Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
15.7.09 08:17

Belevue-mně dělá dr UTZ pokaždé ale vím žene každý to tak má. člověk se asi nesmí nechat odbýt, měn ted přijde že u 2. těhu už mi dr moc neřekne páč si myslí že si vše pamatuju.
Holky my jdeme dnes zase na koupák dokud je počasí. Je nHonzíkovi se vůbec nelíbí ta studená voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.7.09 09:12

Ahoj maminy,

Belavue, no, hysterka určitě nejsi, ale ten UZ ve 12.tt se dělá, přece se pak podle něj upřesňuje TP :roll: UZ mi zatím můj MUDr. dělal 3×, vlastně zatím pokaždé - 1.prokázání těhotenství, 2.srdeční akce, 3. 12.tt Pak se dělá ve 20.tt a ve 30.tt. Takže takových 5 UZ vyš. za těhu absolvuju…
Představ si, že tam budeš muset chodit do poradny každý měsíc, asi bych nezůstala u někoho, kdo mi nevyhovuje a nemám v něj důvěru a při první příležitosti bych od takového doktora prchla.

Monano, ale to mě tím šoupáním termínů rozhodíte mou pracně vyrobenou barevnou koncepci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dělám si srandu, hned jdu na to :wink: a samozřejmě ráda upravím, od toho jsem to dělala, že? Tak už to tam máš v pořádku…

Mějte se krásně a užijte si sluníčka. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
15.7.09 09:23

Ahojky,

Belavue naprosto souhlasím s Fragolkou (je vidět, že je z nás nejzkušenější :D ). Čekám první miminko jako ty a nedovedu si představit, že by mě moje doktorka takhle odbývala. Zatím mi při každé kontrole dělala ultrazvuk a vždycky mi se sestrou kladou na srdce, ať se ptám nebo klidně, když mám nějaké pochybnosti, tak ať zavolám, i když není poradna. Při minulé kontrole (poradně) tam byl záskok, protože moje doktorka byla na dovče a taky mě jen prohmatali a to bylo všechno a odcházela jsem asi se stejnými pocity jako píšeš. Naštěstí jsem ten samý den šla na UTZ v rámci screeningu, tak jsem se uklidnila, že mimi je v poho, ale už se zase těším příští týden k té své :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.7.09 10:13

Ahojky kočky, tak moc děkuju za rady, dost jste mě povzbudili, takže jsem právě volala do jedné nové ordinace u nás a příští týden se tam mám přijít ohlásit :D takže pak písnu, jak jsme s tim mym štěstičkem dopadli:-)) zatim páčko a držte se v těch vedrech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.7.09 11:54

Ahojky holky

belavue dobře si udělala.

Holky u Vás všude svítí sluníčko? U nás od rána pršelo (bouřka se točila kolem asi 3 hodky) A teď je pod mrakem.

Včera jsme byli u kamarádky. Má bazén na zahradě. Jsem Andělu nemohla dostat z vody.

Hezký den zatím… Já frčím dělat langoše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
15.7.09 11:59

Ahojte, taky u vás furt tak prší?
Mně taky paní doktorka kouká na mimčo pokaždé a dává i barevné obrázky (ty pravda za penízky).
Fragola: nešlo by do seznámku vpracovat i města? Teda né že bych s ostatníma necajzlama nechtěla hovořit, to ani náhdou, ale pro představu.
Měsíc budu v práci zastupovat, hauuuuu, škoda že ta nemocenská je na prd, bo šetřím na kočár… asi to tu nepřežiju…
Jdu si dát ledňáka, když se nemohu koupat jak jiní, bo work, chi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
15.7.09 12:20

ahoj, u nás bylo ráno hrozný dusno a vypadalo to na déšť, ale teď se to vybralo a krásně svítí sluníčko.Večer nás čeká grilovačka.Dneska jsou to 3 roky co jsem vdaná.
Belavue tak ať jsi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.7.09 13:15

Tak u nás od rána chčije a chčije :oops: Snad se to vybere, protože už teď je to s Honzíkem doma nesnesitelný.

belavue - myslím, že v nové ordinaci budeš spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.7.09 13:29

Ahoooj,

Bel , taky jsem ráda, že jdeš k jinému lékaři, mě má lékařka při každé návštěvě dělá UTZ a už jsem byla i na velkém UTZ v nemocnici… ted asi zjištuji že to bylo v rámci screeningu, což dopadlo dobře, takže se vlastně moooc raduji :D

Holky u nás skoro celou noc bouřka a déšt, ještě ráno a ted je dusno, ale zataženo, takže nic moc… tak snad bude lépe…

Kecko taky kvůli tomu, že se mi nemocenská nevyplatí, tak musím vydržet v kanclu co nejdéle… a už mě to taky moc nebere, ale touha po kočárku je velká a jeho cena také :lol: , takže šetřit, šetřit, šetřit a co nejdéle vydržet v práci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.7.09 13:31

Jooo a holky dotaz… Zvládáte spát ještě na bříšku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
15.7.09 13:37

Alkyna, to su ráda, že v tom šetření nejsu sama :)

Na břichu ani náhodou, dokonce už tejden je moooc dobře znát, že jsem v tom, ani se neohnu v sedě a dnes sou mi malé gaťky, to je prekérka :)
Hrozně ta vana narostla. Takže mažu a mažu a mažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.7.09 13:45

V tom šetření a chození do práce vid?? a do kdy plánuješ, že budeš chodit? mě to vychácí cca do začátku listopadu… Ty jo to si nedokážu představit… ještě takovou dobu :?

Musím taky říct že za poslední týden jsem malinko narostla ale váha stejná, věci taky pasují, akorát jak sedím v kanclu tak rozepínám kalhoty… Právě včera jsem zjistila že mě bolí bříško když si na něj lehnu, ale v průběhu noci jsem se probudila a spala na břeše :lol: tak nechápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.7.09 14:58

Belavue, super, že jsi se objednala jinam a snad už budeš mít klid :)

Kecko, mně je to s těmi městy celkem fuk, sice mi to nepřijde až tak důležitá informace, ale když budete chtít, klidně to tam naklepnu 8) Jo, mimochodem, zrovna u tebe nemáme jméno…

Alkyno, já spávám na břiše skoro až do konce těhotenství. Jinak to neumím, teda, usínat na zádech je pro mě nereálné, takže jedině na břiše. Mě teda bříško bolí skoro pořád, hlavně do třísel, když třeba rychle vstanu, to je pak slast :roll:
No, ke konci těhu už to úplně na břiše není, to je taková poloha ani ne na břiše, ani ne na boku, něco mezi tím. A řeči, že by se nemělo spát v těhu na zádech nebo na břiše, ignoruju :wink: Ke konci pak budu vděčná za jakoukoli polohu (třeba se i pověsit:lol: ), hlavně když se člověk trochu vyspí:lol: :lol:

U nás je dneska zase krásně, teda, spíš krásnej hic. Venku jsem sotva lezla… Čekám, kdy nějaká bouřka přijde k nám…

Kosatko, gratuluju k výročí, pěkně to oslavte. Ná to čeká 14.8., budeme mít první pětiletku za sebou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
15.7.09 15:37

fragola: Marta jméno mé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.7.09 15:37

Tak to my jsme spolu krátce-1.5. to byly 4 roky. někomu to přišlo že jsme měli brzo i dítě :roll: Ale nejsme teda sezdaní 8) no vidíte a už bude druhé :P
My ted trochu uklízíme a navečer půjdeme nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí