Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
30.7.09 23:05

Kosatko , takže by ti to chrápání vlastně chybělo a byla bys stejně nevyspalá :lol: To vím, že ten efekt po operaci není trvalý, jak znám svého chlapa, tak na něj by to možná nezabralo vůbec. On má k léčení zajímavý postoj, na veškeré neduhy mu stačí Acilpryin a Alpa :lol: , takže předpokládám, že do nemocnice na operaci bych ho táhla smykem :wink:

Mějte se a dobrou noc. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
31.7.09 07:00

Fragolko to teda opravdu nechybělo :evil: :evil:
Když se ho dočkám , odcházím spát vedle :lol: :lol:
Teda ale alpa je u nás taky všelék.Teda pro manžela.ten by si s ní vyléčil snad i zlomenou nohu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
31.7.09 07:03

Jinak koukám že ty tu strašíš poslední večer, a já první ráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
31.7.09 09:42

Ahoj,

Pájo moc držím pěsti at vše dobře dopadne…!!!

Fragi ta stránka seznámku v tom podpisu je super! Zrovna nedávno jsem přemýšlela, když už mi ted nabízeli příbuzní hlídání… Jestli se ti někdy poštěstí být doma sama jen s manžou?? :D Takovou hromadu dětí už je asi těžké udat, ne? :D

Rain Stella je krásné jméno, také o něm uvažujeme… Ale připravuji se spíš na chlapečka a pro něj nemáme zatím nic vymyšleného… tak 18.8. jdem na utz snad se to tam dovíme co to bude…

K plenám, musím říct že až vy jste mě přivedli na myšlenku látkových plen… ale už ted vím, že určo budeme mít jednorázové… Přijdou mi praktičtější (např při cestování…), vhodnější pro mimi - podle mě dobře nasáknou co mají, nestudí… A navíc představa toho praní atd… :?

Tak holky ahooj a všem hezký víkend - slunný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
31.7.09 09:55

Páje přeju dobré výsledky a všem ostatním krásný víkend a OK kontroly.
Já jsem teda na ty moje výsledky zvědavá. Krev mi brali ve středu, jak ldouho to trvá než budou výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
31.7.09 10:37

Lucil já čekala na výsledky 2 dny, v úterý krev a ve čtv. už jsem věděla co a jak…

Tak držím pěsti at vyjdou dobře a brzy se je dovíš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
31.7.09 10:46

To jsem myslela že to trvá aspon týden. Byla jsem i v nemocnici a čůrala tam do kalíšku-asi dělali nějaký přesnější rozbor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
31.7.09 10:53

zkouška metříku … ó jak jsem šikovná :D
Jak jste na tom s nevolnostma, už daly potvory pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
31.7.09 11:02

To já čůrám při každé KO :D , ale to mi zjištují hladinu cukru, nebo čeho… :lol:

Knizsko , mě ustali nevolnosti cca ve 13. týdnu… Ted je mi fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
31.7.09 11:15

To já mně taky kontrolují moč v poradně tím papírkem ale ted jsem ji nesla na nějaký detailnější rozbor do nemocnice ani nevím proč 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
31.7.09 12:01

tak hlásim že už cítim pohyby.No zatim je to takové šimrání, ale je to krásné
Dnes jdem s kámoškama do hospůdky na kafe.Moc se těšim , už jsem nikde nebyla ani nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.7.09 12:08

Ahoj, všechny zdravím :wink:

Jinak jsem byla dneska v poradně, brazli mi krev na TT. Tak bojím, bojím. Výsledky jsou za týden, jenže můj gynekolog má dovolenou, takže mi prý budou volat až 17.8., kdyby něco. Tak z toho mám hodně mizernej pocit :roll: Ale jinak jsme v pořádku, prcek prý pěkně roste, ale na UZ jdu až na konci srpna, takže si o pohlaví prďolky můžu nechat jen zdát… Jinak u nás se dělá moč v každé poradně na bílkovinu a cukr, do nemocnice nás naštěstí nikdo nežene :wink: Tak máme zase na měsíc pokoj. Jo a mám kilo dole 8O Tak takhle by se mi to líbilo :wink:

Kosatko , mám pocit, že ti naši chlapi jsou jak přes kopírák :lol: A máme ty služby pěkně rozdělené - ty ráno, já večer. No jo, aspoň někdo musí být aktivní, viď :wink:

Knizsko , nevolnosti celkem v pohodě, nío, každopádně aspoň nebleju :wink: Ale žaludek mám pořád jak na vodě, někdy mám na jídlo velkou chuť, někdy vůbec.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
31.7.09 13:15

To já čůrám při každé KO :D , ale to mi zjištují hladinu cukru, nebo čeho… :lol:

Knizsko , mě ustali nevolnosti cca ve 13. týdnu… Ted je mi fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.09 14:17

Ahoj briskandy:)
Koukam, ze resite pliny, u nas to budou opet latkovky:) Mam :,-(u tvarovanych frote s cvockama ONE SIZE plinecek po Terezce a nemuzu si je vynachvalit! Pouzivala jsem je od narozeni az do 2 let, kdy jsme presly plne na nocnik, nikdy neprotekly a pri pouziti fleesove separacni vlozky necitila ani nejak zvlast mokro… Navic diky sirokemu baleni mela na kontrole ukazkove kycle, az se doktor divil :wink:
Nemyslim, ze by to bylo o nejake lenosti nebo nelenosti: hodit jednou za dva nebo tri dny pliny do pracky a pak je rozvesit mi neprijde jako nejaka extra namaha:) Pliny se prosim nezehli :)
Ja tedy vidim sama pozitiva:
1. porizovaci naklady jsou sice jednorazove vyssi, ale ve srovnani s nakupem „papirovek“ vyrazne usetrim. U kazdeho dalsiho ditka se mi naklady jeste snizuji!
2. miminko nema na kuzi vsechny ty chemicke sajrajty (omlouvam se, ale jinak to nazvat nejde), ktere zajistuji onu reklamovanou suchou prdelku. Navic u kluku hrozi prehrivani varlatek a pozdejsi problemy v dospelosti.
3. mam dobry pocit z toho, ze po kazdem diteti nezanechavam na skladce 1 TUNU jednorazovek, ktere se tam budou rozkladat nejakych 200 let…

Holky, aspon to zkuste, opravdu to neni takova drina, jakou znaji nase maminky a babicky…vyvarovat v hrnci, zdimat, zehlit…

Dnesni latkove pliny jsou uplne o necem jinem - jsem jimi nadsena:)

O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.7.09 16:10

Alkyno , tak sama doma s manželem jsem byla ani neví kdy :roll: Ale můžu ti úplně přesně říct, kdy jsme byli naposled v kině. To bylo v lednu 2005 :wink: Děti dáváme hlídat jedině, pokud jedeme rodit :lol: S hlídáním je to u nás bída, ale zase máme děti rádi doma, patří k nám… A jinak nejsem zastáncem hlídání třeba dvou dětí, stejně mám pak další dvě děti doma a přijde mi to na nic. Tak buď všechny nebo nic :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí