Poradna duly
Jana Čurdová
…děkuju za gratulace ![]()
sylvii - já jsem z toho taky docela vyhukaná protože u Filipka jsem je cítila „až“ skoro ve 20tt…teď jsem seděla u PC, ťukala do klávesnice a najednou se mimčour ozval
…no ono to asi bude tím, že už vím, co mám čekat
…
kubino - víš, jak to cítím? Jako kdyby mi něco jemně „ťukalo“ zevnitř bříška…taková malá housenka, co se tam kroutí a „šplouchá“
…(teď si připadám, jako kdyby šplouchalo mě
- na maják
)
jo, asi jsem to nepsala - byla jsem na tom screeningu a je NEGATIVNÍ!!! slyšela jsem srdíčko - BOMBA!!! mám fotku - ROZMAZANOU!!!
a posunul se mi termín o 4 dny dřív…tož jsem si hnedka změnila metřík…podle DR je to zanedbatelný…ale 4 dny jsou 4 dny!!!
![]()
Dobré ranko! Tak se mi konečně podařilo posunout metřík. Jsem to za tu dobu úúúplně zapomněla. Podle UZ ve 12tt. se mi totiž posunul TP ze 4.1. na 30.12, taky o 4 dny, stejně jako tobě Napoly ![]()
Včera večer jsem zase netrpělivě čakala na pohyby. Mám pocit, že jsem miminko cítila, ale nejsem si jistá. Napoly: v 15tt. je to opravdu brzy, jsi hubená? A cítíš ho teď už každý den?
Venku to dnes vypadá slibně. Vyrazíme s dětma na jedno moc príma hřiště. http://www.bulyarena.cz/…tske-hriste/
P.
Dobré ráno,
Kecko, ono se to i s jedním i více prcky dá… Je to jednoduchý, ono čliověku stejně nic jiného nezbyde
Jen představa, že bych třeba skončila v nemocnici, mě fakt hooodně děsí, protože si nějak nedovedu představit, jak by se to u nás zvládalo
Ale nebudu malovat čerta na zeď a budu doufat, že si zase od plotny odskočím porodit ![]()
Kubino, pohyby stopro poznáš, podle mě je to nezamněnitelné
A pamatuju si, že jsem s Věrkou otěhotněla někdy v půlce května a v září už jsem cítila pohyby a nejen já, ale i manžel ![]()
Napoly, gratuluju ke screeningu ![]()
Pavli, doufám, že jste si tábor užili.
My máme jinak veliký pokroky doma, už jsem dala Miškovi padáka z kočárku, nějak se mi nechce vláčet dva prťousy a ještě nákup, to má pak kočár přes 40kg a do kopce nic moc
Tak už skoro týden chodí pěšky a já jsem občas zralá na Chocholouška
On totiž nechodí, ale běhá. Pořád.
Tak jo, jdu něco dělat, zedníci už u nás sundali lešení na jedné straně, tak vletím na okna. Jedna strana je komplet hotová, tak ještě 3, vychází to zhruba na další 3 týdny. Mějte se krásně, užijte si sluníčka, odpoledne už má zase lejt
M.
Ahoj holky ![]()
tak já mám dneska nějakou poetickou náladu.. a jak mi barunka hezky začala baštit příkrmy, tak mě napadla taková dětská básnička.. tak já vám ji povím, jo ![]()
Mléko již dítěti nestačí,
neobědvá ho, ni nesvačí!
Co já mu ubohá však mám dát,
musela jsem se začít ptát.
Moudré knihy vždy poradí!
Co mléko hodnotně nahradí?
Mrkev a banán věštící
přechod na tuhou stolici.
Holčička nebo chlapček,
už žádné sračičky, v plence je bobeček! ![]()
Tak.. a jdu něco dělat ![]()
vikisam - hubená nejsem, ale nejsem ani tlustá…a jo, cítím ho teď každý den…a taky jsem z toho vykulená, ale říkám si, že když může prvorodička cítit pohyby „už“ v 17tt, tak ty dva týdny zase rozdíl nejsou…třeba budu mít zase macíčka ![]()
Napoly taky se moc těšim na pohyby.Ale u prvního těhu jsem cítila až ve 20.týdnu, tak teď uvidíme.
Sylvii ty máš úplné básnické střevo, básnička je moc pěkná ![]()
Alkyno závidim 51 kg a klidně bych ti 10 přidala
Belavue vítej, určitě je vše ok a za týden mimíska uvidíš
ahoj holky.
Už dlouho nakukuju a nějak jsem pořád nenašla odvahu se připojit. Ze začátku těhu jsem měla problémy a pak mi zas nevišel tak uplně v poho screening, tak du ještě na nějaké vyšetřeší krve. Času na dočítání všech příspěvků s tříletým rošťákem moc není, proto smekám klobouk před fragol a všem už mamimkám.
VikiSam máme stejný termín porodu
, mám vypočítaný na 26 a 30.12, tak uvidíme kde strávíme Silvestra ![]()
Ahoj,
Klino, vítej a gratuluju k těhotenství ![]()
Jelikož mě to samotnou štvalo, že nemáme seznámek, tady je můj elaborát. Doufám, že to patřičně oceníte
Pokud budete mít ještě nějaké návrhy, co doplnit, sem s nimi a prosím o kontrolu údajů, jsem pročítala celou diskuzi a vyhledávala zpět. Pokud jsem něco spletla, či přehlédla, omlouvám se a taktně mě na chybu upozorněte
. AHoj, M. a užijte si víkend.
KOSATKA /Jarka/29 let/vdaná/TP29.12.2009/2.miminko KLINA /26.-30.12.2009 VIKISAM /Pavla/vdaná/TP 30.12.2009 nebo 4.1.2010/3.miminko ALKYNA /Alena/23 let/vdaná/ TP 6.1.2010/1.miminko NAPOLY /Jitka/24 let/vdaná/TP PAJA F /Pavla / 30 let / vdaná / TP NOTKA /Romana/23 let/ svobodná/TP 10.1.2010/1.miminko DASHA83 /TP 10.1.2010 MAUSKA /???/28let/skoro vdaná/TP 11.1.2010/1.miminko LUCILKA /Lucie/svobodná/TP10. nebo 18.1.2010 FRAGOLA /Martina/28 let/vdaná/TP 12.-15.1.2010/5.miminko KECKA /Marta/29 let/vdaná/TP 15.1.2010/1.miminko ROZINKA SULTÁNKA /Olga/30 let/TP 15.- 18.1.2010/2.miminko TAMARIS /TP 16.1.2010 MONANA /Monča/32 let/vdaná/TP 17.1.2010/2.miminko BELAVUE /TP 20.1.2010 PETTY 30 /Petra/skoro 29 let/vdaná/TP 20.-22.1.2010 PIPINA /Šárka/31 let/vdaná/TP 21.1.2010/2.miminko IVIQV /IVANA/27 let/TP 24.1.2010/2.miminko KNIZSKA /TP 26.1.2010 RAIANNE /Lenka/27 let/svobodná/TP 28.1.20101.miminko SYLVII /Sylva/29 let/vdaná/TP 29.1.2010/2.miminko
BECKOVKA /Míša/skoro 30let/vdaná/2.miminko BRAMBULE /Barbora/20 let/ svobodná/1.miminko KUBINA /27 let/1.miminko PETULE234 /22let/vdaná SLUNIK ZUZUZA VEDETTE /31 let/ HANULESS /Hanka/30 let/
Fragol, jsi skvělá! Já mám rozdělanou tabulku v excelu, ale tohle bohatě stačí
teď už to jen aktualizovat ![]()
Klino: vítej! Držím palečky, ať už je všechno v pořádku! Já mám termíny 30.12. a 4.1., tak jsem zvědavá, v kterém roce se mimi narodí ![]()
Marti, kdy jsi to všechno stihla??? ![]()
Silvii: ty jsi tvůrčí každým směrem. ![]()
Já zrovna peču dort pro dcerku mé kamarádky. Miluje prasátko Peppinu, tak se pokouším uplácat dort na toto téma. Před půl rokem mě pečení pořádně chytlo http://www.mimibazar.cz/recepty.php?…, ale dneska se k tomu nějak nemůžu dokopat.
Manža mi tu chrní u telky, asi to už dneska taky zabalím..
Dobrou, holky.
P.
Ahoj holky,
téda Fragolko smekám před Tebou a krásným seznámkem. Zasílám doplnění, že čekám 1. miminko ![]()
Pohyby mimíska zatím necítím, ale ono to určitě přijde. Už se nemůžu dočkat ![]()
Ahoj,
tak Pajo, doplněno
a na pohyby máš ještě chvilku čas, ale chápu, že se těšíš. Já jsem na kopanečky tako moc natěšená ![]()
Já už jsem nad tím seznámkem přemýšlela ještě před tím, než to Napoli odpískala
Nějak mě iritují nedodělané věci ![]()
Tak jsem teď využila chvilky a hodila jsem to do počítače, aspoň jsem se trochu odreagovala ![]()
Jsem ráda, že se líbí ![]()
Pavli, Prasátko Pepa? To děsně frčí i u nás a David mi pořád říká, že je prasátko Tomášek a Věrka je prasátko Pepa
A taky chtějí, abych dělala palačinky (v jednom příběhu je maminka prasátko dělá k obědu)
Tak ať se dort povede.
Mějte se a dobrou noc, M.
čauky mamči, po týdnu stráveným na chaloupce jsem se na vás hned vrhla.
Gratuluji ke kontrolám a k prvním pohybům. Já měla první pohyby u Honzíka někdy v 17tt.
Marti před tebou smekám co ty všechno nestíháš. Ještě jsi udělala krásný seznámek. Musím říci, že mi tady chyběl. Jinak tedy poprosím taky o doplnění je mi 32 let a jmenuju se Monča.
Ještě chci pozdravit nově příchozí… vítejte mezi ledňátkama
Bříško se mi nafukuje také podle jídla, ale kalhoty jsou těsnější. Váhu nemám, tak až budu po KO tak vám písnu jak velrlybatím. Naposledy jsem měla 49kg.
ahojky,
Fragolo krásný seznámek
Klino vítej
Holky dneska jsme dostali pozvání na svatbu na konec srpna.To by mě teda zajímalo, co si vezmu na sebe ![]()