Poradna duly
Jana Čurdová
jinak taky přeju k dnešnímů Magdičkovkému svátku jen to nejlepší ![]()
Magdi vše nej…
Belavue.. tak to je super. Gratuluji. A dvd musí být fain. Jsi z většího města, že dělajíi dvd?
Holky máte některá těhu podprdu? Přemýšlím o ní, protože mně strašně večer bolí bradavky. A nemluvím o tom, že zlikviduji- vytahám ty co mám… jestli těhu podprda tomu nějak pomůže ![]()
Ahooooj,
Magdi vše nej k svátku…
Ivi a Bel gratuluji k utz… a zároveň maličko závidím,
už se taky na tu naší myšku nemůžu dočkat, až zase uvidím!!!! Snad zítra… ![]()
Fragi díky za info!! Ale stejně jsem moc nerozuměla o čem mluvíš
Taky mi dr. zatím nic neměřila… tak jak říkáš asi až od půlky těhu…
Jinak u nás je zataženo celý den a dokonce i pršelo… ach jo, tady na západě se snad sluníčka nedočkáme ![]()
Tak vám přeji hezký den a lepší počásko jak u nás!!!
Alkyno, to poznáš, až na tebe tvá MUdr. vezme krejčovský metr. Aspoň u nás se to takhle měří ![]()
My máme počasí krásné, až moc
Ale doma je zatím fajn chládeček.
Bel, koukám, že se změna ordinace vyplatila. To je super.
Bel i Iviqv, gratuluju k UZ.
Já jdu příští pá na krev, tak nevím, jestli mi bude i MUDr. dělat UZ, pokud ne, tak půjdu až ve 20tt. na velký UZ do nemocnice. Vychází mi to na konec prázdnin a už se strašně těším. Teda, mám pocit, že pořád lítám po doktorech buď se sebou nebo s dětma ![]()
Mějte se krásně, M.
ahoj, tak já jsem si pro sebe ukradla chvilku a zasedla k počítači.
Taky se připojuji - Magdi vše nej nej nej…
Iviqv já jednu těhu podprsenku mám ,kupovala jsem si jí při prvním těhu a opět jsem jí vyndala.Mě se dobře nosí, a krásně ty prsa drží.Stála mě asi 1000 korun
Belavue to je dobře že jsi spokojená
Mějte se a přežijte tyhle vedra v pohodě
Ahoj holky ![]()
tak koukám, že UZ jedou jak po másle, tak se taky přidám s radostnou novinou ![]()
včera KO, dneska Gennet.. mám v bříšku krásnýho malýho sedmicentimetrovýho ufounka. Roste jak má, screening negativní, všechno ok. Mám děsitánskou radost.. A taky jsem se dověděla, že jsem dneskaa 13+0.. to jsem myslela, že míň.. takže se mi šoupl TP na 27.1.2010.
musím zase letět
Doháním práci a všechno musím odezdat do příští středy.. novou směrnici, x reportů.. prostě děs.. a v pondělí jedu na dovču ![]()
Ahoj holky, děkuji za milá přáníčka k svátku
. Nějak extra svátky v rodině moc neslavíme, takže si uděláme večer mejdánek doma s přítelem.
O těhu podrpsenkách nic nevím, nemám moc velká prsa, tak ji nepotřebuji. Představovala jsem si jí tak, že je jen látková, bez výstuže a moc prsa nedrží, ale jestli ta Kosatky drží také hezký tvar, tak to může být fajn.
Já byla dnes poprvé na těhotenský józe. Není to klasické cvíčo, spíš protahování a správné dýchání, což mi dělá docela potíže, protože se teď přes alergii nenadechnu nosem
, tak jsem tam pěkně funěla.
Hezký večer!
Ahoj holky, děkuji za milá přáníčka k svátku
. Nějak extra svátky v rodině moc neslavíme, takže si uděláme večer mejdánek doma s přítelem.
O těhu podrpsenkách nic nevím, nemám moc velká prsa, tak ji nepotřebuji. Představovala jsem si jí tak, že je jen látková, bez výstuže a moc prsa nedrží, ale jestli ta Kosatky drží také hezký tvar, tak to může být fajn.
Já byla dnes poprvé na těhotenský józe. Není to klasické cvíčo, spíš protahování a správné dýchání, což mi dělá docela potíže, protože se teď přes alergii nenadechnu nosem
, tak jsem tam pěkně funěla.
Hezký večer!
Kubino právě že je s kosticí, má super široká ramínka a dole v košíčkách je ještě kousek látky, fakt nevim jak to popsat a ta by měla mít taky podpurnou funkci
Sylvii gratuluju k úspěšné kontrole.Já jdu za týden, zatim doktor nevolal tak doufám že tentokrát se vyhnu odběru plodové vody
Ahoj holky,
přeji dodatečně vše nej k svátku Magdičkám
a hlásím, že máme za sebou úspěšnou kontrolu. Brali mi krev na triple testy a výsledky budou až příští pátek, tak snad ten týden nějak přečkám. Mimi se dnes na ultrazvuku úplně ukázkově předvádělo. Bylo to fakt super. Jo a s největší pravděpodobností čekáme holčičku
Prý si to potvrdíme za 3 týdny na velkém ultrazvuku, nicméně manžel už pomalu slaví ![]()
Mějte se fajn a nějak přežijte to vedro ![]()
Paja
Ahojky holky…
u nás je naštěstí pod mrakem. Tak až takový vedro není. Ale stejně jsme zalezlí v baráčku. Později pokuď nebude pršet skočíme 1× na koupaliště
.
Jo a konečně jsem to řekla našim. Vložila jsem fotečku na fotoalba spolu s fotkama Andělky. Mělijste ji vidět. Ivana ty si těhotná… my příjde více happy jako u Andělky (předtím se asi bála jakto zvládnu, těhu a porod: mám skoliózu a dr. prorokovali, že to bude velmi těžké. A ono ne). Včera zářila štěstím
. A to bude už třetí vnouče…
Sylvi a Pajo.. gratuluji ke kontrolám,
Tak pa a pěkný den
Ahojky holky, uplně Vás obdivuju, jak se těšíte na sluníčko, my tady máme přes 30stupňů a já toho mám plné kecky a těším se až bude trochu chladno… Pravidelně se mi totiž v tom vedru spouští krev a dělá se mi mdlo ![]()
iviqv: Já jsem z Karviné, myslím si, že taková samozřejmost to dvd u nás není, známá si jela svého prďolku natočit do Ostravy, kde už to je určitě častěji zavedené…Samozřejmě, že jsem si to musela zaplatit, ale myslím, že 250kč zase není tak moc, teď už mi prej budou ultrazvuky jen dotáčet na stejné dvd..
Jinak 5.8 mě čekají ty triple testy, tak to snad bude ok
Samo i ostatním gratuluju k ultrazvukům
Bára
Ahoj holky, právě jsem se vrátila z kontroly. Dr. mi brala krev na triply a kontrolu čípku a bříška. všechno je prý v naprostém pořádku. Ultrazvuk dělat nechtěla, že až za měsíc, ale já jsem se nedala, tak po chvíli řekla, ať si tam jdu tedy lehnout. No a mimi mělo krásně roztáhlé nožičky, takže už víme, že to bude na 99% holčička
Samozřejmě jsem se tam rozbrečela a doktroce pořád děkovala. Chudák dr., ze mě fakt nemohla. Holky fakt je to krásnej pocit, tak si ho užijte!!!
Ahoj holky,
tak já začala koukat po přebalovacích pultech a málo který se mi líbí
. Nechci si koupit dřevěný kus nábytku, spíš z umělé hmoty, ale připadají mi dost nestabilní a taky drahé. Hodně se mi líbí od firmy Cosatto, ale dávat 3500,– za přebalovák
?
Holky co už máte děti, jaké máte zkušenosti? Má to cenu strkat do toho takové penízky??
pá pá