Poradna duly
Jana Čurdová
holky hodte sem fotečky mimišáčku pjosím.....Já ještě nemám žádnou a moc se těším na scrreen
Velikou gratulaci všem k úspěšným kontrolám ![]()
Notko, lékařům, co dělají vše jen tak rutinně a nic neřeknou mamině, těm bych nakopala
Obzlášť, když je to prvomamina… Musím říct, že ten můj MUDr. je v tomhle v pohodě…
Jé, teď jsem si vzpomněla, jak mi dělala UZ medička na začátku prvního těhu a nemohla tam mimíska najít
Tenkrát jsem myslela, že mě trefí ![]()
Zato u druhého porodu jsem měla dvě studentky na PA a musím říct, že to byl můj nejkrásnější porod ![]()
Iviqv, tak ať se ti manžel vrátí i s hafanem
Buď ráda, že měl aspoň ten mobil, to ten můj by si nechal mobil doma nebo by si aspoň vypnul zvonění
Koukala jsem, že máš dcerku skoro stejně starou jako je náš Míša, ale vy jste o kousek mladší
A TP máme stejně, tak to jsem zvědavá, která dřív ![]()
No nic, dneska už padám na ústa, jdu si lehnout, všem maminám přeju dobrou noc, M.
ahoj těhule…
omlouvám se za obrovskou absenci, ale Filouš mi dává pěkně zabrat tak pořád trajdáme někde po venku, abych ho (neúspěšně) utahala…
prosím prosím, převezmete někdo seznámek? fakt to nezvládám ![]()
vítám nově příchozí těhulky a gratuluju k úspěšným kontrolám a screeningům ![]()
jo a mám novinku - sice je to pěkná haluz, ale dneska poprvé cítím pohyby miminka
JUPÍÍÍ
![]()
Tak jsme nakonec ješte museli jet pro pesana. Už odmítal doklusat posledných cca 8km. Byl nadšený z toho, že nás vidí a ochotně skočil do kufra. (on se nerad vozí autem)
. Manža má naštěstí mobil furt sebou. Vycvičený z práce
Fragolko.. s Andělou jsem měla termín 1.1. Narodila se 3.1
Myslím, že u Vás by se ji strašně líbilo… má strašně ráda děti.
Jinak jsme se sousedy dohadovai kdo dřív. A že by byla sranda, kdyby se nám to povedlo stejně. A mají termín 21.1.
NAPOLY moc gratuluji k pohybům…to musí byt úžasné. Už se na to moc těším
Dobré ráno, Napoly gratuluju k pohybům ![]()
Iviqv tak to máme děti jen o 3 dny od sebe ![]()
Ahoj všem,
Napoly, gratuluju k pohybům, už se strašně těším ![]()
Iviqv, tak to jsou děti od sebe 6 dnů, my to stihli ještě v roce 2006 a 1.1.07 jsme šli domů. Termín jsem měla 23.12., tak jsem z toho byla vynervená, že nebudu na Štědrý den doma, tak jsme pak měli Štědrý den 23.12. a nakonec jsem stejně přenášela ![]()
Tak jestli má malá ráda děti, určitě by zapadla
Ségra, když k nám přijde, tak říká, že je to u nás jak v MŠ - všude hračky, obrázky po stěnách a hodně dětí
Ale jedním dechem pak dodává, že by jich tolik doma mít nechtěla…
Vyrazíme ven, zatím se mějte, M.
Ahojky holky…hlásím se taky k budoucím ledňátkům 2010 :potlesk Termín mi vychází na 20.ledna 2010:-) Akorát mě mrzí že nemůžu napsat nic víc, protože mi poradna dneska neproběhla ani ultrazvuk,jen mi vzali krev,moč a dali průkajdu.. Tak snad příští týden se taky pochlubím, že mám vyšetření v pořádku:-)) tak zatím:-)
Ahojte ženy,
no já mám 51 kg a pořád ani gram nahoře
Ale bříško večer už mám docela hezké… teda dost se podobám somálcům
No takže doufám, že brzy půjde váha nahoru!! Aby doktorka nenadávala ![]()
Festival jede v plným proudu… Vary jsou dost plné… Hlavně tu všichni jezdí (v autech) jak šílený!!! Zítra by měl dorazit Banderas, tak vyrazím do šumu a třeba se poštěstí a aspon očkem ho zahlédnu ![]()
Fragi, tak to mě fakt mrzí že bydlíš tak daleko… (kvůli žehlení) ty jo jsem už i ochotná za to někomu zaplatit… nikdy mi to nevadilo, ale raději dělám práci kolem a na to žehlení si naschvál neudělám čas ![]()
Rain, gratuluji k novému bydleníčku… A i závidím… naše hnízdečko má zatím jen přízemí, ted dovezli strop, tak se bude dělat patro… takže stěhování bude asi až v březnu i s mimiskem, tak snad se to zvládne!!!
No zase se rozepisuji… Jsem hrozná kelišová
tak holky hezký zbytek dne!!!
ahojky holky
tak jsem byla na pigáro a na 28 jsem objednaná na scren. HURÁ
I u Vás je taková zima? Hrozné změny. Z toho jsem furt nemocná. Za chvilku frčíme ven, unavit dračici. Včera jsme nebyli odpo ven a trápia nás do 22. A to už přes den nespí bééééé
Tak zatím.. pak se ozvu
gŕatuluju ke kontrolám ![]()
Napoly-to musí být super cítit pohyby mimíška.už se taky moc těším ![]()
jo a třeba bych udělala seznámek do tabulky, kde se to lehce mění… akurát by ji pak někdo musel někam šoupnout. Minulé těhu jsme ji měli tuším na rodině…
souhlasíte?
Ahojte spolubojovnice, po třech dnech neblinkáme…to je skvělé… po třech týdnech tudíž vyžehlím. Je supr, když se to lepší.
Taky už chci pohyby…chi, břicho roste a já chci vědět proč.
Holky co nejste prvně v tom, máte můj obdiv, bo já mám co dělat sama se sebou a vy máte už na krku jednoho a víc ďáblíku.
Ahoj holky,
také gratuluji Napoly k pohybům. To já určitě nebudu pořád vědět, jestli je to ono, či nikoliv. Tak se na pohyby těším tak nejdřív po pátém měsíci
. Od úterý je mi zase děsně zle a blivno
. Už jsem si myslela, že by to mohlo pomalu odcházet, ale kdepak, zase si to pěkně užívám a to hlavně v noci
.
Jdu chrnět, hezký večer …
Ahoj holky ![]()
tak já byla taky dneska na krvi a 22. jdu na UZ
těšim!!!!
blbě je mi furt, ale Kecko taky jsem se děsně bála, jak budu zvládat těhu při mimču, páč minule mi bylo teda fakt děsně.. jen jsem ležela a bulela, že už nikdy nechci být těhu
no ale myslím, že moje tělo má rozum, takže uznalo, že takhle bych naši půlroční holčičku těžko zvládala.. tak mi tentokrát dává zanrat o něco méně
ono to nakonec všechno nějak jde ![]()
Napoly pohyby?? už?? no to je teda něco.. já minule první v 18tt.. teď doufám třeba trošku dřív.. :.) Kubino neboj, pohyby určitě poznáš.. teda některý holky říkaj, že nevěděly, jestli to nejsou střeva, ale mně to teda bylo jasný.. přišlo mi to zcela specifický.. a i když na začátku spíš nevíš, jestli jsi opravdu něco cítila, nebo si to jen myslíš, tak bych si to fakt asi s ničím nespletla.. už se na to taky děsně těším!! to pak je mimčo s mámou každý den ![]()
Alkyno 51 kg????? ufffff.. jsi vidět???? myslim, že bych tě mohla nosit na rukou ![]()
Tak holky, jdu za manžou.. právě jsem ho dvakrát porazila v jeho oblíbené hře Magic, tak ho jdu utěšit ![]()
Holky ahooooj!
Byli jsme s manžou a dětma na táboře, tak jsem zase ve skluzu
Píšete jak o závod..
Zrovna jsem přemýšlela nad těma pohybama. U prvního jsem je cítila v 19tt., u druhého v 17tt., tak teď pořád číhám a zatím nic moc. Už se nemůžu dočkat a taky pak bude mimi pod kontrolou. ![]()
P.