlačím jen s myšlenkou, že je to dobré pro miminko ![]()
Dneska mě venku potěšila paní, muslela jsem jí vysvětlovat, že jsou všechny 4 děti moje a nejsou to dvojčata. Pak se mně paní ptala, kolik mi je a když jsme jí odpověděla, že 28, tak tvrdila, že prý vypadám tak na 20
Ale je fakt, že byla starší a asi zapomněla doma brýle
![]()
M.
Barunka se povedla, nekterý fotky jsou jako z kalednáře
![]()
takový kukadla:-) ja jsem ted přisla z doooooouuuuheho oběda, zvládla jsem kulajdu, salát s kus kusem, sladkou palačinku … ňam. a už bych se poohlížela po něčem dalším… asi mi ten zázvor fakt uklidnuje žaludek:-)
Ahoj holky!
Taky jsem koukala na Barunku, je nádherná! A maminka nevěsta jakbysmet!
Silvii ty jsi superproduktivní! Máš 5 měs. mimi, jsi těhu a ještě k tomu pracuješ? Vedle tebe a Fragolky si připadám jako úplný flákač. ![]()
Nějaké ilustrativní fotky naší rodinky najdete na:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
Tiše závidím všem, co ještě nepřibraly. V minulém těhu jsem se ve 4. měsíci trápila tím, že jsem nic nepřibrala, ba právě naopak a teď už mám 2kg navíc
Asi je to tím, že se s dětma vždycky po obědě natáhnu. ![]()
Moje chuťě se téměř pravidelně týden od týdne střídají. Jeden týden jím zdravě, ovoce, zeleninka, cereálie… a týden na to mám chuť na řízky, hranolky, sladké. Je to k zbláznění. ![]()
Držím palečky, ať všechny KO dopadmou OK!!! ![]()
Holky, díky za pochvalu Barunky
samozřejmě se dmu mateřskou pýchou.. ![]()
Fragolko no to si piš, že bych ráda viděla tak početnou rodinku!! pro inspiraci
Hořííím..
Pavli mno já jsem tak trochu magor, víš.. ještě do toho dodělávám školu a vedu 3 sbory a zpívám.. naštěstí i manža je magor, tak to jakž takž zvládáme.. ale někdy už mám fakt dost.. ![]()
Vaše fotky jsou krááásný!! U mě vede fotka „Miláčci“.. ta nemá chybu!!! ![]()
Takový nádherný dětičky.. ach jo, asi se rozplynu ![]()
Takže Ty už budeš mít třetí.. no super ![]()
Silvii, děkuju za pochvalu.
Dřív jsem trošku fotila, teď mi před objektivem pořád stojí děti. ![]()
To jsi ale kráááásnýýýý „magor“, ať ti to dlouho vydrží! Taky chodíme s Viki zpívat a občas vedu scholku malých dětí. Ale studovat? To už se nedokážu donutit, i když bych ještě ledasco potřebovala dopilovat.
No snad, až budu muset zase do práce..
Marti, taky chci foto, sím sím.
P.
Ahoj holky,
zkouším metřík. Trošku jsem se s tím zapotila, ale zdá se, že to funguje ![]()
Doplňuji i datum další KO
Pěkný večer všem Pája
Krásný metřík, Pájo! I tobě pěkný večer!
Kosatko díííííííííííky ![]()
P.
Ahoooojky holky, všem přeju krásný večer ![]()
Dlouho jsem se neukázala, učila jsem se do školy, plavání s malou, Mateřské centrum, cvičení, dává mi to zabrat, ale Vás tady aktivních je ![]()
Napoly: Mám změnu termínu, tedy i metříku, další podrobnosti:
Beckovka/ Míša/ skoro 30/ vdaná/ jeden drobek/ KO 1.7.
Snad je to vše…
Kosatka: Taky mám pocit, že tohle těhotenství rostu nějak rychleji, mám sice jen tři kila nahoře, ale bříško mi už narostlo, že vypadám jako při prvním těhu v pátém měsíci, nevím, kam až to půjde tímhle tempem
Jinak pro všechny a prosím nezneužívat (ha ha, co byste si na mmě vzaly
)
http://beckovka.rajce.idnes.cz/
uživatel: Beckovka
heslo: kacka
A holky, máte moc krásné fotky a ještě krásnější děti ![]()
Beckovko Kačenka krásná
Koukala jsem taky na tvé těhu bříško, nejlepší je 9.měsíc.Ale kromě bříška ti nerostlo nic.To závidim
Ahoj holkyyyy,
tak jsem se konecne dostala na net… Moc vsem dekuji za povzbuzeni… Nedalo mi to a radeji jsem zavolala i sve doktorce a ta nam zakazala sexik a at odpocivam a nohy nahore, tak jsem dva dny odpocivala a spineni uplne zmizelo, tak snad je vse ok… ale az dorazim domu, coz je v sobotu tak hned pofrcim k dr…
Jinak moje chute jsou docela v poho, mam to podone jako silvi… chut spis na ovoce a zeleninku, na vodu… a hlavne co ted mi jede je palive jidlo… sladke to nemusim… Ted jsem konecne zacala jist uzeniny ktere miluji a ze zacatku jsem je nemohla… jinak uz mam nevolnosti pryc a co se tyce kil tak to zjistim az v cechach tady bohuzel vaha neni… doufam ze mam nejake kilo navic, ja jsem na muj vkus dost stihla a moc se tesim az budu mit prsa a zadek… tak snad brzy narostem ![]()
Tak zatim papa maminky (budouci) ![]()