Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
13.7.09 19:28

Ahoj,

tak máme po kontrole, jsem byla tak nervní, že se budu dávat ještě 2dny dohromady :wink: MUDr. mi dělal UZ, takže jsem šla na KO s tím, že jsem 12+1 a podle UZ jsem 13+3 a TP se mi šoupe z 24. na 15.1.2010. Jinak jsme v pořádku, dokonce se mě MUDr. ptal, jestli mám s sebou manžela a vzal ho na UZ a viděli jsme prťouska oba :D Tak je to hotovej člobrdík a já mám zase na 3 týdny pokoj, kdy jdu na TT.

Kecko, kočárky jsou pěkné oba dva, teda ta cena Maxi Cosi je děs 8O Do kočárkové diskuze se nezapojím, my máme vystaráno, máme dva sourozenecké kočárky, jeden za 14000 a druhý za 16000, takže peníze už máme proinvestované :lol:

Pavli, chápu, oblečení dětí mám taky ráda doladěné, takže mě pak přivádí k šílenství kombinace mého manžela 8O Vždycky žasnu nad tím, co by byl schopný dětem obléct a on ke všemu nepozná, co je pro koho, takže občas nevěřícně kroutím hlavou 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.7.09 19:44

Holky já su taká trubka, já si dnes nechala doma mobil a volala mi dvakrát gynekoložka… Jindy píše email, že je vše OK a tentokrát volání…
Po příchodu dom už telefon nebrala..a zítra dělá až od 14h…
Takže se děsím co výsledky 1.screeningu… :( To bude noc… Bojím bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.7.09 21:19

Kecko to bude určitě v pořádku uvidíš
Já kočárek taky neřešim, původně jsem chtěla kupovat nový, ale ten čas který v něm malý strávil tak rychle utekl že to nemá cenu.A k nám na vesnici potřebujem pořádnej terénní, a tenhle už je vyzkoušenej :lol:
Fragolo tak to je příjemný skok o týden dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.7.09 08:18

Kecko já myslím že to bude dobré, však pak napiš.
My jdeme dnes na koupák, to jsem zvědavá co zase budem říkat na vodu. Dva kursy plavání a my poslední dobu nechceme do vody ani prstík smočit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
14.7.09 10:23

ahojky,
Kecko držím palečky, uvidíš, že to bude OK.
Fragolko, Tobě gratuluji ke kontrole. Je super pozorovat, jak nám bříška krásně rostou.
Holky, s těmi kočárky to je fakt peklo. Taky bych ráda byla „skromná“ manželka, ale když ten mutsy je tak krááásný. Minulý týden jsem ho omrkávala v jedné prodejně a co vám budu vykládat :oops: Měli tam i casualplay, což je můj druhý favorit, ale ty ceny, to je na mašli. Uvidíme, třeba bude na podzim nějaká „akcička“ :D
Lucilko, užijte si to na koupališti. U nás je pod mrakem a dokonce už i sprchlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
14.7.09 12:23

ahoj, my se právě vrátili od zubaře, naštěstí žádný kaz, jen ty dásně.Ale na to já trpěla i při prvním těhu.Tak jsem si splnila razítko do průkazky.
Taky jsem byla na krvi, trochu opožděně, ale snad to vadit nebude.Měla jsem jít ten týden co jsem ležela v nemocnici.Doufám že tentokrát budou výsledky dobré a nebudu muset absolvovat odběr plodové vody jako minule.
U nás je krásně, jdem napustit bazének
Kecko myslim na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.7.09 14:08

Ahoooj,

Luci ty máš 2 děti? že jsi psala o elence :)

Fragi moc gratuluji ke kontrole, nás čeká odběr krve příští úterý a ve čtvrtek k dr. :D

Pájo můj favorit je taky mutsík, jsem taky do něj zamilovaná a druhé místo mám taky casuaplay :D , ale doufám, že mě mutsík, až si ho ohmatám nezklame.. zatím ho mám nastudovaný pouze z netu!! Tak uvidíme…
Ale jak říkáte ty ceny!!!!! Taky platíme vysokou hypošku - a to ještě nebydlíme!! :( Ale manžel řekl že mi pořídí co bude chtít, ale to asi nevěděl co kolik stojí… Taky proto zůstávám v práci dokud to půjde, at mohu něco našetřit :)

Jako u nás dnes pořád prší, je sice teplo, ale samá přehánka :x Děs!!!! snad bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.7.09 14:10

Holky díky… Uff..šlo jen o blbé přeojbjednání a zmatkující sestru. tak snad až někdy výsledky dojdou, tak budou OK. Jsem to ale plašan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.7.09 14:22

Alky-Elenka říkáme tomu cvrčkovi v bříšku :wink:
kecko ta tě ale vystrašila :roll:
Já jdu na KO 29.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.7.09 15:31

Kecko, tak to je teda blbej omyl :roll: Ale aspoň, že žádné špatné zprávy :wink: U nás se po odběru na tripple testy dobrý výsledek dozvím až za měsíc v poradně a pokud by dopadly špatně, oznamují to poštou. Tak pak budu po odběrech s hrůzou chodit do schránky :roll:

U nás neprší, svítí celý den sluníčko a všichni se svorně pečeme :D Manžel dneska odjel do práce na kole, tak předpokládám, že ho po návratu domů budu muset asi hodinku křísit :lol: Nevím, co ho to popadlo, že zrovna dneska jel na kole, a to prosím „umírá“, pokud teplota vyskočí nad 25 st. 8O

Mějte se, já jdu surfovat (na žehlícím prkně :wink: )M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.7.09 15:37

Jojo…taky už se bojím, co bude…a mám tuhé břicho… Dokud nedojdou výsledky nekouknu ani na jeden kočár :)

Taky bych měla surfovat..ale v tomdle vedru…to asi nedopadne.
Stále mi nejde do hlavy, jak to vše zvládáte. Já dnes v kanclu roztáhla karimatku a zdřímla si :).
Těším se až s prckem budu blbout u vody jak vy.
Dnes frčím za kámoškou, co má půlročního kluka. Musím chytat informace a zkušenosti :)

Tak hodně bumbejte a díky všem za oporu. Su to ale plašan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
14.7.09 20:11

Ahojky, omlouvám se, že vám sem lezu.....termín mám sice až v únoru,ale chtěla jsem nakouknout, jestli tady není nějaká Ostravačka..... :-)

Jinak - četla jsem, že řešíte kočárky…já jsem byla u Vojty maximálně spokojená s Inglesinou magnum :-) mám ji schovanou i pro druhé.....je velká, pohodlná, lehká, pérovací :-) Tak to jen tak tip :-)

Pokud jste nějaká z Ovy, pošlete klidně SZ :-) A přeji všem pohodové těhu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.7.09 21:16

ahojky maminky… tak jsem se těšila, že i ja přidam konečně nějaký hezký zážitek od doktora, ale spíš teď potřebuji radu od vás… Protože jsem prvorodička, tak prostě nevim co si o tom mam myslet.. Dneska jsem měla kontrolu a těšila jsem se, že mi doktor uděla ultrazvuk a ukáže miminko,jestli je v pořádku atd… Jenže do mě strčil jen prst, řekl že to odpovídá tomu 12týdnu a rozloučil se se mnou tak rychle, že než jsem se stačila na cokoliv zeptat, tak už jsem byla před ordinací.. Taky mi minulý týden brali krev,ani nevim na jake testy nebo tak…Prostě už od začátku těhotenství mi přijde, že se ke mě chovají dost divně…Neustále mi mění termíny návštěv apod… Změnily by jste gynekologa? Nechci vypadat jako histerka, tak se raději poptám…Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
14.7.09 21:44

Tak jsem dnes byla na genetice zatím mám ULZ v pořádku, ale stejně mě ještě objednal ať si u nich dojdu na triple test. Mám s toho vždycky nahnáno, páč od manžela strýc měl douwn. syndrom. Při Honzíkovi jsem nakonec stejně šla na amnio.
Jó a Fragi mám změněný TP na 17.1., kdyby si byla zlatíčko a přepsala to v seznámku… děkuji :lol:

Berenike zdravím a blahopřeji. Potkávali jsme na diskuzi LEDEN 07.

belavue já ti nevím, ale vyšetřovací metody tvého doktoru jsou opravdu zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
14.7.09 21:48

Belavue to je vážně divný.Právě ve 12. týdnu by měl dělat ultrazvuk.A to ti ho ještě nedělal ani jednou?
Berenike Ostravačka nejsem , ale kamarádka i sestra měly Inglesinu a obě byly maximálně spokojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí