Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím po dlouhé době
To se nedá všechno ani dočíst, tedy popíšete toho holky!!!!!!
Blahopřeji k úspěšným KO.
Petule234 mmmooooccc blahopřeji k holčičce!!
Minulý týden jsem byla pro výsledky TT a v pořádku, naštěstí. Doktor mi dělal UTZ, taky dobrý. Nechala jsem si říct co to bude, no a klukkkk, takže nekupuji žádnou výbavičku
. Manžel to jen komentoval - další přírustek do firmy
.
Někde jsem zahlédla, že jste už řešili kočárky. To je naštěstí zamnou, opráším po malém. Máme Roan Maritu, s hlubokým jsem byla max spokojená, jen sporťák nic moc, uvidíme, třeba po odložení hlubokého koupíme nový sporťák. Golfky taky mám.
Přebalovák- nechávala jsem si dělat na zakázku. Je to vlastně z lamina větší komoda na tom mám podložku, je supr, nemusela jsem příliš ohýbat záda. Ale nechávala jsem si ho dělat s ním, že jej využiju i po dětech.
V neděli slavíme prckovi narozeninky už třetí, to to děsně letí. Teprve člověk hekal u porodu a už to říká, já jsem veliký chlap
. Končí mi rodičák tak pudu na marodku.
Tak zatím holky a držím palečky k dobrým TT testům.
Ahoj, přeju dobré ráno,
Klino , gratuluju k dobrým výsledkům a hlavně ke chlapečkovi
Tak to budete mít doma dva čertíky ![]()
Zatím máme skóre 1:1 ![]()
Když už jsme u toho, holky, nechcete pak do seznámku připisovat, jestli to bude chlapeček nebo holčička? Jen takový návrh…Připomínám, že poslední verze seznámku je na str. 53
Mějte se krásně a já se jdu vzpamatovávat, noc byla dneska nějaká krušná ![]()
Ahoj holky:-)
Taky se hlásím k nárůstu na objemu:-) Jse mvysoká, takže normálně vekikost 40, ted mi nestačí, tak jsem zakoupila jedny moooc pohodlný džíny, který budu mít i po těhu na drandění s kočárem.. akortá byly trochu dražší… ![]()
Od kdy by mohly být znát pohyby? moc se v tom nevyznám a rozhodně ještě nic necítím, ale jsem jen 14 týden.
přístí týden razím do Motola na registraci, snad se tam vejdu.-)Jsem odhodlaná bojovat:-)
Koukám že všechny někde výletíte, tak já to v práci taky balím a jedu za kamarádkama někam do Jizerských hor, udělaly si dovolenou s dětičkama bez chlapů, tak je jeu okouknout:-)
Zdravím všechny a ať je Vám fajn:))))
Raianne , na pohyby je ještě brzo…U prvorodiček až tak okolo 20 tt. Užij si dovču
M.
Raianne to je opravdu brzy.
Fragolo psát do seznámku pohlaví je bezva nápad
Klino gratuluju ke kloučkovi
Klino gratuluji k chlapečkovi
.
Já jdu na utz až 24.8., takže si ještě chvilinku počkám, ale už se nemůžu dočkat. Já říkám, že to bude holčička a přítel tvrdí kluka, tak uvidíme.
Co se oblečení týká tak jsem se také pěkně zakulatila (přibrala 1,5 kg). Je na mě už hodně zřetelné bříško, tak se bojím, že se v září nevejdu do svatebních šatů
. Také jsem si koupila těhu kalhoty a mám to přesně jako Alkyna, když stojím tak jsou volné a když sedím, tak povoluji pásek.
Jdu péct meruňkový koláč, hezký den pá.
Klin také se připojuji ke gratulaci…!!
Fragi , to je super nápad s tím pohlavím… Já ho snad oznámím 18.8., jdem na utz do nemocnice…
Rain užij si jizerky…
Holky chystáte se některá na 3D? v jakém týdnu se chodí?? Nevím, zda-li se už objednat… ![]()
Ahoj holky, my ted byli samá návštěva a měli jsme srazík s holkama z října.
Zítra jdu na KO, na 3D UTZ jsem už objednaná na 3.9. myslím ![]()
Mám tu na návštěvě tchýnku a neteř tak nemám časík.
všechny zdravím pááááá
Ahoj holky!
Tak po první holčičce hned první kluk! Gratulujuuuu Klin!
Už jsem celá nedočkavá, jestli se při zítřejší KO pohlaví dozvíme. Ale hlavně, ať je mimi v pořádku. Konečně mi odezněly všechny neduhy po střevní chřipce, a hned jak jsem přišla k síle, tak jsem vysmejčila celý byt. Děti se trochu nudily, ale už to potřebovalo vodu a hadr jako sůl.
U nás se právě rozpršelo. To letošní letní počasí je děsně nevyzpytatelné. To jsem zvědavá, jestli stejně vrtkavá bude i zima. No nemuselo by být půl metru sněhu, co?
Maminky, mějte se!
P.
Kosatka /Jarka/29 let/vdaná/TP29.12.2009/2.miminko - bude to holčička
Klina /TP26.-30.12.2009/2.miminko - bude to chlapeček
VikiSam /Pavla/30 let/vdaná/TP 30.12.2009 nebo 4.1.2010/3.miminko - bude to chlapeček Krištof/Opava
Beckovka /Míša/30let/vdaná/TP 31.12.2009/2.miminko - bude to chlapeček Lukáš/Chomutov
Napoly /Jitka/24let/vdaná/TP 2.1.2009 /2.miminko - bude to chlapeček/Olomouc
Petule234 /22let/vdaná/TP 2.1.2010/1.miminko - bude to holčička Adélka/Brno
Alkyna /Alena/23 let/vdaná/ TP 6.1.2010/1.miminko/Karlovy Vary
Paja F /Pavla / 30 let / vdaná / TP 8.1.2010/1.miminko - bude to holčička/Hradec Králové
Notka /Romana/23 let/ svobodná/TP 10.1.2010/1.miminko
Dasha83 /TP 10.1.2010
Mauska /???/28let/vdaná/TP 11.1.2010/1.miminko - bude to chlapeček/Dublin
Lucilka /Lucie/svobodná/TP10. nebo 18.1.2010/ 2 miminko - bude to chlapeček/okr. Olomouc
Fragola /Martina/28 let/vdaná/TP 12.-15.1.2010/5.miminko bude to holčička Simona/Třebíč
Kecka /Marta/29 let/vdaná/TP 15.1.2010/1.miminko/Praha
Rozinka Sultánka /Olga/30 let/TP 15.- 18.1.2010/2.miminko
Tamaris /TP 16.1.2010
Monana /Monča/32 let/vdaná/TP 17.1.2010/2.miminko/Praha - východ
Belavue /Bára/20let/svobodná/TP 20.1.2010/1.miminko
Petty 30 /Petra/skoro 29 let/vdaná/TP 20.-22.1.2010
Pipina /Šárka/31 let/vdaná/TP 21.1.2010/2.miminko/Berounsko
Iviqv /IVANA/27 let/TP 25.1.2010/2.miminko/Slaný
Kubina /Magda/27 let/skoro vdaná
/TP25.1.2010/1.miminko - bude to holčička
/Most
Knizska /TP 26.1.2010/1.miminko/Praha
Rainanne /Lenka/27 let/svobodná/TP 28.1.20101.miminko/Praha a Jižní Čechy
Sylvii /Sylva/29 let/vdaná/TP 27.1.2010/2.miminko/Praha
Tak takhle nějak jsem si to představovala. Pak mě ještě napadlo připsat k holčičce nebo chlapečkovi jméno… No, radši jdu, já jsem dneska nějaká akční ![]()
fragolo jsi šikula ![]()
já vůbec netušila že nás je tu tolik.U nás s tim jménem nevim nevim.Jak nás znám, budem to zas řešit ještě cestou do porodnice ![]()
Fragolko děkujeme za seznámek
, prima přehled
.
Alkyno, já jsem objednaná na 4D. Půjdu tam v 19. týdnu a objednávala jsem se ve 13 týdnu. Ale záleží na tom, jak tam máte nacpáno.
klin gratulace k chlapečkovi ![]()
fragy ty jsi šikovný zlatíčko … A co tak dát seznámek někam na stránky? Já bych to udělala, kdyby věděla jak. Pak by byl jen ve tvém podpisu odkaz. Špatný nápad?
Já bych dnes celý den spala a už 2 den mně bolé dost podbříško. Ale to asi jak se předklání ta děloha.
Tak já jdu skontrolovat koláček ,,co dům dal,,
papa
tak jsme ugrilovali masíko, a mě pěkně pálí žáha
doufám že to přejde a nebude mě to provázet zbytkem těhu.
Holky mažete se už pravidelně? já se snažim, ale jsem na tohle dost lajdák ![]()
tak zítra na KO , snad bude všechno v pořádku.Bude mě určitě objednávat na velký ultrazvuk ve 20.týdnu.Na ten se těšim, snad se už dozvim co vlastně čekáme
Kosatka: brrr, pálení žáhy je pěkně protivné. Když už se to nedá vydržet sáhnu po Rennie, ale zatím to bylo jen jednou. Ale masíčko bych si dala. Zrovna uvažuju nad tím, že ještě navštívím lednici.
Taky nás čeká zítra kontrola. Jsem zvědavá, jestli mi Dr. udělá rovnou velké sono. V průkazce jsem se dočetla, že se dělá mezi 18 - 20tt. Pro každý případ beru manžu s sebou ![]()
Držím palečky!
P.