Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Raianne, klííííd, máš ještě spoustu času, ale přeju úspěšné hledání ![]()
U nás konečně svítí sluníčko, tak aby to aspoň chvíli vydrželo.
M.
No že jo, časůůů doost:-) a myslím,že moje akční maminka už má vybranou pro potomka i vysokou školu ![]()
Ahoooj,
Notko, to je moc hezký kočárek, líbí se mi ty jejich barevné kombinace…
Já bych ale do 3koly nešla, ségra má cortinu trojkolu a v zimě trpěla a dokonce si pořídila starý klasický kočárek, aby mohla v klidu ven s malým, když nasněžilo… Tato zima teda byla extrém, ale trojkoly se obávám, navíc se budeme stěhovat brzy na venkov, takže potřebujeme kočárek malinko uzpůsobit novému bydleníčku ![]()
My jdeme na screening v 16. týdnu, ale asi je to jenom odebírání krve a pak 2 dny potom jdeme ke gyndě, kvůli výsledkům a asi na prohlídku… tak myslíte, že už by tam dr. mohla něco poznat
Ježiši to by bylo super… !!! Akorát mi dr. po včerejší prohlídce řekla at přiberu aspon 1 kg… ještě jsem nepřibrala ani deko… a to má myška už 12 cm, prý!!!! Tak nevím kde se v bříšku mačká…
Ahojte, to je vedro co… ![]()
Ty povodně sou děs, přidávám se k fňukání…
Jinak já byla včera na kontrole a mám barevnej obrázek prcka. Na screening jdu 7.7.. Taky nepřibírám, spíš hubnu, ale neschopenka se fakt nehodí.
Hrůza, že si člověk už má zamlouvat porodnici a ještě podepsat papír, že ho nevezmou, když bude plno, kam jsme to dospěli…
A kočárky… maj jich tolik a za ty ceny, potěš koště, manžel šetří a nenechá mě vybrat…vrrrrrrr ![]()
Tak se neuvařte a hezky pište dál, je fajn vás číst. Papa
Tak vedro je teda slušný, jsem se dneska sotva dovlekla domů… Procházku jsem naplánovala delší, aby se děti unavily
, ale spíš jsem se vyčerpala já ![]()
Alkyno, prťousek si místo v bříšku vytvoří sám, o toho se neboj
To jsi psala, tuším ty, že jsi štíhlá, že? Tak aby se spíš pan doktor nebál o tebe, že z tebe prcek všechno vycucne ![]()
Notko, na kočárek jsem taky mrkla, teda, kombinací fakt hafo
a slušná cena… My měli na Věrku klasický hluboký kočárek a pak lehoučký sporťák, tak jsem za to byla fakt vděčná, že se nemusím tahat s kombinovaným kočárkem, když už jsem pak byla znova těhotná
Ale co mamina, to jiný názor na kočárek ![]()
Kecko, tak u nás tenhle problém naštěstí není. Do porodnice se hlásit nemusím, tak aspoň nějakou výhodu ten náš zapadákov má ![]()
Fragola: jojo i ségra říká ať jdu rodit do svého rodného Brnéčka, Cajzlov je fakt v tomdle ohleduplnej…
, ale D1 taky zrovna není 100% ![]()
Ahoj holky…
můžu se k Vám ještě přidat? V prosinci jsem byla na revizi- zamlklé těhu. Tak jsem radši čekala na včerejší KO. Srdíčko prťouska bije
, dle utz jsme 9+6. Čtu vše od začátku… takže přehledík mám…
I u Vás je takový parno? Mně dnes hezky bolí hlava.
A ještě jsem se chtěla zeptat kolik platíte za screen. Já jsem si řekla, že ho chceme a 900 zahučí. Ve čtvrtek nebo v pátek jdu na krev
ahojik.horko bylo dneska pořádný.dneska jsem se na kontrole toho moc nedozvěděla.přibrala jsem 2 kg za 3 týdny
ultrazv. dělal přes břicho prej to stačí když jdu za týden na screening.hlavně že rosteme a jsme v pořádku.
iviqv-to víš že se můžeš přidat
gratuluju
ahoj holky,
iviqv vítám Tě mezi námi
Za screening jsem platila 810 (450 za odběr krve a 360 za ultrazvuk). Ceny se ale asi hodně různí. Protože u nás ve fakultce (v HK) jsem platila těch 810 a na soukromé klinice, kde mi to taky nabízeli za to chtějí 1100,–
Porodnici už jsem taky sondovala, abych nás neprošvihla přihlásit bo mě trošku vyplašila švagrová, že ona se musela v Praze registrovat nejpozději ve třetím měsíci, jinak bylo pozdě. Naštěstí tu u nás není nic takového potřeba ![]()
Jinak dusno tu máme taky solidní a jak jsem koukala na zprávy, tak vyhlídky na zlepšení žádný ![]()
Bré ránko bříška,
mocinky děkuji za přivítaní, a odpověď. Cena scr. u nás je skoro stejná 900,–. Tak jsem moc zvědavá, protože za Andělky to nebylo. A či to bude chlapec nebo holka se dalo zjistit tuším až v 30 t, dr. si nebyla jistá. Jen nevím jestli nebudou chtít ještě 300,– za určení pohlaví, jak to bylo kdysi.
Dnes tady zase moc svítí sluníčko… si začínám myslet, že nejsem s počasíčkem nikdy spokojená ![]()
a ke kočárku MUTSY…známy v praze ho mají. Je spíš pro zimní děti (už v 5 měsících se jim klučík nevešel do korbičky) a měly reklamaci… něco se jim na podvozku po cca po 8m pokazilo. A museli kupovat větší auti, protože se nevlezl
a jeje román…
Ahoj,také sem si vybrala kočárek V cross s autosedačkou a taky na stejných stránkách http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?…
Nikdy bych si už totiž nekoupila kočárek který nemá všechny kola nafukovací,čekám třetí mimi,tak si myslím že praxi ve vožení dětiček mám,ale tak každý podle svého.Navíc mají obrovský výběr barev a cena je taky celkem přijatelná.
Miriamm píše:A za screening jsem neplatila v krajské nemocnici T.Bati ve Zlíně nic,ale před 3 lety na Prediku taky ve Zlíně 1400kč.Pohlaví mi řekli už na tomto screningu v nemocnici,to sem byla ve 12.týdnu a neplatila sem také nic.Tak asi jak kde.
Ahoj,také sem si vybrala kočárek V cross s autosedačkou a taky na stejných stránkách http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?…
Nikdy bych si už totiž nekoupila kočárek který nemá všechny kola nafukovací,čekám třetí mimi,tak si myslím že praxi ve vožení dětiček mám,ale tak každý podle svého.Navíc mají obrovský výběr barev a cena je taky celkem přijatelná.
jéje,bříška, to je hezký oslovení ![]()
právě jsem zase snědla, na co jsem přišla:-) to je ale divné …8O
Včera jsem se vrhla na ty kočárky, ale jsem z toho ještě víc zmatená, je toho nějak moc… asi vyrazím a kamarádkami, co mají dětičky na obchůzku…
Jinka horko mi moc dobře nedělá, plížím se jako stín občas. O víkednu se stehujeme do bytečku s velkou terasou, ale ve 3. patře bez výtahu, tak jsem se sebe zvědává,až bříško naroste a pak s mimísem to bude taky legrace. beru to pozitivně, aspon shodím než se naděju:-)
miriamm-mě se na tom kočárku líbí jak barvy,tak veliký naf. kola a že jde boudička přehodit na opačnou stranu.akorát ještě nevím jestli se nám vleze do auta.máme malý VW POLO.tam se toho moc nevejde ![]()
A na screening jdu taky do baťovky ve zlíně přesně za týden.takže se tam nic neplatí?já jsem se na to totiž zapoměla zeptat tak nevím s čím počítat.
Raianne-třetí patro ti nezávidím,já tam bydlím a sotva lezu domů už teď
Akorát ti závidím tu velko terasu.to já tu mám jen malej balkon
le vlezou se mi tam polohovatelný křesla s e stolkem na kafi ![]()
A horko je hnusný,já jedu dneska na kosmetiku do města a vůbesc se mi tam v tomto počasí nechce.radši bych šla na bazén kterej mám kousíček.